TZEAPA DE LA DOMO ONLINE. FERITI-VA

Netmaris

Am decis sa deschid discutia despre tzepele date de magazinele online. La inceput a fost EMag, acum si-a mai revenit... A urmat Flamingo cu tepe la greu, acum m-am ars cu DOMO. O mare flescaiala demna de tot dispretul din lume. Sila, scarba si alte de-astea. Incepe o f scurta poveste: comand eu pe data de 2 iunie pe domo online 3 produse.. Un ventilator cu picior, ca de' , caldura mare de tot, gandindu-ma sa le fac o bucurie parintilor mei... Pe langa asta, o masina electrica de tocat carne si un mixer. Platesc cu card vreo 2bulioane 2sute si cica in 2-5 zile urma sa vina comanda acasa la parinti. Si trec zilele.. 2...5...10 si uitai de chestie. Imi aduc aminte si sun la parinti. Stupoare! Nimic, nici un colet prin curier. Sun la numarul de pe domo si imi spuna una cu glas de prostituata ..ma rog, hotline ceva... ca nu poate sa imi ofere satisfactia de a-mi raspunde.. si sa sun la alt numar.. normal, taxabil. Cica: "noi nu avem dreptul de a vedea comenzile achitate cu card". Raman masca... Sun totusi la zapp-ul cu pricina, ma rupe de bani, normal ca orange are grija de asta, si raspunde alta cucoana, parca din fundul fantanii, abia o aud: "da, spuneti". Ii povestesc, verifica si incep scuzele.. ca se vedeti ca trebuie sa verific, va sun eu in 10 minute. Inchid cu scarba imensa telefonu' si astept. Si astept. Si astept. Si sun eu dupa o ora. Nu raspunde nimeni. Dupa 2 nimeni.....si tot asa pana imi vine sa vars si ma opresc. Stateam si fumam si ma gandeam ca boul de ce m-am nascut in Romania? A 2-a zi sun al Opc.. care ma plimba de colo colo. BUcurestiul zice ca nu e el competent.. sa sun la mine la Piatra Neamt. Piatra zice ca la Harghita, la Tg.Secuiesc ca acolo e sediul. Neobservand cata cultura are ala de a spus tampenia asta, sun la Harghita dar inainte de a raspunde ma prind ca e vorba de Covasna nu Harghita. Tg Secuiesc acolo e. Ma rog, lasam geografia asta naspa la o parte si povestesc. Sun la Tg Secuiesc, la OPC. A uitasem. Am sunat la Domo Bucuresti si mi-a zis o gagica - asistenta de manager ca ma ajuta ea, ca e secretara directorului magului online domo. Cacat. Nimic. A rezolvat un rahat. In total de pe 2 iunie pana azi, s-a rezolvat asa: au ajuns 2 produse si un ventilator spart. M-a pus unu de la domo sa sun la curierat, ca e vina lor si tot asa. Frateeeeee!

Concluzia mea? Comandati cu incredere deplina la Domo si luati o teapa de zile mari. Traim in Romania si asta ne suge de speranta, 'tu-i mama lui de comert online.
Ce parere aveti? Nice nu?

Nu am fost foarte coerent, dar revin cu un post later ca acu;s nervos rau de tot.

Am sa va povestesc cum cumperi online aparata de aer conditionat si o iei in freza... Ca vin aia de la montaj si tre sa mai platesti nu stiu cate rahaturi... plus altele..MUUULTE altele..tot cu DOMO.
justasking
sad.gif eu cred ca ma duceam si ai pocneam si pe aia de la domo si pe aia de la OPC...incredibil!...tara de cacat... deadtongue.gif

Ganditorul
Imi pare rau pentru peripetiile prin care ai trecut... dar sa stii ca nu-i tara de vina. Sau ai impresia ca prin alte locuri nu se intampla chestii similare?
Youraunty
QUOTE(Netmaris @ Jun 25 2007, 16:21) [snapback]3013794[/snapback]
Am decis sa deschid discutia despre tzepele date de magazinele online. La inceput a fost EMag, acum si-a mai revenit... A urmat Flamingo cu tepe la greu, acum m-am ars cu DOMO. O mare flescaiala demna de tot dispretul din lume. Sila, scarba si alte de-astea. Incepe o f scurta poveste: comand eu pe data de 2 iunie pe domo online 3 produse.. Un ventilator cu picior, ca de' , caldura mare de tot, gandindu-ma sa le fac o bucurie parintilor mei... Pe langa asta, o masina electrica de tocat carne si un mixer. Platesc cu card vreo 2bulioane 2sute si cica in 2-5 zile urma sa vina comanda acasa la parinti. Si trec zilele.. 2...5...10 si uitai de chestie. Imi aduc aminte si sun la parinti. Stupoare! Nimic, nici un colet prin curier. Sun la numarul de pe domo si imi spuna una cu glas de prostituata ..ma rog, hotline ceva... ca nu poate sa imi ofere satisfactia de a-mi raspunde.. si sa sun la alt numar.. normal, taxabil. Cica: "noi nu avem dreptul de a vedea comenzile achitate cu card". Raman masca... Sun totusi la zapp-ul cu pricina, ma rupe de bani, normal ca orange are grija de asta, si raspunde alta cucoana, parca din fundul fantanii, abia o aud: "da, spuneti". Ii povestesc, verifica si incep scuzele.. ca se vedeti ca trebuie sa verific, va sun eu in 10 minute. Inchid cu scarba imensa telefonu' si astept. Si astept. Si astept. Si sun eu dupa o ora. Nu raspunde nimeni. Dupa 2 nimeni.....si tot asa pana imi vine sa vars si ma opresc. Stateam si fumam si ma gandeam ca boul de ce m-am nascut in Romania? A 2-a zi sun al Opc.. care ma plimba de colo colo. BUcurestiul zice ca nu e el competent.. sa sun la mine la Piatra Neamt. Piatra zice ca la Harghita, la Tg.Secuiesc ca acolo e sediul. Neobservand cata cultura are ala de a spus tampenia asta, sun la Harghita dar inainte de a raspunde ma prind ca e vorba de Covasna nu Harghita. Tg Secuiesc acolo e. Ma rog, lasam geografia asta naspa la o parte si povestesc. Sun la Tg Secuiesc, la OPC. A uitasem. Am sunat la Domo Bucuresti si mi-a zis o gagica - asistenta de manager ca ma ajuta ea, ca e secretara directorului magului online domo. Cacat. Nimic. A rezolvat un rahat. In total de pe 2 iunie pana azi, s-a rezolvat asa: au ajuns 2 produse si un ventilator spart. M-a pus unu de la domo sa sun la curierat, ca e vina lor si tot asa. Frateeeeee!

Concluzia mea? Comandati cu incredere deplina la Domo si luati o teapa de zile mari. Traim in Romania si asta ne suge de speranta, 'tu-i mama lui de comert online.
Ce parere aveti? Nice nu?
Nu am fost foarte coerent, dar revin cu un post later ca acu;s nervos rau de tot.
Am sa va povestesc cum cumperi online aparata de aer conditionat si o iei in freza... Ca vin aia de la montaj si tre sa mai platesti nu stiu cate rahaturi... plus altele..MUUULTE altele..tot cu DOMO.

Multumesc pt sfat. Am gasit tirziu topicul tau, am deschis si eu unul asemanator, dar eu ceream sfaturi inainte de cumparare. Cu datele pe care le am pina acum+patania ta... renunt si ma duc direct in magazine. Sau mai bine...iau de-afara? Cred ca singura solutie e sa plecam cu totii, da' ultimul sa inchida usa, sa nu iasa timpitzii.
mirch_bam
Cum zicea si Ganditorul... se intampla si la case mai mari si mai curate. E si normal sa vezi gunoiul din curtea ta mai bine decat cel de peste gardul vecinului.
Magazinele care se vad cu sacii in caruta, nu mai au servicii bune... asa deodata... e chestie universal valabila, e natura umana. Asa ca nu mai platiti inainte, ci comandati, alegeti plata ramburs la predarea, vine curierul, verificati marfa si platiti. Eu fac asa de vreo 5 ani si nu am avut probleme (Doamne fereste sa patetsc, ca scot securea din avatar, imi pun coiful si scutul si plec la razboi).
Oricum Domo miroase de la distanta... online.
The.1
QUOTE(justasking @ Jun 25 2007, 16:43) [snapback]3013891[/snapback]
sad.gif eu cred ca ma duceam si ai pocneam si pe aia de la domo si pe aia de la OPC...incredibil!...tara de cacat... deadtongue.gif

Nu cred ca e tara de vina.
Mai degraba oamenii sunt de...

Am laut si eu o astfel de teapa cu un card Carrefour de la BRD Finance.
Mi-am luat un aparat foto digital de la Carrefour si am ales sa platesc cu cardul BRD.
Maare greseala, e o mare mitocanie.
Nu recomand nimanui sa foloseasca cardul respectiv.
Nu mai detaliez ce am patit pt ca mi se face scarba.
Daca vreti detalii, dati un mesaj.
Tidusss
dar de asta ce parere aveti?^^ http://santierisme.wordpress.com/2008/11/1...omo-si-kanal-d/

Ciubex
Din cate observ din link-ul postat de tine, Tidusss, este vorba de arhicunoscutele concursuri... teapa, in care se foloseau tot felul de nume de mari magazine prin care erau anuntati cei ce primeau sms-urile ca au niste castiguri conditionate de cumpararea unor cartele reincarcabile sau altele.
Insa trebuie precizat in acest caz Domo nu are treaba cu acest gen de concursuri. Asadar nu are legataura discutia de aici cu ceea ce ai semnalat tu.
Amedio_67
Pe scurt, amuzant cu DOMO on-line: fac aseara comanda de cafetiera(produs pe stoc, livrare imediata) specificand in comanda ca ridic produsul din magazin si platesc cu cardul. Dimineata, pe la vreo 9:00, sunt sunat si intrebat daca mentin comanda, raspund afirmativ si mi se spune ca voi fi contactat in cel mai scurt timp. Fiind in oras pe la 11:30 ma opresc la DOMO si intreb de comanda... D-soara de la ghiseu verifica mail-ul... nu este..., suna la departamentul de comenzi online, aia zic ca au trimis-o... mai discuta cu ei vreo 5-10 minute si pana la urma se rezolva, platesc, iau produsul, ajung acasa, pe mail... surpriza, DOMO ma anunta ca masina cu produsul e in drum spre mine...

From: Comenzi la Domo.ro <comenzidomo@fsol.biz>
Subject: Stadiul unui produs din comanda nr. 1.....
To: "......." <.........@yahoo.com>
Date: Friday, December 5, 2008, 11:41 AM

www.DOMO.ro Comenzi telefonice: (021) 529 71 00

Detalii despre comanda nr. 1....., din 04.12.2008

Pentru Dl./Dna. ......
Produsul Cafetiera .....din comanda Dvs. nr. 1.... a fost expediat in 05.12.2008 cu Masina Domo spre adresa Dvs.

Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre.
www.DOMO.ro

.........nu m-am putut abtine si am dat replay:

2008/12/5 .............<.............@yahoo.com>

smile.gif) ...scuze, dar de circa o ora am ridicat produsul din magazinul DOMO B...., asa cum am specificat si pe comanda, adica cu ridicare din magazin. Si d-voastra spuneti ca a fost expediat cu masina DOMO la adresa... taaareeee. Pai si daca l-ati expediat la adresa, eu cum achit cu cardul??? (deasemenea specificat in comanda...) super taarree =)). Astept un raspuns de la d-voastra. Cu stima, clientul.

....Si am primit raspuns.

--- On Fri, 12/5/08, Comenzi la Domo.ro <comenzidomo@fsol.biz> wrote:

Buna ziua, Mail-ul pe care dumneavoastra l-ati primit, a fost o eroare. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate. Cu stima,Domo.ro

Dragut, nu?

catalinmariescu

QUOTE (Amedio_67 @ Dec 5 2008, 16:17) *
Pe scurt, amuzant cu DOMO on-line: fac aseara comanda de cafetiera(produs pe stoc, livrare imediata) specificand in comanda ca ridic produsul din magazin si platesc cu cardul. Dimineata, pe la vreo 9:00, sunt sunat si intrebat daca mentin comanda, raspund afirmativ si mi se spune ca voi fi contactat in cel mai scurt timp. Fiind in oras pe la 11:30 ma opresc la DOMO si intreb de comanda... D-soara de la ghiseu verifica mail-ul... nu este..., suna la departamentul de comenzi online, aia zic ca au trimis-o... mai discuta cu ei vreo 5-10 minute si pana la urma se rezolva, platesc, iau produsul, ajung acasa, pe mail... surpriza, DOMO ma anunta ca masina cu produsul e in drum spre mine...

Dragut, nu?

Dragut,dar nu poate fi vorba de nicio teapa in cazul tau.
Amedio_67
QUOTE (catalinmariescu @ Dec 5 2008, 16:31) *
Dragut,dar nu poate fi vorba de nicio teapa in cazul tau.

Foarte corect. Stiu ca am fost off-topic nefiind vorba de teapa, dar macar era vorba despre DOMO on-line... Scuze pt off-topic.
dreaQ
Am incercat acum ceva timp sa cumpar un aragaz si un frigider de la domo. Stiam modelul dar nu il gaseam in magazine. Aplic online ma si suna una in 10 minute zic...hopaaa seriosi. Ca frigiderul il au dar ca aragazul este alt model. Cel dorit de mine avea o dimensiune mai ciudata care tinea cont de mobila si de spatiu din bucatarie. Le zic ca daca nu au exact modelul acela nu vreau. Cauta asta ma resuna ca le-a gasit intr-un depozit stabilim livrarea.
Vin baietii la usa cu alea in carca...mari..grele. Semnati dati-mi banu! Stai asa sa verific...evident ca nu era ce comandasem. Le-am zis ca imi pare rau dar nu e ce am vrut. Evident ca a urmat un circ aia erau suparati ca le urcasera degeaba pe scari. Au sunat acolo si tot tipa aia incerca sa ma convinga ca s-ar potrivi la mine in casa respectivul aragaz.
Le-am explicat baietilor cum sta treaba sigur nu era prima data. Pana la urma ca sa o zic pe romaneste...le-am dat rolleyes.gif
De atunci am mai cumparat de la domo un LCD, un fier de calcat, si un aparat foto (sapuniera). Astea le-am luat din magazin...magazin fizic w00t.gif
aladdin2k
Eu de la Domo am luat un TV LCD, acum vreo luna. Am facut comanda online dar, ca livrare, am ales sa-l ridic eu dintr-un magazin Domo (este unul la 200 m de unde stau). Am preferat asa pentru ca sa se faca si o proba si sa vad ca este exact acel model pe care-l vroiam inainte de a-l ridica. In plus, pentru faptul ca am facut comanda online, am avut o reducere de ~50 RON din pretul televizorului (cam 5%). Deci experienta mea cu ei a fost una ok.
TheNick
Si eu am avut probleme cu domo online.
Am cumpart o masina de spalat, mi-au adus-o acasa si..nu mergea.
Am incercart sa le-o dau inapoi, n-am avut cu cine sa ma inteleg si nici n-am avut chef sa o trimit aiurea...erau vreo 15 mil pe care nu prea avem chef sa le pierd.

Pana la urma am avut noroc de o vecina cu gura mare (super mare) care le-a facut un scandal monstru (la telefon) de ma sunau toti directorasii de la domo sa ma intrebe de problema. A doua zi a venit un meserias sa constate...era doar o mufa iesita (pbb de la transport) si am renuntat sa ma mai cert cu ei.

Ca idee, ala care a venit (de la service) imi baga ca pot sa returnez produsul in 2 zile de la cumparare, aia de la domo ca nu se poate, iar eu stiam ca in 10 zile fara intrebari (cumparat pe net).

Eu unu' nu mai cumpar niciodata pe net chestii d-astea mai scumpe, m-am lecuit.

biancamch
Ce sa zic? Nu ma asteptam din partea lor.. Noi am cumparat mai multe chestii de la domo.ro, inclusiv plasma , cu livrare in magazin si nu am avut nici o problema. Produsele au sosit in circa 3 zile, am fost anuntati telefonic despre sosirea lor, a mers totul brici. Chiar am parere buna despre ei. Prin comparatie, am comandat o saltea dormeo care a ajuns dupa 3 luni, timp in care dadeam pe telefoane aiurea, la care mi se spunea: va sosi, va sosi.. Cand? Nu stim...Veti fi resunata! Barbi!
trendynight
Ohoo pai sa va spun eu aventura mea la domo.ro , o aventura care dupa muuuult timp de asteptat ca un prost , mintit si prostit s-a terminat cu bine datorita celor de la anpc net ( cei mai promti si seriosi, apelati la ei oricand aveti astfel de probleme!)
Am facut o comanda pt un lcd 32lg3000( am ales plata intr-un magazin domo) in preajma revelionului la pretul bomba de 1400 ron ... am asteptat vreo luna jumatate in care am trimsi foarte multe mailuri si efectuat apeluri , in care am fost asigurat ca produsul va veni ''odata si odata'' cu pretul din comanda!
Termenul de asteptat a ajuns la aproape 2 luni dupa care i-am sunat si o doamna de acolo im-a spus ca vor veni la inceputul lunii viitoare ,deci inca 2 saptamani de asteptat , bun zic eu , daca tot am asteptat atat, hai sa mai rabd putin...
Trec si aceste 2 saptamani timp dupa care ii sun si le cer explicatii, si supriza: ''ne pare rau dar din pacate produsul comandat de dvs nu se mai afla pe stoc la furnizor fapt pt care nu va mai putem onora comanda ...'' oau .. le-am zis ca fac misto de mine , adica am asteptat ca un tampit atata timp doar ca sa imi spuna ei ca nu imi pot onora comanda ...... mailuri peste mailuri la reclamatii domo.ro , din pacate nu am primit niciun raspuns!
M-am resemnat si am zis sa ii dau drq cu tot cu televizor si sa il achizitionez dintr-un magazin real....
Dupa vreo saptamana si ceva , s-a reinoit oferta celor de la domo , care spre surprinderea mea era si lcd-ul comandat de mn si care nu mai era in stocul furnizorilor precum celor de la domo.ro!

Ajung acasa si ii sun iar, le spun despre ce este vorba si ma iau cu abureala ca defapt el nu exista in niciun magazin, eu ii zontrazic dupa care sunt rugat sa inchid pt a verifica si ei apoi ma suna un preten care imi confirma ce vazusem si eu , dar imi atrage atentia ca nu voi putea primi tv la pretul din comanda! Nemultumit i-am atras atentia ca am asteptat mai mult de 2 luni degeaba in care mi s-a confirmat prin mail si telefonic ca atunci cand vor primi stoc mi-l vor livra la pretul din comanda!
Mi-a explicat ca nu are nicio vina , el fiind doar o interfata care executa comenzi si m-a rugat sa fac reclamatie la departamentul lor propriu ( oau ce interesant sa ii reclam si sa imi raspunda tot un mucea ca asta care sa imi zica , ca isi cer scuze ...bla ..bla nu am nevoie de asa ceva ).

Pretul tv-ului in magazin era acum 1700 ron deci cu 300 ron mai mult, dar pt a nu ramane pe dinafara am zis sa cumpar tv-ul din magazin si sa termin balciul!

Inainte de achizitionarea tv-ului am facut o plangere la anpcnet in care am relatat toata aventura mea cu cei de la domo.ro, si am atasat toate convorbirile telefonice si mailurile doveditoare la ceea ce am sustinut si cerut!

Si vineri 6 martie dupa o luna de la depunerea plangerii m-au contactat cei de la domo.ro si m-au informat ca tv-ul meu este disponibil pt livrare la pretul din comanda... Le-am trimis inapoi un mail in care le-am spus ca eu am cumparat produsul comandat din magazinul lor, si pe numele din comanda(adica numele meu )...+plus multe alte urari de bine si felicitari pt profesionalismul de care au dat dovada!
Am primit raspuns inapoi seara ca imi vor fii restituiti banii platiti in plus!

Astazi ma suna managera de la tg-jiu care era cam neinformata si nu intelegea de ce wink.gif))))))), ca ei nu i se parea legal.. dar eu i-am zis ca e totul legal si cei de la domo.ro nu au dat aceasta hotarare dintr-un gest civic ci pt ca au fost obligati!!! ... a ramas paf doamna...
Dupa aia ma suna si o tipa de la Tg-Secuiesc(acolo e centru domo) care isi cere miii de scuze si ii pare rau pt situatia creata !

In final mi-am primit suma platita in plus ,dar aceasta nu acopera timpul pierdut si toata situatia creata !

Concluzie domo.ro cel mai neserios magazin online, nu apelati la acesta , si eu inainte sa cumpar am vazut pe net numai pareri proaste dar ca un ''bleg'' nu le-am luat in seama !
Apelati insa la anpcnet pt orice fel de problema aparuta cu orice comerciant neserios , spre surprinderea mea si-au facut treaba si merita laudati!
dansta
am luat si eu niste produse de la domo.ro anul trecut, cand reducerile de pe site erau mai consistente.
am facut comanda, cu ridicare din magazin, si imediat m-a sunat un tip sa-mi spuna ca produsele sunt deja in stoc in magazinul respectiv.
bineinteles ca la magazin au incercat sa-mi vanda produsele la pret de magazin (nu reduse cum erau pe site), desi le spusesem ca am facut comanda pe site, ca mi-au confirmat telefonic stocul etc

dar partea frumoasa e ca la vreo 2 saptamani ma suna o tanti foarte revoltata: "nu mai veniti sa va luati produsele de la noi"

bineinteles ca in comparatie cu ce s-a scris mai sus intamplarea asta pare haioasa dar subliniaza neprofesionalismul celor de la domo.
cosminioans
ziua 1
am facut comanda online pentru un HP Photosmart C4480 cu PhotopackHP (http://www.domo.ro/IT_&_C/Imprimante/Multifunctionale/HP/Multifunctional_HP_Photosmart_C4480_cu_PhotopackHP) la un pret foarte bun (parca prea bun ?!?) cu livrare in DOMO Mobexpert Baneasa, fiind mai aproape de serviciu
am fost sunat sa confirm comanda, confirm

ziua 2
plecand de la serv, sun la magazin sa vad daca a ajuns
ajunsese, ei nu dadusera nici un semn, le-o fi fost greu, erau bani de dat, nu de luat
trec pe la magazin, comanda ajunsese dar incompleta, adica fara Photopack-ul care ma determinase sa cumpar de la ei, unde multif simpla era mai scumpa decat in alta parte
incep si-o dau din colt in colt, ca o fi, ca o pati, ca nu venit cu Photopack, etc. , incep sa dea telefoane si dupa vreo 20 min ajung la concluzia ca va sosi si restul comenzii si ca ma suna ei sa vin sa ridic toata comanda

ziua 3
trecand pe langa magazinul lor, decid sa intru sa mai dau cu o intrebare, poate-poate ...
mi se spune ca au verificat, ca restul comenzii nu va mai ajunge din nushce motive demne de niste minti reduse
ii intreb ce se intampla totusi cu comanda mea - primesc raspuns un ridicat din umeri si o privire tampa
sun la comenzi telefonice (singurul numar pe care il aveam), apoi la 0213169393, un serviciu de relatii clienti
mi se spune ca nu se stie daca va mai ajunge, ca stocuri, ca oferte, ca scrie pe site ca este in limita stocului disponibil
cu toate acestea, pe site scrie ca

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.

oferta este inca pe site la acest moment, deci comanda fiind facuta acum 2 zile, nu poate fi vorba de lipsa stoc sau epuizare stoc (decat daca nu prea platesc firma care le administreaza site-ul)

in acest moment astept un raspuns de la acest serviciu clienti sau ce-or avea ei acolo
daca nu primesc un rapsuns pertinent sau livrarea intregii comenzi, ma adresez ANPC

DECI NU COMANDATI ONLINE, ORICAT DE TENTANTA AR FI OFERTA, E TEAPA !!!
scacg
Salut,imi pare rau sa vad atatea probleme cu magazine online,ideea este cam asa:
1:Stocurile sunt foarte mici fata de ceea ce prezinta ei intr-un site.
2:Ei preiau comanda si cauta ulterior prin reteaua lor sau direct la furnizori.
3:De la max 24h cat se lauda aproape toti (ca livrare) s-a ajuns la niste termene extrem de aberante.

Sfatul meu ,cumparati direct din magazin.Pt o reducere de 3-5% nu merita bataia de cap,nervi,asteptare lunga...etc.

Pana si EMag a ajuns cu un site stufos dar cu majoritatea produselor "Disponibil la comanda" sau "In stoc la furnizor"

E normal?Nu tot noi acceptam asa ceva?...........si atunci de ce ne suparam?..........#

Nimeni nu-si mai permite sa stea cu stoc mare in depozit,in viitorul apropiat va fi o adevarata aventura sa cumperi online.

Bafta tuturor si mare atentie la cumparaturi.
cosminioans
CITAT (cosminioans @ 18th June 2009, 18:12) *
ziua 1
am facut comanda online pentru un HP Photosmart C4480 cu PhotopackHP (http://www.domo.ro/IT_&_C/Imprimante/Multifunctionale/HP/Multifunctional_HP_Photosmart_C4480_cu_PhotopackHP) la un pret foarte bun (parca prea bun ?!?) cu livrare in DOMO Mobexpert Baneasa, fiind mai aproape de serviciu
am fost sunat sa confirm comanda, confirm

ziua 2
plecand de la serv, sun la magazin sa vad daca a ajuns
ajunsese, ei nu dadusera nici un semn, le-o fi fost greu, erau bani de dat, nu de luat
trec pe la magazin, comanda ajunsese dar incompleta, adica fara Photopack-ul care ma determinase sa cumpar de la ei, unde multif simpla era mai scumpa decat in alta parte
incep si-o dau din colt in colt, ca o fi, ca o pati, ca nu venit cu Photopack, etc. , incep sa dea telefoane si dupa vreo 20 min ajung la concluzia ca va sosi si restul comenzii si ca ma suna ei sa vin sa ridic toata comanda

ziua 3
trecand pe langa magazinul lor, decid sa intru sa mai dau cu o intrebare, poate-poate ...
mi se spune ca au verificat, ca restul comenzii nu va mai ajunge din nushce motive demne de niste minti reduse
ii intreb ce se intampla totusi cu comanda mea - primesc raspuns un ridicat din umeri si o privire tampa
sun la comenzi telefonice (singurul numar pe care il aveam), apoi la 0213169393, un serviciu de relatii clienti
mi se spune ca nu se stie daca va mai ajunge, ca stocuri, ca oferte, ca scrie pe site ca este in limita stocului disponibil
cu toate acestea, pe site scrie ca

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.

oferta este inca pe site la acest moment, deci comanda fiind facuta acum 2 zile, nu poate fi vorba de lipsa stoc sau epuizare stoc (decat daca nu prea platesc firma care le administreaza site-ul)

in acest moment astept un raspuns de la acest serviciu clienti sau ce-or avea ei acolo
daca nu primesc un rapsuns pertinent sau livrarea intregii comenzi, ma adresez ANPC

DECI NU COMANDATI ONLINE, ORICAT DE TENTANTA AR FI OFERTA, E TEAPA !!!

ziua 14
(teoretic mai au o zi pana sa-si respecte asa-zisa promisiune)
-am trimis acum cateva zile o asa-zisa sesizare pe adresa lor de email reclamatii@domo.ro (stiu ca nu trebuie sa ma astept de la ceva de la ei, atata timp cat nu am cumparat efectiv produsul comandat), am sperat macar la un raspuns cat de inutil si insipid ar fi fost
-nu am primit de la ei nici un semn

Kalistas
Acum o sapt am comandat de pe Domo Online un aparat de aer conditionat cu montajul inclus, la un pret f bun si s-au tinut de cuvant atat cu livrarea produsului, cat si cu instalatul, iar ca time line a fost cam asa : ziua 1 am dat comanda, ziua 3 mi-a sosit, ziua 4 era instalat intr-o ora.

Chiar m am mirat de cat de prompti au fost!

Se pare totusi ca a fost doar o exceptie.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.