Face careva muzica house/trance in FruityLoops?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

muzikie

QUOTE (tudoranadi @ Jul 6 2007, 18:56) *
inca o melodie la care lucrez...
stiu ca am o gramada de melodii neterminate, si unele chiar sunt faine...dar de asta sa zic caut un colaborator...sa ma ajute sa terminam tot si apoi poate sa ne promovam cumva...

momentan, melodiile mele au fost difuzate la RadioDj, un radio pe web www.radiodj.ro si celor de acolo chiar le-au placut..

ce am atasat e tot demo... ;)

Salut Deejay ATA! Am ascultat demo-ul la "In my soul" . Suna bine, ai potential. Daca ai mixuri lucrate si vrei sa incerci sa te promovezi si international intra pe blogul meu de muzica house si vei gasi un radio international care transmite mai multe genuri: trance, progressive, house, dance . E, ideea e ca oamenii aia promoveaza atat DJ cunoscuti cat si DJ incepatori din toata lumea. Ei accepta sa le trimiti mixuri (de obicei fara voce) , si le difuzeaza in cadrul programelor lor de radio. Merita sa incerci. Inca o data, blogul: blog de muzica house

Mult succes!

PS: Am cautat pe youtue si am gasit ca mai exista un DJ ATA. Dar la cat de mare e lumea asta, se poate sa fie mai multi.. :)
xICexDejaVu
QUOTE (muzikie @ Oct 15 2008, 03:11) *
Salut Deejay ATA! Am ascultat demo-ul la "In my soul" . Suna bine, ai potential. Daca ai mixuri lucrate si vrei sa incerci sa te promovezi si international intra pe blogul meu de muzica house si vei gasi un radio international care transmite mai multe genuri: trance, progressive, house, dance . E, ideea e ca oamenii aia promoveaza atat DJ cunoscuti cat si DJ incepatori din toata lumea. Ei accepta sa le trimiti mixuri (de obicei fara voce) , si le difuzeaza in cadrul programelor lor de radio. Merita sa incerci. Inca o data, blogul: blog de muzica house

Mult succes!

PS: Am cautat pe youtue si am gasit ca mai exista un DJ ATA. Dar la cat de mare e lumea asta, se poate sa fie mai multi.. smile.gif

nu stiu de unde ai scos faza cu "deejay" ATA ... suna foarte urat in primu rand, si in al 2lea rand el nu prea mixeaza tongue.gif a avut un singur live act din cate stiu pana acum si atat ....

cat despre promovare internationala, stai linistit ca nu prea duce lipsa biggrin.gif prin urmare uite lista cu piesele lui, remixuri etc.

-= RELEASES =-

ATA feat. Anna Basel - Delay Time (Sunset to Sunrise Records)
ATA - Maya (BrandedDIGITAL)
ATA vs Fjor - Lost Endings (unsigned)
ATA - Summer Sun (ASOT 358/BrandedDIGITAL)
ATA - Ocean Breeze (BrandedDIGITAL)
ATA - Blue Skies (Infrasonic) (ASOT 342, 345)
ATA - Songless Guitar (Inspirato Music)

-=Remixes=-

Zaa feat. Anna Basel - Drawing (ATA Remix) (Sensational Recordings)
Anhken - Taste (ATA Remix)
Phuture Sound - Alone (ATA Remix) [BrandedDIGITAL]
Singularity - Rising Sun (ATA Remix) [BrandedDIGITAL]

-=Bootleg Remixes=-

Steve Allen& Ben Allonzi feat. Tiff Lacey - Wildfires (ATA Bootleg Remix)

pe langa asta mai e promovat si de artisti mari ...

Dj Shah, supports "ATA - Maya" in Magic Island - Music for Balearic People Episode 023
Manuel Le Saux supports ATA - Ocean Breeze(Suncatchers Wave Motion Rmx) in Top Twenty Tunes 234
Dj Shah, supports "ATA - Ocean Breeze" in Magic Island - Music for Balearic People Episode 022
Armin Van Buuren supports ATA - Summer Sun in A State of Trance 358
ATA - Blue Skies in Aura Sessions 110 [11-May-08]
+ alte 2 aparitii in ASOT cu Blue Skies smile.gif

nightfever
promovare pe un blog?? muzica house?? hai ca-i tare asta laugh.gif
muzikie
QUOTE (xICexDejaVu @ Oct 15 2008, 08:10) *
nu stiu de unde ai scos faza cu "deejay" ATA ... suna foarte urat in primu rand, si in al 2lea rand el nu prea mixeaza tongue.gif a avut un singur live act din cate stiu pana acum si atat ....

cat despre promovare internationala, stai linistit ca nu prea duce lipsa biggrin.gif prin urmare uite lista cu piesele lui, remixuri etc.

-= RELEASES =-

ATA feat. Anna Basel - Delay Time (Sunset to Sunrise Records)
ATA - Maya (BrandedDIGITAL)
ATA vs Fjor - Lost Endings (unsigned)
ATA - Summer Sun (ASOT 358/BrandedDIGITAL)
ATA - Ocean Breeze (BrandedDIGITAL)
ATA - Blue Skies (Infrasonic) (ASOT 342, 345)
ATA - Songless Guitar (Inspirato Music)

-=Remixes=-

Zaa feat. Anna Basel - Drawing (ATA Remix) (Sensational Recordings)
Anhken - Taste (ATA Remix)
Phuture Sound - Alone (ATA Remix) [BrandedDIGITAL]
Singularity - Rising Sun (ATA Remix) [BrandedDIGITAL]

-=Bootleg Remixes=-

Steve Allen& Ben Allonzi feat. Tiff Lacey - Wildfires (ATA Bootleg Remix)

pe langa asta mai e promovat si de artisti mari ...

Dj Shah, supports "ATA - Maya" in Magic Island - Music for Balearic People Episode 023
Manuel Le Saux supports ATA - Ocean Breeze(Suncatchers Wave Motion Rmx) in Top Twenty Tunes 234
Dj Shah, supports "ATA - Ocean Breeze" in Magic Island - Music for Balearic People Episode 022
Armin Van Buuren supports ATA - Summer Sun in A State of Trance 358
ATA - Blue Skies in Aura Sessions 110 [11-May-08]
+ alte 2 aparitii in ASOT cu Blue Skies smile.gif

Scuze, eu nu citisem decat prima pagina din topicul asta, aia in care povestea ca e la inceput, eu la un mesaj din prima pagina i-am raspuns, unde voia sa se promoveze. Ca intre timp a ajuns cunoscut, nu am stiut la momentul replay-ului, am aflat ulterior tot pe forum de Blue Skies, asadar il felicit in acest sens.
Cat despre promovare pe blog, nu era vorba sa se promoveze pe blogul meu smile.gif ci pe un radio international cu destui ascultatori, pure.fm, radio la care gasea link pe blog, atata tot.
Oricum, il felicit si ii urez succes pe mai departe.
muzikie
QUOTE (xICexDejaVu @ Oct 15 2008, 08:10) *
nu stiu de unde ai scos faza cu "deejay" ATA ... suna foarte urat in primu rand, si in al 2lea rand el nu prea mixeaza

I-am spus Deejay ATA intrucat asa se numea contul lui de pe myspace " http://www.myspace.com/deejayATA " , nu vad de ce ar suna urat ca se pronunta la fel ca DJ.... cred ca ai auzit de Alice Deejay

PS: Good work nightfever , tare piesa Moonfire - Palm Beach (Moonfire Remix)
nightfever
QUOTE (muzikie @ Oct 16 2008, 21:40) *
I-am spus Deejay ATA intrucat asa se numea contul lui de pe myspace " http://www.myspace.com/deejayATA " , nu vad de ce ar suna urat ca se pronunta la fel ca DJ.... cred ca ai auzit de Alice Deejay

thanks smile.gif
cosmin3434
nightfever, imi poti trimite si mie melodia pe mess? sau urc`o pe un site sa o putem downloada si noi, mie cel putin mi se pare superba smile.gif gg & gl

nightfever
http://fbx.ro/ay5wcggnkat76ste
Tidusss
QUOTE (muzikie @ Oct 16 2008, 20:40) *

Atamuzik e contul lui de pe myspace, nu exista nici un deejayata in Romania. Terminati cu prostiile, va rog.

www.myspace.com/atamuzik
Skeala

wow super tare forum trance romanesc :X:X:X scuzatima da sunt nou in treaba asta cu trance`ul...m-am apucat acum juma de an de ascultat trance...adik ascultam sh inainte trance doar k nushtiam k e trance...sunt noob oricum... sh l-a indrumarile unui prieten kare face trance de ceva timp mi-am bagat sh eu nasul pe ici pe colo...momentan folosesc fruity loops 8 care mi se pare foarte bun ptr unul kre sa apucat de 3-4 luni...foarte tare topicul asta,asha poate evoluam sh noi sh ii intrecem pe olandezi sh pe germani laugh.gif oricum e tare topicul super tare ideea... asha invatam unii de la altii biggrin.gif:D...

P.S. eu credeam k armin nici nu shtie unde e romania... dar muzica romaneasca in ASOT bigeyedsmiley.png oricum felicitari Tudor http://www.youtube.com/watch?v=YbqmFGUivy4 uitati sh a 4-mea piesa celalalte 3 nu vreti sa le vedeti k sunt..... blink.gif so ceai all vb mai incolo k ma duc la gagici
Tidusss
De curiozitate, cum il cheama pe prietenul tau care face muzica? smile.gif
Skeala
QUOTE (Tidusss @ Dec 29 2008, 22:26) *
De curiozitate, cum il cheama pe prietenul tau care face muzica? smile.gif

Poy Reegoku...smile.gif cauta pe youtube reegoku sau pe my band
Skeala
hay fratilor nu mai ziceti nimica?? ... sad.gifsad.gif
alex_1490
am downloadat ableton cateva luni in urma si ... la inceput mi s-a parut foarte complicat si mai rau decat fl, iar acum(dupa ce am citit lectiile de acolo) mi-am schimbat parerea. Ableton e super!!! dar pentru cei care nu stiu cum se face muzica recomand FL.
Skeala
pff recunosc k ableton ma batut dar nu mi se pare practic... so raman la fruity mai ales k se poate face ceva pro cu el...sh avand in vedere k e cel mai bun program pt muzica electronica...e oke...
Tidusss
Cubase, Orion, Ableton, FL Studio...toate sunt bune atata timp cat stii sa lucrezi cu ele, chiar NU conteaza platforma.

ATA face in FL Studio (considerat de multi foarte prost) si ii iese foarte bine, deci...
nightfever
cum dracu sa nu ti se para practic abletonu? e mai practic si decat cubase, ca sa nu mai vorbesc de FL
ce DAW mai are session view + arrangement view? la ce daw editezi asa usor midi si clipuri audio?

s-o putea face si cu FL ceva pro, deci nu sunt asa sigur, insa in ableton cu siguranta se pot face multe lucruri pro
plus ca are un sound engine mai bun
Tidusss
Atata timp cat faci masterizare dupa, nu prea conteaza care are sound engineul mai bun.

Programul cel mai PRO e programul pe care-l stii tu cel mai bine. Nu are importanta platforma atata timp cat stii sa lucrezi pe ea. E totul o chestie de gust si de preferinta.
nightfever
ba eu zic ca totusi conteaza
daca nu ai un sound engine bun, nu poti face mixul bun, iar daca nu ai mix bun, degeaba faci masterizare
Tidusss
Intreaba-l pe ATA atunci...eu cred ca are un sound destul de bun laugh.gif
_O.Z_
Sal'tare! Acum am dat de forumul vostru happy.gif interesant
Si eu fac muzica in FL, am si Reason dar imi e mai usor de folosit FL.
De la 12 ani am inceput sa ma "joc" prin programele de muzica, aveam Dance Ejay atunci iar mai tarziu am pus mana si pe Fruty Loops. Reason mi se pare mai complicat ca nu sunt obisnuit cu interfata, vreau sa fac rost si de Ableton Live ca am auzit ca e mai nou si mai bun. Deocamdata raman la FL ca asta imi place mai ales ca pot folosi tastatura pe post de orga wink.gif.

Am uploadat cele mai recente melodii ale mele pe myspace dar nu se aud chiar cum trebuie sad.gif -> http://www.myspace.com/ozvl , toate sunt facute in FL Studio 8 si sunt in ordinea in care le-am facut. Poate lasati si o parere despre ele smile.gif
nick_2010
QUOTE (alex_1490 @ Jan 7 2009, 14:47) *
am downloadat ableton cateva luni in urma si ... la inceput mi s-a parut foarte complicat si mai rau decat fl, iar acum(dupa ce am citit lectiile de acolo) mi-am schimbat parerea. Ableton e super!!! dar pentru cei care nu stiu cum se face muzica recomand FL.

Hai ca esti tare biggrin.gif !!!! Ce-ai vut sa spui cu asta?
miraje11
In primul rand felicitari ATAMUSIK!!!! este un bun inceput; ai reusit sa impresionezi si asta chiar daca ai facut muzica doar cu soft (din cate am apucat sa citesc nu am observat pe undeva sa mentionezi vreun Roland)....asta releva faptul ca esti un bun compozitor. Ma intreb daca ai avea posibilitatea sa fi inconjurat de clape la ideile pe care le ai cum te-ai descurca???? Asta e valabil pentru toti cei care au talent cat de cat intalniti aici pe forum;)
Ascult muzica trance de cand a aparut si pana azi cand s-a diversificat; pacat ca din cauza acestei diversificari nu mai exista si piese de calitate si se merge pe cantitate....pot spune daca vreti ca au aparut "tribal trance" ceva banal si o rusinoasa copiere intre dj si producatori!!!! cu greu mai gasesc o piesa originala, bine calculata, sunet extrem de bun, compozitie deosebita si mai ales.....sa iti intre in suflet (acea senzatie care o stim cu totii cei dependenti de trance...probabil o senzatie unica). Imi place mult compilatia Trancemaster sau Dream Dance care este veche, cu renume si aduna doar maestrii si zeii muzicii trance si nu numai. Acolo se vede intradevar calitate si originalitate si ca sa ajungi aici iti trebuie piese bn lucrate si pe Dream Dance se pare ca ai nevoie si de Radio Version.
Sunt un ascultator inrait al acestui stil am depasit de mult fazele de obsesie sau dependenta...am trecut la ..."trance parte din sufletul meu" si nu doar trance ci si ambient, chillout, goa, hardtrance si fratele geaman binecunoscutul dream.
I uitati-va la tipul asta.....face muzica si fara FL sau alte programe soft si chiar live, este sau nu maestru?

http://www.youtube.com/watch?v=dDa3ARP2Rww...re=channel_page

In general nu apreciez muzica facuta doar cu soft fara clapa dar daca este capabil sa o redea live la un synt toata stima:)wink.gif
Multi dj habar au de note sau adevarata muzica, altii sunt buni compozitori dar nu stiu sa cante bn la instrumente, unii se pricep foarte bn la mixaje si altii o fac dupa ureche sau din suflet si iese uneori destul de bine cazul lui ATA...
Cand aparuse piesa RANK 1 - Airwave pur si simplu ma indragostisem de acesta si m-am interesat imediat cum am putut cine sunt respectivii si citeam despre ei ca de la varsta de 9 ani sau ceva de genul parintii i-au indrumat sa invete sa cante la toate instrumentele si .....o faceau chiar bn:D....asta este doar un mic exemplu de ASHI;)

TRANCE .....FOREVER! .....si....incercati pana reusiti, faceti aliante, colaborati, informati-va si continuati ceea ce ati inceput!
Nu va descurajati si nu va lasati de trance ...... NICIODATA:)
nightfever
niciodata.
miraje11
"Urasc femeile care nu mai sunt femei!"..... cat se poate de real!!!!!!:D

Mda....Imi place raspunsul tau categoric:) nightfever:D
Totusi nu il mai vad pe ATA pe aici.....nu a mai postat nimic de ceva vreme!
De cand a ajuns "vedeta" nu mai zice nimic:D;sau lucreaza puternic la ceva nou?
Intrebare.....este vreunul din voi care a lucrat cu clape in compozitia sa?
Din cate stiu eu...niciodata un program instalat pe un PC nu va face treaba mai buna decat un synth adevarat!!!!asta pentru ca sunt create special pentru sunet....sunt o serie de cunostinte de inginerie a sunetului si a electronicii acumulate in aceste ....clape;)Yamaha de exemplu.....cred ca sunt inventate de foarte multa vreme cam de pe la sf anilor 70. Povestea este aidoma unui DVD player de firma comparativ cu un DVD rom de PC...niciodata DVD romul nu va reda mai bn ca player asa si cu sunetul.
Ce parere aveti de minimal, club si electro?
Eu unul le consider cele mai josnice genuri ale muzicii electronice....just noise:| si doar ritmul este de ele ca in rest indiferent cat de bine sunt facute sunt jalnice. Parca si vad cum se rup fotomodelele sau fetele care arata ca fotomodele pe acest gen prin cluburi si cand le intrebi ce prefera iti raspund in fitze....minimal...ufff.....
Am ascultat in ultima perioada minimal combinat cu trance se pare ca se poarta in ultima vreme mai ales "domnisoara" ELENA CAZACU care mai mult arata decat canta si mi-sa parut foarte varza chiar de cacao:|:|:|Foarte multe combinatii intre diverse stiluri care deformeaza imaginea trance:(
Mai ma intriga faptul ca multe lume de la noi din tara si nu numai nu face diferenta intre stiluri si pt ei house sau techno e tot una cu trance sau dream:((sad.gif(....si ca DJ la noi sa pui trance sau hardtrance (un ALPHAZONE de ex) este o sinucidere cred ca iesi batut din club...nu prinde deloc acest stil la noi in cluburi sau la radio si asta nu neaparat ca nu exista cultura ci pentru ca sunt putini care intradevar simt aceasta muzica cu adevarat. Intradevar unele piese trance nu sunt de dansat sunt mai mult de ascultat dar asta nu inseamna ca nu poti pune in club deloc. Nu exista cultura muzicala deloc la noi in tara....in schimb mai toata lumea fredoneaza manele fara nicio jena chiar si pe strada!
Care sa fie explicatia?muzica simpla = minti inguste????!!!Se zice ca gusturile nu se discuta dar......
Majoritatea oamenilor prefera muzica cu voce sau mai bn zis mesajul sa fie mai mult verbal ... prin cuvinte .... se poate spune ca multi asculta nu simt;) in schimb daca dau cuiva care nu a ascultat niciodata ambient spune ca este superba si sunt deseori intrebat...."ce gen este acesta....e nou aparut?":))smile.gif)smile.gif)
Astept de la voi noi demo si sper sa ma uimiti cu ceva!

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.