nightfever
10th January 2009, 20:20
Totusi nu il mai vad pe ATA pe aici.....nu a mai postat nimic de ceva vreme!
o fi si el ocupat...stii cum e cu artistii
Intrebare.....este vreunul din voi care a lucrat cu clape in compozitia sa?
oarecum...eu lucrez in Ableton cu tastatura, si chiar daca am doar o octava, nu pot sa incep o tema fara sa butonez
Parca si vad cum se rup fotomodelele sau fetele care arata ca fotomodele pe acest gen prin cluburi si cand le intrebi ce prefera iti raspund in fitze....minimal...ufff.....
pai tu vorbesti cu animalele alea cu juma' de creier?
Am ascultat in ultima perioada minimal combinat cu trance se pare ca se poarta in ultima vreme mai ales "domnisoara" ELENA CAZACU care mai mult arata decat canta si mi-sa parut foarte varza chiar de cacao:|:|:|Foarte multe combinatii intre diverse stiluri care deformeaza imaginea trance:(
da, cred ca si-a tras-o cu Sied van Riel
Mai ma intriga faptul ca multe lume de la noi din tara si nu numai nu face diferenta intre stiluri si pt ei house sau techno e tot una cu trance sau dream:((
praf, ce sa le ceri?
_O.Z_
10th January 2009, 20:45
eu lucrez in Ableton cu tastatura
deci se poate folosi tastatura in loc de clapa in Ableton? 
postez si eu ceva facut din tastatura in FL 8
http://www.imeem.com/people/0d0uPvR/music/...o/dj_jijicamp3/
am incercat sa il imit pe un tip de pe youtube care canta la orga o melodie a Rihannei
nightfever
10th January 2009, 20:56
QUOTE (_O.Z_ @ Jan 10 2009, 20:45)

deci se poate folosi tastatura in loc de clapa in Ableton?

postez si eu ceva facut din tastatura in FL 8
http://www.imeem.com/people/0d0uPvR/music/...o/dj_jijicamp3/am incercat sa il imit pe un tip de pe youtube care canta la orga o melodie a Rihannei
da...
ai o octava
ASDFGHJK sunt clapele albe, WE, TYU si O sunt cele negre, cu Z si X schimbi octava (Z - o octava mai jos, X una mai sus) iar cu C si V velocity
miraje11
10th January 2009, 21:23
cred ca iti vine greu cu tastatura.....am incercat si eu;)insa am invatat tarziu ceea ce inseamna nota muzicala, partitura, do minor sau termeni muzicali generali si chiar daca le stiam nu sunt inzestrat cu talent:|
dar este foarte bine ca faci asa ceva...asta inseamna ca ai ceva "studii" muzicale:D
"Paul Oakenfold - Southern Sun (Moonfire Remix)" cumva aceasta piesa e un mix de-al tau nightfever?
Am vazut ca ai pus o piesa pe youtube apoi ai pus si aici sa dea lumea download:D tot moonfire;)
Doar Sied van Riel crezi ca s-a combinat cu ea?
)multumesc de raspunsuri!
Frumoasa interpretare la pian si asta facuta pe tastatura unde asa cum ziceam iese cu chin si nu iti permite ceva mult mai amplu cu un synt adevarat...un roland.....ce sa zic...esti talentat dar iti lipsesc sculele adevarate probabil ca la multi altii!cu toate ca esti doar un amator pot spune ca iti apreciez ambitia si perseverenta de care dai dovada.
Daca ti-ai putea permite....sunt diverse studiouri care accepta sa fie inchiriate dar nush tarifele practicate si au unele dintre ele chiar aparatura de calitate si noua si vedeam odata intr-un filmulet pe youtube ai si un inginer de sunet care sa te ajute la finisaj dar ma rog asta numai in alte tari. Cunosc multi dj care fac asa ceva au idei dar nu au bani pentru ceva prof. Multi habar au sa cante la vreun instrument sau pe note dar au idei bune de compozitie si cu toate acestea iese fb ceea ce fac:D:)
nightfever
10th January 2009, 21:35
da, e remixul meu
nu am nevoie de synthuri adevarate, doar de o clapa midi pe care sper sa mi-o iau in curand
in rest ma descurc... singur si cu cativa prieteni care ma mai ajuta... nu ma grabesc
miraje11
10th January 2009, 22:57
Pai ar fi cazul sa-ti iei clapa ca sunt melodii bune si ai toate sansele sa fi promovat si u la fel ca ATA daca nu chiar si esti pe undeva prin vreun megamix al marilor dj cu remixul asta ca prea e bn reusit:) Ai nota 6 de la mine pe o scara de la 1-10
Mai ai insa de muncit la calitatea sunetului si sa faci piesele sa aibe acel ceva specific ca degeaba sunt ele bine facute cu un sunet de exceptie daca sunt banale liniile melodice si suna ca majoritatea.
Diversitatea face ca ascultatorii inraiti si vechi sa ceara performanta, ceva nou, calitate sonora si chiar sunete noi nemaintalnite. Am mai ascultat la cineva de pe forum o piesa frumushik dar cu sunete vechi.....asa ceva se facea prin 2001....daca vrei sa te faci remarcat trebuie ceva nou adus in piese.
Am vazut ca pana la urma apari si in unele megamixuri;)poate mai scoti ceva:D
CE parere ai despre femeile dj:D:D?"????sau ma rog femeile care ....chipurile compun.
Cunosc foarte putine sa ma fi impresionat un exeplu...dj TATANA mai ales cu piesa soul cry sigur o stii.
alex_1490
11th January 2009, 14:25
miraje11, am citit undeva (pe trancehub, parca) ca dj shah ar vrea sa treaca doar la soft, asa ca... chiar daca par mai "rele" sunetele produse de soft nu e neaparat asa. ATA si multi altii au facut melodii care suna destul de bine si au folosit doar FL...
PS: de ce nu mai merge http://www.myspace.com/atamusik ?????
nightfever
11th January 2009, 19:19
ia citeste acolo ce scrie si zi-ne si noua
apropo, vad ca ATA a devenit un fel de zeu al fanilor FL care vor si ei micutii sa faca muzica...
Tidusss
12th January 2009, 13:27
Nu, e un exemplu dat celor care spun ca FL e o porcarie.
Ai dreptate, chiar nu mai merge myspaceul. Am sa vad ce s-a intamplat.
nightfever
12th January 2009, 13:37
se simte si in piesele lui ca sound engine-ul e slab 
pun pariu ca daca il iau acum si il invat tot ce stiu eu in ableton, rupe topurile
Tidusss
12th January 2009, 14:50
Si de ce nu faci asta? Pana la urma parca asta era rolul threadului, nu? El cauta o colaborare sau asa ceva.
Din cate vad eu, el nu prea mai intra pe aici. Vrei sa-i transmit ceva in mod special?
nightfever
12th January 2009, 14:57
nu ca mai vorbesc si eu din cand in cand cu el
n-am pus problema vreunei colaborari
era vorba odata sa fac un remix la o piesa de-a lui, dar am avut niste probleme si nu l-am mai facut
oricum...nu pare deschis vreunei colaborari, mai ales cu amatori ca mine
Tidusss
12th January 2009, 15:15
Culmea e ca eu nu-l stiu asa 
Face parte din organizatia "We Trance" din care fac parte si eu, si nu suntem multi. Deci as avea mai multe relatii la el daca te intereseaza ceva in mod special. Plus ca mi-a zis intr-o zi ca incearca si Abletonul dar dupa vreo 2-3 zile s-a lasat de el, si a revenit tot la FL
))))
nightfever
12th January 2009, 15:24
da, mi-ar place sa colaborez cu el, normal
cum e cu organizatia aia?
Tidusss
12th January 2009, 15:29
E de fapt o firma. Si suntem 5 oameni care vrem sa promovam muzica trance. Pe moment organizam partyuri, au fost vreo 6 in Iasi pana acum de anul trecut. Pe 28 februarie o sa fie la Iasi cel mai tare party de pana acum in sensul ca o sa fie si ceva mai special. Si daca ai auzit de Thrillseekers la Bucuresti, tot noi l-am organizat, fiind de altfel si primul event cu DJ de talie internationala. Spre vara vom mai organiza ceva, speram noi mult mai tare, cu DJ care vor veni in premiera in Romania. Momentan nu pot sa dau detalii, dar la timpul potrivit te asigur ca vei afla.
nightfever
12th January 2009, 18:08
aaa...am crezut ca e vreo organizatie de artisti care colaboreaza
xICexDejaVu
13th January 2009, 01:14
Si daca ai auzit de Thrillseekers la Bucuresti, tot noi l-am organizat, fiind de altfel si primul event cu DJ de talie internationala.
da tin minte, parca initial trebuia sa vina la iasi, dar pana la urma s-a mutat in fostu kado, in colaborare cu snatt sau ceva de genu ...
Tidusss
15th January 2009, 00:01
QUOTE (nightfever @ Jan 12 2009, 18:08)

aaa...am crezut ca e vreo organizatie de artisti care colaboreaza

ATA e singurul artist dintre noi. Si Glenn care e DJ.
QUOTE (xICexDejaVu @ Jan 13 2009, 01:14)

da tin minte, parca initial trebuia sa vina la iasi, dar pana la urma s-a mutat in fostu kado, in colaborare cu snatt sau ceva de genu ...
Snatt clar
))) Ma faci sa rad =)))
Sincer, nici eu nu mai stiu cum trebuia sa fie. Cert e ca aici a iesit mai bine (asta daca nu erau cativa implicati aiurea in treaba asta sa ne bazam pe ei si sa ne traga clapa), a fost primul nostru party, am fost multumit de el.
Urmeaza ceva si mai tare in aceeasi perioada (nu tot pe 16 mai, ca atunci e Depeche Mode). Si in exclusivitate pentru Romania.
alex_06ze
15th January 2009, 21:32
Salut 
Ma bucur ca exista o comunitate de ascultatori/producatori TRANCE , pentru un gen cam "apus" in tara noastra dar care abia a putut sa "rasara" prin 2002-2003 ca in 2005 o inceput sa fie pus la pamant complet(marea majoritate) de scena techno.
In primul rand il felicit pe ATA pentru muzica lui , si ca are un sound destul de bun, si pe ceilalti de aici care va dezvoltati muzica 
Vin si eu cu un link la o piesa dezvoltata in fruity loops si ableton(nu e chiar terminata mai tre sa lucrez si sa ii mai "dau culoare" la ea) , dar as vrea sa stiu daca va place, un ambiental(e prima mea piesa cap coada facuta) , acum voi pune un demo : http://fbx.ro/bxjbwrcmovb4bhcu
nightfever
15th January 2009, 23:17
ideea e interesanta, desi pare cam repetitiva si liniara si nu mi trezeste nici o emotie
iar chitara aia sau ce o fi e cam desincronizata
kickul nu se prea aude...
xICexDejaVu
16th January 2009, 00:55
destu de sec, trebuie un kick mai zdravan, si ceva mai multe efecte pe sunete, o percutie mai dinamica, plus niste FXuri, sunete random, sa fie piesa mai animata
alex_06ze
17th January 2009, 11:37
Ok voi tine cont de sfaturile voastre, probabil parerea voastra e asa pentru ca nu am dat melodia intreaga si nici demo-ul nu cred ca l-am taiat bine
.. pt ca eu am dat 2 minute din cele 7 ale melodiei
).
xICexDejaVu
18th January 2009, 06:14
nu inteleg totusi de ce ai dat demo ...
alex_06ze
18th January 2009, 12:44
Uite ca dau ici link complet http://www12.zippyshare.com/v/38970757/file.html 
Am dat demo ca m-am gandit ca nu trebuie toata melodia (avand in vedere ca mai am putin de lucrat la ea ).
Dar uite ca o pun toata (sa o downloadati sa nu o ascultati pe site ca sunt pierderi de calitate ascultata pe web)
tudoranadi
23rd January 2009, 21:11
well, salutare la toata lumea 
La multi ani pentru noul an pentru toti cei de aici si nu numai!
Nu prea am avut timp de forum pentru ca am lucrat din greu la trackurile ATA plus remixuri. Colac peste pupaza mai sunt si in anul cand am licenta la facultate asa ca voi posta pe aici cam greu.
Multumesc tuturor pentru suportul acordat. Am muncit din greu in 2008 si s-a vazut si rezultatul
. Momentan inca mai lucrez dar nu prea mai am timp. stti si voi zicala lui Mircea Badea
Cat despre FL , Cubase , Ableton ..fiecare are cate ceva in plus. Le-am incercat pe toate. din Toate cu FL-ul ma impac cel mai bine. Dupa cum a zis si Tiddus am inceput sa ma joc in Ableton. E tare la faza de compus, etc..chiar mi-a iesit cv misto pe akolo. L-am inteles cat de cat...si daca m-as apuca as face un track cap-coada.
Pentru cei care au zis ca am ajuns vedeta...stai linistit ca nu-s asa de known fata de altii..plus ca nu-mi place sa ies prea mult in evidenta. Trebuie sa ma expun pentru ca sub numele ATA sunt doar eu.
Colaborari not yet pentru ca nu am timp..dar as face ceva dar cu persoane din Iasi.Mi-e greu pe net..am incercat cu cineva din Olanda si ne-am lasat de tot de proiect.
In fine, am sa mai postez pe acest topic si am o sa mai tinem legatura.
Tot ce am nou in materie de muzica am postat pe myspace la mine..
www.myspace.com/atamuzik
Cheers!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.