Problema va rog ajutatima

blooder

salut imi pare rau ca pun o intrebare poate prosteasca pt unii si nici nu stiu sigur dak se poate...sunt in retzeaua orange si am un sonny ericsson k510i.de la un timp tot primesc amenintzari si tot felul de injuri la adresa me de pe un numar de telefon care ma apeleaza cu numar ascuns.Cum as putea sa aflu acest numar? dak se poate un mic ajutor
Multzumesc aticipat
Sla[s]h
QUOTE(blooder @ Jul 3 2007, 23:32) [snapback]3053290[/snapback]
salut imi pare rau ca pun o intrebare poate prosteasca pt unii si nici nu stiu sigur dak se poate...sunt in retzeaua orange si am un sonny ericsson k510i.de la un timp tot primesc amenintzari si tot felul de injuri la adresa me de pe un numar de telefon care ma apeleaza cu numar ascuns.Cum as putea sa aflu acest numar? dak se poate un mic ajutor
Multzumesc aticipat

Poti sa afli numarul.Trebuie sa mergi la reprezentanta orange, sa le dai cativa bani, ei iti vor da ceva cod, sau cva de genu. Oricum dute si intreaba-i pe aia

antidote
1. In titlul topicului se pun cuvinte relevante, nu "Problema va rog ajutatima"

2. Se respecta limba romana: Fara tz, sh, dak, ajutatima, etc

3. Cand inveti sa faci chestiile astea, astept o demostratie.. pana atunci topic closed!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.