Zsolt Nagy demis
Pagini: 1, 2

dixy

Traian Băsescu l-a demis pe Zsolt Nagy pentru că a fost implicat în câteva privatizări cu cântec și transmitere de informații secrete. Printre altele este asociat cu Emilian Stancev și implicat în privatizarea SNR, Poștei și Romtelecom. Să mai zică cineva că ungurii nu știu să facă bani.

http://hotnews.ro/articol_75326-Traian-Bas...-Zsolt-Nagy.htm
romaximusro
uite de aia imi place mie acum. cand am mai auzit pana acum ca ministrii sa fie suspendati pentru ca sunt urmariti penal?

piktor
Se pare ca nu stii, sau faci pe prostul, ca e o mare diferenta intre demitere si suspendare...cam mare coincidenta momentului ales cu motiunea.
romaximusro
coincidenta pe dracu. Astea sunt instrumentele lui basescu. Legale. Cand l-ai auzit pe iliescu sa suspende un ministru coruput, cu bube etc?Mai ramane sa spui ca il persecuta pe ala ca e ungur ca sa pic jos de pe scaun de ras laugh.gif
negotzel00
pt conte un mic avertisement pt felul in care se adreseaza ban.gif
on topic: sincer trebuia demis de multicel asa, ca de saracu` eu de bine n-am auzit. se prea poate sa fi picat de fraier, dar cine l-a pus acolo? ca eu sigur nu l-am pus
dixy
Evident, Marko Bela a spus că gestul reprezintă o greșeală. Normal că e o greșeală dacă nu lasă UDMR-ul să fure. Ungurul e frate cu românul și UDMR frate cu PSD și PNL. Fură toți la fel.
c0nte
QUOTE(negotzel00 @ Jun 11 2007, 13:56) [snapback]2955046[/snapback]
pt conte un mic avertisement pt felul in care se adreseaza ban.gif
on topic: sincer trebuia demis de multicel asa, ca de saracu` eu de bine n-am auzit. se prea poate sa fi picat de fraier, dar cine l-a pus acolo? ca eu sigur nu l-am pus

pt negotzel00: nu am nimic cu ungurii si prin urmare nimic cu tine, asa ca cand unu ca nagy mai e si in executiv, si isi bate joc si de romania, no comment, mai ales ca e ungur

cristi7
Oare unde ii Rako?Acum are un nou motiv sa se ia de Base vreo cateva saptamani laugh.gif
dracon
[...] o delegație de lideri ai partidului s-au întâlnit cu lideri ai UDMR pentru a-i convinge să iasă de la guvernare, ultima discuție având loc luni dimineața.
Democrații țin secretă întâlnirea, care, de altfel, nu a dus la niciun fel de rezultate. Potrivit liderilor PD, discuția avut înainte de ora 11, când a început Biroul Permanent Național al partidului și la ea nu a participat și șeful statului.
Puțin înainte de ora 13,00, președintele a anunțat că îl suspendă din funcție pe ministrul UDMR Nagy Zsolt.
(sursa)

Q.E.D.
conu71

sa bem pt asta
marius.bunu
QUOTE(dixy @ Jun 12 2007, 00:03) [snapback]2954923[/snapback]
Traian Băsescu l-a demis pe Zsolt Nagy pentru că a fost implicat în câteva privatizări cu cântec și transmitere de informații secrete. Printre altele este asociat cu Emilian Stancev și implicat în privatizarea SNR, Poștei și Romtelecom. Să mai zică cineva că ungurii nu știu să facă bani.

http://hotnews.ro/articol_75326-Traian-Bas...-Zsolt-Nagy.htm

suspendat, nu demis.

e oaresce diferenta naughty.gif
golanski
Zsolt Nagy - duca-se pe pustii ! Si asa era un ministru ocult care nu se mandreste cu nimic ! Ca nu face nimic ! La groapa de gunoi cu el !
tajka
Băsescu vede că nu mai are șanse să-i aducă pe democrați la ciolan și încearcă toate tertipurile marinărești să bage zânzanie în guvern. lamentabil, dragă domnule bășinescu. rolleyes.gif
încă nervos că udmr-ul nu v-a susținut la referendum?
astea sunt armele politice ale marelui luptător anti-oligarhi? biggrin.gif să fim serioși. câinii latră, caravana trece
golanski
QUOTE(tajka @ Jun 12 2007, 13:23) [snapback]2956938[/snapback]
Băsescu vede că nu mai are șanse să-i aducă pe democrați la ciolan și încearcă toate tertipurile marinărești să bage zânzanie în guvern. lamentabil, dragă domnule bășinescu. rolleyes.gif
astea sunt armele politice ale marelui luptător anti-oligarhi? biggrin.gif să fim serioși. câinii latră, caravana trece

Si udemeristii vad ca incet incet sunt marginalizati,si ii apuca disperarea ! Cainii latra, caravana udemereului se poticneste ! Hai ma, ne lasi !
galeo
Ma enerveaza la culme ca toti cand sunt prinsi cu ocaua mica spun ca sunt victime ale luptei politice.
cristi7
QUOTE(tajka @ Jun 12 2007, 14:23) [snapback]2956938[/snapback]

Dupa referendum Voiculescu a afirmat ca "se asteapta" la represalii dure si la razbunare din partea lui Basescu.In opinia lui si a ta, acuma oricare este prins "cu ocaua mica" (ca sa il citez pe galeo tongue.gif) este o victima a jocurilor politicie si mai ales a razbunarii lui Basescu...
romaximusro

da da stim.. saracul e nevinovat ca alba ca zapada laugh.gif numai raul de basescu ii insceneaza ceva. Cred ca si ceva extraterestrii is implicati aveau un dinte impotriva ungurului care urma sa-i detecteze & shit
active95
Prezumtia de nevinovat nu mai este la moda din cite se pare. Atita timp cit apare in ziare " pe surse" ca vorbea codat si alte prostii, inseamna ca omul este vinovat nu?
Si Atanasiu a fost intr-o situatie similara. Dupa NUP, din cite imi aduc aminte marinelu' nu a vrut sa il mai repuna in functie.
Nu spun ca omul ar fi curat ( fiindca nici unul nu este, mai ales cind a demonstrat ca se minjeste with the best of them, favorizarea mentineri ridicata a taxelor de interconectare intre companiile de telefonie celulara fiind un posibil argument ) dar cam pute momentul ales thumbdown.gif
PHP_
QUOTE(CapitanuPICARD @ Jun 12 2007, 11:39) [snapback]2956103[/snapback]
salutare rakoczy, stimate coleg de forum.
ce mai faceti dumneavoastra? bine, sanatos? rolleyes.gif

Cred ca a luat exemplul celui pe care il sustinea cu infocare: o votculita, doua, trei....... roll2.gif

LE: Ma refer la Sarkozi, evident! Pentru a trece peste suparare! naughty.gif
romaximusro
QUOTE(active95 @ Jun 12 2007, 21:55) [snapback]2958932[/snapback]
Prezumtia de nevinovat nu mai este la moda din cite se pare. Atita timp cit apare in ziare " pe surse" ca vorbea codat si alte prostii, inseamna ca omul este vinovat nu?
Si Atanasiu a fost intr-o situatie similara. Dupa NUP, din cite imi aduc aminte marinelu' nu a vrut sa il mai repuna in functie.
Nu spun ca omul ar fi curat ( fiindca nici unul nu este, mai ales cind a demonstrat ca se minjeste with the best of them, favorizarea mentineri ridicata a taxelor de interconectare intre companiile de telefonie celulara fiind un posibil argument ) dar cam pute momentul ales thumbdown.gif

aia e valabila in instanta, eu ca persoana particulara nu sunt obligat sa ma iau dupa kkturi avocatesti. rolleyes.gif si sa nu mai facem asa pe nevinovatii, daca e asa, unde e prezumtia de nevinovatie pentru basescu in privinta flotei sau a faptului ca cica ar fi fost securist
qweasd
QUOTE(cristi7 @ Jun 12 2007, 02:22) [snapback]2955254[/snapback]
Oare unde ii Rako?Acum are un nou motiv sa se ia de Base vreo cateva saptamani laugh.gif

Oare nu stii ca Racoczi facuse un pre-infarct dupa Referendum, vazand ca banii primiti de la UDMR, PC, PNL, PRM, PSD s-au aruncat pe Apa Sambetei de catre ungurean ? wink.gif
Mai are unele pusee de atacuri la adresa lui Base, dar sunt foarte palide !
Ce liniste s-a facut pe Forum, de pe 20 mai 2007 !
Ce urlete erau la gura lui Racoczi, aduncandu-ne el posturi sau bloguri ciudate, inventate de el, care-l atacau ordinar, fara dovezi, pe Basescu ?
Acest Naghy e ungur de-al lui, care e corupt pana-n gat, si tradator !
Acum vad ca a amutit, ca avem de ce sa acuzam UDMR-ul pt. ca nici macar partid legal nu e !
Acolo e o troaca de corupti ordinari, in frunte cu Marko Bella, care are si el Dosar Penal ! huh.gif
La fel si Verestoy Attila, ca si altii !
Oricum, Basescu nu face el dosarele, ci Procurorii, asa ca ... rolleyes.gif

astea sunt armele politice ale marelui luptător anti-oligarhi? biggrin.gif să fim serioși. câinii latră, caravana trece.

Sa intelegem ca tu esti latraul de serviciu ?
Musti, cumva ?
Ca vad ca esti cam suparat pe viata ca mai e acuzat un corupt !
Caravana trece, pt. ca nu ne impiedicam noi de un corupt, un mafiot !
Si tu urla la Luna in continuare, TAJKUTZA draga !
Mars de-aici, catelus (tu singur te-ai facut asa, dupa ce am citit postul tau) !
câinii latră, caravana trece ! laugh.gif
MAI RESPIRA SI TU O TZARA !
alalaltu
QUOTE(qweasd @ Jun 13 2007, 00:43) [snapback]2959844[/snapback]
Acolo e o troaca de corupti ordinari, in frunte cu Marko Bella, care are si el Dosar Penal ! huh.gif
La fel si Verestoy Attila, ca si altii !

Oare mai exista in tara asta politicieni fara dosar?
kneekoo
Văd că unii au dat-o în "politici" fără să mai țină cont de topic... dry.gif Era vorba de suspendarea ministrului MCTI.

Apropo de tehnologia informației. Suntem într-un forum de discuții pe internet. Asta înseamnă că mai toată lumea de aici ar putea avea măcar o idee despre ce s-a întâmplat în IT-ul românesc de după revoluție. De-asta lansez o întrebare.

Care dintre miniștrii anteriori au făcut mai multe pentru IT-ul din România?

În afară de actualul (suspendat) ministru, singura persoană la care m-am gândit a fost Dan Nica. A avut ceva de spus și s-a implicat într-o anumită măsură în nevoile de IT ale românilor și totuși, având în vedere "energiile" tuturor tinerilor dispuși să ridice performanțele IT-ul autohton, simt că evoluția dânsului a fost ștearsă. Cu siguranță putea face mai mult.

Dar Zsolt Nagy? Este adevărat că reclama e sufletul comerțului. Cu cât apari mai des la televizor, radio sau în știrile de pe internet, cu atât ești mai bine ținut minte ca o persoană care se implică. Despre motivele pentru care a fost suspendat actualul ministru MCTI nu am ce să spun. De altfel cei mai mulți dintre noi nu avem de unde să știm care sunt jocurile de culise ale politicienilor din fruntea țării. Dacă este vinovat de ceva, trebuie să răspundă pentru asta. Dacă a fost săpat de cineva din motive politice... asta e. Dacă a fost suspendat știm bine că poate fi demis fără probleme. Dacă are asemenea adversari poate ieși chiar șifonat din toată treaba asta. Cam mulți de "dacă"... dar dincolo de asta eu unul spun că omul, a cărei etnie văd că jenează multă lume, s-a zbătut să scoată la lumină destul de multe proiecte IT benefice doritorilor acestei tehnologii de pe dragile noastre plaiuri mioritice, iar cei care stau cu ochii pe evenimentele IT știu asta. A fost cel mai bun până acum.

Sincer, la ce vă așteptați din partea unui ministru MCTI? Probabil ar trebui să dea cu rigla peste degetele nepricepute ale celor de la Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, care habar nu are ce vrea tineretul. E jenant și dezolant să vezi un sistem de învățămât în permanență în stadiu BETA. S-a început cu scosul uniformelor, cu scosul celei de-a doua trepte, examene de capacitate, manuale alternative, tentative de BAC cu 7 materii, de la trimestre la semestre, până la aberațiile actuale. Nu se mai satură de restructurări, când nevoia noastră cea mai mare este o educație competentă, bazată pe practică. Bine că avem tot felul de teorii "inteligente", dar la capitolul practică riscăm să nu avansăm de la statutul de cârpaci la cel de profesioniști. Deja bat câmpii cu educația, dar cu toții am trecut prin câtave dintre etapele BETA ale sistemului actual.

Putea să facă mai mult? Normal. Când nu putem spune chiar și despre noi înșine că am putea face mai mult? Rareori sau niciodată. Nu cunosc mizeriile dintre politicieni dar știu că pentru toată lumea trece timpul și ar fi bine să se ajungă cât mai curând la o soluție din care, sper, să ieșim cu toții bine. Le urez succes.
TamásKónya
QUOTE(marius.bunu @ Jun 12 2007, 11:15) [snapback]2956298[/snapback]
Intreaba-l ce mai face camaradul lui , Fanariotul, care
a disparut ca magaru'n ceata dupa referendum coolspeak.gif

Nu a dispărut nimeni, toți revenim când este nevoie. Vedem tot ce se scrie, analizăm tot. Și oricum nu prea este așa de mult timp de forum ca înainte, cel puțin în cazul meu.
PHP_
QUOTE(TamásKónya @ Jun 13 2007, 06:11) [snapback]2960010[/snapback]
Nu a dispărut nimeni, toți revenim când este nevoie. Vedem tot ce se scrie, analizăm tot. Și oricum nu prea este așa de mult timp de forum ca înainte, cel puțin în cazul meu.

Echipa de soc, condusa de fanariotul e in actiune! puke.gif
roll2.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.