Sony-Ericsson W960
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Nenea Zap

Am vazut zilele astea ca a fost anuntat noul W960. Are memorie de 8 giga, Wlan, Symbian 9.1 , 3 megapixeli si noul Walkman Touch.
Astept pareri despre telefon.

Sursa si Poze
antidote
Wow!! Arata bestial! Ma intreb cat o fi costand?

Nenea Zap
Cred ca vreo 8-900 de euro va ajunge la lansare smile.gif Era 600 P1 or asta are 8 giga memorie.
antidote
Pacat ca n`am schimbat! Mi`as fi luat si eu vreo doua.... coolspeak.gif
boriss2oo6
<a href="http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php">aici</a> scrie ca filmeaza VGA .. asa este ? k850i are camera de 5.1 si filmeaza qvga si asta filmeaza vga ?
Dante_Sparda
QUOTE(boriss2oo6 @ Jun 19 2007, 18:16) [snapback]2988376[/snapback]
<a href="http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php">aici</a> scrie ca filmeaza VGA .. asa este ? k850i are camera de 5.1 si filmeaza qvga si asta filmeaza vga ?

Telefonul e bestial. Are ecran imens, tehnologie de ultima generatie...pacat ca nu sunt un impatimit al seriei W. smile.gif Sigur era next on my list.

Off: Chiar nu va pot intelege. Ce atat tam-tam pe modul de a filma al unui telefon? Repet...in primul rand este un telefon. Daca vrei sa filmezi ia-ti un Canon XL H1..spre exemplu. Exista camere foto digitale care nu filmeaza deloc. Si au destui mega pixeli. Unii au 1100 - telefon, camera foto 10 mpx - poze, camera video HDV...si nu se mai plang. Noi trebuie sa avem telefon care sa se auda super tare (undeva pe la 1000 W cred ca e bine), sa faca poze la 15000 Tpx (si nici asa nu suntem multumiti), sa filmeze HDV, sa aiba un infinit TB memorie, sa aiba ecran plasma de 200 cm, si sa fie si foarte mic si usor. Cred ca si atunci s-ar mai gasi critici carora sa nu le convina ceva. Oameni buni, treziti-va.
Despot
QUOTE(Nenea Zap @ Jun 15 2007, 18:32) [snapback]2972391[/snapback]
Cred ca vreo 8-900 de euro va ajunge la lansare smile.gif Era 600 P1 or asta are 8 giga memorie.

8-900 de euro mi se pare exagerat. o sa fie si asta pe la 600 dar 8-900 e prea mult

Nenea Zap
Smartphone , Touchscreen , 8 giga, 3.2 MP, cred ca e destul pentru 800 smile.gif
Drag0n_X
zooper tel si mai ales faza cu Touchscreen e belea rau .Sa am bani l-as lua si sper k voi avea. Ce poti cere mai mult de la un tel.... peacefingers.gif
loveparade

Un mic amanunt care nu a-ti observat: Bateria de 900mAh. Cred ca e cam putin, avand in vedere ca P990 are acumulatorul de 1150 mAh. In rest, este un telefon de vis, care o sa mi-l iau cam peste 3 ani (cand va fii 500 RON).
rapper_adrian
am sa mor si nu o sa am telefonul asta am sa raman cu batranul 6630 smile.gif) cu cardu de 1gb biggrin.gif
rvic77
QUOTE(Nenea Zap @ Jun 15 2007, 18:32) [snapback]2972391[/snapback]

De ce sa fie atat de scump? Fata de k800i are memorie in + si Wi-Fi, in schimb n-are IR (util pentru transferul contactelor cu alte telefoane mai vechi...). Un alt aspect e bateria de BST33 slabuta pentru asemenea model ! As merge mai degraba pe k850, desi nici modelul asta n-are baterie > 1 Ah.
christianoo
QUOTE(robert03 @ Jun 28 2007, 12:08) [snapback]3028080[/snapback]
Imi place telefonul. E mult mai bun decat W950, caruia ii lipsea foarte mult camera foto. Chiar nu stiu ce as alege intre W960i si P1, daca mi-as permite sa le cumpar.

@traian4u2005: Da.. Le bate asa cum si un Ferrari "bate" un Ducatti si un F16.. Nokia n95 e un smartphone, iPhone e un iPod cu OS pe el iar W960 e un music-phone.. Ce comparatie.. dry.gif

man....asta era si ideea, W960 are tot ce ai mentionat tu mai sus: symbian, touchscreen (caracteristici de smartphone), deja clasicul soft walkman + 8 Gb memorie (caracteristici iPod), toate astea integrate intr-un singur aparat, deci nu mai este doar un music phone. Poate nu ai verificat bine specificatiile. Mai uita-te inca o data.
Si eu zic la fel, depaseste la pas N95 + iPhone.
FadeToBlack
www.oem.ro -> 17,2 mil fara TVA, la precomanda. Deci sigur o sa fie 20 la lansare si o sa scada al naibii de greu pretul.
staicueduard
oare kndva o sa putem vreodata sa facem resofare la symbian,sa fie ceva gen k la w810 sa punem softu la loc knd vrem noi? in legatura cu filmatu cineva se lua k d c nu n cumaparam camere video si etc, stim k exista si noi de aici intrebam daca filmeaza vga sau nush cum pt k vrem si noi ceva din ce in ce mai bun PT UN TELEFON, lasam drq camerele video k logic k un tel nu va ajunge la perf de cam vid, dar in prezent e vreun tel care filmeaza peste vga? d-asta intrebam! la ora actuala sa ai un tel care flmeaza vga e ceva!deci nu are legatura cu cam video si etc, vrem doar PT TELEFON!
christianoo
QUOTE(staicueduard @ Jul 11 2007, 08:33) [snapback]3085379[/snapback]
oare kndva o sa putem vreodata sa facem resofare la symbian,sa fie ceva gen k la w810 sa punem softu la loc knd vrem noi? in legatura cu filmatu cineva se lua k d c nu n cumaparam camere video si etc, stim k exista si noi de aici intrebam daca filmeaza vga sau nush cum pt k vrem si noi ceva din ce in ce mai bun PT UN TELEFON, lasam drq camerele video k logic k un tel nu va ajunge la perf de cam vid, dar in prezent e vreun tel care filmeaza peste vga? d-asta intrebam! la ora actuala sa ai un tel care flmeaza vga e ceva!deci nu are legatura cu cam video si etc, vrem doar PT TELEFON!

nu ai pus intrebarea corecta, te sfatuiesc sa revii cu urmatoarea rectificare => intrebarea NU este: filmeaza telefonul peste VGA ? ......intrebarea este: poate sa inteleaga cineva ce-am scris ?
memento mori
W960 filmeaza VGA...cel putin asa scrie aici . Despre un telefon care filmeaza peste VGA inca nu am auzit dar nu m-as mira ca in 1-2 ani sa apara si asa ceva....poate chiar mai repede.
Nenea Zap
QUOTE(christianoo @ Jul 11 2007, 18:20) [snapback]3087924[/snapback]
nu ai pus intrebarea corecta, te sfatuiesc sa revii cu urmatoarea rectificare => intrebarea NU este: filmeaza telefonul peste VGA ? ......intrebarea este: poate sa inteleaga cineva ce-am scris ?

Cum spuneam, tu vrei posturi smile.gif
Ontopic: nici camere foto nu prea filmeaza peste vga .
christianoo
QUOTE(Nenea Zap @ Jul 13 2007, 15:43) [snapback]3096361[/snapback]
Cum spuneam, tu vrei posturi smile.gif

nenea zap....te cam bagi in seama singur.
esti dubios rau, iti plac barbatii sau femeile ? lol
Nenea Zap
Altul care vrea posturi laugh.gif Macar eu eram ontopic , tu nu prea smile.gif
Oricum tot mai bun e un iphone decat un w960. Asta e doar un telefon walkman cu spatiu mare si touchscreen, nimic inovator. Pe cand iPhoneul biggrin.gif
bulangiul
QUOTE(Drag0n_X @ Jun 24 2007, 23:22) [snapback]3010802[/snapback]
zooper tel si mai ales faza cu Touchscreen e belea rau .Sa am bani l-as lua si sper k voi avea. Ce poti cere mai mult de la un tel.... peacefingers.gif

apoi daca l-ai scapat o data jos...s-a cam dus touchscreen-ul.....tot mai bun e k850i....are si camera de 5 Mp plus cyber shoot

QUOTE(traian4u2005 @ Jun 27 2007, 23:20) [snapback]3026148[/snapback]
Eu zic ca telefonul asta il bate si pe N95 si pe iPhone.,.,,(parerea mea fiecare crede ce vrea) yes.gif bounce.gif first.gif

iphone e in alta clasa de telefoane......nu le comparati.....iphone e bun.....dar inca nici unul nu se compara cu el....eu oricum tot w960 sau k850i mi-as lua....evident vor fi si mai scumpe decat iphone....
FadeToBlack
QUOTE(Nenea Zap @ Jul 14 2007, 15:23) [snapback]3099335[/snapback]
Altul care vrea posturi laugh.gif Macar eu eram ontopic , tu nu prea smile.gif
Oricum tot mai bun e un iphone decat un w960. Asta e doar un telefon walkman cu spatiu mare si touchscreen, nimic inovator. Pe cand iPhoneul biggrin.gif

Pe cand iPhone-ul nu are nici nici o tehnologie 3G, nu are MMS, nu are camera buna, nu poti sa-i pui tonuri de apel, baterie noua o data pe an...pe cand iPhone-ul...
bulangiul
QUOTE(FadeToBlack @ Jul 14 2007, 16:30) [snapback]3099601[/snapback]
Pe cand iPhone-ul nu are nici nici o tehnologie 3G, nu are MMS, nu are camera buna, nu poti sa-i pui tonuri de apel, baterie noua o data pe an...pe cand iPhone-ul...

de cate ori ai folosit 3 G....de cate ori ai trimis MMS-uri......cum nu poti sa-i pui tonuri de apel???....poti sa-i pui orice melodie ce naiba....doar are memorie de 4 sau 8 Gb.....si mare si partea de zoom si alte minuni pe care nu le stie nici un telefon....
FadeToBlack
Nu-i poti pune tonuri de apel, cel putin nu fara a le downloada cu iTunes (si a plati). 3G nu exista, e doar numele unei generatii, nu e un standard. As vrea UMTS sau HSDPA pe un telefon care se vrea a folosi internetul. EDGE e lent, prea lent. Zoom-ul da, fantastic, extraordinar, genial, incredibil. E doar zoom la naiba. MMS-uri am trimis, cred ca de mai multe ori decat am trimis SMS-uri.
Sa nu mai zic ca are si spatiu mic de stocare? 4, 8GB pentru filme (filme, HDTV) si muzica? E incredibil de mic cand un iPOD are 30 sau 80 GB. La banii aia trebuie macar 30. MacOS ia 700 MB. Pentru ce?
Generatia a doua sau a treia s-ar putea sa rivalizeze cu un telefon traditional. Smartphone nu e si nici nu ar trebui sa fie considerat astfel.

Oricum, discutie despre W960. Mi se pare printre cele mai bune telefoane la ora actuala. Pacat ca nu au facut un update de Symbian (9.5) si pacat ca nu i-au dat un ecran mai mare. De asemenea, spatiul de stocare pare a-l si limita in acelasi timp, cel putin daca vrea cineva sa puna video pe el. Puteau sa-i puna si un slot de memorie acolo. Problema principala e de fapt pretul, care la seria W scade incredibil de greu. Ca sa ajunga la pretul unui W950 de acum, o sa treaca un an cel putin, ceea ce ii reduce din farmec.
traian4u2005
Stie careva cand va aparea acest super telefon??Sunt sanse sa apara anul acesta in Romania?
???
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.