Bucuresti - Antalya

Blu3

As vrea sa ma duc dupa ce imi termin cu examenele si admiterile in Antalya pt ca am mai fost acum cativa ani si mi-a placut. A mai fost cineva cu masina? Se poate/merita/e greu/etc?

Astept sfaturi. Multumesc anticipat!
sanddy1964
Vezi ca poate merg si eu ca am schimbat destinatia Grecia cu una mai misto, cica: Kusadasi.plecare in August.
E usor, stai linistit, depinde ce masina ai si la ce ora pleci de acasa, daca vrei sa ajungi in aceeasi zi.
Te tii dupa mine da ca nu ai Navigatie...

rocaddy
QUOTE(sanddy1964 @ Jul 2 2007, 21:34) [snapback]3047243[/snapback]
Vezi ca poate merg si eu ca am schimbat destinatia Grecia cu una mai misto, cica: Kusadasi.plecare in August.
E usor, stai linistit, depinde ce masina ai si la ce ora pleci de acasa, daca vrei sa ajungi in aceeasi zi.

Peste 10 zile un raport complet B-Antalia , a plecat un prieten cu Logan dci , i-am dat un atlas Shell sa il aiba pe drum pentru ca vroia sa plece doar cu ceva indicatii de pe via michelin ! biggrin.gif
sanddy1964
QUOTE(rocaddy @ Jul 2 2007, 21:54) [snapback]3047337[/snapback]
Peste 10 zile un raport complet B-Antalia , indicatii de pe via michelin ! biggrin.gif

a mai plecat unu in Grecia cu VIA MICHELIN in cap si a ajuns sa prezinte pasaportul la vama cu Macedonia,..unde l-au tinut o ora pana l-au facut plecat inapoi, NU AVEA VIZA!
Si i s-a furat si masina la bulgari, colac peste pupaza...
Astept si eu sa vedem ce zice omu, cum e traseul
Blu3
QUOTE(sanddy1964 @ Jul 2 2007, 21:34) [snapback]3047243[/snapback]

Eu vreau sa merg prin septembrie ca atunci scap de examene and shit. Daca merg cu masina, o sa merg cu Passatu' lu' tata (2.0tdi).
Intrebam de traseu pt ca se crizeaza mama ca sunt turcii hoti si ca ma fura, ca ma lasa in curu' gol in strada, ca tre' sa trec prin podisu' lor, ca etc etc etc. Geez!

P.S: din experienta proprie, Antalya rullz in comparatie cu Kusadasi! biggrin.gif
sanddy1964
QUOTE(Blu3 @ Jul 3 2007, 17:00) [snapback]3051387[/snapback]
P.S: din experienta proprie, Antalya rullz in comparatie cu Kusadasi! biggrin.gif

corect,,e mai tare cica in Antalya.
Nu ai nici o treaba la turc,,nu am auzit nimic pana acum..oricum, e bine sa stai cu ochii pe masina, pe bagaje,,,
Night Elf
QUOTE(Blu3 @ Jul 3 2007, 17:00) [snapback]3051387[/snapback]
Eu vreau sa merg prin septembrie ca atunci scap de examene and shit. Daca merg cu masina, o sa merg cu Passatu' lu' tata (2.0tdi).
Intrebam de traseu pt ca se crizeaza mama ca sunt turcii hoti si ca ma fura, ca ma lasa in curu' gol in strada, ca tre' sa trec prin podisu' lor, ca etc etc etc. Geez!

Ai grija cu pasatul pe la bulgari ca e la mare cautare. laugh.gif laugh.gif

Si pe mine ma bate gandul sa merg in antalya numai ca nevasta-mea vrea cu avionul. In principiu pe la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie as vrea... sa vedem inca suntem in negocieri daca mergem cu masina sau nu. sleep.gif

Alex_82
QUOTE(Night Elf @ Jul 5 2007, 20:23) [snapback]3063110[/snapback]
Ai grija cu pasatul pe la bulgari ca e la mare cautare. laugh.gif laugh.gif

Si pe mine ma bate gandul sa merg in antalya numai ca nevasta-mea vrea cu avionul. In principiu pe la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie as vrea... sa vedem inca suntem in negocieri daca mergem cu masina sau nu. sleep.gif

Vezi ca e o varianta cu vaporu'.... rolleyes.gif .
Blu3
QUOTE(Night Elf @ Jul 5 2007, 20:23) [snapback]3063110[/snapback]
sa vedem inca suntem in negocieri daca mergem cu masina sau nu. sleep.gif

daca te hotarasti sa mergi cu masina in antalya la inceputul lui septembrie, da-mi si mie un pm. smile.gif
Night Elf

In urma negocierilor cu sotia am decis sa mergem cu masina dupa 20 august o saptamana + drum, undeva langa Antalya.
Luna asta trebuie sa-mi iau GPS, saptamana ce vine fac revizia de 15.000 la masina si sunt ready to go. laugh.gif

Pentru cei care au fost... ce ruta recomandati? rolleyes.gif
Blu3
QUOTE(Night Elf @ Jul 10 2007, 10:43) *
Pentru cei care au fost... ce ruta recomandati? rolleyes.gif

Daca e sa recomand in experienta, ia-o cu avionul. Cu masina nu am fost, de aia am si deschis topicul. tongue.gif
Night Elf
Exclus avion. Am alergie la curse charter si low cost. tongue.gif laugh.gif laugh.gif

Cand am fost in Tunisia cu charter anul trecut sa mor ca am aplaudat la aterizare la cat ne-au zdruncinat. sleep.gif
rocaddy
QUOTE(sanddy1964 @ Jul 2 2007, 22:55) *
a mai plecat unu in Grecia cu VIA MICHELIN in cap si a ajuns sa prezinte pasaportul la vama cu Macedonia,..unde l-au tinut o ora pana l-au facut plecat inapoi, NU AVEA VIZA!
Si i s-a furat si masina la bulgari, colac peste pupaza...
Astept si eu sa vedem ce zice omu, cum e traseul

Amicul meu a ajuns bine cu VIA MICHELIN , spunea ca drumurile sint foarte bine semnalizate , se circula destul de tare , stil Bucuresti, in orase, dar nu a avut nici o problema . Problema mare a fost timpul de asteptare la intrarea in TR , cam 2 ore si jumatate . Pretul motorinei este ...1,4 Euro in TR , mai bine faceti plinul la iesirea din BG , cam 1 Euro sau in zona dintre vami la 0,75 Euro , totul e sa mai puteti intra in coada de la vama !
La bulgari a luat un radar la intoarcere si au negociat stil Arhimede scriind cu batul in nisip ,fara gluma biggrin.gif viteza pe care credea fiecare ca o avea , 68 km/h politia si 60 km/h el ... Totul s-a terminat cu 5 Euro si salutari prietenesti.
Caldura foarte mare , 40 grade , km intregi fara vegetatie , amabilitate turca la supelativ la hotel si conditii super!
Reclama
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.