omega4200+
26th June 2007, 11:58
salutare,
caut de mult timp o melodie simfonica dintr-un film pentru copii difuzat prin anii 80 si apoi in episodul 64 din serialul Andrea Celeste cand s-a impacat cu Laura. Am un sample compus de mine care reda cat de cat realitatea....l-am uploadat in attachements....
Poate ma ajuta cineva iubitor de muzica simfonica sa gasesc compozitorul si piesa...
multumesc anticipat
adi_dalma
20th August 2007, 15:27
mie imi suna a la Mirelle Mathiou... sau ceva in farnceza oricum
picsson
27th December 2007, 03:06
Salut !
ma numesc Cristian ! m-a interesat foarte mult acest subiect de recunoastere a unei melodii vechi si uitata ce a ramas doar intr-un colt al memoriei noastre de copii, am gasit un site de unde am aflat numele piesei tale pe care o cautai, ti-am ascultat samplingul tau, si mi-am dat seama ca auzisem si eu acea melodie, si chiar o stiam bine sa o fredonez, asa ca am incercat acel site si uite ca, chiar am reusit sa aflu cum se numeste, am cautat-o pe youtube si dupa ce am ascultat-o am realizat ca este chiar ea ! sper din toata inima sa-ti fie de "leac". ...cu stima, Cristian ! (+40744-242.242)
melodia se numeste "L'oiseau et l'enfant" si o poti asculta de pe www.youtube.com dupa ce o introduci in SEARCH ! S U C C E S !!!
omega4200+
31st December 2007, 20:16
Multumesc mult Cristi pentru intentie.
Eu caut o melodie pur orchestrala , simfonica si nu cu voce...
Intr-adevar notele corespund dar eu as dori sa aflu cum se numeste aria simfonica.
andresito
4th September 2008, 17:45
QUOTE (omega4200+ @ Dec 31 2007, 21:16)

Multumesc mult Cristi pentru intentie.
Eu caut o melodie pur orchestrala , simfonica si nu cu voce...
Intr-adevar notele corespund dar eu as dori sa aflu cum se numeste aria simfonica.
Uite o varianta pur orchiestrala: http://www.youtube.com/watch?v=ArbYcQ46L2k
Probabil vrei varianta simfonica..... cam greu de gasit, dar cu siguranta e ascunsa undeva pe youtube... succes...daca mai gasesc ceva, revin.