LunaCrystal
9th July 2008, 18:16
Sa inteleg ca daca de exemplu merge o singura persoana cu un cort (mic), trebuie sa plateasca 20 RON/zi ? HUH, cam mult.
jderjerpelit
9th July 2008, 18:58
Salut! Stie cineva de vreun camping in Ramnicu Valcea sau pe langa(maxim 10-15 km)? Frate-miu trebuie sa mearga in Ramnic la interviuri timp de 3 zile, dar pe la pensiuni preturile variaza intre 95 si 200 RON/zi, asa ca s-a gandit la varianta aceasta, statul la cort
Multumesc!
prelude_to_agony
9th July 2008, 21:47
da,dai 20.dar nu mi se pare mult.gandeste-te ca daca te duci la un hotel/pensiune/casuta dai de la 80 lei(la cel mai ieftin) in sus pe camera dubla pe noapte.cu 80 lei stai 4 zile la cort,si nu una.eu una cred ca trebuia sa scada din pretul de persoana(adica 15 lei) si sa mareasca tariful la cort.iar cortul mic inseamna si cel de 3-4 persoane(eu m-am mirat ca ne-a cerut doar 5 lei pe ala,credeam ca intra in categoria corturilor mari).
eneyonut
10th July 2008, 16:32
Salutare,
La inceputul lunii august intra ai mei in concediu si vor sa mergem la cort
. M-aica-mea e panicata cu ursii, frate-meu cu galagia, eu sa am acces la curent electric, prietena cu toaleta/ dusu. Cum nu stiu multe locuri de campare care sa indeplineasca cerintele apelez la voi. Prima optiune este Cabana Plaiul Foii de la Zarnesti. Am fost de cateva ori acolo si mi-a placut foarte mult. Unde se mai poate pune cortul pentru 3-4 zile fara sa stai cu stres ca vine Martinel sau ca nu ai unde sa elimini diavolu fara sa te urzice la .... piele, ca nu ai unde face un dus
.
PS : Neaparat trebuie sa fie accesibil cu masina !. Doua mai exact, doua Matz-uri ...
cikin
15th July 2008, 07:54
QUOTE (eneyonut @ Jul 10 2008, 17:32)

Salutare,
La inceputul lunii august intra ai mei in concediu si vor sa mergem la cort

. M-aica-mea e panicata cu ursii, frate-meu cu galagia, eu sa am acces la curent electric, prietena cu toaleta/ dusu. Cum nu stiu multe locuri de campare care sa indeplineasca cerintele apelez la voi. Prima optiune este Cabana Plaiul Foii de la Zarnesti. Am fost de cateva ori acolo si mi-a placut foarte mult. Unde se mai poate pune cortul pentru 3-4 zile fara sa stai cu stres ca vine Martinel sau ca nu ai unde sa
elimini diavolu fara sa te urzice la .... piele, ca nu ai unde face un dus

.
PS : Neaparat trebuie sa fie accesibil cu masina !. Doua mai exact, doua Matz-uri ...

Buna 
La Cumpana, de la Vidraru un pic mai sus.. nu stiu exact pe unde se face dreapta (am mers mai multe masini.. si chiar n-am fost atenta), dar e ffff frumos...
Drumul de la sosea e destul de... forestier, dar tinand cont ca eu am mers cu tico cu care mai merg si dupa 2 ani... e accesibil si pt matiz
soferul face tot.
repet... peisajul e sublim.
mishi
16th July 2008, 16:58
QUOTE (jderjerpelit @ Jul 9 2008, 19:58)

Salut! Stie cineva de vreun camping in Ramnicu Valcea sau pe langa(maxim 10-15 km)? Frate-miu trebuie sa mearga in Ramnic la interviuri timp de 3 zile, dar pe la pensiuni preturile variaza intre 95 si 200 RON/zi, asa ca s-a gandit la varianta aceasta, statul la cort
Multumesc!
Daca nu e prea tarziu, camping se afla in oras, in zona strandului Ostroveni (sa intrebe taximetristii sau oamenii pe strada). Sunt si casute (dar nu stiu preturi) si loc de cort.
gafton26
18th July 2008, 09:11
Salut!
Incerc sa gasesc de ceva vreme un camping la munte, intr-o zona frumoasa si lipsita de manelisti oameni care asculta muzica tare. Vreau sa ma bucur de natura. E destul de batraneasca treaba, dar vreau relaxare in mijlocul naturii si mai ales la cort. Ideea e ca pe langa Brasov stiu ca se gasesc ursuleti.
Despre alte locuri nu prea am nici o idee... Si inca ceva: Ma intereseaza un loc unde NU se ajunge cu masina (unde nu e masina nu e nici guta).
Pliz help 
Multumesc.
Deci da. Ati plecat toti la munte?
Camping la munte? anyone ?
gafton26
18th July 2008, 09:42
Ok..am sa caut eu ... dar sigur nu va zic!
skippy2008
18th July 2008, 10:04
Poiana Pelegii in Retezat,e un loc de campare nu e camping,se ajunge cu masina,despre manele nu stiu daca au ajuns pana acolo,cand am fost eu nu erau;sa te interesezi de starea drumului daca te hotarasti;
La Cheia,PH,era un camping,Mos Martin parca(nici o legatura cu mamiferul
);erau casute curatele,grup sanitar(au trecut ceva ani de atunci,sper sa fi ramas la fel) si cred ca am vazut si corturi,despre guta,nu stiu ce sa zic.
gafton26
18th July 2008, 14:41
Totusi m-ar interesa un loc unde se poate ajunge si fara masina.
gafton26
18th July 2008, 19:20
Deci pana la urma unde ma duc?
alexino
19th July 2008, 12:08
Unde se afla mai exact strandul Ostroveni?
gafytz
19th July 2008, 14:06
cum exista post pentru cortul pe litoral 2007, am deschis acest topic pentru anul 2008.
eu personal chiar vreau sa merg cu cortul, doar ca fara masina, cu trenul. ma intereseaza strict camping pentru cort, preferabil in costinesti.
preturi, conditii, pile, cunostinte, recomnadari, sfaturi cineva ? [suntem un grup de 6 tineri de 18-19 ani
]
ps: daca s'ar putea si fara manelari pe langa... desi nu cred ca e posibil
gherghe81
21st July 2008, 19:07
Salut
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii despre campingurile din Eforie ( nord sau Sud ) , deoarece pe net nu prea gasesc nimic , daca a fost cineva recent , preturi , umbra , etc... merci
pavelmihaela
21st July 2008, 20:41
Am vrea sa mergem la Cap Aurora cu cortul...adica doi adulti si doi copii de 11,respectiv 9 ani...stiti prin apropiere vreun camping?Asta inseaman chiar si o statiune apropiata...Multumesc tare mult si sper sa ma primiti in marea familie a "cortistilor"!Noi am fost la mare in urma cu 8 ani cu cortul si vreau sa va spun ca a fost CEA MAI FAINA vacanta la mare!
Astept cu nerabdare raspunsul vostru!
lori_2001
22nd July 2008, 08:30
Intre neptun si Jupiter, camping Zodiac, si chiar alaturi, Elodie. Pretul acum vreo 4 saptamani: 1 masina, 1 cort mare, 4 persoane:95 de lei. Conditii bune.
in Cosatinesti: aconditii relativ proaste.
mai exista in Saturn un camping, dar nu am fost acolo.
rexkroki
22nd July 2008, 11:33
e frumos cu cortul, are un farmec aparte... dar eu pentru mai mult confort as alege o rulota
maktweet
23rd July 2008, 16:55
QUOTE (gafton26 @ Jul 18 2008, 20:20)

Deci pana la urma unde ma duc?
Daca nu ai plecat inca, sa stii ca eu am fost mai demult, in 1998 (!!!!), undeva pe langa Gheorghieni.
Am stat la casute. Nu mai tin minte daca erau si corturi.
Stiu doar ca a fost ok, erau si dusuri cu apa calda (!!!!).
Acum nu stiu cum mai e, dupa atatia ani.
Dar de acolo poti merge la Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Borsec.
E chiar frumos.
karmina
23rd July 2008, 18:37
Cu cortul la munte nu merge nimeni? Am dori sa mergem la sovata. imi poate da cineva ceva informatii despre camping-ul din sovata?
mutulica_41
24th July 2008, 19:39
Nea gaftoane ai plecat? Si eu sunt adeptul muntelui la cort de cativa ani buni, dar cu masina, catrebuie si niste logistica, anul trecut am fost la lacul Valiug (tocmai am postat poze la aria cu lacuri, nu e camping amenajat, n-am auzit manele (nici eu nu le suport), am mai fost si in Retezat, pe langa cabana Rotunda, nu mai era nimeni pe acolo, superbe locuri, anul asta merg (peste o saptamana) in Apuseni, zona rachitele, Doda Pili, Padis, nu m-am hotarat inca, vreau sa pun si barcuta pe Fantanele, nu imi fac probleme cu manelele, daca sunt prea aproape de mine, strang cortul si ma mut mai incolo
kerkyra
24th July 2008, 20:04
Nu este chiar la munte, dar zona este frumoasa; am fost acum 2 sapt la Sibiu si am stat la Cisnadioara, camping Ananas. Priveliste superba, aer curat, mirosea a iarba cosita, grupuri sanitare fff curate, bucatarioare, apa calda. Ultim argument: era linisteeee. De fapt, in ultima zi eram singurii romani de acolo, erau numai rulote de nemti. Deci... lipsa Guta!
De fapt, faptul ca este al unor nemti cred ca spune totul. Am si ceva poze pe aici, daca intereseaza pot posta. Noua ne-a placut f mult acolo, am stat la casuta, erau si corturi si multe rulote.
nicu1414
29th July 2008, 10:00
daca vrei un loc unde sa stai linistit la cort, cel mai bine e sa studiezi site-urile Parcurilor Nationale. In majoritatea sunt locuri amenajate pentru campare. cu cat mai sus, cu atat mai mari sansele la liniste. si dupa ce alegi 2-3 locuri unde ai vrea sa mergi, pune aici o intrebara ca mai exista si exceptii. spre exemlu la lacul bucura, care este la peste 2000m, au prins niste amici un grup maaare de persoane foarte galagioase.
campare placuta,
nicu
gabicen
31st July 2008, 00:45
Buna,
Am exclus 2 mai si vama veche dpv old boy.
Vreau sa merg cu cortul pe litoral la marea neagra...unde gasesc camping cu umbra pentu cort, tarife, etc...
Am tot cautat pe net dar nu am gasit o oferta pentru "litoral_cazare la cort" generala.
Cu Multumiri
G
Tyby
31st July 2008, 01:53
neah, ca am pierdut ce am scris.
Ai asa: Neptun (2 bucati), Costinesti, era si prin Olimp ....
Na, ca se mai gasesc:
http://www.camping-mht.ro/despre.htm
http://www.litoralulromanesc.ro/camping.htm
http://www.campingzodiac.ro/
etc
gabicen
31st July 2008, 20:17
QUOTE (Tyby @ Jul 31 2008, 02:53)

neah, ca am pierdut ce am scris.
Ai asa: Neptun (2 bucati), Costinesti, era si prin Olimp ....
Na, ca se mai gasesc:
http://www.camping-mht.ro/despre.htmhttp://www.litoralulromanesc.ro/camping.htmhttp://www.campingzodiac.ro/etc
Multumesc pentru raspuns - cred ca o sa merg in zona Neptun.
Gabi
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.