Transport România - Bulgaria

ManowarRulez

Salut. Pe 29 iunie vreau sa plec in Bulgaria la un festival care are loc in Kaliakra, un orasel situat la 7 km de Kavarna. Ce oferte de transport cunoasteti? Eu ma gandeam sa merg cu trenul pana in Mangalia si de-acolo sa caut un microbuz ceva care sa ma duca pana in Kavarna. Multumesc anticipat smile.gif
trav
Exista o companie de transport care are opereaza o cursa regulata intre Constanta si Varna cu opriri la Mangalia si Balcic.
Saga-Express http://www.saga-express.ro/
De la autogara din Balcic exista autobuze/microbuze spre Kavarna.

ct6610
QUOTE(trav @ Jun 14 2007, 23:53) [snapback]2969377[/snapback]
Exista o companie de transport care are opereaza o cursa regulata intre Constanta si Varna cu opriri la Mangalia si Balcic.
Saga-Express http://www.saga-express.ro/
De la autogara din Balcic exista autobuze/microbuze spre Kavarna.

E fain site-ul asta! Au si Turcia si Italia acolo ! Si preturile par ok.
businessFLO
au cam trecut anii da' mai stie careva de vreo companie care face asemenea curse chestii? am gasit pe net de la duotex com da e naspa ca au numai seara(ajung in Kavarna, unde vreau eu sa ajung, de-abia la 8 seara asa)

alternative am?
inside_spy
Dacă locuiești în partea de vest a țării poți merge până la Budapesta.

Spre exemplu, dacă festivalul are loc cam în aceeași perioadă, poți lua de la Budapesta o cursă Wizz până la Varna pe 27 iunie (aterizare 12:35) cu întoarcerea pe 30 iunie (zbor la 10:15 din Varna).

Toată distracția costă numai 14380 de forinți, adică 52 de euro.
miha_pinkcat
Cunoaste cineva vreo companie care efectueaza curse cu autocarul sau microbuzul din Bucuresti spre DUNI,Bulgaria?
Sau masini de inchiriat pentru aceeasi destinatie?
Thomas-
Cunoasteti un mod de a ajunge la Balcic fie din Bucuresti, fie din Constanta?

miha_pinkcat
CITAT (Thomas- @ 7th June 2009, 13:14) *

Cauta in forum,si ai sa gasesti un subforum cu GPS-ul.Daca nu ai asa ceva,cauta in TURISM BULGARIA sau la TRASEE AUTO.
Rabdare si tutun+succes!
Thomas-
CITAT (miha_pinkcat @ 7th June 2009, 21:55) *
Cauta in forum,si ai sa gasesti un subforum cu GPS-ul.Daca nu ai asa ceva,cauta in TURISM BULGARIA sau la TRASEE AUTO.
Rabdare si tutun+succes!

Am tot cautat, daca-as avea masina nu ar fi nicio problema, dar va trebui sa folosesc transportul public ( sau privat). Am incercat sa vad daca de pe litoralul nostru se gasesc microbuze spre Balcic si exista neindoios, dar nu prea au situri. dry.gif
virgil67

CITAT (Thomas- @ 7th June 2009, 22:13) *
Am tot cautat, daca-as avea masina nu ar fi nicio problema, dar va trebui sa folosesc transportul public ( sau privat). Am incercat sa vad daca de pe litoralul nostru se gasesc microbuze spre Balcic si exista neindoios, dar nu prea au situri. dry.gif

cauta aici

http://www.travelworld.ro/transport/consta...lchik_2548.html

sau

http://www.autogari.ro/Transport/Constanta.../207-15673.aspx
miha_pinkcat
Microbuze direct din Bucuresti am cautat si eu,dar nu am gasit.De inchiriat masina,iarasi e o problema. Singura solutie gasita de mine ar fi cu autocarul.Daca vrei sa afli numele firmei,ma refer la o firma serioasa,cauta-ma in PM.Efectueaza zilnic curse,ar fi cat de cat rentabil,dar in Balcic trebuie sa te descurci singur daca vrei sa vizitezi imprejurimile.Asta ar fi dezavantajul celor care nu au masina personala.

PS-Nu stiu daca am voie sa folosesc nume de firme in forum.
FireSky
Imi scapa numele, insa stiu ca am mers cu o firma cu autocarul anul trecut in Balcic, 35 euro dus-intors/persoana. Am plecat din Piata de langa Casa Poporului ( Constitutiei, cred ). Nu au fost nici un fel de probleme pe drum,am iesit pe la Giurgiu.
mirwoona
Stiti cumva daca exista autobuze/microbuze pentru Bucuresti - Ruse? A fost cineva in ultimul timp? M-ar interesa de asemenea si un pret. Pe net am gasit ca ar fi si ar face o ora si 45 de min, numai ca siteul este neactualizat din 2007...ma gandesc ca poate nu mai este de actualitate.

Sau un taxi? Cam cat ar lua?

foo21okur
CITAT (Thomas- @ 7th June 2009, 12:14) *

De la Bucuresti pana la Constanta/Mangalia iti recomand autocarul, firma Simpa Trans biletul costa 50lei respectiv 57 si face 3 ore jumate. Si de la Constanta sau Mangalia tot cu Simpa Trans pana la Balcic 30 Ron parca. Suna la 0743.333.738 si Iti spun ei exact tot si orele de plecare.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.