Tv Panasonic - meniu service

Celest

tv in cauza este model TX-21JT2P si este nou.

are 2 chestii deranjante care poate se pot rezolva

1. cand cauta automat canalele, le pune pe cealalta norma de sunet, si trebuie schimbate manual
2. la unele posturi, alde Prima imaginea se intinde mai mult decat marginile ecranului

Modalitati de a intra in meniul de service nu am gasit, dar tot testand diverse chestii, brusc m-am trezit cu o chestie pe ecran, ne-interactiva din pacate. (vezi imaginea)

any help ? ceva idei ? tx
neo007
http://www.calanan.com/panasonic/
http://www.fixyourowntv.com/menupanasonic.html

Celest
link-urile alea si altele lea-m vazut si eu .. chestia e ca nu am "setup icon" o data si nici nu pot sa selectez canalul 124

si mai este o situatie in care se folosesc de bass si treble, dar nici alea nu le am

deci ?
narcisss
La "Tara":
Standard DK - Other
Standard BG - Maghiar....

Chestia cu imaginea extinsa : ai gasit vreo solutie? stii cum se acceseaza meniul de service?

QUOTE(Celestin @ Apr 25 2004, 02:07)
tv in cauza este model TX-21JT2P si este nou.
are 2 chestii deranjante care poate se pot rezolva
1. cand cauta automat canalele, le pune pe cealalta norma de sunet, si trebuie schimbate manual
2. la unele posturi, alde Prima imaginea se intinde mai mult decat marginile ecranului
Modalitati de a intra in meniul de service nu am gasit, dar tot testand diverse chestii, brusc m-am trezit cu o chestie pe ecran, ne-interactiva din pacate. (vezi imaginea)
any help ? ceva idei ? tx
*
Celest
da, stiu...mi-a trimis cineva un PM, dar am informatiile acasa. ... le pun diseara
b7gdan
pentru cine mai e interesat de modelul asta, am si manualul de service:
"Entering SERVICE mode
Service mode is entered by selecting the “mute” remote key and local “down” simultaneously with the sharpness DAC set to Minimum and programme position 99 selected.
Service mode 2 is selected by pressing the Recall remote key while in service mode 1.
Service mode navigation
- Up /Down remote keys :cycle through the service items available.
- -/+ remote keys :Decrement/Increment the values within range.
- TV/AV :Store the current data.
- 0 – 7 digit keys :Toggle bits 0-7 in option byte (service mode 2)"
Celest
QUOTE(b7gdan @ Nov 2 2005, 20:55) *
pentru cine mai e interesat de modelul asta, am si manualul de service:
"Entering SERVICE mode
Service mode is entered by selecting the “mute” remote key and local “down” simultaneously with the sharpness DAC set to Minimum and programme position 99 selected.
Service mode 2 is selected by pressing the Recall remote key while in service mode 1.
Service mode navigation
- Up /Down remote keys :cycle through the service items available.
- -/+ remote keys :Decrement/Increment the values within range.
- TV/AV :Store the current data.
- 0 – 7 digit keys :Toggle bits 0-7 in option byte (service mode 2)"

ma intereseaza ... imi poti da un pm ? multumesc

flowrent
Am si eu exact acelasi Tv, as dori manualul de service.Pm me...Thanks.
Am avut si eu probleme cu imaginea ,se intindea prea mult in jos si nu puteam vedea banda aceea rosie cu stiri de pe realitatea tv sau cnn.
Am chemat pe cineva de la service-ul Panasonic a bagat niste coduri din telecomanda,tzac pac si acum e ok.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.