UPC vs RDS

deliquente_alin

au ajuns cei de la rds sa ii umileasca pe cei de la upc .....!?! sau e doar o parere .....
Nu inteleg cum userii conectati la rds iau de pe rospot.411 cu cativa mb/s iar upc-istii daca , ..... intro zi mare luam cu 120 kb/s !!!!

Nu stiu eu sa folosesc netul sau asta e crudul adevar?

Exista vreun echivalent a lui rospot.411 pe upc, sau macar cei de pe upc se pot conecta la acest hb fara sa le fie resetata conexiunea din server??
DarkAngelBv
upc-ul este mult mai slab decat RDS-ul... vezi pe ariile dedicate acestor provideri.
si rds-ul este slab fata de clicknet... singurul avantaj fiind viteza mare pe metropolitan. si preturile mici.

lg
QUOTE(deliquente_alin @ Jun 25 2007, 23:28) [snapback]3015795[/snapback]
au ajuns cei de la rds sa ii umileasca pe cei de la upc .....!?! sau e doar o parere .....
Nu inteleg cum userii conectati la rds iau de pe rospot.411 cu cativa mb/s iar upc-istii daca , ..... intro zi mare luam cu 120 kb/s !!!!

Nu stiu eu sa folosesc netul sau asta e crudul adevar?

Exista vreun echivalent a lui rospot.411 pe upc, sau macar cei de pe upc se pot conecta la acest hb fara sa le fie resetata conexiunea din server??

de pe rospot iau cu xx mbps doar cei care au fibra optica de la rds. care incep sa devina majoritari. cei care inca mai au modem au aceeasi viteza cum ai zis mai sus. daca esti la upc de ce nu treci la rds, nu au ajuns la tine in zona? si vitezele alea de xx mbps nu sunt doar cu userii de pe rospot, ci cu toate huburile pe care sunt useri de rds-fiberlink din orasele care "sunt in metropolitan", adica Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi si inca cateva.
p0cait
Nu stiu ce urmaresc astia de la UPC ,dar in ritmul asta o sa ramana mult in urma RDS si Clicknet. Cel mai ieftin abonament e 65 RON , de fiecare data cand trebuie sa`l platesc e o coada imensa, in 2 ani de zile o singura zi am prims 100KB/s pe DC++ ,in rest nu trece de 50 KB/s. Intr`adevar in 2 ani a picat netul de maxim 5 ori si nu mai mult de 3 ore. Cam asa vad eu situatia in Timisoara. Nu stiu cum e in alte parti...
deliquente_alin
QUOTE(p0cait @ Jun 26 2007, 11:32) [snapback]3018276[/snapback]
Nu stiu ce urmaresc astia de la UPC ,dar in ritmul asta o sa ramana mult in urma RDS si Clicknet. Cel mai ieftin abonament e 65 RON , de fiecare data cand trebuie sa`l platesc e o coada imensa, in 2 ani de zile o singura zi am prims 100KB/s pe DC++ ,in rest nu trece de 50 KB/s. Intr`adevar in 2 ani a picat netul de maxim 5 ori si nu mai mult de 3 ore. Cam asa vad eu situatia in Timisoara. Nu stiu cum e in alte parti...

Pai da, nici mie nu mi-a cazut de multe ori .... si in cazul in care s-a intamplat am platit mai putin la abonament! La capitolul asta nu ma plang, dar cand vine vorba de download.... e jale!! Pe speedtest imi spune viteza din contract, ma intreb daca la rds se intampla acelasi lucru?
Nu stie nimeni nimic de fibra optica .... cand o sa se introduca si la upc? Nu pot sa imi schimb netu pentru ca am pechetul full internet+televiziune+telefonie .....

Si totusi .... daca nu e fibra optica, tot nu se poate rezolva nimic?

Merita schimbat abonamentul?
lg
la rds durerea mare este daca ai vreo problema. atunci constati cat adevar e in zicala "clientul nostru, stapanul nostru". in rest, daca ai norocul sa nu prea ai probleme, totul e ok. la upc e invers, service-ul e ok, insa pretul platit pentru ce primesti (ceea ce e oricum sub rds) e foarte mare. upc-ul nu poate concura cu fibra optica de la rds, asa ca nu-ti fa iluzii. chiar daca treci la un abonament superior la upc, n-o sa te apropii de vitezele metropolitane de la rds, insa o sa platesti de te doare burta.
Bobby_ro
QUOTE(darkangelbv @ Jun 26 2007, 13:15) [snapback]3018193[/snapback]
upc-ul este mult mai slab decat RDS-ul... vezi pe ariile dedicate acestor provideri.
si rds-ul este slab fata de clicknet... singurul avantaj fiind viteza mare pe metropolitan. si preturile mici.

Pardon, viteze metro NATIONALE de ceva vreme, si preturi mici sleep.gif (vezi topicul dedicat fibrei RDS)

MisterM
Desi nu credeam ca am sa o spun asta vreodata, mai nou sunt chiar multumit de rds. Sunt pe fiber si vine in oras cu 2-3M, de pe unele torrente romanesti in zilele bune iarasi imi vine cu 2M, cat despre "cazaturi", tot ce pot sa spun e ca au suport telefonic non stop si in general cei care raspund chiar rezolva problema. Cu plata si factura mai are de recuperat rds-ul, in rest, pot sa zic ca e foarte ok. Acum sunt curios sa vad ce treaba or sa faca upc in orasul natal, unde imi sunt parintii si unde au anuntat ca intr-o luna o sa ne dea gata cu superviteza lor smile.gif
Radu18
QUOTE(darkangelbv @ Jun 26 2007, 13:15) [snapback]3018193[/snapback]

Scuza-ma, de ce crezi ca este RDS mai slab decat Clicknet?
pancusb

ati auzit de firma atlas telecom ? http://www.atlastelecom.ro/
deliquente_alin
QUOTE(pancusb @ Jun 26 2007, 23:37) [snapback]3021787[/snapback]
ati auzit de firma atlas telecom ? http://www.atlastelecom.ro/

Da, cel putin eu am auzit de ea ... si cred ca e destul de buna!!!!
Eu acum cu UPC-ul sunt disperat in momentul de fata pentru ca la torrent-uri nu numai ca am viteza mica ci chiar mai mult death.gif deadtongue.gif am viteza extrem de mica undeva in jur de 25 kb/s nu mai stiu ce sa ma fac .... Inainte mergea cu aproximativ 120 kb/s iar acum .... De la ce poate sa fie ... Am downloadat oare prea mult in ultima perioada ( undeva in jur de 10 Gb ) ?? Ar mai fi ceva, de cand am incercat sa joc Lineage 2 (C5) si a mai facut jocul niste upgrade-uri ,dupa care se intampla tot felul de lucruri ciudate, de exemplu ... imi intra singur in browserul de internet ( Fierfox ) pe diverse siteuri ciudate, si poate de aici si cu viteza asta in scadere!!!!!
Daca ma poate ajuta cineva ... ii raman profund indatorat! Deci va rog ....
senzatie6
eu am pachetul de baza de la upc si vreau sa ma mut pe rds...

mi se pare mult mai ieftin si in plus au si viteze mult mai mari
lg
QUOTE(deliquente_alin @ Jun 27 2007, 22:47) [snapback]3025982[/snapback]
Da, cel putin eu am auzit de ea ... si cred ca e destul de buna!!!!
Eu acum cu UPC-ul sunt disperat in momentul de fata pentru ca la torrent-uri nu numai ca am viteza mica ci chiar mai mult death.gif deadtongue.gif am viteza extrem de mica undeva in jur de 25 kb/s nu mai stiu ce sa ma fac .... Inainte mergea cu aproximativ 120 kb/s iar acum .... De la ce poate sa fie ... Am downloadat oare prea mult in ultima perioada ( undeva in jur de 10 Gb ) ?? Ar mai fi ceva, de cand am incercat sa joc Lineage 2 (C5) si a mai facut jocul niste upgrade-uri ,dupa care se intampla tot felul de lucruri ciudate, de exemplu ... imi intra singur in browserul de internet ( Fierfox ) pe diverse siteuri ciudate, si poate de aici si cu viteza asta in scadere!!!!!
Daca ma poate ajuta cineva ... ii raman profund indatorat! Deci va rog ....

probabil te-ai pricopsit cu ceva spyware. posteaza pe aria dedicata securitatii.

QUOTE(senzatie6 @ Jun 27 2007, 23:35) [snapback]3026222[/snapback]
eu am pachetul de baza de la upc si vreau sa ma mut pe rds...

mi se pare mult mai ieftin si in plus au si viteze mult mai mari

asta am facut si eu si ma felicit in fiecare zi biggrin.gif .
opop
Sa incepem cu inceputu smile.gif UPC are modem zicea la TV ca merge 4mb/s (Dupa cat va plangeti nu e asa)
RDS are fibra in abonament spune ceva de 1mb/s aceste viteze care sunt in reclame,ziare,net etc sunt doar de forma conteaza viteza upload si viteza download medie
Eu personal sunt multumit de RDS FiberLink pe huburile din orash merge cu MINIMU de 1mb/s si am prins chiar 10mb/s
Faceti testu pe www.speedtest.net si vedeti acolo realitatea !!

Modem Sucks!! Intradevar Rds CableLink e penibil si e vorba ca vor schimba pe fibra. Singurul lucru la care sunt penali este Viteza de lucru a muncitorilor... la un coleg ia venit internetul la 2 luni iar mie la 4 de la depunerea cererii.In contract zicea ca vin in termen de 90 de zile.Pur si simplu era sa mor ciuda ca ala cu 2 strazi avea si eu naveam frust.gif
xnoise
la mine au fost super ok cand am avut nevoie de ei. timp de reactie intre 4 ore si 1 zi, uneori chiar mai scurt. chestia e ca daca am o problema, am remarcat ca dacfa sun din 15 in 15 min sa vad ce se intampla se misca mult mai repede.

Singurul lucru nasol la fiber este transferul de pe extern (asta p ca metro ma intereseaza mult prea putin) unde nu scot mai mult de 120 Kbps. dar m-am uitat prin abonament, si e in limitele de acolo.
opop
Daca sunt pusi sub presiune cine nu lucreaza mai rpd biggrin.gif Sa intamplat sa sun sai intreb cate ceva si nu rasp nimeni sau leam dat email sami spuna care e viteza interna si externa pt fiber link de 9 usd ei miau rasp 1MB/s habarnisti rau unii dintre ei !! A trebuit sa se duca tatal meu la firma ca sa vina sa puna internetul. Suna suna si tot degeaba, inafara de poezia care o stiu si o tot repeta pt a instala internetul nustiu altceva.
deliquente_alin
lasa, lasa ca pun ashtia de la upc fibra ..... laugh.gif
E super greu si naspa sa itzi schimbi netul .... toate firele scoase, alte gauri, mizerie, praf , etc , etc ....
Astept o minune de la upc .... La inceput cum era rds si cum a ajuns!!! Sper ca acelasi drum sa il urmeze si upc-ul!!
eddie91tm
Eu am rds abonamentul standard prin fibra si in reteaua metropolitana am o viteza foarte buna peste 1,5 mb , dar acum ceva timp am fost la cine care era abonat la upc si platea abonamentul ultra care e 80 ron si avea o viteza destul de buna pentru un internet prin modem , chiar foarte buna , viteza pe care un abonat rds prin modem nu ar fi obtinut-o nici daca ar fi cumparat cel mai bun abonament de la rds , acel cunoscut la care eu am fost downloda de pe torrent cu aproximativ 150 kb/s viteaza constanta in paralel cu dc++ unde avea o viteza de download de 400-500 kb/s . Deci dupa parerea mea upc-ul este mai bun singurul defect este ca servicile lor de internet sunt prin modem .
deliquente_alin
Miam facut recent testul de viteza cu speedtest.net si imi zice ca viteza ar fi undeva la 3 mb/s la ora 23:30, ma gandesc ca poate conteaza ... , si un prienten de-al meu de pe rds l-a facut si el si priviti rezultatul http://www.speedtest.net/result/156729812.png ..... 12 mb/s !!!!! Nu-mi vine sa cred ...
InTech
Aia NU e viteza pe INTERNET smile.gif e INTRANET 100% ,serverul e din Romania.

Daca vrei sa iti testezi viteza pe INTERNET fa teste pe servere din GERMANIA / ITALIA / ANGLIA / FRANTA naughty.gif
Clau44
CITAT (InTech @ 19th July 2007, 04:15) *

Daca vrei sa iti testezi viteza pe INTERNET fa teste pe servere din GERMANIA / ITALIA / ANGLIA / FRANTA naughty.gif

serios!?
ce zici de acest rezultat:

http://www.speedtest.net/result/494954207.png

Să nu spui că nu este internet!!!

CITAT (InTech @ 19th July 2007, 04:15) *

Mosotti
astia de la rds (nu stiu cum e la upc) au un raspuns cretin daca ii suni ca nu merge netul, si anume "nu suportam routere". desi incerc sa-i explic la vita ca nu e semnal pe cablu, inclusiv telefonul fiind mort, tot abereaza. asa ca trebuie sa scot routerul si sa zic "ok, nu mai am router". tii, ce vite proaste, noroc ca nu se intimpla des laugh.gif
catalin560
daca aveti norocu`sa traiti in constanta exista o solutie: Alien Station fratilor...se pisa pe RDS si pe UPC si pe toti providerii care ii aveti voi...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.