Radiocasetofon clarion ARB1371R cum se leaga la baterie ?

ombladon_20cm

am si eu un radiocasetofon CLARION ARB1371R si nu stiu care sunt firele de alimentare ... dry.gif
la alimentare am cam asa : un fir rosu,unul albastru,unul maro,gri,si galben
intrebarea e care e masa ca nu am nici un fir negru ?
am inteles ca + este rosu si galben, DAR MASA CARE FIR E ?
oare functioneaza la o tensiune de 12V ,500mA DC ?
URGENT
va multumesc anticipat !
bit 61
Nu o sa functioneze .
Trebuie o sursa care sa asigure un curent de cel putin 1,5A.
La volum mare posibil sa fie nevoie de 3 sau 4A.
Masa se leaga direct la carcasa.

ombladon_20cm
mersi mult bit 61
cred k am bulit casetofonul ! wallbash.gif
sper sa nu (sper doar sa nu mearga la transformatorul meu) !
betamax3
QUOTE(ombladon_20cm @ Jul 5 2007, 18:31) [snapback]3062660[/snapback]
mersi mult bit 61
cred k am bulit casetofonul ! wallbash.gif
sper sa nu (sper doar sa nu mearga la transformatorul meu) !

N-ai bulit casetofonul din cauza lui Bit61. Fii atent la polaritati.
ombladon_20cm
am inteles cu polaritatile...rosu si galben vin legate pe +,iar masa o prind de carcasa
o sa il testez la transformator de laptop...24V bigyellowgrin.gif daca se arde se arde si gata !
dar tot mi-e teama k e deja ars ptr k nu da niciun semn la 12V 500mA ...macar de s-ar aprinde displayul sau ceva sa stiu k inca functioneaza...
a si mai are o siguranta de 10 (amperi cred) si are 2 pozitii ,habar n-am care e cea buna,dar o sa masor cu ap de masura wink.gif
paulvanorton
QUOTE(ombladon_20cm @ Jul 5 2007, 19:26) [snapback]3062900[/snapback]
am inteles cu polaritatile...rosu si galben vin legate pe +,iar masa o prind de carcasa
o sa il testez la transformator de laptop...24V bigyellowgrin.gif daca se arde se arde si gata !
dar tot mi-e teama k e deja ars ptr k nu da niciun semn la 12V 500mA ...macar de s-ar aprinde displayul sau ceva sa stiu k inca functioneaza...
a si mai are o siguranta de 10 (amperi cred) si are 2 pozitii ,habar n-am care e cea buna,dar o sa masor cu ap de masura wink.gif

eu cred ca firul galben este pentru servoantena
ar trebui sa dea un semn de viata la transformatorul tau
geos
QUOTE(ombladon_20cm @ Jul 5 2007, 19:26) [snapback]3062900[/snapback]

"o sa il testez la transformator de laptop...24V" nono.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.