Face careva muzica house/trance in FruityLoops?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

alex_1490

QUOTE (tudoranadi @ Jan 23 2009, 22:11) *
dar as face ceva dar cu persoane din Iasi

Eu stau in Iasi biggrin.gif
Referitor la "Sunrise in my mind" as adauga ca trebuia sa-l faci mai scurt ca-i cam monoton
vladul_care_este
Sal'tare tuturor.Pentru inceput sa ma prezint:Ma numesc Vlad sunt din Oradea si de 1 an jumate ma joc cu FL Studio.Am atasat si eu un mic demo,sa vad ce parere aveti.Masterizarea e defecta,insa vreau sa vad daca ar merita sau nu terminata melodia smile.gif

cata90
QUOTE (vladul_care_este @ Jan 27 2009, 16:39) *
Sal'tare tuturor.Pentru inceput sa ma prezint:Ma numesc Vlad sunt din Oradea si de 1 an jumate ma joc cu FL Studio.Am atasat si eu un mic demo,sa vad ce parere aveti.Masterizarea e defecta,insa vreau sa vad daca ar merita sau nu terminata melodia smile.gif

nu vad dc sa nu o termini :-?? piesa suna bine wink.gif continua sa lucrezi la ea wink.gif
Ultras89
Recomand Cool Edit Pro + o orga conectata la pc ! Se poate face treaba buna !
ectomorful
QUOTE (Ultras89 @ Jan 28 2009, 14:40) *
Recomand Cool Edit Pro + o orga conectata la pc ! Se poate face treaba buna !

Este intr-adevar o solutie insa eu lucrez integral in FL fara hardware (clape,mixere si alte chestii).Masterizarea o fac dupa ureche,cu ajutorul plug-inurilor din soft (Masterizarea nu imi iese todeauna,dar na... ma straduiesc).Foarte rar mai sculptez sunetul in Adobe Audition.
vladul_care_este
QUOTE (ectomorful @ Jan 28 2009, 15:33) *
Este intr-adevar o solutie insa eu lucrez integral in FL fara hardware (clape,mixere si alte chestii).Masterizarea o fac dupa ureche,cu ajutorul plug-inurilor din soft (Masterizarea nu imi iese todeauna,dar na... ma straduiesc).Foarte rar mai sculptez sunetul in Adobe Audition.

Scuze ca am postat de pe contul unui prieten wink.gif
cata90
salutare!si eu fac muzica trance in FL de vreun an!am sa pun un demo sa vedeti cam ce fac eu!astept parerei smile.gif

http://www.dump.ro/download.php?id=83915&a...qMkotkmSMkKz0BT

vladul_care_este
QUOTE (cata90 @ Jan 28 2009, 15:38) *
salutare!si eu fac muzica trance in FL de vreun an!am sa pun un demo sa vedeti cam ce fac eu!astept parerei smile.gif

http://www.dump.ro/download.php?id=83915&a...qMkotkmSMkKz0BT

Super faina melodia.Esti bun omule.Da-mi un id de mess sa mai discutam pe treaba asta daca vrei smile.gif Apropo... ce zici de demo-ul meu?Vreo parere,ceva? tongue.gif
cata90
QUOTE (vladul_care_este @ Jan 28 2009, 17:06) *
Super faina melodia.Esti bun omule.Da-mi un id de mess sa mai discutam pe treaba asta daca vrei smile.gif Apropo... ce zici de demo-ul meu?Vreo parere,ceva? tongue.gif

idul meu este ghisa_catalin imi place piesa ta smile.gif mai lucreaza la ea!
vladul_care_este

QUOTE (cata90 @ Jan 28 2009, 17:25) *
idul meu este ghisa_catalin imi place piesa ta smile.gif mai lucreaza la ea!

Ma apuc serios de treaba.Intr-un an ai evoluat serios,felicitari smile.gif
nightfever
sunteti chiar penibili cu masterizarea voastra laugh.gif
unii dintre voi abia legati 3 sunete dar sunteti mari maestri in masterizare rolleyes.gif
vladul_care_este
QUOTE (nightfever @ Jan 28 2009, 19:39) *
sunteti chiar penibili cu masterizarea voastra laugh.gif
unii dintre voi abia legati 3 sunete dar sunteti mari maestri in masterizare rolleyes.gif

La faza asta ma simt.Masterizarea mea e defecta.Insa nu am venit aici cu pretentii de vedeta.Pur si simplu am dat peste topicul asta si,lucrand in FL,m-am gandit sa cer si parerea altora despre munca mea.Atat.In plus,sunt constient ca mai am mult de invatat pana sa fac muzica profesional insa,am postat aici,pentru a face schimb de experienta cu altii care se ocupa cu asa ceva.
nightfever
da-o naibii de masterizare huh.gif
ala e abia ultimu pas dupa ce termini piesa, dupa ce faci mixu, doar ca sa aduci un ultim touch piesei
invatati intai sa puneti o piesa cap-coada sa sune bine
vladul_care_este
QUOTE (nightfever @ Jan 28 2009, 20:00) *
da-o naibii de masterizare huh.gif
ala e abia ultimu pas dupa ce termini piesa, dupa ce faci mixu, doar ca sa aduci un ultim touch piesei
invatati intai sa puneti o piesa cap-coada sa sune bine

Poate nu ai observat da nu am postat nicio melodie completa.Era un mic demo,ca sa vad ce parere aveti de sound-ul piesei.
nightfever
QUOTE (vladul_care_este @ Jan 28 2009, 20:12) *
Poate nu ai observat da nu am postat nicio melodie completa.Era un mic demo,ca sa vad ce parere aveti de sound-ul piesei.

pai si tu faci masterizare la demo?
vladul_care_este
QUOTE (nightfever @ Jan 28 2009, 20:42) *

Pai daca vreau sa vad cam cum ar iesi melodia si nu fac demo-ul de dragu de a-l face,da.
xICexDejaVu
am mai spus-o o data, si repet, nu inteleg rostu de a posta DEMO .... nu cred ca se pune problema ca piesele astea sa fie semnate vreodata, si daca vreti un feedback calumea ar trebui sa postati aici niste piese la care chiar lucrati calumea, nu demouri fara masterizare (sa nu deschid subiectu masterizare smile.gif) ) ...

Intr-un an ai evoluat serios,felicitari

actually nu a evoluat chiar atat de mult, il stiu pe tip de vreo juma de an asa .... a evoluat, nu zic nu, dar mult prea putin smile.gif
vladul_care_este
Ok.De acuma o sa incep sa postez melodii intregi.
cata90
QUOTE (xICexDejaVu @ Jan 29 2009, 12:54) *
si daca vreti un feedback calumea ar trebui sa postati aici niste piese la care chiar lucrati calumea,

ti se pare ca piesa mea ii facuta asa la vrajeala? :-/
xICexDejaVu
nu e vorba de vrajeala, unde am pus problema asa ?

e vorba de tehnica, prea simplist sunetul, combinatiile, percutia, efecte, FX, un kick calumea, un sound mai clear ...
Ultras89
QUOTE (nightfever @ Jan 28 2009, 20:42) *

Sunt fanul tau number 1 smile.gif))) naughty.gif naughty.gif naughty.gif ! Te crezi tiesto 2 !
nightfever
QUOTE (xICexDejaVu @ Jan 30 2009, 00:26) *
nu e vorba de vrajeala, unde am pus problema asa ?

e vorba de tehnica, prea simplist sunetul, combinatiile, percutia, efecte, FX, un kick calumea, un sound mai clear ...

lasa-i ca n-ai cu cine
o sa ramana niste amatori toata viata daca nu-s in stare sa primeasca un sfat
vladul_care_este
QUOTE (nightfever @ Jan 30 2009, 04:44) *
lasa-i ca n-ai cu cine
o sa ramana niste amatori toata viata daca nu-s in stare sa primeasca un sfat

Pai da-mi tu un sfat ca lumea.Fa si altceva in afara de a te lua de mine ca am facut masterizare la demo,sau ca am postat demo.Vino tu cu un sfat.Daca vrei sa stii,am postat demo-ul ala pentru a vedea cum suna,cum e calitatea sunetului,s.a.
nightfever
nu m-am luat de nimeni, dar mereu va sare țandăra cand va zice omu o chestie ce nu va convine
am spus ca e inutil sa faci masterizare la un demo, mai bine te axezi pe mix, pe egalizare, cum suna sunetele impreuna, etc

masterizarea se face abia la sfarsit, cand ai piesa terminata si bine facuta

Sunt fanul tau number 1 smile.gif))) naughty.gif naughty.gif naughty.gif ! Te crezi tiesto 2 !

tiesto e cam varza in ultima vreme wink.gif
cata90
deja sunteti cam increzuti nu credeti?:-/ nimeni nu s a luat de voi nu stiu ce va tot alarmati atata cu voi vad ca nu se poate discuta 8-| in primu rand si voi ati fost asa la inceput so...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.