Face careva muzica house/trance in FruityLoops?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

xICexDejaVu

tudoradani am ascultat versiunile tale de la my soul .... sunt marfa toate...dar ..... in my soul2 mi se pare pe departe cea mai buna ..... e lucrata frumos de tot shi parerea mea ar fi sa mai lucrezi la ea ....
sunt nishte chestii pe care io leaj schimba ni unele parti ale melodiei tongue.gif nu zic de my soul2 .... zic la celelalte .... mi s-au parut nishte sunete un pic aiurea puse pe care io leaj schimba dar.... oricum keep it up dont let it go ... ca ejti bun smile.gif
tudoranadi
nu stiu unde ai vazut tu versuri in my soul pt k in my soul e altceva....iar my soul 2...nush... smile.gif
singurele versuri pe care le am in vreo melodie este in http://www.speedyshare.com/851968937.html

oricum merci pt feedback;)

xICexDejaVu
lol scuze vroiam sa spun VERSIUNILE la melodia aia ... tongue.gif

EDIT: lol stai ca io am scris corect din prima.... tu eshti ala care nu a inteles tongue.gif deci am zis versiuni nu versuri ...
DjValy
Pentru a face muzica, indiferent de gen, iti trebuie "ureche muzicala". Degeaba esti expert in FL sau Ableton daca nu ai flerul de a combina sunetele in asa fel incat sa iasa ceva frumos.

Nu-ti trebuie ani de zile pentru a invata aceste programe. Cateva luni de zile (4-5 ore pe zi) e mai mult decat deajuns. Secretul este sa ai acea "ureche muzicala" sau mai pe intelesul tuturor, "talent" wink.gif

so ... 1: talent
2: cateva luni, sau chiar un an, de munca cu instrumentele

parerea mea ...

nu ma injurati biggrin.gif

Desigur, in trance este mult mai greu sa produci mult si bun.
xICexDejaVu
nu cred ca iti trebuie neaparat faza cu instrumentele .... shi nu cred ca trebuie neaparat lectii de muzica ca sa faci muzica in ableton/reason cubase bla bla .... daca ai ureche, talent, shi dupa pareera mea shi imaginatie, merge f bine ....
n3w 5tyle
QUOTE(xICexDejaVu @ Aug 8 2007, 20:18) *
nu cred ca iti trebuie neaparat faza cu instrumentele .... shi nu cred ca trebuie neaparat lectii de muzica ca sa faci muzica in ableton/reason cubase bla bla .... daca ai ureche, talent, shi dupa pareera mea shi imaginatie, merge f bine ....

Chiar daca nu face parte din stilul trance , sper sa va placa ultima mea melodie . am muncit cam 4 zile a cate 4-5 ore si am facut-o desigur dupa ureche. Eu consider ca pana acum e cea mai buna lucrare a mea desi du am bagat o mie si una de efecte sau automatizari.
Shi eu sunt deacord k poti face muzica fara a urma anumite lectii de muzica sau mai stiu yo ce scoala inalta DAR !!!! la un nivel inferior.
nu cred k are cineva curajul sa se compare cu anumiti muzicieni cu diploma!!! band.gif
xICexDejaVu
Shi eu sunt deacord k poti face muzica fara a urma anumite lectii de muzica sau mai stiu yo ce scoala inalta DAR !!!! la un nivel inferior.

iti pot demonstra contrariul .... sunt atatia dj foarte mari care nu au treaba cu lectiile de muzica shi cu intrumente .....

tudoranadi
si pot spune ca fac melodii dupa ureche si normal dupa multa practica..pentru ca pana la urma tot trebuie sa stii ceva de notele alea...pentru ca altfel poti "falsa" si iese ceva urat

oricum sunt sigur ca nu toti producatorii din afara stiu instrumente si alte kestii..dar fiecare se descurca cum poate si dak reuseste sa-i iasa ceva bun e ff bine

eu sunt mega fan trance si incerc sa fac si eu muzica trance...si imi petrec multe ore in fata programului ..am si melodii naspa dar oricum nu falsez wink.gif sau sa asculti si sa vezi k o ia razna... laugh.gif

dar prin munca si pricepere te poti descurca de minune...
adevarul e ca fata de melodiile noastre...si ma refer la "micii" producatori de muzica trance de pe aici...sound-ul din afara e mult diferit si "high level" fata de al nostru...nush dc..si nu ma refer la cei mari adik A&B, Andy Moor, Armin sau altii ci la cei "mici" din afara...am auzit melodia unu tip dp myspace..are 17 dar melodia lui pe langa faptul k e super mai are si un sound diferit...mai up lifting..mai nou, mai TRANCE... rolleyes.gif

in fine...imi doresc macar k cei din romania sa strangem o comunitate cat de mica...si sa putem lupta pentru Trance-ul din romania..daca este vreo sansa..pe langa mane , marius moga si altii care se comercializeaza la greu...

mi-a placut la inceput Activ...dar cand s-au comercializat...booom.. deadtongue.gif , la fel cu Dj Project si altii.... death.gif

pana la urma..publicul decide...

am postat si eu un demo cu my latest shit happy.gif

clerick
tudor ....super piesele...am lucrat si eu acu vreo 4 ani in FL dar nu am continuat din y motive....imi place unde ai ajuns tu ..bravo ...continua asa si ai sa te alegi cu un contract

eu cunosc pe cineva care e super bazat in FL ...il foloseste ca sequencer pt piese rock(industrial)...daca vrei te pot pune in legatura cu el ..pm me!
djvice

faina piesa tudor wink.gif
P.s. si eu sunt trancer smile.gif
djessenza
Pffff salutare fratilor...in sfarsit am terminat si io de citit paginile astea.....vad ca dezbateti genul trance...e ff bine si mie imi place ff mult.....si io sunt un mik producer abia pe la inceput.....de vreo 4-5 luni lucrez k lumea in Fruity Loops si imi place la nebunie....dar asta e partea a doua...in fine uite postez si io un demmo facut d mine in fl...sper sa va placa......astept critici de la cei care se pricep k adevarat.......Sunt super piesele tale Tudorandi.... ....Criticatima ..si de bine si de rau...vorba aia ...biggrin.gif:D:D: salutare si va multumesc ca mati ascultat si p mine..... cool.gif tongue.gif tongue.gif cool.gif
nightfever
sau caut pe cineva care imi poate promova melodiile sau na..sa le vand

deja cred ca bati cam departe...
stii cum sta treaba cu scena trance.. radioshow-uri, label-uri, eventuri...
Stii sa lucrezi si in Ableton Live?

lucrezi in Live? w00t.gif
sincer am vazut dintr-astea o gramada...si nu mi se pare chiar asa de rasarit

nu cred ca poti sa compari Live cu multe... rolleyes.gif
si tin sa iti spun ca sound engine-ul e mult mai bun ca al FL-ului

Pffff salutare fratilor...in sfarsit am terminat si io de citit paginile astea.....vad ca dezbateti genul trance...e ff bine si mie imi place ff mult.....si io sunt un mik producer abia pe la inceput.....de vreo 4-5 luni lucrez k lumea in Fruity Loops si imi place la nebunie....dar asta e partea a doua...in fine uite postez si io un demmo facut d mine in fl...sper sa va placa......astept critici de la cei care se pricep k adevarat.......Sunt super piesele tale Tudorandi.... ....Criticatima ..si de bine si de rau...vorba aia ...biggrin.gif:D:D: salutare si va multumesc ca mati ascultat si p mine..... cool.gif tongue.gif tongue.gif cool.gif

cam detuned unele parti (adica nu suna armonic)
iar sunetele mi se par cam neprelucrate, adica pana si eu imi amintesc cateva din preseturile din FL

imi sheruiesc si eu o piesa ca-i la moda: http://www.youtube.com/watch?v=3csZ_DaKPF8&fmt=18

edit: ideea topicului mi se pare buna, poate reusim sa colaboram mai multi si sa iasa ceva frumos
djessenza
Mersi Nightfever pt critica....am sa ma straduiiesc sa fac ceva k lumea,e drept k nu am lucrat toate sunetele doar 2 dintre ele sun lucrate in rest sunt puse doar asa....nu mai aveam rabdare sa mai le lucrez si pe cellelalte .....ma grabeam sa termin sa vad kum a iesit....e facuta in 3-4 ore piesa...asa ca nu aveam kum sa ma astept de la mai mult.....mersi pt sfaturi Nightfever...SALUTARE cool.gif
tudoranadi
e ok tracku numai ca mai bagai viata..sa fie mai dinamic..mai complex..

aici puteti asculta trackurile mele..unele au fost in A State Of Trance , altele asteapta tongue.gif

sper sa va placa...

http://www.myspace.com/atamuzik
akhenaten
Bravo Nightfever! Chill relaxing and refined sound...
djessenza
multumesc pt sfat tudorandi ....:biggrin.gif:D:D am sa incerc sa fie ceva mai complex....auziti aici ...io am o problema k fruity loopsu kand bag mai multe efecte pe un canal nu se mai aude k lumea se aude intrerupt nu stiu kum sa zik.....(se aude k purici...smile.gif)smile.gif) ) nu stiu kum sa va explic ...PC e destul de bun zik io 4GB RAM,AMD Athlon 64 x2 Dual Core Procesor 3800+ , Realtek HD Audio ....care sa fie problema oare placa audio sa fie de vina ......... :-??....multumesc anticipat ...salutare
zetu1984
umbla la optiuni. stai ca ma uit si iti zic unde.
Options - Audio Options - Buffer lenght - umbla un pic pe acolo la lenght...si o sa mearga ok.
kitzbas
Si eu fac muzica in FL Studio, mi se pare un program foarte bine realizat, simplu si frumos... Numai ca ii lipsesc sunetele, are foarte putine sunete care sa-ti permita sa faci o melodie house, bineinteles poti sa te stradui sa le faci cu niste sintetizatoare din el.
La ora actuala am foarte multe piese facute numai in FruityLoops, nu pot sa le numesc ca fiind house sau trance, ele mai mult sunt ambiental electronice avand influentze techno.
Daca puteti sa ma ajutati sa-mi imi transmiteti sunete care se folosesc in muzica house si trance as fi foarte recunoscator!! Desi inca nu ma grabesc sa le procur fiindca cu sunetele care le am, am reusit sa fac niste melodii frumoase si originale.
nightfever
fa-ti cont pe audionews.ru sau intra pe magesy.ws si ia de acolo ce vrei
alex_1490

mi-a placut muzica... am asa o intrebare: Cantecele de pe myspace tot in Fl le-ai facut sau in Ableton

Am facut si eu nishte cantece, dar la tine (tudoranadi) suna mai bine
tudoranadi
sunt facute integral in FL smile.gif
alex_1490
am pus si eu un cantec mai proaspat facut de mine. Ce parere aveti? Ce nu e bine biggrin.gif si ce e ?. Am facut cut si am lasat nishte bucati de la mijloc wink.gif ca sa incapa in 2MB. Am facut si vreo 2 cantece de gen chillout, nu m-am stabilit pe un anumit stil, oricum fac cantece din simpla placere, in timpul liber.
E bun pentru un ASOT? laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
nightfever
mai prelucreaza sunetele... ceva EQ-ing, compresie
bass-ul suna cam aiurea...
si mai foloseste ceva FX ca sa aiba flow
BuddyLexx
felicitari munca depusa si pt pasiune!!

as dori si eu un sound pack pt fl 8 ... am nevoie de mai multe sound`uri la sytrus.. !

ms anticipat!
Tidusss
si iata ca intre timp ATA a ajuns si in ASOT tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.