tripluxdubluq
7th June 2007, 17:11
ce parere aveti despre leonardo fratilor! eu unu am jurat ca nu mai intru pa la ei cat oi trai! am cumparat o pereche de pantofi de la ei mhhhh undeva la pret mediu spre high care pe langa faptul ca din neatentie abia acasa am observat ca doar interiorul era din piele iar exteriorul sintetic da nu la astea am avut problema mi s au rupt efectiv talpile in 2 saptamani!
XisTeNSe
7th June 2007, 17:32
Eu am o pereche de pantofi luata de la Leonardo acum vreo 4 ani, foarte comozi, din piele. Ii port ~ 4 zile/7 si arata impecabil si in momentul de fata. Dar asta-s eu..
tripluxdubluq
7th June 2007, 19:51
acu deviind de la subiect! nu te ai plictisit frate de ei????????????????
alalaltu
8th June 2007, 00:05
Pai acu 3 ani mi-am luat niste pantofi in Germania de vreo 50 EUR. Acu 2 ani , cam pentru aceeasi suma mi-am luat de la Leonardo in TM. Calitatea e comparabila.
luc4s
8th June 2007, 00:22
QUOTE(tripluxdubluq @ Jun 7 2007, 18:11) [snapback]2937551[/snapback]
ce parere aveti despre leonardo fratilor! eu unu am jurat ca nu mai intru pa la ei cat oi trai! am cumparat o pereche de pantofi de la ei mhhhh undeva la pret mediu spre high care pe langa faptul ca din neatentie abia acasa am observat ca doar interiorul era din piele iar exteriorul sintetic da nu la astea am avut problema mi s au rupt efectiv talpile in 2 saptamani!
Daca nu au trecut 30 zile de la cumparare du-te cu bonul si cere alta pereche sau banii inapoi
Ion_de_la_Raion
8th June 2007, 03:20
QUOTE(tripluxdubluq @ Jun 7 2007, 18:11) [snapback]2937551[/snapback]
ai garantie 30 zile.
tribulus
8th June 2007, 10:43
Adevarul e ca trebuie sa te si pricepi putin. Doar daca n-ai umblat descult pana la varsta asta. E ca la frizer, in zeci de ani, ti-ai facut macar o idee.
Parerea mea e ca ti s-a intamplat. Nu mai sunt pantofii de pe vremuri lipiti cu prenandez. Acum au tehnologie.
Deci .. nu trage concluzii. Eu iau, si am mai luat de la ei. Nu am avut probleme.
luci2001
8th June 2007, 14:35
Apropo de Leonardo,in cate orase is magazinele Leonardo?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.