senzor de miscare

dan.me

Am luat un senzor de miscare VT277 si nu vreau sa ma mai pacalesc. Pare a fi foarte insensibil si in loc de 12m cat scrie ca are raza de actiune, are cam 4m. El costa vreo 20 lei. Acum as vrea sa iau ceva sa'l montez pe tavan sa intalneasca cat mai putine obstacole.
Gasesc ceva bun la acesti bani?
Cele pe la 70 lei cum sunt?
betamax3
QUOTE(dan.me @ Jul 5 2007, 16:43) [snapback]3062128[/snapback]
Am luat un senzor de miscare VT277 si nu vreau sa ma mai pacalesc. Pare a fi foarte insensibil si in loc de 12m cat scrie ca are raza de actiune, are cam 4m. El costa vreo 20 lei. Acum as vrea sa iau ceva sa'l montez pe tavan sa intalneasca cat mai putine obstacole.
Gasesc ceva bun la acesti bani?
Cele pe la 70 lei cum sunt?

Atati bani, atata peste... Cele " pe la 70 lei " respecta ce scrie in prospect ( cele mai multe... )

dan.me
E o parere a ta, a altora, sau le'ai probat yourself? As vrea sa stiu cat de exact, ce sa iau, nu cred ca mi le probeaza, sunt niste ciudati prin magazinele astea!
betamax3
QUOTE(dan.me @ Jul 5 2007, 17:06) [snapback]3062253[/snapback]
E o parere a ta, a altora, sau le'ai probat yourself? As vrea sa stiu cat de exact, ce sa iau, nu cred ca mi le probeaza, sunt niste ciudati prin magazinele astea!

In parte verificata de mine . Am un amic care darama vechile instalatii cand se schimba proprietarul si-mi aduce mie sensorii. Toti au fost functionali, mai putin doi pe care i-a spalat cu apa " ca erau murdari ". I-am verificat in casa la 8 m ( distanta maxima la mine ). Astia de care zic sunt cei de 60-70 lei. Daca chiar vrei performanta, pot sa-ti dau un www, dar ma taie mister de portie. Nu, aia nu sunt niste ciudati, in general nu stiu nici ei despre ce e vorba, d-aia se feresc de probe.
dan.me
Sunt si ciudati printre ei, te intreaba din 2 in 2 minute "m'ai doriti ceva?", ultima data aud o voce in spatele meu, nici nu stiam cu cine vorbeste: "m'ai doriti ceva?"
Am si eu unul bun, demontat si adus din Germania, le compar cu el, care raspunde mai rapid si bate mai departe, dar vreau ceva cu prisma semisferica pentru tavan.
Daca ai un link de exceptie, sunt pe acest yahoo id: david_trei, daca nu acum ca voi pleca, mai tarziu.
betamax3
QUOTE(dan.me @ Jul 5 2007, 17:52) [snapback]3062466[/snapback]
Sunt si ciudati printre ei, te intreaba din 2 in 2 minute "m'ai doriti ceva?", ultima data aud o voce in spatele meu, nici nu stiam cu cine vorbeste: "m'ai doriti ceva?"
Am si eu unul bun, demontat si adus din Germania, le compar cu el, care raspunde mai rapid si bate mai departe, dar vreau ceva cu prisma semisferica pentru tavan.
Daca ai un link de exceptie, sunt pe acest yahoo id: david_trei, daca nu acum ca voi pleca, mai tarziu.

Cum am zis, nu sunt ciudati, doar habarnisti... si mie mi s-a intamplat sa ma-ntrebe unu' daca mai vreau ceva si i-am zis ca m-ar interesa un BMW Z3 (era tare la vremea aia, dar cred si acu') ; a ramas putin descumpanit si a zis ca revine imediat cu oferta completa ( era magazin de electronice ). Am un link, nu stiu daca e de exceptie da' e bun la casa omului. Dupa cati am trimis la el, cre' ca ar trebui sa le cer comision (alora de la firma, normal).
dan.me
LOL, oricum daca cineva e habarnist nu implica ca nu e si ciudat, tipa de care spuneam era clar habarnista, nu se pune problema, dar era ciudata sigur, daca eram singur in magazin cu ea, cautam sa ies repede (de frica).
Acum am fost sa probez 2 de tavan, in alta parte, le'am zis ca imi trebuie urgent cand au intrebat daca vreau sa cumpar. Erau un smecher chel cu o blonda in calduri care incerca sa'l seduca in fata mea cu fraze: "stau aici singura si nu am cu cine vorbi" etc, si el, "trebuie sa plec" atat stia sa spuna LLLoooLLL. In final tipa s'a prins ca el spunea asta ca ea sa se grabeasca cu expedierea mea ca sa'si dea intalnire si mi'a zis clar, "nu va... ca va grabesc, dar cat mai stati cu probatul?". 10 maxim 15 minute am stat si mai aveam 2 minute si terminam, am zis "nu e nimeni decat eu" la care "dar daca fiecare sta ca dv ce ne facem" asa ca am plecat nervos si le duc inapoi si pe cel afara din specificatii, nu aveam de gand.
O sa revin si cu numele firmei fantoma si al blondei in calduri, ca sa o evitati, oricum are numai lucruri proaste.

dan.me
QUOTE(betamax3 @ Jul 5 2007, 18:14) [snapback]3062860[/snapback]
Am un link, nu stiu daca e de exceptie da' e bun la casa omului. Dupa cati am trimis la el, cre' ca ar trebui sa le cer comision (alora de la firma, normal).

Dupa ce mi s'a intamplat, n'o sa mai intru in firma aceea sa cumpar ceva, si ma gandeam ca ar fi foarte bun acel link al tau, trebuia sa iau de ieri deja un senzor sa il montez.
Am incercat sa probez 2 de tavan, numai unul am apucat, batea la o distanta mai mare dar tot asa raspundea greu la miscare.
betamax3
QUOTE(dan.me @ Jul 6 2007, 11:11) [snapback]3065418[/snapback]
Dupa ce mi s'a intamplat, n'o sa mai intru in firma aceea sa cumpar ceva, si ma gandeam ca ar fi foarte bun acel link al tau, trebuia sa iau de ieri deja un senzor sa il montez.
Am incercat sa probez 2 de tavan, numai unul am apucat, batea la o distanta mai mare dar tot asa raspundea greu la miscare.

Ti-am trimis pe PM adresa. Firma e din Cluj, dar are reprezentante in Bucuresti si in alte cateva orase mari. Bafta !
dan.me

Merci.........sunt curios ce preturi au la produsele din oferta.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.