Cu cortul la mare sau la munte
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

sanddy1964

CITAT (alexpet @ 18th June 2009, 22:48) *
intradevar la 2 Mai totul e OK mai putin plaja care a cam disparut, cel putin in zona de nudisti

2 Mai rulllez...dar nu mai e ce era inainte.
Odata cu inaltarea acelui hotel pe plaja, in incinta campuingului practic, s-a cam micsorat locul; in plus si acolo s-a erodat nitelplaja, nu mult ca e aparata de digul de la santierul naval dar oricum...ce a de l atabara de copii la fel e dusa...
In rest, ce sa zic, am fost de cel putin 20 de ori cu cortul la 2 Mai pana acuma-prima data in 1972 parca, asa ca numai de bine, chiar daca e un satuc intepenit in tranzitie, nu a reusit sa scoata capul pana acuma in pofida vilelor care au aparut in multe locuri . Contrastul ia din farmecul localitatii, poti vedea case duse la vale si super vile.Inainte erau numai case si era f frumos. Liniste, copii din tabara mai faceau cate o discoteca in aer liber si TOATA lumea ar s-ar fi bucurat sa existe asa ceva si pt adulti.
Pe vremuri erau mii de straini cu corturile la Dobrogean si chiar si la nudisti. Greu gaseai loc de cort in sezon. Niciodata nu a fost apa calda la vreun dus! Erau 2 restaurante in camping, apoi a ramas doar unul...
De neuitat:
Micii de 2Mai, rosiile culese din unele curti ale localnicilor, serile petrecute la un restaurant, o baie la miezul noptii cand uneori se manifesta fenomenul ala de fosforescenta al algelor (rar! dar l-am apucat de vreo 2 ori), foc facut pe plaja, Graniceri care mai intepau barcile turistilor, prieteni care nu se uita, melodii laun castofon vai mama lui dar cemelodiise ascultau acolo intr-un timp, etc,etc). Am uitat sa mentionez blatul in camping, un element plin de farmec. laugh.gif wink.gif
Cam asta era la 2 Mai asa, la o prima privire. plus cea mai curata apa de mare si cea mai calda de pe litoral.
MAI ZICETI SI VOI! EU MA OPRESC CA NU VREAU SA MA APUCE DIMINEATA SCRIIND. Ce pana mea oi cauta in TAILANDA anul asta nu stiu....

LE Cine a fost acolo cu persoana iubita, cred ca are si mai multe amintiri. Eu mi le-am reprimat ca cine stie cine mai citeste pe-aici. hypocrite.gif
crysttine
Un loc ok.pt campare este Campingul Hanul Piratilor (jumatatea drumului dintre Mamaia si Navodari)

Foarte curat , amenajat cu loc pt.gratar . loc de luat masa , umbra destula.
Doar la capitolul apa calda stau prost , aceasta fiind cu program dimineata cateva ore si seara la fel.
Am fost multi ani la rand in acest camping , asta dupa ce am trecut prin destul de multe campinguri pina sa-l descopar.

In weekendul trecut am fost la mare si chiar aici ne-am oprit.Am (re)gasit un loc : frumos , linistit si plaja chiar mai curata decat in alte statiuni.

gabicen
CITAT (Smms @ 15th June 2009, 12:45) *
coolspeak.gif
Salutare!!!! Vreau sa merg pentru prima data cu cortul la mare si nu stiu unde, cum, ce conditii....As dori niste informatii exacte, referitoare la locuri de campare. conditii, tarife (daca se poate), specific ca o sa merg cu masina, deci implicit loc de parcare...
Multam' Fain!

Eu am mers si anul trecut la campingul din Venus.

Camparea este ieftina (daca imi amintesc bine 35 lei pe zi: cort+masina+ acces la priza 220V + caine free) ...cred ca este cea mai ieftina de pe litoral, grupul sanitar este curatel daca il vizitezi dimineata devreme... ca in orice campinguri.
Campingul este aerat fata de Jupiter sau altele. Poti sa-ti asezi cortul si masina unde vrei tu...fara indicatii. Nu ai o "suprafata limita" pentru campare.
In plus, ai acces gratuit la prize de 220V pentru incarcarea telefonului, pentru a fierbe o cafea sau o supa la plic sau alte asemenea.

Plaja de la Venus este buna daca te duci vreo 200m spre Saturn, departe de aglomeratie...chiar foarte buna: nisip fin, fara pietre in apa, nu este inghesuiala, nu platesti pentru parcarea masinii, nu platesti pentru sezlong, apa este curata si nepopulata de meduze si alge (cel putin in ultimele doua concedii).

Daca vrei sa mananci in Venus la "impinge tava", exista un restaurant cu autoservire cu o oferta multipla de meniuri si la preturi deranjant de ieftine. In plus, daca ai si caine cu tine, in camping sau la impinge tava nu te intreaba nimeni de caine...la camping Zodiac din Jupiter trebuia sa platesc zilnic 15 lei pentru caine!

Aceasta este recomandarea mea...

mirwoona
Care dintre campingurile de la Nord de Mamaia imi recomandati? Voi ajunge cu trenul, asa ca accesul cu autobuz/maxi taxi primeaza biggrin.gif

d-m
As dori ca in luna august sa ma duc la mare,insa nu am mai fost niciodata cu cortul.Imi poate da cineva vreun sfat cu privire la locatia cea mai potrivita?Multumesc.Nu cunosc nici preturile.....ce sa spun..nu am mai vazut marea de 15 ani
ro_anna05
eu am fost acum 1 saptamana cu cortul la iezer. un peisaj superb, am sa incerc sa atasez si cateva poze..

CITAT (ro_anna05 @ 28th June 2009, 21:11) *
eu am fost acum 1 saptamana cu cortul la iezer. un peisaj superb, am sa incerc sa atasez si cateva poze..

CITAT (ro_anna05 @ 28th June 2009, 21:17) *

se pare ca pozele sunt prea mari si nu le pot atasa sad.gif
george10
CITAT (ro_anna05 @ 28th June 2009, 20:22) *

se pare ca pozele sunt prea mari si nu le pot atasa sad.gif

Superba poza!mai ai? biggrin.gif

ro_anna05
CITAT (george10 @ 28th June 2009, 21:24) *
Superba poza!mai ai? biggrin.gif

da mai am mai multe, dar sunt prea mari si nu stiu cum sa le mai reduc din dimensiune:(

CITAT (ro_anna05 @ 28th June 2009, 21:28) *
da mai am mai multe, dar sunt prea mari si nu stiu cum sa le mai reduc din dimensiune:(

CITAT (ro_anna05 @ 28th June 2009, 21:37) *

cred ca am reusit, sa vedem...
cosmuta_70
Salutare, vrem sa plecam un grup mai mare pe la inceputul lunii august cu cortul prin nordul Moldovei.
Daca a gasit cineva un camping acceptabil din toate punctele de vedere( acces masina, toaleta curata , preturi modice) astept mesaje cu idei !!
Multumesc biggrin.gif wink.gif
aurora56

Pentru cei ce doresc sa stea cu cortul la mare pe o plaja neocupata de terase si manele ceva in genul cum era odata cred Vama Veche ,pentru boemi si nonconformisti recomand locatia Vadu -Periboina(doar mare , nisip si liniste ).Am fost wekendul trecut ,mi-am pus cortul pe plaja si nu am mai stiut de nimeni.Superb....(nu este amenajat asa ca nu poti sta mai mult de vreo 3 nopti fara sa faci un dus,dar romantic pentru cine apreciaza genul...).Este acolo si o cherhana unde se serveste bere,vin si preparate de peste dar e foarte scumpa..
mirwoona
Pentru cei interesati sa mearga cu cortu la mare-Navodari exista urmatoarele optiuni de campare:

1. Inainte de iesirea din Mamaia, exact inainte de bariere, spre Navodari, un camping Turistic se cheama - cazare 12 lei de pers/zi
2. Dupa intrarea in Navodari, inainte de Complexul Scoica sunt 2 campinguri unul langa altul: GPM si Camping Pescaresc. - 14 lei/zi la GPM si 12 lei/zi la pescaresc
3. La vreo 200 m dupa astea 2, inca un camping, care nu stiu cum se chema, ca nu avea nume..
4. Dupa complex Scoica, pe partea dreapta, Camping S...nu stiu preturi
5. Si in final, ceva mai departe, Camping Hanul Piratilor. - n-am fost,

Dintre toate acestea, am fost weekendu trecut in Camping GPM. Arata foarte bine, paznici care dadeau ronduri pe alei, apa calda non stop (cel putin asa am prins eu), o autoservire cu preturi bunicele, o alimentara cam saraca, dar mai este una langa, la Camping Pescaresc - preturi mari, pepsi 2L:7 lei.

Iesire direct pe plaja, terasa acoperita, internet wireless la terasa. Pe plaja se pot inchiria sezlonguri - 10 RON/zi.

Pentru cei fara masina personala, se ajunge cu microbuzul 23 din gara Constanta - 3,5 RON pers/dus - opreste in fata campingului.

chrysty
CITAT (aurora56 @ 29th June 2009, 20:59) *
Pentru cei ce doresc sa stea cu cortul la mare pe o plaja neocupata de terase si manele ceva in genul cum era odata cred Vama Veche ,pentru boemi si nonconformisti recomand locatia Vadu -Periboina(doar mare , nisip si liniste ).Am fost wekendul trecut ,mi-am pus cortul pe plaja si nu am mai stiut de nimeni.Superb....(nu este amenajat asa ca nu poti sta mai mult de vreo 3 nopti fara sa faci un dus,dar romantic pentru cine apreciaza genul...).Este acolo si o cherhana unde se serveste bere,vin si preparate de peste dar e foarte scumpa..

Umbra si siguranta este? Mai sunt si alte corturi?

Pentru cine a fost la 2 Mai, umbra este dar grupurile sanitare sunt curate?

Multumesc.
jay333
CITAT (aurora56 @ 29th June 2009, 20:59) *

Zona respectiva face parte din rezervatia Delta Dunarii. Accesul neautorizat in zona se poate solda cu amenda destul de mare (pleaca de pe la vreo 3000 de lei parca) si am inteles ca s-au pus pe controale datorita faptului ca a crescut numarul de "turisti" cu toate consecintele nefaste ale acestui fenomen. Va aduc aminte ca anul trecut au fost foarte multi care s-au vazut imobilizati pe plaja datorita brazdei trasata de un tractor pe drumul de acces. Cu alte cuvinte: cine se duce, se duce pe barba lui. wink.gif
Lepka
Salut. Hai sa incerc sa te ajut. Sunt din Suceava, si trebuie sa-ti spun ca pe aici pe la noi nu prea sunt campinguri serioase. Iti pot recomanda pensiunea Ridana, unde sunt casute de lemn, foarte curate, cochete , au chiar si incalzire centrala, baie comuna curata cu dusuri si tot ce trebuie, parcare, restaurant, foisoare de gratar si preturi bune la cazare.E foarte bine amplasata la intrarea in Campulung Moldovenesc, la poalele Raraului. Noi acolo mai facem un weekend din cand in cand si ne simtim foarte bine. Pe mine ultima oara m-au deranjat niste manelisti idioti, care au dat drumu la muzica in parcare la 6 dimineata (bine, pana am iesit din casuta si i-am convins repede sa o inchida, pentru ca io nu sunt omu care sa suport kkturi de astea), dar astea sunt riscurile in Romanica. Detalii http://ridana.uv.ro/

In rest daca doresti sa pui cortul, o zona buna e zona "Arinisului", la iesire din humor spre Voronet. Nu e un camping propriu/zis si nu vei avcea acces la baie/dusuri, dar e o zona frumoasa de campat, la poalele muntelui si pe malul Moldovei, Nu mai stiu cat vor cei de acolo pentru o noapte de campare, dar banuiesc ca nu mai mult de 5 lei.

Concediu placut!
ionvj
Doresc informatii despre campingul meduza eforie nord si anume:
Tarife 2009 ptr. masina si persoana.
Daca exista autoservire "plimba - tava" in apropiere.
Daca sunt copaci in incinta campingului.
In ce stare se prezinta grupurile sanitare si daca se da apa calda.
Se poate face gratar in incinta campingului?
Va rog sa postati poze. rolleyes.gif cheers.gif

Thanks
anonima1
CITAT (ionvj @ 4th July 2009, 07:33) *

Thanks

http://www.pn.ro/dets.asp?ID=LM1999318115735
suni si te informezi
dannny_33
CITAT (ionvj @ 4th July 2009, 06:33) *

Thanks

Sal
si eu plec luni la eforie la meduza
te costa in jur de 33 ron pe zi (auto+2 pers+intretinere, dus, curent)
concediu placut
riky2222
CITAT (crysttine @ 19th June 2009, 11:51) *
Un loc ok.pt campare este Campingul Hanul Piratilor (jumatatea drumului dintre Mamaia si Navodari)

Foarte curat , amenajat cu loc pt.gratar . loc de luat masa , umbra destula.
Doar la capitolul apa calda stau prost , aceasta fiind cu program dimineata cateva ore si seara la fel.
Am fost multi ani la rand in acest camping , asta dupa ce am trecut prin destul de multe campinguri pina sa-l descopar.

In weekendul trecut am fost la mare si chiar aici ne-am oprit.Am (re)gasit un loc : frumos , linistit si plaja chiar mai curata decat in alte statiuni.

Daca doresti sa locuiesti undeva in sudul litoralului Romanesc eu am locuit in Costinesti si am avut conditzii destul de primitoare,gasesti loc in curtzile oamenilor de acolo insa nu totzi au toate conditziile,unde am locuit eu e foate aproape de Mare si destul de placut
valentynmoise
trebuie sa ai grija cu gazdele din costinesti.Decat sa-ti stici concediul mai bine opteaza spre alta staiune sau spre alta varianta de cazare.Am fost de cateva ori cazat la gazda in Costinesti .Ultimele 2 dati ,din cauza aglomeratiei foarte mari au ajuns sa ceara si 150 ron pe camere.Se uita un pic la tine si iti spune un pret de zici ca ai ajuns in insula Creta smile.gif .Prefer sa merg cu cortul decat sa fiu tratat astfel.Au devenit foarte nesimtiti.
mihai-73
salut,
hai ca ma bag si eu in seama...
merg la mare cu cortul de 7 ani, cu copii cu tot, in campingul gpm, de la iesirea din mamaia
daca va pot ajuta cu sfaturi, idei ceva, va astept, mai ales ca o sa plecam iar in maxim 3 saptamani
allblue
salutare!
e cineva pe-aici care a fost anul asta sau macar anul trecut la camping zodiac?
cum se prezinta? sunt copaci? liniste? siguranta?
cam cat e tariful pe zi pentru cort+2persoane?
multumesc
geo_lg
CITAT (mihai-73 @ 6th July 2009, 12:07) *
salut,
merg la mare cu cortul de 7 ani, cu copii cu tot, in campingul gpm, de la iesirea din mamaia
daca va pot ajuta cu sfaturi, idei ceva, va astept, mai ales ca o sa plecam iar in maxim 3 saptamani

Buna
te rog poti sa dai mai multe detalii despre locatie si anume :cum se ajunge ,in ce parte e situata ,cat costa camparea pentru o zi ,ce conditii se ofera ( paza ,curatenie, wc,dusuri).daca ai putea sa pui si cateva poze a-si fi foarte incantat,sau orice alta informatie .iti multumesc anticipat smile.gif biggrin.gif
mihai-73
CITAT (geo_lg @ 6th July 2009, 14:50) *
Buna
te rog poti sa dai mai multe detalii despre locatie si anume :cum se ajunge ,in ce parte e situata ,cat costa camparea pentru o zi ,ce conditii se ofera ( paza ,curatenie, wc,dusuri).daca ai putea sa pui si cateva poze a-si fi foarte incantat,sau orice alta informatie .iti multumesc anticipat smile.gif biggrin.gif

toate informatiile de care ai nevoie le gasesti pe pagina lor de net www.gpm.ro, acolo gasesti si poze ( sunt reale, garantez )
campingul se afla la iesirea din mamaia spre navodari, dupa bariere.
curatenia e ok, este paza, noaptea campingul se inchide, mancarea e buna iar plaja e chiar la iesire din camping
intr-un cuvant e civilizat iar pt. iubitorii de natura ( si cort ) e frumos, mai ales seara sub stele cu o bere in mana smile.gif
violettheart
CITAT (mihai-73 @ 6th July 2009, 12:07) *
salut,

Super tare camping GPM am nimerit si noi din greseala intr-un weekend cand am plecat de nebuni si a fost super.
Curat si tare bine acolo!
Dar akm in aceasta perioada 15.07-15.08 cum mai este?
violettheart
CITAT (violettheart @ 7th July 2009, 15:43) *
Super tare camping GPM am nimerit si noi din greseala intr-un weekend cand am plecat de nebuni si a fost super.
Curat si tare bine acolo!
Dar akm in aceasta perioada 15.07-15.08 cum mai este?

Si noi plecam pe 15 sau 16 yupiiii!
Da ce imi recomandati sa pregatesc asa sa ma simt bine o saptamana.???? huh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.