inca o melodie la care lucrez...
stiu ca am o gramada de melodii neterminate, si unele chiar sunt faine...dar de asta sa zic caut un colaborator...sa ma ajute sa terminam tot si apoi poate sa ne promovam cumva...
momentan, melodiile mele au fost difuzate la RadioDj, un radio pe web www.radiodj.ro si celor de acolo chiar le-au placut..
ce am atasat e tot demo... ;)
stiu ca am o gramada de melodii neterminate, si unele chiar sunt faine...dar de asta sa zic caut un colaborator...sa ma ajute sa terminam tot si apoi poate sa ne promovam cumva...
momentan, melodiile mele au fost difuzate la RadioDj, un radio pe web www.radiodj.ro si celor de acolo chiar le-au placut..
ce am atasat e tot demo... ;)
Salut Deejay ATA! Am ascultat demo-ul la "In my soul" . Suna bine, ai potential. Daca ai mixuri lucrate si vrei sa incerci sa te promovezi si international intra pe blogul meu de muzica house si vei gasi un radio international care transmite mai multe genuri: trance, progressive, house, dance . E, ideea e ca oamenii aia promoveaza atat DJ cunoscuti cat si DJ incepatori din toata lumea. Ei accepta sa le trimiti mixuri (de obicei fara voce) , si le difuzeaza in cadrul programelor lor de radio. Merita sa incerci. Inca o data, blogul: blog de muzica house
Mult succes!
PS: Am cautat pe youtue si am gasit ca mai exista un DJ ATA. Dar la cat de mare e lumea asta, se poate sa fie mai multi.. :)