Sony TA-FE 520R

lordseth

As avea nevoie de o schem electronica sa manual de depanare pentru amplif-ul Sony TA-FE 520R am tot cautat si nimic ...
Multzumesc anticipat smile.gif
lordseth
mai exact ma intereseaza schema de la ansamblul STK-4221 II

bit 61
Schema de aplicatie a acestui STK.
Click pentru a vizualiza atașamentul
lordseth
Tin sa-ti multumesc pt. schema trimisa.
Am verificat-o impreuna cu electricianul de la firma de la noi si se pare ca totul e inregula acolo...
As avea nevoie daca se poate de o schema completa pentru Sony TA-FE 520R, se pare ca dupa ce a fost dus la reprezentanta la Sony am cam ramas fara niste "piese" care de fapt sunt in legatura cu schema pe care mi-ai trimis-o.

Multzumesc inca o data si daca te pot ajuta cu ceva cu mare placere (m-a refer la domeniul IT)
mister_rf
Uite si o schema
Click pentru a vizualiza atașamentul
lalihifi
Din pacate STK-ul cand se arde nu prea se poate masura ceva in jurul lui .
Oricum masoara direct pe fiecare iesire a stk-ului si daca vezi vreo tensiune continua asta e inseamna ca n-ai avut noroc
si tre schimbat .
Atentie ca releul de pe difuzoare daca va vedea tensiune continua pe oricare din iesiri nu va actiona chiar daca unul din canale e bun.
Din pacate pentru tine nu cred ca vei gasi STK original indiferent daca dai pe el 25 ron sau 80ron mellow.gif
Am vazut stk-uri schimbate acum care mergeau 30 secunde si dupa aceea o luau razna .
Sau mergeau si cand treceai cu volumul de 30% se duceau.
Pana la urma le-am facut etaje finale cu fet sau cu LM-uri (depinde de alimentare) si au iesit super (oricum mai bine ca originalul de multe ori) biggrin.gif

Ps:
mister_rf mie nu-mi merge pdf-ul de l-ai pus da eroare huh.gif
lordseth
QUOTE(mister_rf @ Jun 30 2007, 22:50) [snapback]3039081[/snapback]

Multumesc mult schema, ne-a fost de mare ajutor, am schimbat stk-ul si acum totul pare a fii in regula.
worthy.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.