Beraria germana (Becker Brau)

dragos_avram

Am fost zilele trecute pe acolo. Chelnerita, dupa ce m-a servit cu o intarziere foarte mare (sa zicem ca se terminase berea, si asteptau altele), mi-a zis ca bacsisul e 10% din nota. Chiar asa ? adica daca vreau eu (si de obicei vreau), las 10%, dar sa vina ca nesimtita si sa-mi impuna 10%, pai asta e un venit ilicit (exista o diferenta intre un bacsis benevol si o spaga impusa). Ca sa nu mai zic ca s-a scumpit berea (care in schimb e cam buna...)
E vb de cea din Rahovei (aia veche)
mirch_bam
Hai ca e tare! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nici la mare, unde e foame mare printre chelneri, nu ti se spune asa ceva. Asta o intalnesti pe vasele de croaziera, dar macar acolo e scris undeva, nu vorbit. E chiar jenant... Sigur tipa nu flirta cu tine si facea glumite?

aeon
bekerul s-a prostit de ceva timp
acum 3-4 ani era o placere sa mergi acolo, acum o mare parte sunt manelisti,cocalari si altii ca ei
pe mine unul (impreuna cu alti 5 tovarasi) efectiv m-au dat afara la ora 1 noaptea cand s-a inchis programul; dupa ce toti angjatii s-au proptit la 3 m de noi si ne-au fixat cu privirea vreo 10 min, a venit unul si ne-a spus sa terminam bautura mai repede si sa placam ca s-a inchis sad.gif
se intampla in vara 2005...nu am mai calcat pe acolo; a fost un coleg in schimb in urma cu 1 luna si o dezamagire si mai mare... servire cu intarziere si in scarba, mancare proasta, bere relativ buna
kio
Dragos, sper ca nu i-ai dat nici un bacsis. Nu imi vine sa cred. Ultima oara cand am fost pe acolo era o chelnerita mai colorata si desi era gol golut (era la deschidere) nu statea sa se uite daca mai ai nevoie de ceva. Statea in bar si discuta...trebuia sa te duci tu dupa ea. Ca tot veni vorba de Becker Brau, mie imi e tare frica de mesele alea prinse in pereti...ma sperie mereu ca s-ar putea sa cada vreuna:) dar asa sunt eu mai paranoic.
catalin76
QUOTE(dragos_avram @ Jul 8 2007, 22:38) [snapback]3074908[/snapback]
E vb de cea din Rahovei (aia veche)

Si eu care credeam ca nici nu mai exista. Este vorba de aia de la piata Cosbuc?
Ultima oara cand am fost acolo am avut senzatia ca am intrat intr-un bordel in care ti se serveste intai bere dupa care poti pleca si cu una din ospataritele de pe acolo smile.gif.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.