mihai-73
8th July 2009, 07:27
CITAT (violettheart @ 7th July 2009, 15:43)

Super tare camping GPM am nimerit si noi din greseala intr-un weekend cand am plecat de nebuni si a fost super.
Curat si tare bine acolo!
Dar akm in aceasta perioada 15.07-15.08 cum mai este?
in perioada asta e mai scump (varf de sezon)
violettheart
8th July 2009, 11:25
as avea si eu o intrebare daca cunoasteti mai bine zona.
Satul de vacanta din mamaia e dupa camping GPM spre navodari????
mihai-73
8th July 2009, 15:33
CITAT (violettheart @ 8th July 2009, 12:25)

as avea si eu o intrebare daca cunoasteti mai bine zona.
Satul de vacanta din mamaia e dupa camping GPM spre navodari????

satul de vacanta e tocmai in partea cealalta, la intrarea in mamaia dinspre constanta
House13
9th July 2009, 08:14
Salut. Probabil ca sa mai vb despre acest subiect insa am cautat si nu l-am gasit.
As vrea sa stiu ce plaji din Romania sunt mai retrase si mai linistite pentru ca mam saturat sa ma intorc acasa din vacanta mai obosit decat am plecat datorita celor ce inteleg distractia prin furturi, scandaluri si multa galagie. Vreu sa stiu unde pot sa ma duc cu cortul cu cativa prieteni la mare pe plaji mai linistite. nu imi spuneti de Eforie, vama Veche sau alte statiuni de genul asta ca nu ma intereseaza pentru ca preturile sunt mari si este multa mizerie.
Am auzit de plaja Corbul si plaja Navodari ( parca asa ii spune ) care nu sunt inca prea cunosacute. Daca a fost cineva aici poate imi spune si mie cum se ajunge acolo si care sunt impresiile lui. Daca aveti si alte variante va rog sa mi le spuneti. repet, nu ma intereseaza campingurile "traditionale" deja de toata lumea cunoscute.
adrianatoma
9th July 2009, 08:38
Gura Portitei (in afara camping-ului e pustiu...) sau Sf Gheorghe, ori in camping ori direct pe plaja...
Pai ai de ales ori campinguri amenajate cu electricitate, apa, dusuri, WC-uri, paza si acces controlat sau
Loc pustiu, gasesti cu gramada, nu ai niciun fel de conditii, primul tigan care trece cu caruta pe acolo in timp ce voi faceti baie v-a luat cortul cu tot ce e in el, etc. Avantajul este ca e ieftin, liniste, nu ai parte de ipocrizie, nici mizerie, faci caca in boscheti si te stergi la fund cu frunze. Esti mai aproape de natura 
Apropo, ai voie sa campezi in afara campingurilor amenajate? In strainatate nu ti se permite asa ceva.
raluka286
9th July 2009, 10:36
Am fost vara trecuta in GPM si am ramas stupefiata(mai fusesem si cu un an inainte si-mi placuse). Cosuri de gunoi revarsate, gasti de tigani cu manele, mese intinse si puradei, gunoaie si pet-uri in jurul lor, romani indignati carora le fusesera "ciordite" de catre puradei diferite maruntisuri de pe langa cort(obisnuinta meseriei), am intrebat la receptie ce se intampla si mi-au zis ca nu le convine nici lor dar le e frica sa nu-i primeasca si curatenie o sa se faca dupa ce vor pleca. Puradeii lor mi-au gonit copilul de la locul de joaca, am stat cu frica 3 zile si am plecat. Daca a fost cineva de curand, spuneti-mi va rog daca e curat si daca mai e plin de tigani ca anul trecut in varf de sezon. Multumesc.
ilucian
9th July 2009, 13:10
CITAT (raluka286 @ 9th July 2009, 11:36)

Am fost vara trecuta in GPM si am ramas stupefiata(mai fusesem si cu un an inainte si-mi placuse). Cosuri de gunoi revarsate, gasti de tigani cu manele, mese intinse si puradei, gunoaie si pet-uri in jurul lor, romani indignati carora le fusesera "ciordite" de catre puradei diferite maruntisuri de pe langa cort(obisnuinta meseriei), am intrebat la receptie ce se intampla si mi-au zis ca nu le convine nici lor dar le e frica sa nu-i primeasca si curatenie o sa se faca dupa ce vor pleca. Puradeii lor mi-au gonit copilul de la locul de joaca, am stat cu frica 3 zile si am plecat. Daca a fost cineva de curand, spuneti-mi va rog daca e curat si daca mai e plin de tigani ca anul trecut in varf de sezon. Multumesc.
Buna,
eu am mers in acest camping inca de la inaugurare (7-8 ani) de cateva ori pe vara in special la sfarsit de saptamana. Totul a fost perfect pana cand au aparut aceste gasti de .... care intradevar fac prapad. intr-un an s-au asezat langa cortul meu si nu am reusit sa dorm trei zile fiindca i-mi era frica sa nu ma fure cu totul. o sa va citez din memorie un dialog intre tatal si fiul acestuia de aprox 10 ani.
"- Tata, da-mi si mie bani sa-mi iau inghetata.
- Bine ma ia uita-te cat este de furat aici si tu vi la maine sa-mi ceri bani. "
Dupa un sfert de ora fiul a venit cu un ceas si-l intreaba pe tasu. Pe asta cati bani i-mi dai?
Oricum capetenia a venit la mine si mi-a zis ca eu sa stau linistit ca sunt vecinul lor si nu mi se poate intampla nimic.
Multi care erau campati in jurul lor au plecat sau s-au mutat insa eu aveam un cort f mare si nu prea era spatiu in camping fiind luna iulie.
Am constatat ca totusi in lunile Iunie si sfarsitul lui August inceputul lui septembrie acestia nu vin si oricum este mai mult spatiu si mai multa curatenie.
Eu am fost anul acesta in Mai si in Iunie si totul a fost perfect.
vacante placute
Cipiamon
9th July 2009, 17:53
Corbu sau 2 mai, doar ca la Corbu nu e dus, dar poti sa iti cumperi din Decathlon dus de cort
e 50 ron
raluka286
10th July 2009, 00:06
Multumesc mult pentru detalii si "incurajari".Cu regret, cred ca o sa ma indrept spre alt camping, poate Hanul piratilor. Despre Hanul piratilor ceva povesti aveti, va rog ?
Cutzu
10th July 2009, 09:06
daca as avea loc, mi-as instala cortul langa pat in camera sa dorm in el
mdt
10th July 2009, 09:18
Aoleu, brunetii astia imbuna "munca" cu relaxarea, utilul cu placutul...
Cutzu
10th July 2009, 09:41
iti scapa un lucru
agati o pisi
si ii zici ca mergeti cu cortul, la care dudia o sa fie xtra-incantata si o sa dea din coada
mai practic decat sa-l tii in casa nu vad
mihai-73
10th July 2009, 17:55
CITAT (raluka286 @ 9th July 2009, 11:36)

interesant...am fost si noi anul trecut acolo dar nu am patit asa ceva
oricum anul asta mergem iar si va povestesc
danavl62
12th July 2009, 08:50
[quote name='ro_anna05' date='28th June 2009, 21:22' post='6703783']
eu am fost acum 1 saptamana cu cortul la iezer. un peisaj superb, am sa incerc sa atasez si cateva poze..
Superbe imagini dar unde se afla Iezerul asta. Te rugam daca poti sa ne dai mai multe detalii despre aceasta locatie.Multumesc.
ro_anna05
12th July 2009, 16:31
Superbe imagini dar unde se afla Iezerul asta. Te rugam daca poti sa ne dai mai multe detalii despre aceasta locatie.Multumesc.
[/quote]
Trebuie sa mergeti pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Dupa ce iesiti din autostrada mergeti prin Campulung spre Leresti. (sunt aproximativ 200 km din Bucuresti).
mariusmjm
12th July 2009, 19:52
Vreau sa ma duc cu cortul la mare, undeva intre Mamaia si Navodari, poate sa-mi zica cineva ceva preturi si ce campinguri mai sunt in acea zona? nu am mai fost pe acolo de 2 ani...
foxbat
12th July 2009, 19:58
QUOTE (mariusmjm @ 12th July 2009, 20:52)

Vreau sa ma duc cu cortul la mare, undeva intre Mamaia si Navodari, poate sa-mi zica cineva ceva preturi si ce campinguri mai sunt in acea zona? nu am mai fost pe acolo de 2 ani...
hai in bulgaria . e free. si sunt acceasi km 
ca idee- caut un cort de 2 persoane ultra usor ( pentru pus pe motocicleta ) .idei ?
multumesc anticipat
c_alecs
13th July 2009, 13:49
Cort TRIMM HIMLITE DSL 1,7 kg.
mdlupu
14th July 2009, 08:44
CITAT (foxbat @ 12th July 2009, 20:58)

hai in bulgaria . e free. si sunt acceasi km

ca idee- caut un cort de 2 persoane ultra usor ( pentru pus pe motocicleta ) .idei ?
multumesc anticipat
unde in bulgaria?
eu am cautat pe net si am gasit un singur camping pe langa Varna, dar era destul de scump si am abandonat...
gabicen
16th July 2009, 20:20
Anul trecut am fost la Venus (dupa vreo 20 ani) dupa intoarecere din Bucuresti - Tranfagarasan - Zlatna - Apuseni...
Ne-am cazat cu cortul in Venus la un camping care m-a primit si cu cainele "din dotare" care ne insotea.
Nu recomand plaja dintre Venus si Saturn...
.
Anul acesta doresc sa ma campez tot la Venus dar am observat de pe net ca sunt de fapt doua campinguri: Sava, Brates.
Ambele au casute dar nu stiu numarul lor de telefon pentru rezervari....ca nu mai vreau sa dorm in cort.
Multumesc anticipat pentru info suplimentare despre campingurile din Venus.
Florian23
17th July 2009, 06:21
La inceputul lui iulie am fost cu cortul la mamaia in camping Tabara Mamaia.Este la iesirea din mamaia spre navodari chiar langa bariere. Singura nota peste 5 e la dusuri, era apa calda non-stop si curatenie la wc, altfel nu-l recomand. Nu are nici un fel de paza, intra care si cum vrea. Pe timpul sejurului meu , unui turist i s-a spart masina si i-au furat diferite bunuri. Daca intri fara masina poti campa gratis
ca nu te intreaba nimeni nimic. Ffff mult zgomot si de la trafic daca pui cortul mai la umbra si de la terase daca pui cortul langa plaja. Receptionera avea o greata de nu-i trecea nici daca dadea un tir de lamai peste ea. Sunt 2 autoserviri la care daca mananci , urmatoarele ore vezi doar faianta ... de la wc si au si niste preturi
In timpul saptamanii e mai lejer, insa in weekend e super aglomeratie. Nu incercati sa reclamati ceva la receptie , ca vorbiti singuri. Tomberoanele de gunoi sunt putine si pana vin sa le ridice deja nu se mai vad din dosul gunoiului. Pe terasa dinspre plaja bubuie muzica toata noaptea => odihna zero. Chiar daca nu aveau clienti (din cauza preturilor "mici"), la ei bubuie muzica non stop- asa a dat ordin patronul-.Pt mine a fost ultima data cand le-am trecut pragul, a fost cea mai naspa saptamana de concediu. Am uitat sa spun ca era si o satra de tigani de pe la gl si le canta guta + salam toata ziua, noroc ca adormeau repede noaptea, sau plecau la munca
caci noaptea nu bagau manele. Plaja era plina de scoici, chistoace de tigari, pahare de plastic de la bere. Tomberoane de gunoi nu exista pe plaja.Tipic romanesc- si se mai vrea sa se faca turism
niciodata-land of choice- intr-adevar sa alegi alta destinatie
stef9
1st August 2009, 15:24
CITAT (allblue @ 6th July 2009, 14:42)

salutare!
e cineva pe-aici care a fost anul asta sau macar anul trecut la camping zodiac?
cum se prezinta? sunt copaci? liniste? siguranta?
cam cat e tariful pe zi pentru cort+2persoane?
multumesc
Buna, am fost noi. Te referi la campingul din Jupiter, nu? Am ramas f frumos impresionati. Am platit 16 lei de persoana + 7 lei de autoturism, la mijlocul lui iulie (copiii au gratuit pana la 7 ani cred). Noi am stat 5 zile si ni s-a oferit masina gratuit.
Pt cei care nu cunosc acest camping: Apa calda curenta, bai curate, nu am vazut nici o chiuveta infundata, casute pt electricitate la marginea aleei, si internet gratuit wi-fi. Fiecare cort primeste o legitimatie cu numar, pe care trbuie sa o legi de cort, si una de masina. Intrarea in camping se face printr-un loc amenajat cu bariera, si ti se da drumul daca arati legitimatia. In general, cei de la receptie erau cu ochii pe cine intra/iese. Noi am avut cortul si masina la intrare, si chiar nu am avut nici o problema desi eram mai mult plecati. Bineinteles ca inauntru nu am lasat decat cele necesare dormitului, saltele, lenjerii, haine de dormit. Gunoiul nu l-am vazut niciodata sa dea pe langa. Sunt si copaci, deci daca esti norocos gasesti locuri umbroase. Noi am ramas putin dezamagiti ca nu am gasit 2 copaci indeajuns de apropiati incat sa ne punem hamacul - este singura "suparare" pe care am avut-o. La plecare, ni s-a dat chitanta.
PaulSUD
3rd August 2009, 10:14
Buna Ziua,as dori sa merg undeva cu cortul!
La munte sau la mare nu conteaza important e sa fie curat,fara manele etc. + conditii (dus,wc)
Daca ati putea sa imi dati cateva sfaturi eventual si un link !
aaa ar mai trebui ca zona sa fie accesibila cu trenul sau vreun autobuz pt ca nu detin masina!
mersi mult
grobianu
6th August 2009, 17:37
Bre, da' cu cortul la munte nu mai merge nimeni pe aici?!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.