probleme imprimanta hp 3550

GABIDANA

Salutare tuturor !
Am o impr. HP 3550 a mers f. bine cu cartusul orioginal, insa duoa ce s-a terminat, l-am reumplut dar...
nu a mai vrut sa printeze.
Ce sfaturi imi dati , se poate face o "pacalire" a imprimantei (chip-ului), pentru ca nu am bani sa cumpar alta imprimanta sau alt cartus original de cate ori mi se termina cartusul.
Va rog dati-mi cateva sfaturi sau locuri unde poate fi facuta aceasta operatiune.
Va multumesc anticipat.
gabicen
QUOTE(GABIDANA @ Jun 6 2007, 19:09) [snapback]2933159[/snapback]
Salutare tuturor !
Am o impr. HP 3550 a mers f. bine cu cartusul orioginal, insa duoa ce s-a terminat, l-am reumplut dar...
Ce sfaturi imi dati , se poate face o "pacalire" a imprimantei (chip-ului), pentru ca nu am bani sa cumpar alta imprimanta sau alt cartus original de cate ori mi se termina cartusul.
Va rog dati-mi cateva sfaturi sau locuri unde poate fi facuta aceasta operatiune.
Va multumesc anticipat.

Salut,

Cartusele black si color de la HP3550 contin si niste cip-uri care trebuiesc inlocuite cu unele noi la reumplere.
Nu stiu unde ai incarcat cartusele sau de unde ai cumparat tonerul cu care ai incarcat cartusele, dar in ambele cazuri,
trebuia sa ti sa spuna sa schimbi si cipurile.

La noi un cip costa 32.52 lei cu tva/culoare.

consumabile.org

dariimd
QUOTE(GABIDANA @ Jun 6 2007, 19:09) [snapback]2933159[/snapback]
Salutare tuturor !
Va multumesc anticipat.

exista o suolutie mai buna, iti pui pe imprimanta un sistem ciss si chipuri autoresetabile si ai scapat de probleme pt totdeauna.

www.ciss.ro
mafalda
Pe aici se mai si glumeste, Pesemne ca nu ai incarcat la timp, s-a uscat prea bine si degeaba le reumpli.
Tel: 0720400789 cere sfaturi, se rezolva.
Doru_Neo
Sa clarificam, e vorba despre un HP PSC 3550 - in cazul asta http://www.refillinstructions.com/HP/H15.htm sau LaserJet 3550 ?
blackmetal
salut eu am o imprimanta hp photosmart c5200 si am o problema la ea.atunci cand ii dau sa imprime imi scoate un rand bun si pe calalalt nu il scoate ba jumatate ,ba nu inteleg nimc sau nu se vede si tot asa.

va rog ajutor..........sad.gif(sad.gif( console.gif
danghetau
hm,cam ce se intimpla pe aici patesc si eu...foarte scurt,la o 3520 dupa ceva timp am fost nevoit sa reumplu cartusul negru (nu cred ca s-a facut vreo alta interventie decit reumplerea) si totul a mers perfect pina cind a venit a doua umplere,la ambele;mi s-a spus ca acel negru era uscat dar dupa putin chin s-a putut reumple.
a mers o perioada dupa care brusc ledul de ON clipeste si nu mai ia nici o comanda,am reinstalat softul si la fel face.
credeti ca e cartusul gol sau e alta buba?imi spune ca ar fi probleme cu unul din cartuse insa nu-mi arata nivelul de cerneala (nici dupa PRIMA reumplere nu mi-a aratat insa a mers brici).
o inlocuire de cartus/o reumplere sau acea schimbare de cip??

gabicen
CITAT (blackmetal @ 1st June 2009, 18:07) *
salut eu am o imprimanta hp photosmart c5200 si am o problema la ea.atunci cand ii dau sa imprime imi scoate un rand bun si pe calalalt nu il scoate ba jumatate ,ba nu inteleg nimc sau nu se vede si tot asa.

va rog ajutor..........sad.gif(sad.gif( console.gif

Cartusul imprimantei dvs. nu mai are cerneala...este este pe "terminate" daca este cartus original si nereumplut (350/351).
Daca este cartus reumplut proaspat si tipareste "intrerupt" - probabil ca are "aer" in zona duzelor de printare care impiedica curgerea cernelei spre duze.

Citeste si aici (recomandari generale): http://consumabile.org/faq.html

gabicen
CITAT (danghetau @ 1st June 2009, 21:22) *
hm,cam ce se intimpla pe aici patesc si eu...foarte scurt,la o 3520 dupa ceva timp am fost nevoit sa reumplu cartusul negru (nu cred ca s-a facut vreo alta interventie decit reumplerea) si totul a mers perfect pina cind a venit a doua umplere,la ambele;mi s-a spus ca acel negru era uscat dar dupa putin chin s-a putut reumple.
a mers o perioada dupa care brusc ledul de ON clipeste si nu mai ia nici o comanda,am reinstalat softul si la fel face.
credeti ca e cartusul gol sau e alta buba?imi spune ca ar fi probleme cu unul din cartuse insa nu-mi arata nivelul de cerneala (nici dupa PRIMA reumplere nu mi-a aratat insa a mers brici).
o inlocuire de cartus/o reumplere sau acea schimbare de cip??

- Schimbare de cip - nu exista acesta varianta la cartusele HP... cele uzuale(!) - nu se schimba cipuri.
Deci nici la 27/28 de la imprimanta dvs.
- Cartus negru uscat dus la a doua reumplere: daca ati facut a doua reumplere la aceasi firma la care a-ti facut-o pe prima este clar ca firma respectiva nu foloseste la reumplere cerneala compatibila cu cartusul dvs.
- "mi s-a spus ca acel negru era uscat dar dupa putin chin s-a putut reumple" - orice cartus uscat se reumple si nici nu este nici un chin- se injecteza cerneala in buretele din cartus. Chinul este cum sa desfunzi duzele cartusului clientului incarcat cu cerneala necorespunzatoare.
- daca duzele cartusului de cerneala nu sunt racite de cerneala se pot distruge si cartusul trebuie inlocuit cu unul nou.

Recomandari pentru cei care apeleaza la firme care ofera servicii de reumplut cartuse:

- puneti cartusul/cartusele intr-un plic din hartie nu intr-o punga din plastic cand mergeti cu ele la reumplere.
- cartusele proaspat golite nu sunt chiar golite total: cand ajungeti la firma care reumple cartuse, la receptie se pune cartusul negru si cel color pe un servetel din hartie - cartusul negru lasa o amprenta dreptunghiulara de cerneala neagra pe servetel iar cel color o amprenta clara din 3 linii paralele si egale de culoare yellow/magenta/cyan. Adica duzele cartusului nu sunt infundate.
- cand receptionati cartusele reumplute faceti acelasi test pe servetel de hartie. Daca cartusul negru nu lasa o amprenta drepunghiulara pe servetel iar cel color 3 linii paralele si de aceasi lungime - cartusele nu sunt umplute corect.
- cereti firmei care a umplut cartusele o garantie de cel putin doua zile - daca cartusele nu tiparesc uniform sau cu culoarea normala - va intoarceti cu cartusele inapoi - atentie: nu insistati daca ati terminat toate cerneala din cartus in cele doua zile de garantie - cartusele umplute au o anumita greutate care se poate verifica usor....va faceti de ras.

Cititi si aici: http://consumabile.org/faq.html

danghetau

Multumesc pentru raspuns.A doua reumplere nu s-a facut la aceeasi firma si mi s-a parut dubios si modul de lucru (poticneala/bilbiiala baiatului de acolo) si bineinteles ca a fost nevoie a doua zi sa ma deplasez din nou la el si sa-i spun sa verifice cartusele ca nu printeaza corect.
E posibil sa nu fi folosit cerneala HP Refill ca de,clientul nu stie,nu?O sa ma duc tot la primul service de care am fost multumit. thumbsup.gif
cooltronic
salut!am si eu probleme cu hp 3550.Nu stiu de ce.Cand vrea sa printez imi zice ca nu mai am cartus deloc.Am schimbat cartusele cu unele noi si degeaba.Ce sa aiba?A stat ceva vreme in casa (era mult praf) am construit ceva (aprox 3 luni).sa fie asta problema?praful?am incercat sa o curat dar nu am surubelnita din aia (alt fel de ''stea'').Ce sa fac ? Am de printat biggrin.gif . Multumesc !
ChemTeacher
HP Color LaserJet 3550n Printer ?
sau HP Deskjet 3550 ?
Precizeaza ce errori iti indica pe LED-uri, pe display sau in PC cand vrei sa printezi .
cooltronic
imprimanta este hp deskjet 3550.Are un singur led (verde).Dupa ce dau print imi zice ceva de genu asta '' Ink levels (si nu imi vede nimic) '' .Nu stiu care e problema cu ea.Ma poate ajuta cineva ? Multumesc !
cooltronic
ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
cooltronic
am nevoie urgent sa printez si nu merge imprimanta.ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sa o fac sa mearga
Ma gandeam sa umblu in ea,dar nu am surubelnita potrivita(alt fel de stea)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.