smileyyy
13th June 2007, 11:10
Aici puteti sa va spuneti parerea despre cele 2 formatii.
Navigatorul
14th June 2007, 12:53
Bah da ei oare nu asculta muzica pe care o canta?
Leviss
14th June 2007, 19:39
QUOTE(Navigatorul @ Jun 14 2007, 13:53) [snapback]2966517[/snapback]
Bah da ei oare nu asculta muzica pe care o canta? Cum dreq nu isi dau seama cat de kkt e...?
Crezi ca nu isi dau seama? Isi dau , dar profita de faptul ca sunt o multime de pustani cu mucii'n bot care ii considera supervedete si de pe urma carora fac bani cacalau.In fond si la urma urmei nu conteaza ce si cum canti , banu' sa iasa .Un exemplu mai mult decat elocvent sunt "cantaretii" de manele.
RaduG
14th June 2007, 19:47
"yo soy rebelde!" - zic ei
you all suck - zic eu
Jacques
14th June 2007, 19:52
QUOTE(RaduG @ Jun 14 2007, 20:47) [snapback]2968564[/snapback]
"yo soy rebelde!" - zic ei
you all suck - zic eu

Dar te cam macină observ.
Argumentează-ți opinia!
RaduG
14th June 2007, 19:54
QUOTE(Jacques @ Jun 14 2007, 20:52) [snapback]2968583[/snapback]
Dar te cam macină observ.
Argumentează-ți opinia!
au aparut peste noapte si au ajuns mai tari ca artisti valorosi, ca ROLLING STONES &co. nici macar voci nu au...
Jacques
14th June 2007, 19:58
Bine, atunci care e explicatia pentru care au un asa mare succes?
Recunosc ca nici mie-mi nu-mi plac, dar le-am ascultat cateva melodii si n-am observat ca n-au voce. Ar trebui sa-i ascult live ca sa-mi dau seama de asta.
don_dannielo
14th June 2007, 20:04
QUOTE(RaduG @ Jun 14 2007, 20:54) [snapback]2968587[/snapback]
au aparut peste noapte si au ajuns mai tari ca artisti valorosi, ca ROLLING STONES &co. nici macar voci nu au...

Pentru ca biletele de la concertul din Romania costa mai mult decat la roling stones
, nu inseamna ca au ajuns mai tari.
walking^human
O porcarie...manea de telenovela infecta super comerciala. Cine asculta asa ceva bravo lui, nu mai am ce comenta.
shobi
cel mai bine ii ignori, asa cum fac eu ... sau nu deschizi televizorul (idem) ... si asculti doar muzica ce-ti place
JMG
14th June 2007, 20:06
QUOTE(Jacques @ Jun 14 2007, 20:58) [snapback]2968605[/snapback]
Bine, atunci care e explicatia pentru care au un asa mare succes?
Recunosc ca nici mie-mi nu-mi plac, dar le-am ascultat cateva melodii si n-am observat ca n-au voce. Ar trebui sa-i ascult live ca sa-mi dau seama de asta.
Hai bre Șirac că vocea ăstora seamănă cu cea a "artistelor" de pe la noi care apar primăvara și dispar toamna!E efectul ăla care face vocea mai de copchil handicapat care impresionează alți copchii handicapați.
Jacques
14th June 2007, 20:09
Ce nu inteleg eu este atitudinea asta atat de agresiva (vezi posturile de mai sus) impotriva acestei trupe. Nu-ti place nu asculti. Ce-ar fi sa deschidem fiecare cate un thread pentru fiecare formatie care nu ne place? Iti dai seama ce ar iesi?
mihaigerard
15th June 2007, 06:59
Ce tangenta au astia cu muzica?
Topicul ar trebui mutat la sectiunea "fun" sau "kid's corner".
Dupa concertele Depeche Mode si George Michael "latinoizii" astia pot fi incadrati la categoria "amatori" sau "penibili".
Cutzu
15th June 2007, 07:33
Tot succesu` lor sta in look, daca erau niste uratii cine moartea sa mai uita la ei? Vreau sa vad si eu un urat/urata care canta bine, sa aibe voce si sa fie promovata cu concerte pe toate continentele, foarte rar chestii d`astia.
Mai e nevoie sa spun ca o sa fie un mare fass? Cum a fost andre pana sa le creasca par acolo
.
JMG
15th June 2007, 08:26
Look?!
Mie mi se par niște extratereștri
placebo87
15th June 2007, 09:17
Nici mie nu-mi plac si tocmai de aceea ii ignor. Sa acorzi prea multa atentie unei trupe care nu-ti place e o adevarata risipa de energie.
The_Napster
15th June 2007, 09:51
Cine e Rebelde? :devil:
Navigatorul
15th June 2007, 13:15
QUOTE(The_Napster @ Jun 15 2007, 10:51) [snapback]2970431[/snapback]
Cine e Rebelde? :devil:
Nu ai auzit de trupa asta pana acum?! Nici nu e nevoie sa auzi ca sucks rau de tot!
placebo87
15th June 2007, 15:33
Am inteles ca nu va place formatia, dar totusi incercati sa pastrati o atitudine civilizata.
E evident ca succesul lor e mai mult rezultatul unei strategii de marketing eficiente si nu al unei prestatii muzicale de calitate. Dar nu e nimic neobisnuit in asta, cel putin nu in ziua de azi.
MadMike.Mitza
15th June 2007, 16:03
QUOTE(placebo87 @ Jun 15 2007, 10:17) [snapback]2970284[/snapback]
Nici mie nu-mi plac si tocmai de aceea ii ignor. Sa acorzi prea multa atentie unei trupe care nu-ti place e o adevarata risipa de energie.
Bingo!
In totalitate de acord cu tine. 
Aceeasi opinie e valabila si pentru Tokio Hotel
dade
15th June 2007, 16:26
RBD.
Publicul lor este de copii. Mai stiu eu ce imi placea la varsta aia, nu mai stiu. Poate ca mi-ar fi lpacut.
Personal nu imi plac dar nu ma apuc sa zic ca is naspa sau sucks sau mai stiu eu ce.... Consider ca nu sunt eu targetul lor si gata.
Dar ma oftica rau de tot statutul lor de vedete.
Din ce in ce mai mult conteaza ambalajul si pozitia pe raft nu calitatea.
Inca un fapt ce dovedeste clar ca suntem condusi de marketing.
mihaigerard
15th June 2007, 19:50
QUOTE(dade @ Jun 15 2007, 17:26) [snapback]2972096[/snapback]
RBD.
Publicul lor este de copii. Mai stiu eu ce imi placea la varsta aia, nu mai stiu. Poate ca mi-ar fi lpacut.
Personal nu imi plac dar nu ma apuc sa zic ca is naspa sau sucks sau mai stiu eu ce.... Consider ca nu sunt eu targetul lor si gata.
Dar ma oftica rau de tot statutul lor de vedete.
Din ce in ce mai mult conteaza ambalajul si pozitia pe raft nu calitatea.
Inca un fapt ce dovedeste clar ca suntem condusi de marketing.
Pe mine ma oripileaza tendinta acestor dandi de a-si asuma calitati pe care nu le au...
big.brother
15th June 2007, 20:04
Am fost la concert cu sora mea și sincer, mi-au plăcut. Nu văd nimic neobișnuit în asta.
Acasă, la părinții mei, se află toate albumele lor, deoarece le ascultă.
So what ? Care-i poanta ? Am dat 4 report-uri până acum ..
creatza22
15th June 2007, 20:05
tin minte pe vremea cand eram in liceu era o telenovela"Rebelii" si la fel aveau si ei o formatie,parca "Erreway"(nu tin minte exact daca asa se scrie:P)si cantau acelasi gen de muzica...am auzit ulterior ca si actiunea din acea telenovela se repeta in "RBD"...anyway,plagiatori sau nu RBD sucks!!
Jacques
15th June 2007, 20:13
@big.brother Uite, cineva are curajul sa recunoasca ca ii place. Bravo!
Desi, dupa cum am precizat mai inainte, mie nu-mi plac (dar nici nu-mi displac in mod deosebit), consider ca gusturile in materie de muzica nu trebuie criticate intr-o mod atat de vehement, ca mai sus. Multi au ceva impotriva a tot ceea ce este comercial, considera ca acest "comercial" este incompatibil cu notiunea de "calitate". Ceea ce este gresit, in opinia mea.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.