Cu cortul la mare sau la munte
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

ririnel

QUOTE (lori_2001 @ Jul 22 2008, 09:30) *
Intre neptun si Jupiter, camping Zodiac, si chiar alaturi, Elodie. Pretul acum vreo 4 saptamani: 1 masina, 1 cort mare, 4 persoane:95 de lei. Conditii bune.
in Cosatinesti: aconditii relativ proaste.
mai exista in Saturn un camping, dar nu am fost acolo.

Inainte de 15 iulie, costuri la Zodiac: 18ron/pers/zi + 7 ron/masina/zi. Conditii super: apa calda la orice ora, curent electric inclus in pret, internet wireless (nu stiu preturi).

Camping Meduza, Eforie Nord: costuri mai mici decat la Zodiac dar apa calda cu program, curent electric intr-un colt restrans.

Am sunat la camping MHT inainte sa plec si faceau pe nebunii: ca nu au locuri, ca mai bine reveniti...

Bafta!
wizi
Vreau sa plec la Costinesti cu cortul. ce variante am? exista camping-uri? in ce zone a statiunii ? preturi? sunt pazite? sau ma trezesc ca raman fara bani acte si celelalte lucruri din cort cand ma intorc de la plaja ? biggrin.gif

eu am cautat pe net si nu prea am gasit prea multe informatii. exista F multe site-uri care spameaza practic google-ul cu ofertele lor sau linkuri, redirectionari si etc. + ca ma astept la reactii din partea unor persoane care chiar au fost anul asta la costinesti cu cortul biggrin.gif poate exista cineva pe acest forum smile.gif

o alta varianta ar fi sa stau la cort la casele localnicilor. banuiesc ca au si astfel de oferte. dar inca nu stiu un pret pt aceasta varianta.

astept raspunsuri. salutare wink.gif

gabicen
QUOTE (wizi @ Aug 6 2008, 14:17) *
Vreau sa plec la Costinesti cu cortul. ce variante am? exista camping-uri? in ce zone a statiunii ? preturi? sunt pazite? sau ma trezesc ca raman fara bani acte si celelalte lucruri din cort cand ma intorc de la plaja ? biggrin.gif

eu am cautat pe net si nu prea am gasit prea multe informatii. exista F multe site-uri care spameaza practic google-ul cu ofertele lor sau linkuri, redirectionari si etc. + ca ma astept la reactii din partea unor persoane care chiar au fost anul asta la costinesti cu cortul biggrin.gif poate exista cineva pe acest forum smile.gif

o alta varianta ar fi sa stau la cort la casele localnicilor. banuiesc ca au si astfel de oferte. dar inca nu stiu un pret pt aceasta varianta.

astept raspunsuri. salutare wink.gif

Salut,

Costinestiul a devenit un fel de statiune de "FITZE" pentru tineri asa cum Mamaia este asemenea....

Daca nu ai plecat inca, iti recomand campingul de la Venus - langa Herghelie.
Este foarte bun, aproape de plaja, neaglomerat, grupurile sanitare sunt curatzele daca le folosesti dimineatza
Tariful: 29! lei pentru cort si doua persoane + 6 lei/zi masina parcata langa cort.
Plaja excelenta...iesi din camping mergi cateva sute de metri spre Saturn si ai plaja de nota zece, greblata zilnic...fara taxe suplimentare si alte asemenea.
Mancarea ieftina...mergi la "Impinge Tava" si cu 20 lei mananci, in doi, o ciorba si un felul doi.

G

spooker
Cine imi recomanda si mie niste locuri frumoase de mers la munte cu cortul? Nu vreau campinguri amenajate, nu vreau sa fie zone pline de manelisti, vreau zone frumoase care merita vazute si umblate, si, cel mai important sa fie accesibil cu masina (peugeot 206 - garda la sol nu foarte mare biggrin.gif )

Multumesc anticipat!

spooker
Mama ce de pareri. Nu stiu unde sa ma duc mai intai biggrin.gif
mutulica_41
QUOTE (spooker @ Aug 20 2008, 14:48) *
Mama ce de pareri. Nu stiu unde sa ma duc mai intai biggrin.gif

Eu abia m-am intors de la Padis, in Apuseni, cred ca a fost cel mai frumos concediu din ultimii 3-4 ani, e o zona cu multiple posibilitati de campare, in week-end e cel mai aglomerat, dar nu exista sa nu gasesti loc, de acolo mai ai vreo 10 km pana la cantonul Glavoiu, in viata mea n-am vazut mai multe corturi la un loc ca acolo- peste 200, cred, si romani si straini, nu auzi o manea! Si ai o gramada de obiective turistice, la picior, de acolo, toate frumoase rau! ia de aici cateva poze!Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
primele 2 sunt de la Padis, urmatoarele 3 de la Glavoiu, ultimele 3 sunt Cetatile Ponorului; cu masina o sa te chinui un pic, cum m-am chinuit si eu si majoritatea care ajung acolo, eu am o masina asemanatoare cu a ta (suzuki swift), am facut-o barca cu toata logistica pt cort, inclusiv barca pneumatica (lacul fantanele), dar credema ca merita, te duci si tu mai usurel, unde e mai rau dai pasagerii jos, cum am facut si eu; nu merita sa mergi acolo pt mai putin de o saptamana!, daca nu ai atata concediu, las-o pt la anul; daca te coafeaza si vrei amanunte, cere! daca nu mai stiu o gramada de locuri, de vreo 10 ani merg la munte cu cortul, dar ar trebui sa spui tu unde ai fost, sau unde nu vrei sa mergi
LE: s-au intercalat aiurea pozele: dreapta sus si randul 2 stanga sunt de la Padis
AdCrys20
Salutare ... camping bun in Predeal (sau langa) stie cineva? MS

Atena_atenne
minunat cu cortul, am fost de curand la sighisoara. mi-a placut tare mult, nu mai fusesem in astfel de aventura de ani de zile.smile.gif
Radu-S
Salut,am o intrebare pentru bucuresteni...
Mai exista in Bucuresti vreo statie de incarcat cu gaz buteliile alea mici de voiaj?..si unde...
Multumesc
abancor

Eu incarc pe la particularii din Damaroaia, de linga Butan Gaz. Fiind in zona unde inainte se incarcau buteliile, s-au specializat si ei. Nu tre sa tin minte date de contact, de aia nici nu nimeresc mereu la aceiasi meseriasi. Merg pe strada si intreb, nu se poate sa nu gasesc in maxim 5 minute. Zona unde sa cauti e Strada Coralilor, ultimele strazi pe stinga cum vii pe Coralilor dinspre capatul tramvaiului catre Sos Straulesti, adica strazile Izbiceni, Oinei, Robanesti, Neajlovului. Mergi cu masina si unde vezi un localnic il intrebi cine incarca butelii de voiaj. E posibil sa vezi si vreun afis, pe vreun garaj sau pe vreo poarta.
Radu-S
Multumesc
abancor
Cu placere!

Daca mergi acolo, te rog sa vii cu informatii proaspete, adica - mai sint care incarca butelii? Pret? OK sau tepari? Ca n-am mai fost de vreo 2 ani. (apropo de tepe - n-am luat, mereu oamenii au fost constiinciosi, au umplut-o calumea, dar cine stie cum s-au schimbat lucrurile).
Raiden
vreau sa-mi achizitionez si eu un cort de 2-3 persoane, si sa aiba un antreu mare unde sa pot pune 2 biciclete, imi puteti recomanda ceva mai rezistent la intemperii
12SEBI
QUOTE (mutulica_41 @ Aug 24 2008, 19:02) *
Eu abia m-am intors de la Padis, in Apuseni, cred ca a fost cel mai frumos concediu din ultimii 3-4 ani, e o zona cu multiple posibilitati de campare, in week-end e cel mai aglomerat, dar nu exista sa nu gasesti loc, de acolo mai ai vreo 10 km pana la cantonul Glavoiu, in viata mea n-am vazut mai multe corturi la un loc ca acolo- peste 200, cred, si romani si straini, nu auzi o manea! Si ai o gramada de obiective turistice, la picior, de acolo, toate frumoase rau! ia de aici cateva poze!Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
primele 2 sunt de la Padis, urmatoarele 3 de la Glavoiu, ultimele 3 sunt Cetatile Ponorului; cu masina o sa te chinui un pic, cum m-am chinuit si eu si majoritatea care ajung acolo, eu am o masina asemanatoare cu a ta (suzuki swift), am facut-o barca cu toata logistica pt cort, inclusiv barca pneumatica (lacul fantanele), dar credema ca merita, te duci si tu mai usurel, unde e mai rau dai pasagerii jos, cum am facut si eu; nu merita sa mergi acolo pt mai putin de o saptamana!, daca nu ai atata concediu, las-o pt la anul; daca te coafeaza si vrei amanunte, cere! daca nu mai stiu o gramada de locuri, de vreo 10 ani merg la munte cu cortul, dar ar trebui sa spui tu unde ai fost, sau unde nu vrei sa mergi
LE: s-au intercalat aiurea pozele: dreapta sus si randul 2 stanga sunt de la Padis

aurora56
SI pe mine m-ar interesa o campare cu cortul la munte in august in muntii apuseni desi nu am stat in cort decat la mare (locuiesc aproape de mare si nu m-am aventurat prea departe) dar doresc sa campez intr-un camping curat dotat cu dusuri cu apa calda , pe langa Cluj ca plecam din Vatra Dornei . Astept sugestii.
adighetu1
eu si cu prietenii vrem sa mergem in 20-21 iunie undeva cu cortul dar in afara de valea prahovei de care ne-am saturat.
ce ne recomanda-ti ceva sa avem si un rau si peisaje si cum se poate ajunge.
jjy
QUOTE (aurora56 @ May 21 2009, 15:32) *
SI pe mine m-ar interesa o campare cu cortul la munte in august in muntii apuseni desi nu am stat in cort decat la mare (locuiesc aproape de mare si nu m-am aventurat prea departe) dar doresc sa campez intr-un camping curat dotat cu dusuri cu apa calda , pe langa Cluj ca plecam din Vatra Dornei . Astept sugestii.

Gilau -cativa zeci de km de cluj. am stat acolo acum 3-4 ani. foarte mare, curat, e ok. cred ca are si un site, dar nu m-il amintesc acuma. ca pret, undeva pe la 40 ron masina, cort, 4 persoane.
magdalena67
daca va doriti sa mergeti cu cortul la munte, incercati in zona campulung muscel,spre bughea de sus, candesti. acolo veti gasi un peisaj de vis, cu multa verdeata, raul in apropiere, pastravarie.
Smms
coolspeak.gif
Salutare!!!! Vreau sa merg pentru prima data cu cortul la mare si nu stiu unde, cum, ce conditii....As dori niste informatii exacte, referitoare la locuri de campare. conditii, tarife (daca se poate), specific ca o sa merg cu masina, deci implicit loc de parcare...
Multam' Fain!
copjob2000
Salutare!!!!
Vreau să merg pentru prima dată cu cortul la mare și nu știu unde, cum, ce condiții....Aș dori niște informații exacte, referitoare la locuri de campare. condiții, tarife (dacă se poate), specific ca o să merg cu mașina, deci implicit loc de parcare...
Mulțam' Fain!

Vama Veche!
Prețurile la campare sunt mici, dar cele din stațiune sunt mari....
mardum
Salutare.
Am fost weekendul trecut in Navodari.
Am campat la Camping S
Au cateva grupuri sanitare, care mi s-au parut foarte curate, cu dusuri cu apa calda.
Preturi: 10 RON/persoana/zi
10 RON/masina/zi
Plaja este foarte aproape, sezlonguri cu umbrelute, 10 RON/zi/sezlong.
Plaja curata, preturi in incinta campingului foarte mari.
1 sticla de ice tea la 1,5 litri = 7 RON
Se poate manca vis-a-vis la Scoica Land foarte bine si preturi ok.
Eu unul am avut mancare in lada frigorifica si am mancat 1 singura data la scoica cand neam vazut cu niste prieteni.
Numai bine.
valentynmoise
Mai poti incerca in Jupiter.Momentan nu au preturile afisate,motiv pentru care am postat si numerele de telefon.Si aici era curat si liniste anul trecut.
www.campingzodiac.ro
Tel./fax 0241 731404
0743.334.194
fracture
CITAT (adighetu1 @ 25th May 2009, 06:47) *
eu si cu prietenii vrem sa mergem in 20-21 iunie undeva cu cortul dar in afara de valea prahovei de care ne-am saturat.
ce ne recomanda-ti ceva sa avem si un rau si peisaje si cum se poate ajunge.

Mergeți la Cheile Dâmbovicioarei, aveți și râu și peisaje.
Cipiamon
La 2 mai am vazut multe corturi, si numai lume buna, deasemenea e zona de plaja dinspre vama, in cucu gol, gratis wink.gif
alexpet
intradevar la 2 Mai totul e OK mai putin plaja care a cam disparut, cel putin in zona de nudisti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.