QUOTE(Icefirealchemy @ Jun 22 2007, 08:08) [snapback]2999896[/snapback]
Sincer dintr-o eroare umana mi-au activat 1mbps. Eu voiam 2.5mbps si de la 1 iulie voi trece probabil la aceasta viteza. Oricum, in caz ca nu stiai, din toamna se va trece la ADSL2+ si vitezele vor fi net superioare celor oferite de UPC.
Si mie nu mi se pare normal sa mi se vanda abonament de 4 mbps si sa mearga cu 2mbps. Macar la Romtelecom cat spun atat dau(din experienta mea de 3 zile
si mai indelungata a altora, vezi forumul Romtelecom).
Si mie nu mi se pare normal sa mi se vanda abonament de 4 mbps si sa mearga cu 2mbps. Macar la Romtelecom cat spun atat dau(din experienta mea de 3 zile
Daca citeai atent in contractul de la UPC ai fi vazut ca zice acolo ca banda NU ESTE GARANTATA! O banda de 4 mbps garantata costa cel putin 400 de euro. Si daca citesti atent si contractul de la clicknet scrie la fel. Deci ei pot oricand sa te lase in 512 kbps fara probleme pentru ca acolo nu iti garanteaza banda de 1 mbps.
UPC garanteaza o viteza de 256 kbps. Si din cate stiu si Clicknet la fel.
Asa ca dragii mei... daca vreti 4 mbps dati 400 de euro lunar pe o conexiune pe fibra si atunci aveti dreptul deplin sa faceti spume ca nu va merge netul in parametrii normali.
Asa ca UPC-ului, rds-ului si altor ISP care nu asigura banda pe care o promoveaza nu aveti ce sa le faceti pentru ca pana la urma tot contractul vorbeste. Pentru ei e de ajuns ca netul sa mearga in limita minima garantata in contract si nimeni nu se va putea atinge de ei.
Numai in cazul in care nu asigura uptime-ul trecut in contract se schimba problema.
Mai ganditi-va.