ghinduta
Jul 6 2007, 16:23
Acum doi ani de zile cand am facut abonament connex am primit o data cu contractul de abonament si o scrisoare personalizata in care mi se explica ce promotie am, cand e data de facturare, cate minute am in prorata. am pierdut-o pe a mea si as vrea una de la cineva care o mai are.
daca se mai dau acest tip de scrisori si acum la vodafone, nu stiu ...
ma poate ajuta cineva, va rog frumos?
alexandra_hutton
Jul 6 2007, 17:12
QUOTE(ghinduta @ Jul 6 2007, 17:23) [snapback]3067084[/snapback]
Acum doi ani de zile cand am facut abonament connex am primit o data cu contractul de abonament si o scrisoare personalizata in care mi se explica ce promotie am, cand e data de facturare, cate minute am in prorata. am pierdut-o pe a mea si as vrea una de la cineva care o mai are.
daca se mai dau acest tip de scrisori si acum la vodafone, nu stiu ...
ma poate ajuta cineva, va rog frumos?
scrisori se dau da, dar iti dai seama ca nu ai avea ce face cu o scrisoare al unui alt abonat avad in vedere ca te-ai abonat la o anumita data, cand era un fel de promotie pentru regiunea ta/abonamentul tau/nr tau luni de contract/cu sau fara telefon la reducere si asa mai departe...plus ca te-ai activat la o anumita data, iar proratarea pana la data facturarii s-a facut in functie de data respectiva.
poti insa suna cu incredere la relatii clienti si sa intrebi exact ce ai pe numar si ce ai avut...scrisoare nu o sa primesti din nou.
cu placere!
ghinduta
Jul 6 2007, 17:16
mersi frumos.
ce mi-ai explicat tu aici ma duce si pe mine mintea sa pricep.
nu vreau sa-mi dea nimeni scrisoarea mea, vreau un exemplu, model adicatelea 
cine are si poate si vrea sa ma ajute, poate "cenzura" datele personale si minutele calculate etc
ai putea-o primi dar doar de la magazinul la care ti-ai facut ab; asta desigur daca o mai au in baza de date;
vodafone_ro
Jul 6 2007, 23:04
cu ce iti tine de cald aceea scrisoare?
ghinduta
Jul 10 2007, 09:02
mersi, astept cu nerabdare
another_gxg
Jul 10 2007, 12:50
am gasit scrisoarea, o sa-ti pun imaginile intr-un post ulterior dupa ce le descarc din telefon. sper sa se vada bine
another_gxg
Jul 10 2007, 13:22
uite scrisorile. cu toate astea, o sa continui sa dau control v pana cand imi va fi lasat postul in pace, sau pana cand va fi sters postul lui vodafone_ro.
QUOTE(another_gxg @ Jul 10 2007, 12:22) [snapback]3082017[/snapback]
uite scrisorile.
N-au reusit ca nici macar in scrisorile spre clienti sa nu aiba greseli de redactare. Si poate au si trimis cateva sute de mii, just for the kick. ("1000 minute lunain")
ghinduta
Jul 11 2007, 17:03
multumesc tare mult. apreciez eforturile, n-am cum sa ma revansez decat cu un sincer multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.