Ganditorul
7th July 2007, 16:29
Vrem sa plecam spre Viena la sfarsitul lui iulie, pentru 5 zile, din Bucuresti. Low-costul ne-ar costa cam tot atat cat benzina, give or take. Ba cu masina ar reveni ceva mai mult, ca trebuie sa si innoptam.
In schimb, cu GPS cu tot, n-o sa platim acolo transportul.
Intrebarea mea e... ce merita, pana la urma, mai mult? Ma gandeam ca daca mergem cu masina o sa vedem si Budapesta. In schimb, in loc de o zi de Viena o sa vedem lungul Romaniei, de doua ori. Alftel, e mai flexibil cu masina, dar si mai obositor.
Sunt cu mana pe card sa platesc biletele la skyeurope. Inainte de asta, mai voiam sa aud o parere-doua.
Multumesc.
Ganditorul
7th July 2007, 23:13
Am gasit bielete ieftine spre Budapesta, si as dori sa fac un tur si prin Viena. Stie cineva variante ieftine (autobuz, tren...)? Nu sunt decat 250 km, ar trebui sa nu fie foarte scump. Dar chiar nici nu stiu ce sa caut.
Multumesc pentru orice sugestii.
ushcka
26th December 2008, 13:54
Exista tren Bucuresti-Viena?Am cautata pe informatii cfr, dar cred ca e ruta prea lunga pentru ca nu se incarca motorul de cautare
alexxxxx
27th December 2008, 09:56
da exista, se cheama Dacia, pleaca la 17 si ajunge la 9 a doua zi. La intors pleaca pe la 20 si ajunge pe la 14. Un simplu search sau un ochi in Cu trenul prin Europa, din susul paginii, te va edifica suplimentar.
baxter777
12th February 2009, 19:14
QUOTE (alexxxxx @ Dec 27 2008, 09:56)

da exista, se cheama Dacia, pleaca la 17 si ajunge la 9 a doua zi. La intors pleaca pe la 20 si ajunge pe la 14. Un simplu search sau un ochi in Cu trenul prin Europa, din susul paginii, te va edifica suplimentar.
Acest tren catre Viena - Austria , este direct, stie cineva ? Sau trebuie schimbat in Ungaria ? Cat despre siguranta ce imi puteti spune , ati patit ceva ? Se aud tot felul de zvonori urate.
fly_dream
13th February 2009, 11:26
QUOTE (baxter777 @ Feb 12 2009, 19:14)

Acest tren catre Viena - Austria , este direct, stie cineva ? Sau trebuie schimbat in Ungaria ? Cat despre siguranta ce imi puteti spune , ati patit ceva ? Se aud tot felul de zvonori urate.
Da, este direct, nu schimbi nicaieri. Vezi ca la intors (Viena-Bucuresti) s-a decalat un pic ora de plecare, este 19:48 acum, te sfatuiesc sa dai un telefon la Agentia CFR, sunt acolo persoane amabile care iti fac toate schemele de traseu posibile si iti calculeaza si pretul. Cat despre siguranta.... am vazut pe net tot felul de relatari teribile privind acest tren, l-am folosit o singura data, in februarie 2006 (dus-intors), dar mi s-a parut civilizat (la dus ne-am calicit la bani si am luat bilete in compartiment - mare greseala, eram intepeniti la Viena si mai trebuia sa schimbam de vreo doua ori pana in Kaprun -, dar la intors, la cuseta de 3 persoane, nici nu am simtit cand am ajuns acasa!). Recomand cuseta/vagon de dormit, se incuie si doar la vama ai de a face cu alti umanoizi!
Ntim
23rd May 2009, 17:35
Transport Timisoara--Bad Gastein
Am gasit doar cu tren si depaseste 200 euro de persoana dus intors, cu avion doar pina in Salzburg trece de 300 euro doar un drum.
Ar mai fi variantele cu autocar doar pina in Salzburg si ajung la acelas pret ca si cu tren si e si f incomod ( varianta asta cade sigur ).
Astept ceva variante de transport de la cei care au fost.