Aqua-parkurile din Europa
Pagini: 1, 2

panda89

Va rog sa scrieti despre toate parkurile de distractii vizitate sau cunoscute voua
again
aqua magic si aquapark smile.gif

panda89
banuiesc ca romania ???

Apropo precizati si tara si orasul sa intelegem toti despre care este vorba !!!impresii si etc
remg
Spania, Tenerife: Loro Parque!
Despre el aici: http://www.loroparque.com/
ruthless
AquaPark(intrarea 30 RON) si AquaMagic ( intrarea 25 RON)
gene01
QUOTE(panda89 @ Jul 8 2007, 21:58) [snapback]3074707[/snapback]
Va rog sa scrieti despre toate parkurile de distractii vizitate sau cunoscute voua

Dat fiind ca am 2 copii am vizitat ceva parcuri de distractii.
La capitolul parcuri tematice exista, bineinteles, Eurodisney de langa Paris, care a fost fantastic atunci cand l-am vizitat prima oara,(parca te intorci multi ani in urma, redevii copil, si ai vrea sa nu mai pleci de acolo - totul este o poveste) dar la a doua vizita ne-a cam plictisit(poate unde stiam toate atractiile si ce se intampla la fiecare dintre ele, astfel incat elementul surpriza n-a mai functionat). Tot langa Paris este Parcul Asterix, cam de acelasi gen. In Italia am fost in Garda-Land, un fel de replica italiana a Disney-ului situata langa lacul Di Garda, dar la un nivel ceva mai mic. Dat fiind ca era foarte cald, elementul de baza era apa - erai stropit peste tot. Tot in Italia este si Mirabilandia, pe coasta estica, langa Ravenna. In Spania recomand Portaventura din apropierea Barcelonei. Dar mai presus de toate am fost impresionati de Europa Park din Germania, langa granita cu Franta, in apropiere de Freiburg.Daca la toate celelalte te simti intr-o lume de povesti, aici tropaie adrenalina.Si in plus de toate este enorm.Am stat o zi acolo si nu cred ca am reusit sa vedem jumatate din atractii. Sunt multe Roller-coastere, de diferite grade de dificultate, water-splash-uri si tot ce vrei. Ne-am promis ca ne intoarcem in Freiburg, macar si numai pontru inca o vizita la Europa Park.
Cu parcurile acvatice este o alta problema.
Cele de afara sunt net superioare celor din Romania.Am fost acum cateva zile la cel de langa Otopeni si am dat de o apa laptoasa, care mirosea a clor de-ti muta nasul, o fauna nu tocmai placuta, astfel incat dupa 2 ore am renuntat. Cel de la Mamaia e ceva mai civilizat. In Grecia, langa Salonic este un parc foarte bun si mai ales aierisit ( cele de la noi sufera de lipsa de spatiu).In Turcia, pe langa Kusadasi, iar este un parc acvatic mare. Din nou langa Ravenna, in aceeasi locatie cu Mirabilandia este Mirabilandia Beach, care este dragutel. Dar din punctul meu de vedere "the winner is" Aqualandia din Lido si Jesolo - acolo este cel mai mare tobogan din Europa, piscina cu valuri, entertainment la tot pasul si te simti cel mai bine.
Sper ca ti-au fost de folos informatiile
Ivanna
Am vizitat si eu ceva parcuri pana acum si imi voi spune parerea pe scurt despre fiecare, paote ajuta potentialii vizitatori.

Disneyland

Dintre toate parcurile vizitate m-a impresionat cel mai mult. Daca treci prin Paris este intr-adevar o pierdere daca nu-l vizitezi. Este o lume feerica acolo, un basm care incepe de cum ai intrat si se termina doar cand iesi din parc. Problema evidenta o constituie cozile care sunt intr-adevar mari si poate pe copiii de vreo 6-7 ani ii plictisesc. Un sfat uitil este ca nu merita sa duci un copil sub 10 ani in parc. Daca are peste 10 ani se va bucura de toate atractiile, va tine minte mai tarziu ce a vazut, nu se va plictisi asa usor si pe deasupra nu va face circ chiar la toate magazinele din care si unui adult ii vine greu sa iasa fara sa cumpere ceva, da'poi unui copil de de vreo 5-6 ani. Pe scurt daca treceti prin Paris nu ratati Disneyland-ul!!!!

Waterland (Grecia)

Parc de apa micut insa destul de nou cand il vizitasem eu (acum 9 ani). Fiind primul parc acvatic pe care il vazusem in viata mea am fost uluita de ce-am vazut acolo insa acum nu cred ca m-ar mai impresiona deloc. Are putine atractii insa e bine stricturat si extrem de aerisit.

AquaMagic (Mamaia)

Este cel mai zero parc de apa pe care l-am vazut in viata mea. E drept ca am avut si ghinionul sa merg chiar in primele saptamani de la deschidere cand astia nu intelegeau ca apa trebuie tratata ca sa nu faca alge, asa ca apa era de un verde ingretosator iar fundul bazinelor aluneca de mama focului. Dalele(pavajul) dintre atractii este de cea mai proasta calitate. Cand esti ud, sau daca nimeresti intr-o zona umeda esti ca pe gheata. Nu era moment sa nu vad macar cu coada ochiul pe cineva pe jos. E foarte periculos mai ales pt copii.
Atractiile sunt zero zero zero. Toboganele inchise sunt extrem de inguste ca si diametru si pana ajungi jos faci niste spalaturi nazale de te pisca nasul 1 ora dupa.
Cand m-am dat pe toboganul ala in scari, de langa alea doua impletite, la aterizarea in bazin m-am taiat la calcai pe fundul bazinul. Am avut o taietura de toata frumusetea, de 2 cm. Cand am intrebat personalul ce se intampla in bazinul respectiv au spus ca "poate au uitat baietii un cui pe fund" w00t.gif
Nu recomand acest parc decat dusmanilor mei biggrin.gif

Gardaland (Italia)

Deloc impresionata, parcul este foarte vechi si asta se vede la fiecare pas. Cu siguranta prin 90, '93 era un adevarat Disneyland al Italiei, insa acum parca e in paragina, parca a apus. Merg toate instalatile si sunt o groaza pt toate gusturtile, varstele si temperamentele insa se vede ca e vechi. Cozile sunt foarte mari si aici. Erau cateva atractii construite recent, dupa 2000, cele din zona Atlantis si alea mi-au placut cel mai mult.

Aqualandia(Italia, Lido di Jesolo)

Nici asta nu m-a impresionat, e vechi si asta. Piscina cu valuri avea peretii deformati si chiar crapati. Are intr-adevar multe atractii, e destul de aerisit insa se vede si pe asta ca si-a camn trait viata, se observa ca e cam din '90. Oricum pe copii ii va impresiona cu siguranta si ei nu vor vedea aceste detalii. Poate am avut eu asteptari prea mari, in poze, pe internet parea perfect.

LE: uitasem de Prater

E destul de enrvant pt ca practic nu e un parc, nu platesti un bilet de intrare, este doar o adunatura de instalatii, fiecare cu proprietarul ei. N-am intrat decat intr-una din casele cu fantome si a fost intr-adevar draguta, adica eu aveam 19 ani si am tras cateva sperieturi bune in ea. E interesanta pt ca nu e cu trenulet cum sunt majoritatea, trebuie sa mergi pe coridoarele casei si apoi dai de tot felu de fantome de unde te astepti mai putin. Alta chestie faina e ca nu e chiar oneway, are si ceva drumulte laterale care le poti evita insa daca vrei ceva emotii merita sa le incerci.

drusu.sv
Euro Disneyland (Paris),
super mare, cu tot ce vrei, mi-a placut ideea cu benzile alea rulante care te carau pt a te mai odihni, daca oboseai de atata umblat.
intr-adevar nu merita sa duci un copil acolo decat la varsrta la care realizeaza ce e acolo pt a se putea bucura de tot si sa-si si mai aminteasca mai tarziu cate ceva din tot ce a vazut.

Prater (Viena)
e un parc mai mult pentru adulti
mie mi-a placut, poate ca n-am fost eu prin asa multe parcuri de distractii, mi-au placut chestiile alea super periculoase, in care te rogi in fiecare secunda sa se termine naibii o data sa te poti da si tu jos.

Daca vreti poze din parcurile astea, vizitati http://danielrusu.blogspot.com/, la sectiunea Paris sau Viena.
xwh
Aqualandia din Benidorm, Spania ... un fel de Aquamagic de Mamaia , nimic mai mult , nimic super impresionant, aveau doua chestii in plus care dadeau senzatii tari. Merita in schimb Mundomar de langa el , biletul e comun 32 EUR
metalactual

Dedeman Aqua park - Antalya - Turcia

Foarte frumos, foarte multa verdeata, am mancat si cateva caise din gradina lor ( dehh, meteahna mioritica ) - tot felul de topogane, piscine, chestii obisnuite. Curat, apa f. ok, toate instalatiile bine intretinute, verdeata ( umbra adica ) multa si o locatie de vis. Am stat pe sezlonguri pe un cap de stanca, la 20-25 m deasupra marii, in fata vedeai marea si muntii Taurus. Locatia face toti banii, daca alegi cu grija. O chestie absolut particulara, nu cred sa se gaseasca usor asa ceva : coborai pe niste trepte abrupte cei 20-25 m si ajungeai direct in mare, unde aveai ingradit un loc de inot, cu un ponton - o apa cristalina si adanca. Magic, dupa ce te saturai, urcai si te mai dadeai pe topogane, etc. dupa ce te plictiseai de copilasi care alergau zapaciti cu colacele dupa ei, iar coborai in mare....La plecare vezi apusul ( inca nu apune soarele la ora 19 - dar imaginea e superba ) si nu mai vrei sa pleci. o sa caut ceva poze.

Tivoli - Copenhaga - Danemarca

Cu adevarat un parc tematic - iarna la nordici !!! Absolut suberb. Este cu plata la intrare - noi am folosit pass-ul de 24 ore si ce vrei sa faci in plus costa. Milioane de beculete / becuri, cartier chinezesc, palat de clester ( de fapt culmea - seamana cu unul din 1001 de nopti ) - hale inchise unde tot felul de papusi actionate mecanic, se dau cu schiurile pe partii, in telescaune, se plimba trasi de reni, teme din povesti de iarna. Un lac cu un vas luminat feeric - pe care este un pub, case, magazine toate intr-o feerie. Nu stiu vara cum este, exista alte teme pentru vara, normal dar de sarbatorile de iarna este magic

Liseberg - Goteborg - Suedia

Ca si la Tivoli, milioane de beculete, minunat de vazut de sarbatorile de iarna. Din loc in loc au gratare cu carbuni incinsi sa-ti incalzesti mainile. Se bea glog ( sau cum s-o scrie, un fel de vin rosu / alb aromat care este incalzit, nu fiert ca la noi ), o traditie locala/ Fel de fel de " comedii" in care sa te dai, in functie de cat curaj ai. Magnific. Nu stiu vara cum este. Cost la intrare, nu mai tin minte cat. Nu mai stiu daca era ceva inclus in pret, oricum plateai pt. tot ce faceai suplimentar.

Prater - Viena - Austria

De vazut doar seara, ziua nu are niciun farmec - o gramada de "comedii" in care sa te dai, fara pret la intrare, in ce te dai aia platesti. Am fost in doi ani diferiti si unele masinarii plecasera, luaindu-le locul altele. Dragut oricum. Eu oricum nu am sange in mine sa ma dau in "comedii", asa ca mereu am cascat gura si mancat o gogoasa ca o palarie data prin usturoi - traditional cica la ei. Lumea un pic cam "colorata" prin Prater, dar nu am vazut nimic dubios, totusi nu am avut acelasi sentiment de pace si liniste ca la nordici - cu fetele lor albe, pletele blonde si ochii albastri.

O sa caut poze de prin toate....poate postez ceva.

carolin
buna!!eu am fost in:

Parque de Atracciones (Madrid)
A fost super...ne-am distrat enorm;ideal pentru o iesire cu gasca de prieteni....

Disney - Magic Kingdom- Orlando , SUA
Superb!!!!!!Cred ca fost ce mai frumoasa experienta pe care am trait-o....am intrat adult si am iesit copil..te lasa fara grai...am plecat noaptea dupa miezul noptii si am prins si parada personajelor cu artifici ..nu am cuvinte sa descriu cat de frumos a fost....am filmat si am facut poze la greu....un parc care nu trebuie sarit indiferent daca esti copil sau adult..obligatoriu cand voi avea copii voi merge din nou....

Disney -Animal Kingdom- Orlando, SUA
Foarte frumos...si niste peisaje cu animale reale , de zici ca esti in Rai...de fapt tot ce e disney e facut cu foarte frumos, cu cap....si cat esti acolo mai si inveti cate ceva despre mediu, animale, protectie ...la fel ca si la magic kingdom erau foarte multe spectacole tematice...cel mai bine e sa te duci cand copilul stie deja engleza la un nivel mediu, ca sa poata sa inteleaga ce se spune....spunea cineva ca trebuie sa te duci cu copilul cand are cam 10 ani, si sunt total de acord cu aceasta idee...bine daca timpul si bani iti permit sa-l duci si la 4-5 ani cu atat mai bine...
Si ai nevoie de cel putin 2 zile ca sa vezi fiecare parc...

Seaworld , Orlando, SUA
La fel ca celelalte parcuri si asta trebuie inclus pe lista de vazut....pe langa atractile traditionale ale unui parc , aici ai parte si de lucruri educative; la spectacolele cu balene, delfini,rechini iti introduce si date informative, pe intelesul celor mici, dar intr-un mod asa de usor incat pentru ei e mai mult o joaca...

Pentru fiecare parc in parte sunt foarte multe de spus, de povestit, experientele pe care le-am trait nu le voi uita niciodata , pentru ca nu ai cum,atingerea unei balene sau a unui delfin, plus multe altele, in functie de parc, sunt lucruri cu care nu te intalnesti prea usor....iar financiar si-a meritat din plin banii!!!
La noi in tara n-am fost in niciun parc, pentru prietenii mi-au recomandat sa nu o fac....

metalactual
Acum daca tot e cald, sa povestesc putin despre:

MiniEuropa din Bruxel

Face parte dint-un parc / zona mai mare de distractii, in care se gasesc: cinematografuri, restaurante, magazine, waterpark - vara, piscina, etc.

MiniEuropa - se intra separat, aprox. 12,50 EUR / adult. Sunt cladiri emblematice, in miniatura-la scara, din aproape toata Europa. Inclusiv Romanica - palatul Mogosoaia. Sunt f. multe machete in miscare: trenulete, masini, barci, gondole, avioane, un elicopter, naveta spatiala Ariane, am vazut si un excavator care darama o bucata din zidul Berlinului, sunt si pesti intr-un lac, cascade probabbil facute la scara, Vezuviul care erupe, o corida cu tauri, mori de vant, etc.
Este placut si instructiv, mai ales pt. pitici - adica si je tongue.gif .

Foto din parc, inclusiv una facuta din Atomium, aflat in imediata apropiere.
w140
QUOTE (kalutzu2006 @ Aug 6 2008, 01:28) *
Am inteles ca Aqua Park dedeman sau asa ceva din Kusadasi e cam derapanat? E adevarat? AM inteles ca sa ma`i deschis inca un aqua park ceva mai nou de curand in Kusadasi?

Are cineva idee? se pot inchiria Motociclete sau ATV-uri in Kusadasi ?
In Grecia cand am fost erau la toate colturiile...

In Kusadasi eu nu stiu sa existe Aqua Park Dedeman, stiu doar de existenta a trei aquapark-uri.
1. Adaland... http://www.adaland.com/
2. Aqua Fantasy... http://www.aquafantasy.com.tr/
3. Aqualand... http://www.kusadasi.com/aquaparks/aqualand/index.html

Aquapark-ul Dedeman este in Bodrum si Antalya... http://www.aquaparkdedeman.com/

Si in Kusadasi se pot inchiria : Scutere , ATV-uri, Motociclete, Autoturisme.
MonaD
Poate sa-mi spuna cineva care sunt Aquapark-urile din Antalya si care dintre ele sunt cele mai recomandate?
kalutzu2006
Salutare...am si eu o intrebare..
ce sa aleg intre AdALAND si Aqualand? care este mai frumos si mai interesant..din linkurile care le`am vazut amandoua sunt ok..dar vreau o parere de la cineva care chiar a fost acolo..din poze.....
ms frumos
w140
QUOTE (kalutzu2006 @ Aug 11 2008, 13:28) *
ce sa aleg intre AdALAND si Aqualand? care este mai frumos si mai interesant..din linkurile care le`am vazut amandoua sunt ok..dar vreau o parere de la cineva care chiar a fost acolo..din poze.....
ms frumos

ADALAND este mult-mult mai mare si mai frumos, defapt ADALAND este cel mai mare din Europa si pe locul 8 in lume, pretul de inrare este aproape identic intre cele doua.
Si Aqua Fantasy este mult mai mare si mai frumos decat Aqualand Long Beach.

Ten best waterparks of the world:

*
Wet?n Wild - Florida - USA
*
Schilitternbahn- Texas ? USA
*
Ocean Dome ? Japan
*
World Waterpark ? Kanada
*
Blizzard Beach ? Florida ? USA
*
Wild Wadi Waterpark ? Dubai ? United Arab Emirates
*
Water World ? Colorado ? USA
*
Adaland ? Kușadas? ? Türkiye
*
Splashin Safari ? Indiana ? USA
*
Wavehouse ? California - USA

Sursa : http://www.adaland.com/haber_goster_en.aspx?id=4
si
http://specialsections.nypost.com/news/nyp...0050809/p45.asp

QUOTE (murat1966 @ Aug 11 2008, 09:30) *
de ce in Turcia exista acest obicei la musulmani, a se dormii in parcare langa masina, nu in masina.
eu (sunt turc si musulmani de 44 ani, nu am auzit de obicei asta, nici ca traditie (turc) nici religios, s-ar putea sa fie din cauza de mult oameni in masina, care au loc cind sta normal, dar nu poate sa intinge picioarele (tot in acelasi timp biggrin.gif )
daca stie altcineva mai bine, si eu as vreau sa aflu (mai facut curios)
cu stima
Murat

Sar putea acesta sa fie motivul, am vazut in nenumarate randuri, in Turcia dormind langa masina, asta dovedeste totusi ca Turcia este o tara sigura din acest punct de vedere. rolleyes.gif
BAMBONE
QUOTE (kalutzu2006 @ Aug 11 2008, 13:28) *
ms frumos

daca te-ai gandit sa compari cumva cu Aqua Parc-ul de pe Long Beach..... scuipa in san si muta-ti gandul!
relu58
QUOTE (w140 @ Aug 11 2008, 13:46) *
ADALAND este mult-mult mai mare si mai frumos, defapt ADALAND este cel mai mare din Europa si pe locul 8 in lume, pretul de inrare este aproape identic intre cele doua.
Si Aqua Fantasy este mult mai mare si mai frumos decat Aqualand Long Beach.

Ten best waterparks of the world:

*
Wet?n Wild - Florida - USA
*
Schilitternbahn- Texas ? USA
*
Ocean Dome ? Japan
*
World Waterpark ? Kanada
*
Blizzard Beach ? Florida ? USA
*
Wild Wadi Waterpark ? Dubai ? United Arab Emirates
*
Water World ? Colorado ? USA
*
Adaland ? Kușadas? ? Türkiye
*
Splashin Safari ? Indiana ? USA
*
Wavehouse ? California - USA

Sursa : http://www.adaland.com/haber_goster_en.aspx?id=4
si
http://specialsections.nypost.com/news/nyp...0050809/p45.asp

Subscriu la faptul ca Adaland este cel mai bun din Kusadasi. Am fost si pot sa spun ca a fost splendid (in 2006).
Dar acum, dupa 2 ani, incep sa devin circumspect relativ la faptul ca e cel mai mare din Europa, parerea mea este ca e o "chestie publicitara".
Articolul dat de tine este din 2005 si scris de un ziar american, care din top 10 (topul lui), 6 sunt americane. Nu pomeneste nimic de aqua/waterpark-urile din Europa (si nu sunt putine).
Cu ce e Adaland cel mai mare din Europa, ca suprafata, ca numar de tobogane, ca are delfinariul "inclus" sau ca si-a deschis acum si sea-park ? Oricum, ideea de "cel mai mare " e relativa.
Sa dau un exemplu, desi poate parea off-topic: Aqualand El Arenal ARE MAI MULTE TOBOGANE:
http://www.aqualand.es/elarenal/mallorca/mapaparque.php
Veti vedea ca pe link-ul asta sunt 14 aqua-parkuri.

Am mai sugerat si repet parerea catre moderatori sa deschida un topic special dedicat aqua-park.
Au inceput sa apara si la noi, in Brasov sunt deja 2, si astea "la munte"...
criss_65
am deschis acest topic special dedicat aqua-parkurilor din europa la sugestia lui relu58. vă rog să postați aici toate impresiile voastre despre acest subiect.
metalactual
Aici WATERPARKS ,FUNLANDS ! gasiti ceva descrieri despre aqua-park-uri si nu numai. Poate ar fi bine sa fie mutate aici putinele posturi de acolo si un pic modificat numele titlului. Nici acolo nu s-au scris prea multe si poate nici pe aici nu se vor scrie, dar macar vor fi toate in acelasi loc si mai la indemana...."criss_65", ce zici ?
leelloo
Adaland este absolut superb, in Kusadasi!!
Un alt aquapark superb, in Portugalia, Algarve: AquaShow - mountagn russe pe apa, dresura de papagali, vulturi-multe specii, bufnita alba siberiana, minunat pentru copii! daca ajungeti in sudul Portugaliei, e de neratat!
relu58
QUOTE (criss_65 @ Aug 11 2008, 14:45) *
am deschis acest topic special dedicat aqua-parkurilor din europa la sugestia lui relu58. vă rog să postați aici toate impresiile voastre despre acest subiect.

OK, daca s-a deschis acest topic, incerc sa fac o descriere privind Aqualand El Arenal din Plama de Mallorca, link-ul dat mai sus.
Nu are rost sa vb despre locatie sau "compozitie", ci comparat cu ce am vazut in alte parti.
Intrarea: 21,5 Eur / adult, 13,5 Eur / copil. Nu au cerut dovada ca fata mea are < 12 ani, implinea peste 10 zile ( aveam pasaportul la mine ). Cu privire la preturi, intri si incepi sa "te minunezi", daca ai crezut ca "ai scapat ieftin":
- La intrare, toata lumea poze: noua ne-au facut 2 ; prima treaca-mearga, dar cand am dat sa plec, deja eram cu un Coco pe umar si a urmat a 2-a poza; pozele sunt trucate pe fundal, in schimb Coco era cat se poate de adevarat, unul mare si rosu (noroc ca nu i-a "placut" prea mult de tricoul meu naughty.gif ); la iesire, pozele gata, 8 Eur/buc. Am zis ca nu le luam pe amandoua. Interesant, a "aparut" oferta 2 la 12 euro, le-am luat, sunt reusite.
- Folosire vestiar : 5 Euro. Nu am luat. Am lasat bani, camera foto, video, acte pe iarba, nici pomeneala sa se atinga cineva.
- Inchiriere sezlong : 3,5 Euro / zi !!! Nu am luat, asa frumusel ne-am intins prosoapele pe iarba, la umbra ( eram si prajiti de soare, anterior). A nu se crede ca nu am luat sezlonguri ca eram scartari, majoritatea proceda asa.
- Inchiriere COLACI: 5 Euro / individual, 10 Euro / dublu, evident, pe zi. Astea inchiriate erau numerotate si cu benzi rosii, sa se deosebeasca de cele "la liber". Pentru colacii "la liber" au fost cazuri in care am "stat la coada", dar max. 3 minute. Revin mai jos despre colaci.
- Toboganele: "prietenoase", respectiv gaura neagra, anaconda mici, rapids. Mai temperamentale Cola del Diablo si Kamikadze, in Banzai nu m-am dat. La mijlocul zilei se facusera deja "cozi" intermitente, in special la gaura neagra ( 2 buc, una individuala si una de perechi ), la rapids si - mai ales, la Grand Canyon - am stat peste 20 minute pentru " o tura".
- De mancare: sandwich 3 Eur, Pepsi la 1/2 la automat 1,60 Eur, apa 1,2 Eur. Cine n-avea marunt de automat, la mag. de suveniruri.
- Curatenie exemplara. Safe guard la tot pasul, nu-i vedeai sa "manance seminte", se purtau frumos.
Cam asta e. Comparatii cu alte locuri se pot face.
Eu ma rezum la "stilul romanesc" vazut la noul Aqua - park din Noua, Brasov, privind COLACII. Si la noi erau destui colaci, PANA LA ORA 12, ca dupa-aia ROMANU` E PROPRIETAR!!! Nu-l lasa la tobogan, ci il duce LA SEZLONG, el e mare stapan, A PLATIT. Safe-guardul care incearca sa se ia de PROPRIETAR risca "s-o ia in bot", am vazut intr-o zi de duminica vreo 5-6 faze de genul asta.
Concluzie: avem si noi aqua-park, dar civilizatie... mai altadata thumbdown.gif
MonaD
De ceva timp tot citesc forumul si ma documentez... Am indraznit sa pun si eu unele intrebari, la unele am primit raspunsuri, la altele nu.. altii au inceput sa faca misto... Acum nu prea stiu daca numai pretul benzinei este inportant pe acest topic sau poate nu...
Oricum, eu insist si mai pun o data intrebarile la care nu am primit raspuns:
1. Ce Aquapark recomandati in Antalya (stam in Lara)?
2. Cum si cat se da "spaga" la camerista?
Paperotzi
QUOTE (MonaD @ Aug 11 2008, 17:11) *
De ceva timp tot citesc forumul si ma documentez... Am indraznit sa pun si eu unele intrebari, la unele am primit raspunsuri, la altele nu.. altii au inceput sa faca misto... Acum nu prea stiu daca numai pretul benzinei este inportant pe acest topic sau poate nu...
Oricum, eu insist si mai pun o data intrebarile la care nu am primit raspuns:
1. Ce Aquapark recomandati in Antalya (stam in Lara)?
2. Cum si cat se da "spaga" la camerista?

1. In Antalya sint 2 aquaparcuri, dar am inteles ca nici unul nu este grozav. cam toate hotelurile din Lara au topogane. Unele mai multe, altele mai putine. daca nu va ajung, cel mai bine ar fi sa dati o fuga pina in Belek, la Troy aquapark. Intrarea e 25 de euro pentru adulti si 20 pentru copii. Sint vreo 30 de km pina acolo, dar si pina in cele din Antalya e cam aceasi distanta.
2. Eu i-am dat cameristei 10 euro. In mina. Am fost foarte multumiti de cum arata camera. La fel arata si camera unor amici care nu au dat nimic.
kalutzu2006
am inteles ca hotelurile in general vand aceste bilete la Adalanf fff scump..sunt mult mai ieftine daca le cumperi din oras de la agentii...este adevarat? sa cumparam din oras sau de la receptie?
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.