Cu cortul la mare sau la munte
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

CazareLaMare

QUOTE(catadumi1 @ Jun 18 2007, 16:09) [snapback]2983187[/snapback]
Acest topic este pentru cei care vor sa mearga cu cortul pe litoral ....

Question: maybe I new and eveything huh.gif ....dar nimeni nu spune care e taxa pentru asezarea unui cort intr-un camping...(orice camping ppl, macar sa am un pret orientativ biggrin.gif )...
Ok inteleg ca maroritatea persoanelor merg cu masina acolo...si spun pretul pt masina...
La fel de bine inteleg ca pers respective stau la casuta...si precizeaza pretul acela...dar nimeni nu spune pretul asezarii cortului.
La inceput am crezut ca pretul pt cort e de 10Ron pe noapte de persoana (desi parea aberant), dar am citit pe un alt site ca nu ar fi asa...so, can anyone clear this for me? biggrin.gif

leelloo
QUOTE(CazareLaMare @ Jul 5 2007, 17:00) [snapback]3062816[/snapback]
Question: maybe I new and eveything huh.gif ....dar nimeni nu spune care e taxa pentru asezarea unui cort intr-un camping...(orice camping ppl, macar sa am un pret orientativ biggrin.gif )...
Ok inteleg ca maroritatea persoanelor merg cu masina acolo...si spun pretul pt masina...
La fel de bine inteleg ca pers respective stau la casuta...si precizeaza pretul acela...dar nimeni nu spune pretul asezarii cortului.
La inceput am crezut ca pretul pt cort e de 10Ron pe noapte de persoana (desi parea aberant), dar am citit pe un alt site ca nu ar fi asa...so, can anyone clear this for me? biggrin.gif

Pai daca citesti mai atent ce am scris eu mai sus o sa vezi ca scrie '10 ron pt. masina sau cort'. Nu are importanta daca pui cort sau nu, poate vrei sa dormi in masina. Si daca pui si cort, intri si cu masina, tot 10 Ron este!! ai inteles acum? rolleyes.gif

Ignition
In America de Nord si Europa de vest am vazut ca sunt destul de populare rulatele (denumite la ei RV).

As vrea sa stiu daca exista si in Romania campinguri pentru rulote, prevazute cu conectare la reteaua de apa, canalizare, curent electric si in general facilitatile care exista afara.

Acesta nu este un topic pentru campingul de corturi... exista asa ceva aici:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t20947.html
leelloo
QUOTE(Ignition @ Jul 6 2007, 14:01) [snapback]3066740[/snapback]
In America de Nord si Europa de vest am vazut ca sunt destul de populare rulatele (denumite la ei RV).

As vrea sa stiu daca exista si in Romania campinguri pentru rulote, prevazute cu conectare la reteaua de apa, canalizare, curent electric si in general facilitatile care exista afara.

Acesta nu este un topic pentru campingul de corturi... exista asa ceva aici:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t20947.html

pot sa iti spun ca in campingul din Mamaia am vazut foarte multe rulote, nu stiu cum e cu facilitatile de care spui...
Iura
Salut
A fost cineva anul acesta in Camping Turist(parca asa se numeste primul camping din capatul Mamaiei spre Navodari).
As vrea sa stiu care mai sunt tarifele si daca daca e aglomerat tare.
Cat mai e intrarea AquaMagic?

Multumesc anticipat!
leelloo
Pai despre asta am tot scris eu, citeste mai sus! Nu stiu cum se numeste.
Doru-01
QUOTE(johnnybegoode @ Jul 5 2007, 18:23) [snapback]3062621[/snapback]
Multumim gina....Pretul/persoana/zi cat era totusi? Pt masina ati dat 5 lei sau 5 lei/zi? Alte taxe (de statiune, de mai stiu eu au fost?). Cu parcarea ati avut probleme? In general in camping era curat? Cu copii mai mici ai vazut? De astea curente....

Eu ma duc la camping zodiac de 3 ani la rand.Anul trecut era 10 lei pe zi/masina.Campingul este foarte curat la fel si grupul sanitar.Maine plec iar tot acolo.Sper sa fie la fel de bine.

ginag
QUOTE(johnnybegoode @ Jul 5 2007, 18:23) [snapback]3062621[/snapback]
Multumim gina....Pretul/persoana/zi cat era totusi? Pt masina ati dat 5 lei sau 5 lei/zi? Alte taxe (de statiune, de mai stiu eu au fost?). Cu parcarea ati avut probleme? In general in camping era curat? Cu copii mai mici ai vazut? De astea curente....

Scuze pt. intarziere... 12 ron per perso/ zi, dar in grila lor de tarife ,era 10 ron pana pe 15 iunie, si 14 ron in varf de sezon (cum am mai spus, nu imi amintesc insa de pe cat pe cat). Masina pe zi e 5 ron...Electricitate nu s-a platit, cica e inclus in pret, nici cortul in sine (altadata, plateam, in campingul din Neptun, si cortul), au si parcare, pazita, insa evident ca e mai comod sa parchezi langa locul de campare... In general daca gasesti loc pt cort, cu siguranta ai si pt masina.
Era foarte curat si campingul si toaletele... (cel putin cand am fost noi)
Baietelul meu are 5 ani, si a avut companie placuta pe parcursul sederii....multi copii... Am vazut si bebei micuti, cred ca cel mai mic avea 3-4 luni . Am si eu fetita de 10 luni dar inca nu merge si deci ne-am abtinut s-o luam cu noi , ca e tare nazbatioasa ( o si vedeam in branci pe la corturile celorlalti)...In august insa probabil o luam si pe ea...
Ca sa concretizez am platit pe zi 29 Ron (2 adulti+copil <6 ani+ masina)/zi. Atat! Fara alte taxe!
Biliardul in camping era 5 ron/h.
Aprovizionarea am facut-o la jumatea sederii in Mangalia (8 km) la Penny Market; mai este un market langa el, ceva mai convenabil ca preturi practicate...Pe terasa de langa Bazar "La Coca" am mancat cel mai bine si destul de ieftin (mititei 1,2 ron, hamsii/cartofi prajiti 3 ron, bere pahar 1 ron, halba 2 ron, ciorbite 4-6 ron)
Cazuri de furt nu au fost, oricum noi puneam un lacatel la cort cand faceam plimbari nocturne ( ca mi lasam eu diverse chestii, plus ca am fost patita cu ceva ani in urma, in campingul din Neptun) ...

Daca mai ai intrebari, cu mult drag...Concediu placut celor care se pregatesc de decolare!!
johnnybegoode
QUOTE(ginag @ Jul 8 2007, 22:00) [snapback]3074720[/snapback]
Scuze pt. intarziere... 12 ron per perso/ zi, dar in grila lor de tarife ,era 10 ron pana pe 15 iunie, si 14 ron in varf de sezon (cum am mai spus, nu imi amintesc insa de pe cat pe cat). Masina pe zi e 5 ron...Electricitate nu s-a platit, cica e inclus in pret, nici cortul in sine (altadata, plateam, in campingul din Neptun, si cortul), au si parcare, pazita, insa evident ca e mai comod sa parchezi langa locul de campare... In general daca gasesti loc pt cort, cu siguranta ai si pt masina.
Era foarte curat si campingul si toaletele... (cel putin cand am fost noi)
Baietelul meu are 5 ani, si a avut companie placuta pe parcursul sederii....multi copii... Am vazut si bebei micuti, cred ca cel mai mic avea 3-4 luni . Am si eu fetita de 10 luni dar inca nu merge si deci ne-am abtinut s-o luam cu noi , ca e tare nazbatioasa ( o si vedeam in branci pe la corturile celorlalti)...In august insa probabil o luam si pe ea...
Ca sa concretizez am platit pe zi 29 Ron (2 adulti+copil <6 ani+ masina)/zi. Atat! Fara alte taxe!
Biliardul in camping era 5 ron/h.
Aprovizionarea am facut-o la jumatea sederii in Mangalia (8 km) la Penny Market; mai este un market langa el, ceva mai convenabil ca preturi practicate...Pe terasa de langa Bazar "La Coca" am mancat cel mai bine si destul de ieftin (mititei 1,2 ron, hamsii/cartofi prajiti 3 ron, bere pahar 1 ron, halba 2 ron, ciorbite 4-6 ron)
Cazuri de furt nu au fost, oricum noi puneam un lacatel la cort cand faceam plimbari nocturne ( ca mi lasam eu diverse chestii, plus ca am fost patita cu ceva ani in urma, in campingul din Neptun) ...

Daca mai ai intrebari, cu mult drag...Concediu placut celor care se pregatesc de decolare!!

Multumesc frumos pentru informatii....Abia astept sa plecam....
catadumi1

[am aflat noutati despre campingul Cosmos din Eforie sud.
Cica ar fi curat, linistit, are si umbra. Destul de aproape de plaja. Iar la preturi, ce sa zic...pare super: 90.000/persoana/zi,
30.000/masina/zi, 30.000/curent/zi
Pare foarte interesant rolleyes.gif
aurora56
Cunoaste cineva un camping in zona Saturn-Mangalia ,pazit organizat cu dusuri si wc-uri curate ?
Poate sa -mi dea si mie un nr.tel si preturi?
catadumi1
QUOTE(aurora56 @ Jul 12 2007, 13:28) [snapback]3091148[/snapback]
Cunoaste cineva un camping in zona Saturn-Mangalia ,pazit organizat cu dusuri si wc-uri curate ?
Poate sa -mi dea si mie un nr.tel si preturi?

camping mht
ai aici tot:

http://www.camping-mht.ro/

:: Tel:0723-946.850
:: Tel:0040-341-109.275
:: Fax:0040-341-109.274
:: Str. Corneliu Coposu, nr 12B, Saturn Mangalia, Romania
:: e-mail: office@camping-mht.ro

mariuspaprika
Da frate, din astia care mergu cu cortul, care mergeti la Liberty Parade? si io voi fi, si voi fi plecat cu cortul. caut lume sa ne adunam in gaska, merci, mariuspaprika@yahoo.com <adaugati-ma ca nu ma supar>
mariuspaprika
NU stiu exact cum se procedeaza, se plateste si de cort si de persoana, dar undeva unde sa se ceara numai pentru cort ati vazut?
catadumi1
QUOTE(mariuspaprika @ Jul 14 2007, 12:22) [snapback]3098818[/snapback]
NU stiu exact cum se procedeaza, se plateste si de cort si de persoana, dar undeva unde sa se ceara numai pentru cort ati vazut?

intotdeauna se plateste doar pt pesoana..daca vrei sa nu platesti mergi in vama
Syncron
Eu am mai vazut si la Snagov.
catadumi1
nu-mi vine sa cred ca n-a mai fost nimeni pe litoral cu cortul....poate mai aflam si noi niste pareri de cum se mai prezinta campingurile...
merci
concurent
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre acest camping (servicii/dotari/pret) si daca merita sa renunt la pensiune in 2Mai pentru Navodari. Cazare la cort nu ma atrage.
Va multumesc smile.gif
dobrotescunicol
up!
1. Ceva impresii de anul acesta?
2. Dacă mergeți cu cortul fără mașină cum procedați să nu va fie furate lucrurile? E cam complicat cu cortul fără mașină, nu? Trebuie totuși să existe soluții...
lori_2001
QUOTE (dobrotescunicol @ May 8 2008, 15:07) *
up!
1. Ceva impresii de anul acesta?
2. Dacă mergeți cu cortul fără mașină cum procedați să nu va fie furate lucrurile? E cam complicat cu cortul fără mașină, nu? Trebuie totuși să existe soluții...

Merg cu masina si tot las lururile in cort. deci problema ar fi aceeasi. Evident, lucrurile de valoare nu le las nici in masina.
Insa in campingul Neptun-Jupiter nu a lipsit niciodata nimic, si nici nu am auzit pe altii sa se planga.
Si l-am frecventat destul de mult.
Iar pentru anul asta, de abia incepe sezonul, se pare de week-end-ul urmator, cand vor fi si 30 de grade in tara.
nirosbog
Ar fi prima oara anul asta,daca as ajunge la concluzia ca intr-un final se merita.Nu am cort inca.
Am tot auzit lumea ca se duce la mare cu cortul si cum ca le-ar fi bine.E un *microb* cortul asta sau se recurge la el din saracie???Metoda cea mai ieftina de cazare la mare???!!!
Pana acum am avut cazare la hotel,dar acum,sa trec la cort ,cu nevasta si 2 copii se merita?Macar din curiozitate?Ce ziceti?
Stiu ca si cortul implica o serie de cheltuieli:saltele,masa,scaune,etc,etc,etc.
bogdanpaul
cu nevasta si 2 copii? Depinde cu ce confort sunteti obisnuiti si cam ce vreti de la viata.
Tre sa fii beat seara ca sa adormi usor la cort si sa te consolezi ca o sa faci baie doar in mare si la dusurile de pe plaja.
Eu as merge la cort fara nevasta de iegzemplu
lori_2001
QUOTE (nirosbog @ May 16 2008, 09:43) *
Ar fi prima oara anul asta,daca as ajunge la concluzia ca intr-un final se merita.Nu am cort inca.
Am tot auzit lumea ca se duce la mare cu cortul si cum ca le-ar fi bine.E un *microb* cortul asta sau se recurge la el din saracie???Metoda cea mai ieftina de cazare la mare???!!!
Pana acum am avut cazare la hotel,dar acum,sa trec la cort ,cu nevasta si 2 copii se merita?Macar din curiozitate?Ce ziceti?
Stiu ca si cortul implica o serie de cheltuieli:saltele,masa,scaune,etc,etc,etc.

In primul rand trebuie sa iti si placa. Exista cam 2 varste cand se merge la cort: in tinerete (14-20-25) de ani, si apoi cand copii ajung la varsta asta, si cand ii duci , tocmai pentru a vedea ce si cum.
merita sa faci incercarea, fie si numai pentru copii, care vor gasi lucrul asta fascinant (cel putin cei pe care ii cunosc eu).
Insa nu poti sa iti dai seama decat daca incerci.
La noi in campinguri sunt conditii relativ bune in cele de la mare, de exemplu, sau la munte (Rucar).
Ai insa si dezavantaje.
Dar diferenta de pret o poti folosi pentru a prelungi sejurul sau a mai merge in alt loc / alta data.

La mare, 4 persoane , 1 cort, 1 masina inseamna cam 50 de lei /noapte in camping.
La o pensiune, asta ar insemna cam 80x4=320 de lei/noapte.
Daca stai mai multe zile, e clar.

Daca mergi in strainatate, la fel: in Paris, in camping inseamna 45 de euro/noapte, 4 persoane+masina+cort+curent, iar la hotel minim 100, desi as zice ca poti ajunge si la 150 sau 200 /noapte, (pentru 5 persoane) fara sa ai cine stie ce conditii.

Macar o data as zice sa incerci. La noi nu prea se practica, insa in strainatate poti inchiria in camping un cort cu tot ce e nevoie in el.
abancor
Pentru unii e un microb, pentru altii un concediu mai ieftin. La mare poti sta in doua locuri - pe nisip sau pe iarba, la umbra. Eu, un fan al dormitului in cort, ma impac greu cu cortul pe nisip - greu de ancorat, se umple de nisip orice ai face, nu ai umbra (adica nu poti sta in cort mai tirziu de juma de ora dupa rasarit, hai maxim o ora). Dar nu stiu ce campinguri mai functioneaza. Era unul misto in Olimp (am stat acolo in 1989), iarba, umbra la fiecare loc de cort, pe faleza aproape de mare (doar ca plaja e nasoala in zona aia).

Acu, mai comod fiind, m-as duce undeva unde sa pot tine masina linga cort, ca sa tin in ea bagajele, si sa fie la indemina. Un camping unde e posibil asa ceva e 2 Mai, chiar pe plaja. Iti poti amenaja tabara in voie, cunosc familii, cu copii, si ciine, care stau si cite o luna, si nu din saracie. La cort, dar cu frigider dupa ei (ai sursa de curent si TV daca vrei), cu "curte" ingradita in fata cortului, unde iti intinzi sezloangele, masa etc. La cort e misto ca dormi in aer liber si ca stai mereu afara. Ia-ti unul familial, cu 2 corturi de cite 3 persoane, ca sa ai loc calumea, si "hol" la mijloc, sa ai unde sta cind ploua. Iti mai iei si un "acoperis", un pavilion din ala de gradina, eventual cu 2 pereti, pe care il pui in fata cortului, sa stai ziua, sau la masa. Am vazut si un soi de ingradituri, inalte de 40 - 50 cm, facute din bete si un soi de pinza, care delimiteaza "curtea" cortului. Astea nu stiu de unde se cumpara.

Ce mai e misto la 2 Mai e ca esti in camping (deci ai spalator, wc, curent) dar pe plaja, deci seara poti sta pe sezlong sa auzi valurile, dimineata te trezesti la rasarit etc. In 2 Mai sunt si curti care au rulote de inchiriat, poate te atrage mai mult sa stai la rulota. Una e pe plaja (sau era acum 2 ani).
LunaCrystal
Si mie mi-ar place sa merg cu cortul, si tot nu din cauza banilor, ci pur si simplu vreau intr-un mediu mai natural. Pacat insa ca nu am voie sa stau in cort. sad.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.