Nu mai deschide partitia la dublu-click
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

adi5ani

Am imprumutat HDD-ul extern unui prieten iar cand l-am adus inapoi antivirusul a detectat un virus pe care l-a si curatat. De atunci, cand dau dublu-click pe cele 3 partitii ale HDD-ului imi apare un mesaj de eroare. In schimb, daca dau click-dreapta pe partitie si merg pe "open" se deschide, de asemenea se acceseaza normal din Windows Explorer. Alta ciudatenie, dupa cum se vede in fotografie, dupa ce dau click dreapta, prima optiune de sus e "open (0)" ?!? , iar open-ul normal e undeva mai jos.
Pot face ceva pentru a reveni situatia la normal, adica sa se deschida partitiile prin dublu-click ? Mentionez ca partitiile HDD-ului intern functioneaza normal la dublu-click.
Singura varianta ar fi reformatarea partitiilor ? Sper ca nu pentru ca, momentan, nu am unde sa stochez altundeva datele de pe ele.
Multumesc.
Click pentru a vizualiza atașamentul
alex_paval
Am patit si eu astfel de problema.A trebuit sa dau un sistem restore dupa ce a sters virusul! Tu cand intrai in acea partitie defapt era un AUTORUN de virus!Partitia ta nu se mai deschide deoarece virusul a fost sters si de aia iti da eroare ca nu gaseste programul!

adi5ani
Cred ca eu nu pot sa ma falolosesc de optiunea "system restore" pentru ca in cazul meu e vorba de un HDD extern. Alte idei ?
Yehppael
vazusem si eu chestia asta acum ceva timp dar putin diferita, cand dadeai dublu clic pe un folder se deschidea fereastra de cautare ... am rezolvat-o umbland prin registrii
BlueMe
Notepad, copy/paste
CODE
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell]
@="none"

Save As... OpenDrive.reg

FreeStyle
QUOTE(Yehppael @ Jun 8 2007, 18:34) [snapback]2942475[/snapback]
vazusem si eu chestia asta acum ceva timp dar putin diferita, cand dadeai dublu clic pe un folder se deschidea fereastra de cautare ... am rezolvat-o umbland prin registrii

cum ai rezolvat problema Yehppael ?
Mowafak
downlodez acest 2 tools

dai scan si sa rezolva

bye

FreeStyle
Salutare Mowafak

multumesc pentru ajutor esti the best,am rezolvat cu utilitarele trimise de tine tnx. first.gif

bye
The_Napster
Am patit si eu. Daca formatezi partitia problema se rezolva.
FreeStyle

Cu utilitarele trimise de Mowafak am rezolvat problema ,totul a revenit la normal.Cel putin la mine a mers,nu a fost nevoie de formatare sau alt procedeu.

by
ra3or
QUOTE(Mowafak @ Jun 30 2007, 15:27) *
downlodez acest 2 tools

dai scan si sa rezolva

bye

mersi, am avut probleme cu deschiderea drive-ului si cu cele 2 tool-uri s-a rezolvat
vrajitoarearodicagheorghe
QUOTE(tomycta @ Jul 24 2007, 16:58) *
Cand va aud pe toti, doar fomat aveti in cap... daca omu are fisiere importante? ce sa faca? sa dea format? mai intai te gandesti ce poti sa faci sa recuperezi date de pe hdd( daca ai) si apoi format( sa elimini posibilii virusi)

Marfa ...chiar au functionat utilitarele smile.gif Tks
mahaiy
QUOTE(tomycta @ Jul 24 2007, 19:58) *
Cand va aud pe toti, doar fomat aveti in cap... daca omu are fisiere importante? ce sa faca? sa dea format? mai intai te gandesti ce poti sa faci sa recuperezi date de pe hdd( daca ai) si apoi format( sa elimini posibilii virusi)

pai le deschid pe alea doua progrmae shi la ce sa dau scan .. wink.gif wink.gif ?
mahaiy
nujtu ce fac mai exact programele astea dar sunt magice thx.. a mers bye
slashdan
QUOTE(Mowafak @ Jun 30 2007, 16:27) *
downlodez acest 2 tools

dai scan si sa rezolva

bye

Si la mine a mers, e super. Ce mai stie sa faca programelele astea? Chiar ma intereseaza.
Silviu18ro2002
Salut tuturor!Am avut si eu aceasi problema, nu puteam sa deschid cele 2 partitii de pe un hard si cu ajutoru` celor 2 programele am reusit, multumesc celor care le`au pus
pe site. thumbup.gif
BlueMe
Chiar o sa rog pe cineva sa verifice. roll2.gif
Rushchord
toata povestea asta cu utilitarele se poate face mult mai simplu cu steregerea unui fisier .ini ascunsin fiecare partitie care are problema asta.formatarea rezolva asta tocmai din cauza ca erau sterse toate fisierle inclusiv cele de system
muflo
Un autorun.ini ascuns pe respectiva partitie provoaca problema... sleep.gif
stoica_cv
QUOTE (Mowafak @ Jun 30 2007, 15:27) *
downlodez acest 2 tools

dai scan si sa rezolva

bye

Salut,

Am o problema asemanatoare. Nu pot sa deschid nici o partitie de pe acelasi hard. Cand dau dublu click nu se deschide, cand dau open cu click dreapta merge. Am downloadat cele doua tools, dar nu stiu ce sa fac.
Si as mai avea o problema, cand deschid explerer, in coltul din stanga sus, pe banda albastra scrie "about: blank - John Sina". NU stiu ce este acest John Sina, este un virus. Am dat scan si McAfee-ul nu vede nimic.....va multumesc anticipat
antinVidia
QUOTE (BlueMe @ Jun 12 2007, 03:35) *
Notepad, copy/paste
CODE
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell]
@="none"

Save As... OpenDrive.reg

Mersi mult BlueMe , chiar de asta aveam nevoie.
Cand accesam o partitie , mi se mai deschidea inca o fereastra in afara celei deschise deja. Umblasem eu la Folder Option\ File Types \ Drive....si in loc sa deschida partitiile normal , imi aparea o fereastra de search cursing.gif . Pana la urma am reusit sa il fac sa deschida partitiile , dar cum am zis le deschidea in ferestre separate. Asta era valabil doar pentru partitii , folderele se deschideau normal , in aceeasi fereastra . Mersi inca odata worthy.gif .

sigismunt
Multumesc si eu BlueMe
jay333
Vad ca sunteti multi care ati patit-o si va rog sa ma informati ce virus este, cum se "ia"si daca trece de Avast cu definitiile la zi. Multumesc.
chester_619
eu am o problema legata de deschiderea folderelor:prima functie este search si nu open cum este normal.am incercat tot ce scrie pe forum si nu merge.are cineva vreo solutie????(in afara de formatare)
nonicutzay
salut am si eu aceiasi problema nu se deschid partitiile.asta e prima oara cand scriu [pe forum pt ca nu stiu ce sa fac. imi apare la cele doua partiti prima optiune clik dreapt "autoplay" iar cand dau dublu clik nu se deschid.am downloadat cele doua chestii da nu stiu cum sa ii dau scan va rog f mult sa ma ajute cineva.sa imi explice cum sa dau scan confusedsmiley.png
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.