catadumi1
18th June 2007, 15:09
Acest topic este pentru cei care vor sa mearga cu cortul pe litoral in alta parte decat Vama Veche. Nu spun ca nu este frumos si la Vama Veche dar va rog sa intelegeti ca nu pentru aceasta statiune (localitate) este deschis acest topic.
Ar fi interesant sa aflam ce campinguri mai sunt interesante pe litoral. Ce preturi sunt. Ce conditii. Care s-au mai deschis, care s-au mai inchis, etc
De pilda va pot spune ca la Marina Surf, dintre Mamaia si Navodari, nu se mai primesc decat rulote. Corturile nu mai sunt acceptate. Pacat, era frumos si bun la pret.
Astept noi informatii de la voi
black dragon
18th June 2007, 19:12
La Gura Portitei se poate campa pe plaja sau cel putin se putea nu e chiar litoral dar e frumos, Iarasi camping-ul din Neptun era deschis anul trecut si puteai sa iti pui cortul/rulota ce aveai. Tot un camping deschis era si in Eforie Nord dar aici conditiile erau cam nasoale nu erau dusuri, WC-urile cam murdare .... manele la greu.
catadumi1
20th June 2007, 08:29
QUOTE(black dragon @ Jun 18 2007, 20:12) [snapback]2984164[/snapback]
La Gura Portitei se poate campa pe plaja sau cel putin se putea nu e chiar litoral dar e frumos, Iarasi camping-ul din Neptun era deschis anul trecut si puteai sa iti pui cortul/rulota ce aveai. Tot un camping deschis era si in Eforie Nord dar aici conditiile erau cam nasoale nu erau dusuri, WC-urile cam murdare .... manele la greu.
Ehh..Gura Portitei a ramas un loc pe care, intradevar, nu l-am vazut, numai ca am inteles ca a devenit din ce in ce mai scump. Da, in campingul dintre Neptun si Jupiter - Zodiac - am fost acum cativa ani. A fost dragut. Nu mai stiu cum e acum
insa.
In campingurile de la Nord de Mamaia nu a fost nimeni?
Cat despre manele, sincer nu stiu unde mai poti scapa de ele. E curios ca toata lumea se vaita de ele si tot mai multi asculta acest stil infect de muzica. Din pacate marea majoritate sunt tineri (pana in 40 de ani). Gretos...
johnnybegoode
26th June 2007, 06:52
Nu a fost nimeni cu cortul pe litoral anul asta? Sau nu stie pe nimeni? La zodiac de exemplu s-a mai modernizat ceva, cum sunt preturile?
lori_2001
26th June 2007, 13:42
QUOTE(johnnybegoode @ Jun 26 2007, 07:52) [snapback]3016640[/snapback]
La zodiac de exemplu
12 lei de persoana, 10 lei masina. (asta pentru o noapte).
Copiii au reducere.
Preturile sunt de la 15 iunie, inainte era 10 lei pentru o persoana.
Au introdus wi-fi, cine are laptop sau PDA, poate intra gratuit pe internet.
In week-end se umpluse cam 60-70%.
In timpul saptamanii e ok.
catadumi1
27th June 2007, 11:08
lori, si curentul cat e?
dar dusurile si wc-urile in ce stare mai sunt?
manelari sunt???
Arpi
27th June 2007, 12:21
Cum se numeste campingul care se afla intre mamaia si navodari, este situat cam la 1km de mamaia si este chiar langa mare.
Un coleg mi-a recomandat campingul asta dar numai stie cum se numeste.
dreaQ
27th June 2007, 12:26
Sunt vreo 3 campinguri acolo. Hanul piratilor, camping pescaresc, popas si nu mai stiu. Am stat eu asta vara un weekend acolo. A fost OK. Cred ca la ala pescaresc. Inca unul este GPM http://www.gpm.ro/turism.php care e curatel.
Arpi
27th June 2007, 12:45
Cred ca e vorba de Camping Pescaresc.
@ dreaQ am editat, a fost o neintelegere
cu colegul. Dar deja ai postat 
Ce stiti de Camping pescaresc, cum e? Preturi?
Multumesc,
dreaQ
27th June 2007, 12:47
Intre constanta si navodari e ...mamaia...
Si tot astea exista...
Arpi
27th June 2007, 13:38
La Costinesti exista vreun camping mai bine pazit? Adica sa nu stai cu morcovul in gat ca iti sparg masina in interiorul campingului?
dreaQ
27th June 2007, 14:29
In costinesti chiar nu stiu sa fie campinguri. Am fost acum ceva ani dar am pus cortul la unu in curte
La campingu pescaresc a fost OK am stat 1 noapte si 2 zile. Preturi...parca 4 lei de persoana si 8 lei de masina dar nu-s foarte sigur. Oricum preturi modice. Plaja larga, curata si libera. In costinesti e balamuc. In liceu imi placea acolo normal...
As prefera mamaia ca se ajunge mai repede iar daca intru prin nord dinspre navodari e chiar mai bine.
Arpi
27th June 2007, 14:33
Eu am gasit un camping acolo dar ....
leelloo
27th June 2007, 20:27
Campingul din Mamaia, in spate la Ultima Playa si Kudos, il stie cineva?
Ce preturi sunt p-acolo?
dreaQ
28th June 2007, 10:05
La ultima playa exista un camping unde acum vreo 2 ani era cam 5 lei pe zi. Dar la kudos chiar ca nu am vazut si m-ar mira sa fie pt ca este in centrul statiunii.
leelloo
28th June 2007, 14:53
QUOTE(dreaQ @ Jun 28 2007, 09:05) [snapback]3027455[/snapback]
La ultima playa exista un camping unde acum vreo 2 ani era cam 5 lei pe zi. Dar la kudos chiar ca nu am vazut si m-ar mira sa fie pt ca este in centrul statiunii.
Pai...din cate stiu de anul trecut, Kudos era langa Ultima playa, in capatul statiunii...s-a mutat anul asta?
dreaQ
28th June 2007, 15:09
Aaaa nu stiam eu credeam ca e ca acum 2-3 ani....mai in centru.
De pe siteul lor cica:
Plaja Kudos (Kudos Beach) a fost inagurata oficial pe 1 mai 2002, reprezentand unicul punct de atractie de pe malul marii pana pe 4 mai. Este situata, normal, la malul marii, in fata Clubului Castel, si la 300 de metri (pe faleza) de Club Oxxo si Club XXI.
Arpi
29th June 2007, 09:02
Camping Costinesti.
http://www.campingkraus.com/index.htm
10Roni de persoana.
Am intrebat daca este pazit si mi s-a raspuns pozitiv. Pare un loc frumos. Are cineva mai multe info?
leelloo
2nd July 2007, 09:59
QUOTE(dreaQ @ Jun 28 2007, 14:09) [snapback]3029146[/snapback]
Aaaa nu stiam eu credeam ca e ca acum 2-3 ani....mai in centru.
De pe siteul lor cica:
Aseara am 'aterizat' acasa din campingul de la Mamaia! Este exact acolo unde credeam, in spate la Kudos, iar Kudosul este in capatul statiunii, penultima plaja.
Pret: 10Ron/pers, 10Ron/masina sau cort.
Dusuri amenajate, curatel, manelarie in camping (cum altfel, traim in Romanica!?
). Kudosul ne-a salvat!
ciureanuc
2nd July 2007, 10:03
de campingul din Jupiter ce parere aveti?
catadumi1
2nd July 2007, 10:34
dar in camingul Cosmos, din Eforie sud, a fost cineva?? putem afla ceva informatii?
silly_duck
3rd July 2007, 19:01
Am fost Anul trecut pe plaja Azur , e intre Eforie nord si eforie Sud , super conditii , si corturi si rulote . Daca suna cunoscut pt cineva , am nevoie de nr lor de telefon (l-am pierdut)
catadumi1
4th July 2007, 13:52
QUOTE(silly_duck @ Jul 3 2007, 20:01) [snapback]3052315[/snapback]
Am fost Anul trecut pe plaja Azur , e intre Eforie nord si eforie Sud , super conditii , si corturi si rulote . Daca suna cunoscut pt cineva , am nevoie de nr lor de telefon (l-am pierdut)
pe plaja erau corturile? sau intr-un camping?
si ce conditii aveau?
ginag
4th July 2007, 14:30
Eu in Zodiac Jupiter am platit pe masina 5 RON, copil pana in 6 ani gratuit, > 6 ani - 50%, per pers. exact cum s-a spus supra, in varf de sezon era 14 RON (nu mi-aduc aminte exact perioada).
Pt a gasi loc fain de campare e indicat luni-miercuri, ma refer la cei care au de gand sa stea cel putin o saptamana, de joi - duminica/luni e full .
S-au mai trezit cativa cu muzica la maxim in jurul orei 15 (doar cei de weekend), si a iesit scandal, pe mine una nu ma deranja stilul, ca manele, ca populara, fiecare asculta ce doreste, nici macar ora, ci volumul....poate sa fie ora 18, nu sunt obligata sa ascult muzica nimanui, asa cum nici ei nu tre' sa asculte radioul meu.........
Grupurile sanitare erau impecabile, cu exceptia diminetilor aglomerate, cand cel putin 2 chiuvete ramaneau pline de parul unora si pasta de dinti a altora.....Si desi pe alt forum am gasit cu totul alte opinii , in perioada in care am fost eu, dna de serviciu, se proptea in mop, si curata/spala dupa fiecare.....(la un moment dat imi era chiar jena sa abordez grupul sanitar, in conditiile in care ma fatzai des prin zona....insa asta e...inca nu zbor).
Noi am fost jumatea-sf. iunie, insa planificam sa mergem si 1-14 august. Concluzia: ne-a placut (avand in vedere ca am un sot care umbla dupa stelele alea multe ale hotelului).
Am citit undeva ca se percepe taxa si de pavilion 6 RON, noua nu ni s-a cerut, deci nu stiu nimic despre asta.
johnnybegoode
5th July 2007, 17:23
Multumim gina....Pretul/persoana/zi cat era totusi? Pt masina ati dat 5 lei sau 5 lei/zi? Alte taxe (de statiune, de mai stiu eu au fost?). Cu parcarea ati avut probleme? In general in camping era curat? Cu copii mai mici ai vazut? De astea curente....
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.