anknic
Jun 29 2007, 09:43
este buna vopseaua lavabila savana cu teflon?
a doua chestie ar fii: daca pe perete a fost dat cu o lavabila proasta acum 1 luna, in tot acest timp nu a locuit nimeni acolo, deci in principiu nu s-a murdatit deloc, e necesar a curata/spala lavabila si sa dau si cu amorsa?
Florannce
Jul 26 2007, 23:35
e ok savana cu teflon desi aceeasi calitate o mai au si alte produse pe piata (....probl de marketing).
ce intelegi prin proasta (daca e acelasi lucru pe care il inteleg eu....atunci o noua mana de amorsa + lavabila nu ar strica).
anknic
Jul 27 2007, 19:27
intre timp am dat de doua ori cu amorsa (asa am considerat eu, ca prea "sugea" peretele) si am dat si doua maini de savana colorata.
Minusuri: se consuma cam de 1,5 ori mai mult decat scrie pe cutie
Plusuri: se intinde usor si bine (nu face bule deloc) si arata super pe perete!
Atentie (desi cred ca e valabil la toate vopselele lavabile): cand faceti amestecul colorat pentru o mana sa il dati repede pe perete pentru ca are tendinta sa se evapore si culoarea de la inceput sa fie mai pala decat aia de la final.
Acum sa vad si cum se comporta in timp!
ciocris
Aug 7 2007, 14:13
QUOTE(Florannce @ Jul 27 2007, 00:35)

e ok savana cu teflon desi aceeasi calitate o mai au si alte produse pe piata (....probl de marketing).
ce intelegi prin proasta (daca e acelasi lucru pe care il inteleg eu....atunci o noua mana de amorsa + lavabila nu ar strica).
Pentru peretii din interior este bine sa alegeti o vopsea lavabila transpiranta (care permite peretelui sa respire.
Daca vopseaua veche este netranspiranta degeaba mai dam peste aceasta cu transpiranta pt ca nu are nici un efect.
In baie si bucatarie se folosesc cu succes vopsele lavabile speciale care limiteaza condensul.
Un magazin cu vopsele de calitate se Gaseste pe Sos.Vergului.
QUOTE(ciocris @ Aug 7 2007, 15:13)

Pentru peretii din interior este bine sa alegeti o vopsea lavabila transpiranta (care permite peretelui sa respire.
Daca vopseaua veche este netranspiranta degeaba mai dam peste aceasta cu transpiranta pt ca nu are nici un efect.
In baie si bucatarie se folosesc cu succes vopsele lavabile speciale care limiteaza condensul.
Un magazin cu vopsele de calitate se Gaseste pe Sos.Vergului.
deci zii cum se cheama aia de baie si bucatarie
Sheilla
Aug 8 2007, 00:08
pentru savana exista coloranti produsi chiar de ei si rezista nu se evapora cum spui tu ... eu tocmai am zugravit si mi;am luat nuantator ( sper ca asa se numeste
) ) de la dufa si inca mai am in cutii niste vopsea din aia cu tot cu nuantator si nu si;a schimbat nuanta
QUOTE(Sheilla @ Aug 8 2007, 01:08)

pentru savana exista coloranti produsi chiar de ei si rezista nu se evapora cum spui tu ... eu tocmai am zugravit si mi;am luat nuantator ( sper ca asa se numeste

) ) de la dufa si inca mai am in cutii niste vopsea din aia cu tot cu nuantator si nu si;a schimbat nuanta
crede-ma ca am folosit coloranti savana! ma refer la evaporare cand e in galeata neacoperita! in rest am inteles ca poate fi pastrata in sticla cu dop sau galeata cu capac mult!
ciocris
Aug 8 2007, 08:24
QUOTE(anknic @ Aug 7 2007, 16:39)

deci zii cum se cheama aia de baie si bucatarie

Nu mai am cutia si am uitat cum ii spune dar la magazin stiu ei ce sa-ti dea.
In plus primesti si o fisa a produsului unde scrie toate caracteristicile si cum se foloseste.
Tot la acest magazin poti sa-ti colorezi vopseaua lavabila (sau vopsele pentru fier,lemn etc) alegindu-ti o nuanta dintr-un paletar de culori (sute de culori). Nuanta se prepara cu o masina speciala cu computer si rezulta o vopsea uniforma si bine amestecata.
Este bine sa citesti fisele si sa-ti calculezi necesarul si sa cumperi cu 10% mai mult pentru a nu raminre fara vopsea. Produsele sunt de cea mai buna calitate (daca respecti procedura) si provin de la firme prestigioase din Italia. Preturile sunt mai mari dar si calitatea este foarte buna.
Se mai gasesc lacuri de calitate vopsele pentru fier care imita metalul( cupru,alama,aluminiu,), vopsele lavabile metalizate si solutii de finisaj deosebite.
Merita sa faceti macar o vizita.
Eu lucrez in domeniul reconditionarii timplariei si folosesc de citiva ani produsele lor.
Vopseaua lavabila pentru baie si bucatarie am folosit-o pentru mine si sunt foarte multumit.
Nu sunt produse contrafacute ca cele fabricate in Romania.
Sa speram ca produsele noastre incepind din 2007 vor respecta standardele europene.
QUOTE(ciocris @ Aug 8 2007, 09:24)

Nu mai am cutia si am uitat cum ii spune dar la magazin stiu ei ce sa-ti dea.
In plus primesti si o fisa a produsului unde scrie toate caracteristicile si cum se foloseste.
Tot la acest magazin poti sa-ti colorezi vopseaua lavabila (sau vopsele pentru fier,lemn etc) alegindu-ti o nuanta dintr-un paletar de culori (sute de culori). Nuanta se prepara cu o masina speciala cu computer si rezulta o vopsea uniforma si bine amestecata.
Este bine sa citesti fisele si sa-ti calculezi necesarul si sa cumperi cu 10% mai mult pentru a nu raminre fara vopsea. Produsele sunt de cea mai buna calitate (daca respecti procedura) si provin de la firme prestigioase din Italia. Preturile sunt mai mari dar si calitatea este foarte buna.
Se mai gasesc lacuri de calitate vopsele pentru fier care imita metalul( cupru,alama,aluminiu,), vopsele lavabile metalizate si solutii de finisaj deosebite.
Merita sa faceti macar o vizita.
Eu lucrez in domeniul reconditionarii timplariei si folosesc de citiva ani produsele lor.
Vopseaua lavabila pentru baie si bucatarie am folosit-o pentru mine si sunt foarte multumit.
Nu sunt produse contrafacute ca cele fabricate in Romania.
Sa speram ca produsele noastre incepind din 2007 vor respecta standardele europene.
lasa draq reclama...ca ti-am mai spus pe un topic ca sunt din provincie si NU vin la Buc.pentru lavabila! zii cum se cheama vopseaua aia daca stii...daca nu, lasa-ne!
ciocris
Aug 9 2007, 15:07
QUOTE(anknic @ Aug 8 2007, 17:19)

lasa draq reclama...ca ti-am mai spus pe un topic ca sunt din provincie si NU vin la Buc.pentru lavabila! zii cum se cheama vopseaua aia daca stii...daca nu, lasa-ne!
Se numeste GRADIENTE, si nu o gasesti decit la ei.
Au magazin in Bucuresti si Cluj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.