Cu cortul la mare sau la munte
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

AndutzU_DarKRage

Daca ati fost recent pe la mare, in camping, imi puteti recomanda si mie ceva ieftin, unde nu se fura din cort, este apa calda si duș...poate nu prea departe de mare? Sa nu fie pe la Mamaia sau Vama Veche. Statiuni preferate: Eforie Nord, Saturn, Venus.
Sato
camping zodiac intre neptun si jupiter. tocmai m-am intors de acolo, n-am avut probleme. 2 persoane, 1 masina, 1 cort, 2 nopti, 860 lei.

sageata.albastra
CITAT (foxbat @ 12th July 2009, 20:58) *
ca idee- caut un cort de 2 persoane ultra usor ( pentru pus pe motocicleta ) .idei ?
multumesc anticipat

Sunt multe modele bune de 2 persoane. Eu ti-as recomanda un model de la Vaude: Taurus Ultralight, e ceva mai scump decat varianta standard, sau de la Husky modelul Bizam, e ceva mai ieftin.

Cateva sfaturi despre cum sa alegi un cort gasesti la www.VreauCort.ro. Explica despre impermeabilitate, bete, materiale, cusaturi si multe alte lucruri. Cam tot ce trebuie sa stii pentru a nu avea surprize cand mergi cu cortul.

Concediu placut!
alungu
as vrea sa merg cu familia intr-o excursie prin tara cu cortul, in vara anului viitor

pe baza experientelor voastre din aceasta vara, puteti sa recomandati campinguri din tara unde se pot petrece cateva zile in conditii decente

cam astea sunt pretentiile minime

WC+dus curate, un loc umbros pentru cort, o cantina (impinge tava) in apropiere, alimentare cu 220 V, o minima securitate a masinii si a cortului cat esti la plaja sau in alte activitati specifice

e prea mult?
apot4you
pentru zona ranca si obarsia lotrului aveti ceva recomandari de locuri de campare?
dricsulescu
CITAT (alungu @ 30th August 2009, 21:06) *
as vrea sa merg cu familia intr-o excursie prin tara cu cortul, in vara anului viitor

pe baza experientelor voastre din aceasta vara, puteti sa recomandati campinguri din tara unde se pot petrece cateva zile in conditii decente

cam astea sunt pretentiile minime

WC+dus curate, un loc umbros pentru cort, o cantina (impinge tava) in apropiere, alimentare cu 220 V, o minima securitate a masinii si a cortului cat esti la plaja sau in alte activitati specifice

e prea mult?

camping zodiac-neptun sau curtile particularilor
VipeR85
este un loc superb de camping si la barajul Vidraru.

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.