SUBWOOFER SYSTEm { conectat la o sursa din apartament?}

Chrys20

la ce as putea conecta un subwoofer sistem {de masina} cu amplificator incorporat 2mufe in ........4 mufe out ........ la un transformator sau ceva de genul .pt al folosi in apartament .... eu am folosit un transformator de 12v merge dar la volum mic pt ca atunci cand dau mai tare isi pierde din tensiune si se aude intrerupt ....nu ma prea pricep in domeniu si orice informatie mi'ar fi de folos .multumesc si va doresc o zi buna tuturor peacefingers.gif
adrian jidveian
Incearca cu o sursa de calculator daca ai la indemana(unul din firele galbene=plus 12V si unul negru minus)

miron1947
QUOTE(Chrys20 @ Jun 6 2007, 13:52) [snapback]2931639[/snapback]
la ce as putea conecta un subwoofer sistem {de masina} cu amplificator incorporat 2mufe in ........4 mufe out ........ la un transformator sau ceva de genul .pt al folosi in apartament .... eu am folosit un transformator de 12v merge dar la volum mic pt ca atunci cand dau mai tare isi pierde din tensiune si se aude intrerupt ....nu ma prea pricep in domeniu si orice informatie mi'ar fi de folos .multumesc si va doresc o zi buna tuturor peacefingers.gif

Aflati ce consum de curent(tensiunea este clar 12V) are nevoie si atunci puteti stii ce putere ar trebuii s-a ofere sursa.
Chrys20
QUOTE(miron1947 @ Jun 6 2007, 13:08) [snapback]2931723[/snapback]
Aflati ce consum de curent(tensiunea este clar 12V) are nevoie si atunci puteti stii ce putere ar trebuii s-a ofere sursa.
e sigur de 12v dar atunci cand dau volumul mai tare are variatii de tensiune si nu face fata [ ar trebui vriun stabilizator ceva ....sau e din cauza rolleyes.gif c.a sau cel al c.c ?}
miron1947
Ce curent are nevoie trebuie s-a scrie undeva pe el sau care este valoarea sigurantei de alimentare,tensiunea cade datorite faptului ca sursa nu face fata consumului.Degeaba puneti stabilizator,acesta regleaza tensiunea nepermitind cresterea ei peste limita impusa.
Chrys20
coolspeak.gif peacefingers.gif multumest ...... tuturor .......am rezolvar ...........[aporpo merge si faza cu sursa de pc'u kisstogether.gif }
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.