Sony-Ericsson W960
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

danalex

eu zic ca e bine in comparatie cu N95 la care tine bateria tine 1 zi si nici nu are touchscreen...
eroarex
In comparatie cu un Ipod Touch care ar merita toti banii?

danalex
ghici! laugh.gif
boriss2oo6
nu stiu dar mie imi place cum face pozele, nuh am dat inca de tenta verde, bateria insa am zis 2 zile, dar eu am scos-o dimineata pe la ora 9 cand m-am trezit de la incarcat si in secunda asta mai are 70% baterie, cu wifi deschis vreo ora doua, 10 minute de mess, ascultat cam 1 ora si ceva de muzica, cu bluetooth deschis toata ziua, poze si mult umblat pe el de catre un tovaras care l-a testat aa da si vorbit la telefon, vorbesc cam 20-30 de minute pe zi in medie, uneori mai mult alteori mai putin.
just_bizzare
QUOTE (boriss2oo6 @ Jan 4 2008, 18:28) *
nu stiu dar mie imi place cum face pozele, nuh am dat inca de tenta verde, bateria insa am zis 2 zile, dar eu am scos-o dimineata pe la ora 9 cand m-am trezit de la incarcat si in secunda asta mai are 70% baterie, cu wifi deschis vreo ora doua, 10 minute de mess, ascultat cam 1 ora si ceva de muzica, cu bluetooth deschis toata ziua, poze si mult umblat pe el de catre un tovaras care l-a testat aa da si vorbit la telefon, vorbesc cam 20-30 de minute pe zi in medie, uneori mai mult alteori mai putin.

Chiar scoate pozele destul de dragutze , pacat ca mi-am luat n95-2 :| .... dar o sa-mi cumpar si un W960 nu-i problema wink.gif ...
PS: Adauga si in semnatura ta W960 laugh.gif
boriss2oo6
dimineata, ora 8 si maxim 10 minute - baterie 55%, in postul precedent 70% la ora 6.30, dupa calculele mele se duce 15% baterie in stand by la fiecare 15 ore, simplificam si ajungem cu 1% pe ora in standby, deci are un stand by de 100 ore (4 zile si 4 ore). poate gasesc o baterie mai buna, el vine cu bst-33 950mAh si este Li-Pol. in rest e un telefon grozav.
boriss2oo6
ora 10.00 bateria 55%, cred ca telefonul asta are toane smile.gif) peste noapte consuma mai mult, cine stie ce o fi facut el aseara cat dormeam eu, cu un w850i si un w810i, cred ca o sa iasa un nou concept smile.gif))))))))) W. cu slide, touchscreen, multe patchuri, card de memorie si memorie interna uriasa...
acum la modul cel mai serios, chiar are toane cateodata consuma de rupe iar alte dati e foarte chill.

lucicam
QUOTE (boriss2oo6 @ Jan 5 2008, 10:02) *
ora 10.00 bateria 55%, cred ca telefonul asta are toane smile.gif) peste noapte consuma mai mult, cine stie ce o fi facut el aseara cat dormeam eu, cu un w850i si un w810i, cred ca o sa iasa un nou concept smile.gif))))))))) W. cu slide, touchscreen, multe patchuri, card de memorie si memorie interna uriasa...
acum la modul cel mai serios, chiar are toane cateodata consuma de rupe iar alte dati e foarte chill.

cred ca depinde cum se simte , poate unele nopti este stresat si are cosmaruri si consuma mai mult happy.gif

Apropo .. eu nu am nici o idee cum sa descarc de me Mega Upload filmuletele care le-ai facut cu mobilul sad.gif
boriss2oo6
vezi aici! dai click pe linkul asta, intrii, scroll pana jos de tot, apesi butonul free, astepti cat iti zice acolo, iti da un COD, il treci in casuta corespunzatoare apoi ii dai pe butonul Download Via "miror", iei arhiva, le dezarhivezi, si le vezi cu Quick Time, sau Nokia Multimedia Player, merge si cu VLC media player dar nuh o sa ai sunet, si fara sunet nu ai de ce sa razi.
btw, ce ziceti, filmeaza bine ? mie imi place cum filmeaza ca de aia e telefon, nu sa filmeze de 10 mega un minut ca o camera digitala.
dj_vyk

Spuneti-mi si mie va rog de unde pot achizitiona un w960 din Romania, in afara de Orange? Multumesc
buffy
Cum se misca soft-ul? Nu e lent? Ti s-a blocat vreodata?
boriss2oo6
softul mi se pare foarte bun, nu am avut nici o problema cu el, doar ca nu imi place ca tasta "C" (delete) nu sterge anumite fisiere. trebuie sa dau more>delete. autonomia se imbunatateste pe zi ce trece, scos ieri de la incarcat, vorbit la telefon (am sunat toata ziua pe cineva sa dau de el dar nu raspundea), nishte sms-uri, si ascultat muzica destul, pentru mine este foarte bun. ora 7.00 dim bateria indica 71%. daca ma tine 3 zile bateria e mai mult ca bine.
boriss2oo6
Sony Ericsson Media Manager 1.0 pot sa spun ca pana acum am transferat muzica rapid si am plecat la organizarea revelionului, dar acum constat ca este un program formidabil. cea mai tare faza mi sa parut ca atunci cand ma uit peste poze si dai click pe una o mareste putin, atasez mai jos un print screen.
la setari despre transfer am o optiune "Perform SensMe music analisys when music is transfered" care nu am incercat-o inca deoarece nu prea am avut timp liber, dar banuiesc ca analizeaza beat-ul unei melodii si spune ce gen e.
off topic: tine cineva minte cand am pus avatarul care l-am avut pana acum ? ca eu cand l-am vazut am facut infarct, cred ca eram praf. acela cu mine si o domnisoara, nu cel actual.
Click pentru a vizualiza atașamentul
momentan 49% baterie, ora 9 si 10 minute. deci in cele din urma ma tine 3 zile bateria nu 2 cum am preconizat. am ascultat destul muzica la el astazi in troleu fiind totul inzapezit si se mergea foarte greu, plus vreo 10-15 telefoane de 1-2 minute. se descurca bine, nu am pretentii mai mari de la el. pacat ca mai am doar 27 mega liber (ram) dupa 5 zile de utilizare, acum am golit memoria si mai am 60 mb fix(5 zile ganditi-va ca eu il incarc aprins nu-l sting de aia 5 zile)
danalex
SenseMe analizeaza felul melodiilor (vesele, triste etc.) si este calabil mai apoi mi se pare sa iti gestioneze animatiile din softul telefonului (walkman3 ) in functie de tipul acestora si chiar sa faca un playlist in functie de starea pe care ii zici telefonului ca o ai.
boriss2oo6
in mare stiu ce face, problema e ca nu sunt un om caruia sa ii trebuiasca, eu sunt vesel chiar chill si cand primesc cadouri si cand sunt cu prietenii si cand ma cert cu cineva si dupa o despartire si dupa un mare necaz si dupa o mare o fericire. daca vreau o melodie anume o gasesc imediat in playlist mai ales cu touchscreen si cu Search. inca nu am descoperit toate functiile telefonului, doar acum la ora 2.15 mai am 30% baterie, tinand cont de faptul ca dimineata aveam 40-45 (nuh mai tin bine minte) am ascultat muzica la el, am dat un telefon de 2 minute, m-a cautat cineva de 3 ori dar nu ma prins, am folosit calculatorul pe la gradinita si cam atat.
boriss2oo6
obisnuiesc sa bag telefonul in saculetul de pastrare cu capul inainte astfel incat sa pot conecta hands-freeul. apoi obisnuiesc sa-l bag in buzunarul camasii cu mufa in sus, astfel incat cand ma uit in jos, vad mufa. la scoala fiind trebuie sa-l tin pe silentios. dupa ce ma suna, jos langa mufa are o linie care palpaie, culoarea oranj daca ai vreun apel ratat. mi se pare ca la un sms nou palpaie in rosu. plapaie in rosu si cand are 10%baterie sau mai putin iar cand este pus la incarcat se aprinde pe oranj. mi se pare foarte buna faza asta, mai ales la scoala fiind. ceva in genul 3220 daca nu ma insel.
o alta faza tare pe care am remarcat-o este ca el desi vine in pachet cu un hpm-70 nu simti prea mult lipsa unui hpm-82 decat la sunet, pentru ca de pe butonul de RASPUNS-TERMINARE APEL se poate da Play/Pause. deci cand am obsercat am ramas prost. la vechiul meu w850i nu puteam sa pun play/pause de pe butonul gri de la handsfree. mi se mai pare foarte tare faza ca am derulare la filme unde vreau eu, ca la PC, la fel si muzica.
eram la un tovaras acasa si i-am zis, telefonul asta e prea bun pentru mine frate, mie imi trebuie ceva ca al tau doar sa vorbesc (ma refeream la un 5140i, un telefon foarte rezistent) cum ai tu man, ceva asa pentru padurari, drujbari astea. adevarul este ca w960i este mai destept si decat unele persoane din troleu.
christianoo
Se poate seta manual egalizatorul player-ului ?
La W950 nu merge decat folosind presetarile standard (bass, superbass, etc). Motiv pentru care in acest moment ascult muzica cu player-ul LCG Jukebox....se aude foarte bine.
byte1918
is intr-o dilema..
ce sa aleg.. w950 sau w960..
tin sa mentionez , ca nu am nevoie de camera digitala.. cumpar telu ca sa ascult 90% din timp ,muzica pe el...
merita sa platesc cu x% mai mult pe w960 ptr. memoria interna? sau sa raman la cei 4gb ai lui w950 , care dpmdv sunt super ok!

ms frumos ptr. un posibil raspuns
danalex
QUOTE (byte1918 @ Jan 11 2008, 00:40) *
is intr-o dilema..
ce sa aleg.. w950 sau w960..
tin sa mentionez , ca nu am nevoie de camera digitala.. cumpar telu ca sa ascult 90% din timp ,muzica pe el...
merita sa platesc cu x% mai mult pe w960 ptr. memoria interna? sau sa raman la cei 4gb ai lui w950 , care dpmdv sunt super ok!

ms frumos ptr. un posibil raspuns

daca vrei sa nu dai prea multi bani, eu te sfatuiesc sa mai stai putin ca W960i ori sa se ieftineasca ori sa il iei cu reducere de de abonament. w950 eu zic ca nu merita pentru ca este depasit si de asemenea la revanzare nu o sa il ia nimeni
spiderjoker
QUOTE (boriss2oo6 @ Jan 7 2008, 20:43) *
...off topic: tine cineva minte cand am pus avatarul care l-am avut pana acum ? ca eu cand l-am vazut am facut infarct, cred ca eram praf. acela cu mine si o domnisoara, nu cel actual.

Da ma... am remarcat/inteles ca ai fu**t si tu ceva nou de Rev si te mandresti din plin cu asta. Cati ani ai ? Banuiesc ca esti ceva de genul "Robert/Bob Ford"... ? smile.gif
boriss2oo6
@christianoo nu se poate seta manual egalizatorul, ci doar setarile cu care vine: Mega Bass, Loudness, Treble boost, Normal, Rock, Party, Pop, Dance, Jazz, Classical, Spoken word.

@byte1918 si w950i si w960i sunt telefoane extraordinare, dar parerea mea este ca daca vrei un w960i sa mai astepti un pic sa mai scada pretul si sa apara updateuri noi de firmware la el. plus ca w960i este mai nou si de aici o groaza de plusuri, dar si minusuri.

@spiderjoker am facut ceva intr-o seara si nu mi-am dat seama ca am pus avatarul ala, dar cand l-am vazut era sa fac infarct caci nu mai am nici o trb cu respectiva. care e faza cu "robert/bob ford" ?
boriss2oo6
iata ca au trecut deja 2 saptamani de cand am telefonul si pot spune ca ma incanta autonomia, ecranul mare, modul de filmare (la revelion am avut camera digitala de 6mpx mi se pare ca BenQ DC C60 cu care am facut poze dar sa si filmat, la poze extaordinara camera dar la filmare 320x240@15 fps, dar pot spune ca daca compari cu un film tras cu w960i parca se vede mai bine w960i).
ce ma dezamageste la el este stylusul care e cam fragil, butoanele acelea 3 soft keys.
am instalat un firewall, un antivirus pe el si merge inca bine, am jucat asphalt3 3d si pot spune ca se vede super bine. la redare filme la fel foarte bun, folosesc m3 la UIQ3Safe. iar un film de 700 mega ajunge cam pe la 400-450. noroc cu cei 8gb de memorie, am 3 giga si ceva muzica, 2 filme, poze de vreo 700 mega ceva aplicatii jocuri si mai am 3 giga liberi. recomand w960i si sustin ca OEM este site de incredere. iar la eurogsm tot nu a aparut.

P.S. cel mai tau ma enerveaza ca nu suporta HID, mai ales ca sunt genul de om caruia ie lene sa se dea jos din pat sa dea pause la o melodie cand vede ceva interesant la televizor.

@spiderjoker care e faza cu "robert/bob ford" ? ca am cautat dar nu am gasit.
vip_vyo
Muzica se aude cumva mai tare ca pe un n73?
boriss2oo6
am avut un n73 pe mana, dar nu agream stilul de muzica de pe el (house, astea) si nu am facut o comparatie. iar acum nu am un n73 sa fac o comparatie. pot zice ca se aude mult mai tare decat un w810, decat un w850i, decat un k800i. dar un w810i cu acoustice modate se aude mai tare, la fel si un w850i cu acustice modate se aude mai tare. ma refer la casti. dar calitatea sunetului la w960i intrece orice telefon la care am ascultat muzica pana acum. la difuzor nu ma intereseaza, nu sunt genul de om care ascuta muzica prin trolee, tramvaie, strazi, dar si acolo are o calitate si volum destul de bune.
alungu
cam la cat mai e pretul la tel asta ?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.