Face careva muzica house/trance in FruityLoops?

tudoranadi
Salutare la toti. Sunt nou pe aici asa ca am sa ma prezint. Sunt Tudoran Andrei Adi din Iasi si fac muzica trance/house sub numele de ATA. Am inceput sa fac muzica de pe la 16 ani, normal atunci de abia vazusem Fruityloops sau alte programe dedicate gen Dance E-jay , etc. Acum m-am perfectionat ca sa zic asa numai ca de vreo 4 luni incoace incerc sa caut un colaborator pentru o eventuala trupa sau caut pe cineva care imi poate promova melodiile sau na..sa le vand smile.gif
NU strica sa discutam si in leg cu muzica pe care o faceti, demo-uri, masterizare si alte kestii.
Imi puteti gasi ultimele proiecte la http://www.myspace.com/deejayATA
In total am facut cam vreo 20 melodii dar pe myspace am uploadat doar vreo 4 melodii ca atat ma lasa sad.gif
Va multumesc!

Id-ul meu de messenger este tudoranadi

Am atasat si un demo ca sa va arat cam ce fac eu smile.gif

MCBohemian
muzica de pe myspace e destul de buna, in principiu ai ceva de demonstrat ascultatorilor!ce e drept e ca mai ai de muncit un pic la sound -nu e de ajuns.Cu timpul se invata-nici o problema aici ;)Mult succes
tudoranadi
stiu ca inca mai am, tongue.gif cu timpul am sa ma perfectionez. toata muzica pe care o fac e compusa in fruityloops 7.
Am aici un link unde gasiti cele mai bune 8-9 melodii ale mele.
http://rapidshare.com/files/33450108/ATA__...odiile_Mele.exe

Sper sa va placa. tongue.gif

Astept demo-uri si de la altii care compun muzica:)

Numai bine biggrin.gif
tudoranadi
vad ca nimeni nu vrea sa discute mellow.gif
Red9
Stii sa lucrezi si in Ableton Live?
tudoranadi
nope, sincer sa fiu nush ce e ala huh.gif
Red9
QUOTE(tudoranadi @ Jul 4 2007, 17:29) [snapback]3056970[/snapback]
nope, sincer sa fiu nush ce e ala huh.gif

Ups.... pai ce fel de producer esti daca nu ai auzit de Ableton Live? Ia documenteaza-te si apoi posteaza...
tudoranadi
ce anume vrei sa postez?..eu fac muzica in FruityLoops, daca tu stii Ableton bravo tie, eu vreau sa arat lumii ce pot sa fac in FL... daca , care nu stie Ableton, gata e varza?... uhuh.gif am sa vad ce e ala...mai inkolo..akuma ma ocup de o melodie tongue.gif
am deschis topicu sa vad care dintre voi faceti muzica, sa le auzim si sa discutam...
momentan ma preocupa masterizarea care se pare..e problematica...

numai bine la toti!
tudoranadi
mda..am vazut ce fel de program e... sincer am vazut dintr-astea o gramada...si nu mi se pare chiar asa de rasarit...decat sa incep sa lucrez pe 7 programe..mai bine ma specializez pe unu beton..gen FL sau Reason si pe un program de edit..gen Adobe Audition..si gata....
am facut muzica care se aude bine si pana akuma in programul ModPlug Tracker...sa te vad akolo ce fel de melodie poti scoate....cu ala am inceput aku 5 ani...
apoi cand am vazut e-jay-ul mi s-a parut WOW...apoi cand mi-am dat seama ca sunt doar niste ritmuri predefinite iar tot ce trebuie sa faci este doar sa ai oleak de ureche muzicala si sa asezi alea cat de cat sa sune bine...mi-am zis sa ma mut pe ceva mai bun..si am ajuns la FL...am experimentat aproape toate versiunile..de la FL1 pana la FL7 inclusiv..mi-am bagat coada si in Reason..dar e prea greoi...si sincer nu am avut timp...cat despre calitatea sunetului scos..Reason e lider..nu am ce zice smile.gif
Adr.
Super melodiile biggrin.gif , incearca sa faci si ceva vocal mix-uri rolleyes.gif
Red9
QUOTE(tudoranadi @ Jul 4 2007, 17:58) [snapback]3057119[/snapback]
mda..am vazut ce fel de program e... sincer am vazut dintr-astea o gramada...si nu mi se pare chiar asa de rasarit...

Mda, eram sigur de raspunsul asta! Dar, stiai macar ca A State of Trance (care la ora actuala este cel mai ascultat show trance din lume) este mixat in totalitate in Ableton? Si mai ales faptul ca 80 % din piesele lui Armin van Buuren sunt facute in el??? Si totusi vorbim de DJ numarul 2 in lume! Deci, intradevar nu poti face o comparatie intre Fruity Loops si Ableton Live... Este o diferenta ca de la cer la pamant!
Si dupa parerea mea, nu te poti promova ca producer facand muzica in Fruity Loops... Eu fac de cativa ani in Ableton... dar niciodata nu am trimis si nu am aratat nimanui ce am facut pentru ca sunt sanse minime de afirmare... Piesele tale sunt super misto... Mie, sincer imi plac, dar sorry man, piata actuala e prea aglomerata...
Plus ca un "real" producer are ceva sanse avand asa ceva -> Exemplu, Arksun, a carui muzica e super: http://www.arksun.co.uk/ , si da click pe S ca sa vezi cam cum arata un adevarat studio de producer....
Si mai am o intrebare: ai atins in viata ta un CDJ? 600, 800 sau macar 1000?
Red9
QUOTE(tudoranadi @ Jul 4 2007, 17:58) [snapback]3057119[/snapback]
Reason e lider..nu am ce zice smile.gif

Vrei sa zici Cubase nu?
yoproject
QUOTE(Red9 @ Jul 5 2007, 12:49) [snapback]3060704[/snapback]
Mda, eram sigur de raspunsul asta! Dar, stiai macar ca A State of Trance (care la ora actuala este cel mai ascultat show trance din lume) este mixat in totalitate in Ableton?
Aici nu vorbim de mixat.

Si mai ales faptul ca 80 % din piesele lui Armin van Buuren sunt facute in el???
Asta nu stiam. Inseamna ca aplicatia e capabila, ca multe altele de fapt smile.gif. Circula mai demult un zvon, conform caruia ATB foloseste FL. kisstogether.gif

...sunt sanse minime de afirmare... piata actuala e prea aglomerata...
Nu sunt de acord. Sansele sunt minime cu productii mediocre si slabe. Tu vrei sa-mi spui mie ca o super creatie va fi ignorata?! In era tehnologiei informatiei te poti face auzit foarte repede. In permanenta apar nume noi. Problema consta in a produce ceva cu adevarat valoros.

Plus ca un "real" producer are ceva sanse avand asa ceva -> Exemplu, Arksun, a carui muzica e super: http://www.arksun.co.uk/ , si da click pe S ca sa vezi cam cum arata un adevarat studio de producer....
Si mai am o intrebare: ai atins in viata ta un CDJ? 600, 800 sau macar 1000?
Datorita piesei "Arisen" am tot respectul pt Arksun. Poti face muzica "adevarata" si doar cu software.

tudoranadi, vad ca incerci sa faci ceva, esti pasionat, iar asta e crucial. Dar, cam toate piesele sunt dupa aceeasi piesa. Nu dezvolti ideile indeajuns, ca dovada duratele destul de mici, nu se exceleaza la nici un capitol. Ai destule creatii, dar eu propun sa te concentrezi pe mai putine proiecte. Quality first, quantity last wink.gif. Si cand crezi ai ceva demn de ASOT, sa incepi sa trimiti demouri peacefingers.gif
Red9
QUOTE(yoproject @ Jul 5 2007, 22:52) [snapback]3063812[/snapback]
Circula mai demult un zvon, conform caruia ATB foloseste FL. kisstogether.gif

Crezi ca ATB dupa atatia ani de experienta in acez gen de muzica foloseste Fruity Loops. roll2.gif ?
Uita-te in poza mai bine....
Red9
QUOTE(yoproject @ Jul 5 2007, 22:52) [snapback]3063812[/snapback]
Aici nu vorbim de mixat.

Nu, dar vorbeam despre Ableton! Look up....
MCBohemian
Nu sunt de acord cu idea ca daca nu ai un program anume nu esti bun sau afirmatii de genul acesta.Criticile sunt binevenite doar cand se fac strict pe melodie.Nu va legati de programe ca daca esti intradevar priceput poti face melodii bune cu orice fel de soft(exclud aici ejay-uri etc).Toti producatorii au fost incepatori la un momendat

Red9-pune ceva facut de tine sa auzim si noi-ca la vb suntem cu totii buni,nu?
tudoranadi
nush ce sa zic...vad k a aparut o batalie aici.. huh.gif
faptul ca au durata mica melodiile mele e faptul ca sunt demo-uri...am si melodii "release"...
prin topicul asta am vrut sa adun cati mai multi "produceri" de muzica trance.
Red9, stiu ca piata e aglomerata dar in romania vezi putini oameni care produc muzica trance sa zicem la un nivel bun, nu zic ca akuma eu fac nush ce melodii super, pentru mine e o pasiune , hobby, o modalitate de a ma relaxa...
O fi Ableton misto, bine k l-ai mentionat., am sa-l downloadez si am sa vad poate fac ceva in el biggrin.gif, dar m-am specializat pe FruityLoops momentan si incerc sa ma perfectionez aici, incat sa ajung sa fac o melodie gen ca mike shiver sau altii, stiu ca mai am mult de "mancat", studiat...dar nu imi pierd niciodata speranta..oricum simt ca evoluez cu fiecare melodie care o fac. smile.gif
am postat inca o melodie la care lucrez...
stiu ca am o gramada de melodii neterminate, si unele chiar sunt faine...dar de asta sa zic caut un colaborator...sa ma ajute sa terminam tot si apoi poate sa ne promovam cumva...

momentan, melodiile mele au fost difuzate la RadioDj, un radio pe web www.radiodj.ro si celor de acolo chiar le-au placut..

eu incerc doar sa fiu un mic creator de muzica trance din Romania

in Olanda, Germania etc sunt o gramada...in Romania mai putin...

Activ a inceput prin primul album sa faca house, dar s-au "comercializat"..la fel si Dj Project...

As vrea sa ascult o piesa de a ta Red9 daca tot zici ca faci muzica in Ableton smile.gif

ce am atasat e tot demo... wink.gif

tudoranadi
Click pe ... Melodiile Mele Released

aici am bagat o arhiva cu melodiile mele complete..sunt vreo 9 cred..nu mai tin minte bine... nu sunt virusate sau ceva..wink.gif trageti cu incredere wink.gif

fac si melodii progressive..o sa vedeti akolo.. tongue.gif

aveti grija ce faceti cu ele... excl.gif smile.gif

keep creating trance music walkman.gif
tudoranadi
vreau sa intreb care versiune de la ATA - My Soul e mai buna....

prima de mai sus sau asta atasata akuma? tongue.gif
tudoranadi
neata la toata lumea.. biggrin.gif ...azi am mai facut un demo..cred eu unu reusit:).. nu ezitati sa ascultati walkman.gif si sa comentati wink.gif
Red9
QUOTE(tudoranadi @ Jul 6 2007, 18:56) [snapback]3067468[/snapback]
As vrea sa ascult o piesa de a ta Red9 daca tot zici ca faci muzica in Ableton smile.gif

Am facut ceva muzica acum cativa ani in Cubase, dar cand am realizat cata scularaie mai imi trebuie m-am lasat!
In Ableton doar mixez.... 3 mixuri le poti gasi tot pe acest forum la http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=164723

Acum imi bat capul cu 2 CDJ1000MK3 la un prieten... imi plac la nebunie jogurile biggrin.gif !
n3w 5tyle
QUOTE(tudoranadi @ Jul 4 2007, 17:58) *
mda..am vazut ce fel de program e... sincer am vazut dintr-astea o gramada...si nu mi se pare chiar asa de rasarit...decat sa incep sa lucrez pe 7 programe..mai bine ma specializez pe unu beton..gen FL sau Reason si pe un program de edit..gen Adobe Audition..si gata....
am facut muzica care se aude bine si pana akuma in programul ModPlug Tracker...sa te vad akolo ce fel de melodie poti scoate....cu ala am inceput aku 5 ani...
apoi cand am vazut e-jay-ul mi s-a parut WOW...apoi cand mi-am dat seama ca sunt doar niste ritmuri predefinite iar tot ce trebuie sa faci este doar sa ai oleak de ureche muzicala si sa asezi alea cat de cat sa sune bine...mi-am zis sa ma mut pe ceva mai bun..si am ajuns la FL...am experimentat aproape toate versiunile..de la FL1 pana la FL7 inclusiv..mi-am bagat coada si in Reason..dar e prea greoi...si sincer nu am avut timp...cat despre calitatea sunetului scos..Reason e lider..nu am ce zice smile.gif

Salut! Pana acum doar am asistat la diferitele discutii de pe mai multe forumuri si m-am hotarat sa postez si yo pana la urma..
Am incercat deasemeni si yo o gramada de softuri pt. muzica ( fl studio , sonar , acid pro , reason , project 5, cubase ..bla bla...)
pana acum cele mai bune mi s-au parut Fl studio si reason 3 dar pentru k nu am clapa si pentru k fl u' a fost primul descoperit de mine , tin sa-i dau dreptate lu' tudorandi mai bine 1 da bine decat 7 da ...... death.gif death.gif ....Lucrez deci in Fl studio de vreo 4 - 5 ani insa nu pot sa zic k il stapanesc chiar bine < oricum e foarte versatil - mai ales de la versiunea 4 la 7.> dar nu-mi pierd speranta
E clar ca nu poti vinde muzica facuta numai in FL sau in orice alt program ,! trebuie da lucrezi si hardware nu numai software ,asa
ca folosesc fl-u' doar k hoby si poate am sa dau uploadu' cateva piese... numa asa k sa aflu si parerea altora ....
k mai vb !!! band.gif
-
Shwan
poate am sa dau uploadu' cateva piese...

Suntem nerabdatori sa le auzim wink.gif
n3w 5tyle
QUOTE(Shwan @ Jul 20 2007, 02:31) *
Suntem nerabdatori sa le auzim wink.gif

Ok ! indraznesc pana la urma .. cool.gif .. astept sugestii!!
TheFeatFactory
QUOTE(n3w 5tyle @ Aug 7 2007, 17:00) *
Ok ! indraznesc pana la urma .. cool.gif .. astept sugestii!!

Nu prea imi atinge coarda (ma refer la faptul ca piesa nu poate ajunge un hit).
Piesa are structura, poti sa te relaxezi ascultand melodia.
Nu imi place intrarea vocii. Este foarte old, demodat.
xICexDejaVu
tudoradani am ascultat versiunile tale de la my soul .... sunt marfa toate...dar ..... in my soul2 mi se pare pe departe cea mai buna ..... e lucrata frumos de tot shi parerea mea ar fi sa mai lucrezi la ea ....
sunt nishte chestii pe care io leaj schimba ni unele parti ale melodiei tongue.gif nu zic de my soul2 .... zic la celelalte .... mi s-au parut nishte sunete un pic aiurea puse pe care io leaj schimba dar.... oricum keep it up dont let it go ... ca ejti bun smile.gif
tudoranadi
nu stiu unde ai vazut tu versuri in my soul pt k in my soul e altceva....iar my soul 2...nush... smile.gif
singurele versuri pe care le am in vreo melodie este in http://www.speedyshare.com/851968937.html

oricum merci pt feedback;)
xICexDejaVu
lol scuze vroiam sa spun VERSIUNILE la melodia aia ... tongue.gif

EDIT: lol stai ca io am scris corect din prima.... tu eshti ala care nu a inteles tongue.gif deci am zis versiuni nu versuri ...
DjValy
Pentru a face muzica, indiferent de gen, iti trebuie "ureche muzicala". Degeaba esti expert in FL sau Ableton daca nu ai flerul de a combina sunetele in asa fel incat sa iasa ceva frumos.

Nu-ti trebuie ani de zile pentru a invata aceste programe. Cateva luni de zile (4-5 ore pe zi) e mai mult decat deajuns. Secretul este sa ai acea "ureche muzicala" sau mai pe intelesul tuturor, "talent" wink.gif

so ... 1: talent
2: cateva luni, sau chiar un an, de munca cu instrumentele

parerea mea ...

nu ma injurati biggrin.gif

Desigur, in trance este mult mai greu sa produci mult si bun.
xICexDejaVu
nu cred ca iti trebuie neaparat faza cu instrumentele .... shi nu cred ca trebuie neaparat lectii de muzica ca sa faci muzica in ableton/reason cubase bla bla .... daca ai ureche, talent, shi dupa pareera mea shi imaginatie, merge f bine ....
n3w 5tyle
QUOTE(xICexDejaVu @ Aug 8 2007, 20:18) *
nu cred ca iti trebuie neaparat faza cu instrumentele .... shi nu cred ca trebuie neaparat lectii de muzica ca sa faci muzica in ableton/reason cubase bla bla .... daca ai ureche, talent, shi dupa pareera mea shi imaginatie, merge f bine ....

Chiar daca nu face parte din stilul trance , sper sa va placa ultima mea melodie . am muncit cam 4 zile a cate 4-5 ore si am facut-o desigur dupa ureche. Eu consider ca pana acum e cea mai buna lucrare a mea desi du am bagat o mie si una de efecte sau automatizari.
Shi eu sunt deacord k poti face muzica fara a urma anumite lectii de muzica sau mai stiu yo ce scoala inalta DAR !!!! la un nivel inferior.
nu cred k are cineva curajul sa se compare cu anumiti muzicieni cu diploma!!! band.gif
xICexDejaVu
Shi eu sunt deacord k poti face muzica fara a urma anumite lectii de muzica sau mai stiu yo ce scoala inalta DAR !!!! la un nivel inferior.

iti pot demonstra contrariul .... sunt atatia dj foarte mari care nu au treaba cu lectiile de muzica shi cu intrumente .....
tudoranadi
si pot spune ca fac melodii dupa ureche si normal dupa multa practica..pentru ca pana la urma tot trebuie sa stii ceva de notele alea...pentru ca altfel poti "falsa" si iese ceva urat

oricum sunt sigur ca nu toti producatorii din afara stiu instrumente si alte kestii..dar fiecare se descurca cum poate si dak reuseste sa-i iasa ceva bun e ff bine

eu sunt mega fan trance si incerc sa fac si eu muzica trance...si imi petrec multe ore in fata programului ..am si melodii naspa dar oricum nu falsez wink.gif sau sa asculti si sa vezi k o ia razna... laugh.gif

dar prin munca si pricepere te poti descurca de minune...
adevarul e ca fata de melodiile noastre...si ma refer la "micii" producatori de muzica trance de pe aici...sound-ul din afara e mult diferit si "high level" fata de al nostru...nush dc..si nu ma refer la cei mari adik A&B, Andy Moor, Armin sau altii ci la cei "mici" din afara...am auzit melodia unu tip dp myspace..are 17 dar melodia lui pe langa faptul k e super mai are si un sound diferit...mai up lifting..mai nou, mai TRANCE... rolleyes.gif

in fine...imi doresc macar k cei din romania sa strangem o comunitate cat de mica...si sa putem lupta pentru Trance-ul din romania..daca este vreo sansa..pe langa mane , marius moga si altii care se comercializeaza la greu...

mi-a placut la inceput Activ...dar cand s-au comercializat...booom.. deadtongue.gif , la fel cu Dj Project si altii.... death.gif

pana la urma..publicul decide...

am postat si eu un demo cu my latest shit happy.gif

clerick
tudor ....super piesele...am lucrat si eu acu vreo 4 ani in FL dar nu am continuat din y motive....imi place unde ai ajuns tu ..bravo ...continua asa si ai sa te alegi cu un contract

eu cunosc pe cineva care e super bazat in FL ...il foloseste ca sequencer pt piese rock(industrial)...daca vrei te pot pune in legatura cu el ..pm me!
djvice
faina piesa tudor wink.gif
P.s. si eu sunt trancer smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.