mishiky
11th July 2007, 21:21
Care credeti ca esti cel mai bun joc de aventura pe care l-ati jucat?imi cer scuze daca mai exista un topic asemanator:D dar eu n-am gasit:)
mie sincer mi se pare seria Broken Sword:) Ar mai fi The longest journey(chiar daca nu l-am jucat..doar demo)
am auzit multe lucruri bune despre syberia ..asa ca mi l-am luat si eu(syberia 1)..dar..nu mi se pare cine stie ce..deja m-am blocat la primul capitol
o sa-l termin si pe acesta..si fara walkthrough-uri pt ca..sa va spun sincer ..m-am folosit de aceste "instructiuni"la multe jocuri si nu ai un sentiment prea placut cand il termini..e total diferit cand joci un joc pe cont propriu..cand te zbati sa-l duci pana la capat..
in fine
astept raspunsurile voastre
pimpf
12th July 2007, 00:28
Pentru mine ramane Prince of Persia, toate cele trei serii, The sands of Time, Warrior Within, T2T.
sirmaster
12th July 2007, 13:33
corect
pop rules
Faith Ko
12th July 2007, 13:38
Dark Messiah of Might and Magic (2006), Prince of Persia 2 și 3, Legacy of Kain, Defiance (2003). Toate 4 de nota 10!
Codename
30th July 2007, 18:56
Cred că nu ați înțeles ce a vrut să zică inițiatorul topicului. A întrebat despre cel mai bun ADVENTURE game, nu ACTION-ADVENTURE. Se observă clar din exemplele date și sunt două genuri complet diferite.
Cel mai mult mi-a plăcut Curse of Monkey Island și în general adventure-urile LucasArts au fost cele mai bune la un moment dat.
tieston
30th July 2007, 19:39
Desi n-am avut placerea de a-l termina, pot spune cu mana pe inima ca cel mai bun adventure pe care am pus mana(mouse-ul in cazul de fata
) e Dreamfall: The Longest Journey. Alte jocuri ce merita mentionate sunt Grim Fandango, Syberia, Broken Sword (1 si 2) si Journey to the center of the earth.
Ha1wK
30th July 2007, 19:50
Cel mai bun joc mod "adventure" pe care l-am jucat eu vreodata e "Titan quest"(cuprinde si genul quest mode, dar in pare parte e adventure).
Totul mia placut grafica, gameplay... e un joc super ii dau 10/10.
Stonechild
1st August 2007, 16:27
Pentru mine cel mai fain ar fi TLJ(inclusiv Dreamfall) pentru story, feeling si conceptie. Alte adventure demne de mentionat ar fi Syberia1+2 si seria Myst, in special Myst IV revelation .
AlexGP
5th August 2007, 23:19
Pentru mine: Fahrenheit, Syberia(1 si 2) si acum joc The Longest Journey si imi place in ciuda faptului ca e mai vechi :cool:
Isabelle
31st August 2007, 19:54
Cel mai bun adventure game dupa parerea mea este Drakan-Order of the Flame.A auzit cineva de el?Imi place foarte mult jocul,dar cu greu am reusit sa-l termin.Mi-a tot facut figuri si l-am luat de la inceput de vreo 5 ori,asa ca se intelege cat l-am indragit si il indragesc in continuare.
andy92
31st August 2007, 22:44
Nu am jucat prea multe de gen insa "Sanitarium" (care l-am jucat pe PC'-ul vechi - un Pentium 2) mi'a placut cel mai mult... Un joc vechi dar memorabil.
Cristian_Medias
1st September 2007, 13:17
Syberia 1 si 2
The Kid
1st September 2007, 13:28
QUOTE(Cristian_Medias @ Sep 1 2007, 14:17)

Syberia 1 si 2
Drakan - The Order of the Flame si Syberia 2. Drakan e un joc foarte bun, dar si foarte greu.
spdude
1st September 2007, 17:58
Sanitarium(1), the longest journey(2) si syberia(3).
Curcubitaceu
1st September 2007, 18:02
Broken Sword (am terminat toata seria) si Monkey Island (de asemenea, am jucat toata seria)
AlexGP
2nd September 2007, 22:57
Pun pe lista si Dreamfall (continuarea la The Longest Journey)
Nozavi
4th September 2007, 23:35
1. Prince of Persia
2. Syberia
3. Sanitarium
Asta e topul meu de adventures care mi-au placut f mult, le-am terminat si nu prea am tras cu ochiul la walkthrough-uri. Mai sunt si cele pe care nu le-am terminat:
Drakan (intr-adevar SUPERtare! Nu stiu de ce pe merge doar pe configuratii mai proaste, pe calculatorul meu bun, de aici, din Iasi, nu vrea:() Mare pacat ca nu se mai gaseste... Am incercat sa-l cumpar si mi se spune ca nu mai am nicio sansa... 
The Longest Journey (nu m-a atras extraordinar de mult si nu m-am chinuit sa trec atunci cand m-am impotmolit)
Trebuie sa recunosc acum ca inca ma mai intriga si anticele King's Quest sau Indiana Jones... dar nu le-as mai juca acum
aiptek
5th September 2007, 08:57
Drakan intradevar e un joc superb, e printre jocurile mele preferate pe care le-am jucat de cand eram student.
Isabelle
5th September 2007, 17:11
Ce bine imi pare ca a mai auzit cineva de Drakan.Da,e un joc superb,cred ca singurul la care am putut sta ore intregi si tot nu-mi venea sa ies.Un pic a fost greu pentru ca la unele chestii am stat destul de mult timp pana sa-mi dau seama ce e de facut.Si cate figuri mi-a facut...Ba iesea din joc,ba ceva cu memoria virtuala,ba s-a stricat placa de baza si a trebuit sa-l iau de la inceput.In final,dupa un an cred,l-am terminat.Dar nu s-a terminat nicicum si cred ca va fi o continuare.Nu ma asteptam la un asemenea sfarsit.Eram asa de concentrata la joc,incat nici nu mi-am dat seama ca s-a terminat.:)Am citit pe internet ca deocamdata mai este doar varianta pentru PS,dar se preconizeaza si o continuare pt. PC.La un moment dat ,cand imi tot facea probleme, ma gandeam sa-mi cumpar jocul original,insa mare intrebare:de unde?Nu l-am vazut pe nicaieri si oricum l-am terminat.
papusik22
5th September 2007, 20:27
Hmmmmm mie cel mai mult mi-a placut Tomb Raider Legend si Anniversary sunt cele mai misto serii.
Nozavi
6th September 2007, 18:17
Din pacate din tara nu prea ai cum sa-l cumperi... Poate sa-l gasesti pe amazon or something, dar amazon nu livreaza jocuri in .ro. Plus ca jocul e surpinzator de scump ptr cat de vechi e... Mare pacat... Oricum ma bucur foarte mult sa vad ca e asa apreciat...
Isabelle
7th September 2007, 10:48
Si eu ma bucur ca este apreciat.Pana acum cu cine am mai vorbit, nici nu auzise de joc.Da,nu stiu ce au cu Romania ca pe multe site-uri apar o gramada de tari,numai Romania,nu.
cristina_cr1st1na
6th October 2007, 10:17
mi-au placu tomb raider(anniversary si legend)
mishiky
17th November 2007, 11:58
as mai adauga si Fahrenheit care e mai mult un action-adventure ..pur si simplu m-a fermecat
il situez pe locul 2 in lista mea dupa Broken Sword
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.