problema cu camere video CCTV

sergiut

Salut. Am 7 camere video instalate in magazin si nu stiu ce se intampla ca se vad cu dungi negre. Am atasat imaginea la 3 camere video... Sa fie oare vreo problema de interferenta?

A mai intalnit cineva problema asta?

alimetarea camerelor se face prin cablu UTP iar transmiterea video prin cablu coaxial legat la calculator la placa de captura.

De ce se vad aceste dungi negre?

Ciudat daca deconectez 3 camere restu de 4 se vad bine. Cum conectez a 5-a incepe sa se vada dungi negre.

vreo idee?

camerele sunt color si arata asa

http://cameredesupraveghere.com/magazin/ca...v-dom-01_8.html
teocris
Ce placa de captura folosesti?Ai verificat daca masa de alimentare a camerei este comuna cu masa coaxialului?Ce sursa de alimentare folosesti pentru domuri?Este deparazitata?

istratei
are fiecare alimentatorul ei ?
ce placa de captura ai ?
bit 61
Trebuie verificat ce cadere de tensiune ai pe cablu de alimentare al camerelor.
Alimentatorul folosit poate furniza curentul necesar functionarii celor 7 camere?
ESPRIT
QUOTE(sergiut @ Jul 8 2007, 16:24) [snapback]3073631[/snapback]
Salut. Am 7 camere video instalate in magazin si nu stiu ce se intampla ca se vad cu dungi negre. Am atasat imaginea la 3 camere video... Sa fie oare vreo problema de interferenta?

A mai intalnit cineva problema asta?

alimetarea camerelor se face prin cablu UTP iar transmiterea video prin cablu coaxial legat la calculator la placa de captura.

De ce se vad aceste dungi negre?

Ciudat daca deconectez 3 camere restu de 4 se vad bine. Cum conectez a 5-a incepe sa se vada dungi negre.
vreo idee?

camerele sunt color si arata asa

http://cameredesupraveghere.com/magazin/ca...v-dom-01_8.html

Masoara tensiunea la bornele de alimentare a camerei. Nu ar trebui sa fie sub 11,7V.

Daca folosesti o singura sursa de alimentare, fiecare camera sa fie alimentata separat prin 2 fire, nu alimenta in paralel mai multe camere prin aceleasi 2 fire, mai ales daca distantele sint mari pot sa apara caderi de tensiune pe fire.
Sau alimentezi fiecare camera un traf. chinezesc de 12V (aprox. 5 RON/buc.)

O camera de supraveghere color consuma cam 200mA. Daca ai 7, sursa de alimentare trebuie sa poata furniza minim 7x200=1400mA si la curentul asta tensiunea sa nu scada sub 12V.

Treaba asta, sa folosesti un cablu UTP in loc de 3 sau 4 coaxiale e riscanta. Poate sa ai noroc si sa mearga perfect, poate sa nu mearga. La distante mari se pune la capetele cablului UTP, video-balun, pt. simetrizarea, asimetrizarea semnalului.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.