stil around

am gasit un del xps 1210
http://www.emag.ro/compare?cat=91&m0=0...=0&p1=39879diferentele esentiale dintre el si M90-u mai sus mentionat de ripper sunt:
functional:
- xps-ul are 1 GB in minus
- xps-ul are placa video mai slabuta (cat de buna e totusi pt jocurile de azi? )
- xp-ul de pe xps e fara SP-uri; ii pun SP1 si e just as I like it

(desi pt hibernare s-ar putea sa imi trebuiasca SP2, dar nu-s sigur)
conectica:
- xps-ul nu are conector pot dockinstation si nici iesire dvi 9care oricum nu ma interesa) si are 2 porturi usb in minus (rezolvabil cu un hub extern daca chiar e nevoie)
mobilitate:
- xps-ul e net mai mic si mai usor decat m90 (duuh)
deci practic, daca ma imprietenesc cu ideea sa tot conectez deconectez cabluri (tastatura, mouse, monitor), adaug 1 GB de ram si placa video nu face fite la jocurile de azi, as putea sa ma multumesc cu xpss-ul (si raman si cu 18 milioane in buzunar

)
am facut un excel in care am pus in paralele specificatiile pt modelele specificate mai sus si:
- HP Compaq nw9440 pica pt ca nu are microfon (am ramas

cand am vazut)
- Dell Inspiron 9400 pica pt ca bateria e cam slabuta (6 celule) si memoria maxima e 2 GB (daca din ceva cauza o sa imi trebuiasca mai mult...)
- Acer Aspire AS5920G-302G16N pica pt ca cache procului e de doar 2 MB, n-are bluetooth (desi as putea sa ii pun unul pe usb, adr atunci raman cu doar 3 porturi) si are win vista (desi se poate formata)
ce pareri aveti de xps-ul ala? mie imi suna imbietor, dar sa nu fie ceva laptop-specific pe care nu il stiu si care se va dovedi a fi o problema.
merci