gorgyrip
Jun 18 2007, 00:54
salut,
caut si eu componentele astea: ATMEGA8515, FT232BM, AM29F016B-90SC sau –120SC.
poate ma ajuta cineva sa le gasesc. preferabil toate in acelasi loc.
mister_rf
Jun 20 2007, 10:05
QUOTE(gorgyrip @ Jun 20 2007, 02:58) [snapback]2990272[/snapback]
chiar nimeni?
Este mai greu sa caute cineva special pentru tine la magazinele ''online''.
Nu ai specificat locatia ta...
www.capodimonte.ro
www.comet.srl.ro
www.conexelectronic.ro
www.doctorvideo.ro
www.ecas.ro
www.electronic.ro
www.e-piese.ro
www.macroromania.ro
www.mivarom.ro
www.psc-audio.ro
www.syscomelco.ro
www.telecomenzi.ro
www.vitacom.ro
gorgyrip
Jun 20 2007, 22:56
multumesc pentru raspuns.
la vitacom si conex chiar nu am gasit.
www.capodimonte.ro - in schimb am gasit aici tot ce-mi trebuie. chiar nu stiam de magazinul asta. multumesc inca o data.
sanchopanza
Dec 23 2007, 12:20
Vreau sa incep sa programez microcontrolere AVR.De unde pot achizitiona un kit de dezvoltare ? Cunoasteti vreun magazin online?
Mentionez ca sunt din Iasi.
Va multumesc anticipat
Ia-ți un breadboard și piese. Nu prea se merită să ai kituri de dezvoltare în România.
Ca programator îți recomand un STK300 (îți trebuie paralel). Chiar nu am avut probleme cu el și mai mult chiar nu trebuie la nivel de hobby.
gorgy, ce faci tu acolo cu convertoru usb și ditamai eepromu? 
mister_rf, câte din magazinele alea sunt pe maica domnului? eu nu știu adresele decât celor de la conex, syscom și comet. ai cumva adresele altora? metrafo (capodimonte) știu sigur că nu e
gorgyrip
Jun 16 2008, 23:26
QUOTE (ilya @ Jun 16 2008, 23:10)

gorgy, ce faci tu acolo cu convertoru usb și ditamai eepromu?

Amd inlocuieste rom-ul la o caseta de gameboy. restul sunt pentru programarea amd-ului.
Morgoth
Jul 22 2008, 20:11
Dupa cum stiti conex electronic practica niste preturi cu multe TVA-uri peste taxe si taxe peste TVA-uri asa ca nu se prea merita sa se faca cumparaturi de acolo, metrafo.ro de la care procuram componente electronice cu preturi apropiate de cele ale producatorilor sa lasat de meserie din motive ne elucidate nici acum ( cica e de vina piata de desfacere ) ramanand deschisa sectiunea de comanda de componente de oricefel dar primeste numai comenzi ce depasesc 1500 Ron.
Stiti cumva si alte magazine online ce distribuie componente electronice la preturi cat de cat decente? 
Ma refer la magazine online pentru ca eu numai asa procur componente ca in galati sunt numai 2 firmne monopoliste cu componente electronice si nici una dintre ele nu au ce imi trebuie sau au un stoc asa de mic ca incap toate componentele intr-o galeata de aia de la tara si pentru alti useri care nu gasesc componente in orasul lor si prefera sa faca comanda online
releu2008
Jul 22 2008, 20:29
La metrafo.ro comanda minima este 50lei. Ei se aprovizioneaza de la tme.pl, o alta firma cu filiala in RO.
Alte firme:
telezimex.ro
conselectrom.ro
comet.srl.ro
etc.
bit 61
Jul 22 2008, 20:30
Persoana fizica sau juridica?
Ma refer la calitatea ta de cumparator.
Morgoth
Jul 22 2008, 20:44
QUOTE (bit 61 @ Jul 22 2008, 20:30)

Persoana fizica sau juridica?
Ma refer la calitatea ta de cumparator.
Nu conteaza daca persoana fizica sau juritica le-am dat tel si am vb cu ei de ce metrafo.ro este gol si au zis ca fac lichidare de stoc si vor mai ramane doar foarte putine componente la comanda de aia cu minim 50Ron ca sau profilat pe audio video auto ceva de genul. Deci nu vor mai face aprovizionare de componente electronice de uz general ci toate vor fi cu comanda la alta firma adica cu timpi de livrare de 7-14 zile, a bine inteles ca si pentru asta componentele trebuie sa se gaseasca in catalogul on line
Ya uitati ce miau trimis pentru comenzi de componente care nu mai figureaza si/sau nu o sa mai figureze in magazinul on line:
Buna ziua,
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puteti efectua comenzi si din fisierul XML, singura conditie este ca intreaga comanda sa depaseasca 1500 RON. Pentru aceasta trebuie sa trimiteti in prealabil o cerere de ofera.
Cu consideratie,
Marius Popa
dep.vanzari
Metrafo
410188 Oradea, P-ta Cazarmii nr.15
Tel/Fax:+40 259 476216
office@metrafo.ro
www.metrafo.ro
----- Original Message -----
From: ---------
To: office@metrafo.ro
Sent: Friday, July 11, 2008 7:41 PM
Subject: Informatie
Buna ziua.
As dori sa stiu daca clientii B2B pot fi si persoane fizice, deoarece vreau sa comand piese electronice ce nu figureaza in catalogul online ci numai in fisierele xml
Multiumesc
__________ Information from ESET Smart Security, version of virus signature database 3263 (20080711) __________
The message was checked by ESET Smart Security.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deci componente electronice mai multe decat sunt acum pe site la ei nu veti mai gasi nici o data
paulvanorton
Jul 22 2008, 21:38
in Galati sunt 3 magazine.2 in Tiglina si unul in statia de troleu(la capat)
in Tiglina:Electronica.Astia aduc orice componenta in 2 zile.
Dioda iese din discutie.Acolo te trateaza de parca ai intrat la furat.
De pe net...adelaida insa foarte rar cumpar.
wolf21
Jul 22 2008, 21:59
Incercati www.dioda.ro acolo gasiti un motor de cautare a pieselor electronice in cateva magazine online, asa puteti vedea si ce magazine exista pe la noi si garantat sunt mai multe decat s-au specificat pana acum.
Vad ca n-a mentionat nimeni, www.tehnoelectric.ro, dar au un mare dezavantaj. N-au pus la punct un sistem de stocuri si nu poti vedea daca produsu e pe stoc sau un "antrepozit", ca urmare, tu faci comada, iar ei iti trimit ce au pe stoc, s-ar putea sa nu primesti chiar piesa esentiala dintr-o comanda. Mai trist e, ca nu te anunta nimeni, pur si simplu primesti jumate coletu... de care s-ar putea sa nici nu ai mare nevoie.
tehnics
Jul 23 2008, 12:02
Si eu tot din Galati sunt, si din cate vad mai sunt cativa din Galati. Ne-am putea aduna si sa facem ceva util in domeniul asta. Sunt deschis oricarui fel de initiative.
Mereu frecventez magazinele de electronice din tiglina, si la Dioda nu au frate mai nimic din ceva util. In schimb fata de magazinul Electronica, preturile sunt mai mici. La Electronica gasesti destule...dar cateodata nu de buna calitate, iar preturile sunt mai mari decat vecinii lor.
La magazinul de la capatul troleului in M19, acolo chiar nu au nimic, si daca au avea, cucoana aia de acolo habar nu prea are de ceea ce vrei tu. trebuie sa ii explici pe indelete ce si cum arata.
Eu zilele trecute am comandat de la metrafo componente de 60 lei si nu a fost nic o problema.
Va salut! Desi nu am nevoie de componente electronice, va rog daca este printre voi o persoana care face comanda la metrafo, as vrea si eu sa iau ceva pt masina ce costa maxim 10 ron....m-am uitat si chiar nu am ce sa mai iau.... iar doar de dragul de a lua ceva.....intelegeti si voi. Va rog sa-mi dati un PM si vorbim. In speranta ca ma veti putea ajuta, va multumesc anticipat!
mister_rf
Sep 6 2008, 11:57
Si produsul respectiv se gaseste doar acolo?...
mihaitzar
Sep 6 2008, 12:42
Salutare,
Ca sa nu mai deschid alt topic, stiti cumva magazine online (sau si care nu sunt online) care fac cablaje imprimate (PCB-uri) la comanda?
Eu stiu de http://www.pepionline.com dar pentru 1 singur PCB mi se pare pretul destul de mare.
Va multumesc.
Morgoth
Sep 6 2008, 18:40
http://www.pcboards.ro/
Pentru cablajul atasat percepe pretul din cererea de oferta
Placa este o placa de dezvoltare proprie si contine: ATmega640,Memorie ram 512KB, radio transceiver 315-940Mhz CC1101, solot SD/MMC card, Bluetooth BTM222, Adaptor USB-Uart cu FT232, Ridicator de tensiune cu 34063 pentru backlightul unui oarecare display, stabilizator de 3,4V 5A cu 34063, codec audio stereo , 2 amplificatoare audio de 2x1,5W, Memorie eeprom I2C, memorie flash seriala 45DB,convertor Uart - Rs232, si cam atata
cipriyan
Sep 7 2008, 21:17
sal.pentru acea placa de dezvoltare facuta la pc-boards,cablajul cu fisierul gerber pt gaurire a fost facut de tine,sau ai trimis schema si s-au ocupat ei de tot?
Morgoth
Sep 12 2008, 11:39
QUOTE (cipriyan @ Sep 7 2008, 22:17)

sal.pentru acea placa de dezvoltare facuta la pc-boards,cablajul cu fisierul gerber pt gaurire a fost facut de tine,sau ai trimis schema si s-au ocupat ei de tot?
Am trimis schema si se ocupa ei de tot ca in fisierul max este proiectul intreg cu tot cu gauri trasee si alte alea, apoi ei il sparg in fisiere gerber si le fac, ca doar ce e asa de greu sa importi proiectul intreg si apoi sa il faci gerber
, am trimis proiectul sa ma informez cat costa sa il fac dar in proiect sunt doar 5 gauri deci pretul de acolo este pentru o singura fata 5 gauri si alte alea , mai pun lacul ala si atat
Am mai cerut si pretul a 10 placi care sunt matrici de leduri 12x12 cu distanta intre leduri de 2 centimetri dubla fata gauri metalizate si mi-au dat pretul de 11 milioane si ceva parca pentru toate cele 10 placi
cipriyan
Sep 13 2008, 13:51
QUOTE (Morgoth @ Sep 12 2008, 12:39)

Am trimis schema si se ocupa ei de tot ca in fisierul max este proiectul intreg cu tot cu gauri trasee si alte alea, apoi ei il sparg in fisiere gerber si le fac, ca doar ce e asa de greu sa importi proiectul intreg si apoi sa il faci gerber

, am trimis proiectul sa ma informez cat costa sa il fac dar in proiect sunt doar 5 gauri deci pretul de acolo este pentru o singura fata 5 gauri si alte alea , mai pun lacul ala si atat
Am mai cerut si pretul a 10 placi care sunt matrici de leduri 12x12 cu distanta intre leduri de 2 centimetri dubla fata gauri metalizate si mi-au dat pretul de 11 milioane si ceva parca pentru toate cele 10 placi
mersi pt raspuns.vreau sa-mi fac si eu niste placi care vor contine SMD-URI(99%).voi lua legatura cu ei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.