Achizitionare laptop pt sw development
Pagini: 1, 2

ciuly

deci s ainteleg ca m90 e un monstru bun? confusedsmiley.png
poshtashul
QUOTE(ciuly @ Jul 13 2007, 18:48) [snapback]3096816[/snapback]
stil around smile.gif
am gasit un del xps 1210 http://www.emag.ro/compare?cat=91&m0=0...=0&p1=39879

diferentele esentiale dintre el si M90-u mai sus mentionat de ripper sunt:
functional:
- xps-ul are 1 GB in minus
- xps-ul are placa video mai slabuta (cat de buna e totusi pt jocurile de azi? )
- xp-ul de pe xps e fara SP-uri; ii pun SP1 si e just as I like it biggrin.gif (desi pt hibernare s-ar putea sa imi trebuiasca SP2, dar nu-s sigur)
conectica:
- xps-ul nu are conector pot dockinstation si nici iesire dvi 9care oricum nu ma interesa) si are 2 porturi usb in minus (rezolvabil cu un hub extern daca chiar e nevoie)
mobilitate:
- xps-ul e net mai mic si mai usor decat m90 (duuh)

deci practic, daca ma imprietenesc cu ideea sa tot conectez deconectez cabluri (tastatura, mouse, monitor), adaug 1 GB de ram si placa video nu face fite la jocurile de azi, as putea sa ma multumesc cu xpss-ul (si raman si cu 18 milioane in buzunar biggrin.gif )

am facut un excel in care am pus in paralele specificatiile pt modelele specificate mai sus si:
- HP Compaq nw9440 pica pt ca nu are microfon (am ramas ohmy.gif cand am vazut)
- Dell Inspiron 9400 pica pt ca bateria e cam slabuta (6 celule) si memoria maxima e 2 GB (daca din ceva cauza o sa imi trebuiasca mai mult...)
- Acer Aspire AS5920G-302G16N pica pt ca cache procului e de doar 2 MB, n-are bluetooth (desi as putea sa ii pun unul pe usb, adr atunci raman cu doar 3 porturi) si are win vista (desi se poate formata)

ce pareri aveti de xps-ul ala? mie imi suna imbietor, dar sa nu fie ceva laptop-specific pe care nu il stiu si care se va dovedi a fi o problema.

merci

Chiar azi am primit primul meu notebook HP 9440 si tin sa te contrazic.
Are atat microfon integrat deasupra ecranului cat si mufa jack.

FadeToBlack
Da.
Precision M90;
ThinkPad T61;
NC8430
ciuly
QUOTE(poshtashul @ Jul 13 2007, 21:25) [snapback]3097380[/snapback]
Chiar azi am primit primul meu notebook HP 9440 si tin sa te contrazic.
Are atat microfon integrat deasupra ecranului cat si mufa jack.

blame it on emag confusedsmiley.png

pinca la urma nici nu stiu cum sa ma hotarasc daca aia nu-s in stare sa pune informatii up-to-date. cum imi dau seama ce e corect acolo si ce nu? idioti death.gif
zuppy
uita-te pe site-ul producatorului laugh.gif
nu mai cauta laptopul perfect, nu exista. vezi care acopera cel mai mult din ce ai nevoie si mergi spre el.
ciuly
QUOTE(zuppy @ Jul 13 2007, 21:57) [snapback]3097503[/snapback]
uita-te pe site-ul producatorului laugh.gif
nu mai cauta laptopul perfect, nu exista. vezi care acopera cel mai mult din ce ai nevoie si mergi spre el.

aici e problema. is prea multe w00t.gif
FadeToBlack
Hotaraste-te pe niste specificatii si cauta dupa ele. Ia-ti un laptop business, ca sa te tina si sa ai parte de calitate.

snapisrl
CEL MAI TARE IN OPINIA MEA ESTE NX 9440
bugsiiy
in 2000E ai putea sa-ti iei un Dell XPS, ar avea cam tot ce vrei tu
ciuly

tot pe xps m-am orientat si eu. de 12(,1)" ca la performante tot cam pe acolo ii si monitoru nu-mi trebe in mod special decat f rar, deci ii numa bun. acuma ma tot uit si la preturi din state ca deh biggrin.gif
ciuly
gata, il am in fata biggrin.gif
merci tuturor de ajutor si sugestii

detalii pe blog
ripper
Să-l stăpânești sănătos și fără probleme! smile.gif
E o bijuterie! tongue.gif
ciuly
merci merci.
momentan l-am lasat cu vista-ul (home). cam ciudat OS-ul asta. prea multe briz-briz-uri pt gustul meu. de n-ar trebui sa plec diseara cu el, i-as tranti un XP. dar e vreme pe cand ma intorc biggrin.gif
suportul de la dockinstation ma supara. nu stiu de ce aveam eu impresia ca atunci cand spui dockingstation inseamna ca ai o prostie pe care pui monitoru si la care legi tastatura, mouse, etc dar asta e ceva ciudat; sta pe masa sub un unghi (reglabil), are ceva tampenie pe care presupun ca pui foi si le poti prinde si cica lucrezi pe monitorul laptop-ului (dockingstation-ul n-are intrare/iesire video). ceva imi spune ca o sa il vand (daca reusesc)
in rest pare ok smile.gif
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.