ClickNet sau UPC
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

DJ MOraleSs

QUOTE(Icefirealchemy @ Jun 22 2007, 08:08) [snapback]2999896[/snapback]
Sincer dintr-o eroare umana mi-au activat 1mbps. Eu voiam 2.5mbps si de la 1 iulie voi trece probabil la aceasta viteza. Oricum, in caz ca nu stiai, din toamna se va trece la ADSL2+ si vitezele vor fi net superioare celor oferite de UPC.
Si mie nu mi se pare normal sa mi se vanda abonament de 4 mbps si sa mearga cu 2mbps. Macar la Romtelecom cat spun atat dau(din experienta mea de 3 zile smile.gif si mai indelungata a altora, vezi forumul Romtelecom).

Daca citeai atent in contractul de la UPC ai fi vazut ca zice acolo ca banda NU ESTE GARANTATA! O banda de 4 mbps garantata costa cel putin 400 de euro. Si daca citesti atent si contractul de la clicknet scrie la fel. Deci ei pot oricand sa te lase in 512 kbps fara probleme pentru ca acolo nu iti garanteaza banda de 1 mbps.
UPC garanteaza o viteza de 256 kbps. Si din cate stiu si Clicknet la fel.

Asa ca dragii mei... daca vreti 4 mbps dati 400 de euro lunar pe o conexiune pe fibra si atunci aveti dreptul deplin sa faceti spume ca nu va merge netul in parametrii normali.

Asa ca UPC-ului, rds-ului si altor ISP care nu asigura banda pe care o promoveaza nu aveti ce sa le faceti pentru ca pana la urma tot contractul vorbeste. Pentru ei e de ajuns ca netul sa mearga in limita minima garantata in contract si nimeni nu se va putea atinge de ei.

Numai in cazul in care nu asigura uptime-ul trecut in contract se schimba problema.
Mai ganditi-va.
mdf
Sa cheme echipa tehnica. In maxim 24 de ore vin sa rezolve problema.

Asa cum am mai spus la ce bun vine echipa tehnica daca iti rezolva problema doar pentru moment si a doua zi iar ai probleme. Apropo de probleme tehnice mi-am adus aminte de ceva foarte amuzant: cand am incheiat contractul cu cei de la UPC mi s-a spus ca nu cumva sa tin mai mult timp modemul scos din priza pentru ca se vor alerta cei de la tehnic laugh.gif biggrin.gif

M-am lamurit cu clicknet-ul asta.

Cum te-ai lamurit? Ai cumva internet de la clicknet? Diferenta dintre 114 si 120 k nu e chiar asa mare, si oricum viteza depinde de o gramada de factori. Noua oferta de la Romtelecom ii umileste din nou pe cei de la UPC care au ramas in urma cu tot: UPC 1 Mbps = 45 RON, Romtelecom 1 Mbps = 7.5 eur (in jur de 24 ron) aproape la jumatate. Doar la abonamentele de 1mb/s sa facem comparatie la pret pentru ca la celelalte in cazul UPC vitezele sunt fake si nu ar fi corect fata de Romtelecom sa facem o comparatie. Sfatul meu sincer : duceti-va la Romtelecom este cu cateva clase peste UPC.

DJ MOraleSs
QUOTE(mdf @ Jun 22 2007, 12:05) [snapback]3000806[/snapback]
Asa cum am mai spus la ce bun vine echipa tehnica daca iti rezolva problema doar pentru moment si a doua zi iar ai probleme. Apropo de probleme tehnice mi-am adus aminte de ceva foarte amuzant: cand am incheiat contractul cu cei de la UPC mi s-a spus ca nu cumva sa tin mai mult timp modemul scos din priza pentru ca se vor alerta cei de la tehnic laugh.gif biggrin.gif
Cum te-ai lamurit? Ai cumva internet de la clicknet? Diferenta dintre 114 si 120 k nu e chiar asa mare, si oricum viteza depinde de o gramada de factori. Noua oferta de la Romtelecom ii umileste din nou pe cei de la UPC care au ramas in urma cu tot: UPC 1 Mbps = 45 RON, Romtelecom 1 Mbps = 7.5 eur (in jur de 24 ron) aproape la jumatate. Doar la abonamentele de 1mb/s sa facem comparatie la pret pentru ca la celelalte in cazul UPC vitezele sunt fake si nu ar fi corect fata de Romtelecom sa facem o comparatie. Sfatul meu sincer : duceti-va la Romtelecom este cu cateva clase peste UPC.

Vitezele nu sunt fake omule. Ce nu intelegi? Trebuie desenat? Uite...

Abonament de 4mbps. Ca sa vezi cu cat dau jos.. vezi un pic mai sus intr-un post anterior.

Deci nu mai vorbi aiurea. Iar cand au venit la mine cei de la tehnic chiar au rezolvat problema si uite ca am net de calitate.
Chestia cu modemul e adevarata. In caz ca il tii scos din priza mai mult de o sapt iti opresc netul din motive de securitate.

Daca nu esti multumit de serviciu nu generaliza. Asta nu inseamna ca UPC merge la fel de prost peste tot.

Si apropo... intre 114 si 130 e mare diferenta... cam de 16 kb care la orice download conteaza.
vlad2006
QUOTE(dragosbm @ Jun 21 2007, 02:39) [snapback]2995005[/snapback]
Te așteptăm în câteva zile cu păreri despre Romtelecom + ClickNet pe topicul de la sectiunea Romtelecom. Chiar sunt curios cum va fi. Sper să ai parametri buni ai liniei.

ce inseamna mai exact parametrii buni ai liniei la clicknet ? adica la ce trebuie sa ma uit ? cred ca are un vecin clicknet si m-as duce la el sa vad cum sta treaba. oricum linia ar trebui sa fie super ca doar sunt la 100-200m de centrala romtelecom. iar suportul tehnic iese din cureta rtc si ajunge la mine in 3 min tongue.gif
dar poate o fi un fir uzat ceva...macar sa le spun cand instaleaza.
JAN_1980
Ca sa-ti faci o idee poti sa-ti spun ca am avut net de la ambele firme : UPC abonament de 4Mb , RTL abonament de 2,5Mb.
La UPC ai sanse sa-ti mearga si cu 4Mbps dar numai in anumite conditii optime , intervale orare si asa mai departe. In rest mi-a mers cam la 100 , 100 si ceva KBps pe torrente si alte file-sharing.
La RTL viteza este 85% din abonament +- 3-4% oriunde si oricand.
Acum tu stii mai bine ce ai nevoie.
ageofdark
ClickNet-ul e stabil si merge constant la 80-85% din banda. Sper sa ramana asa si sa nu fie afectat de marirea nr de abonati. Daca RTC ar mari viteze de upload la 1024 Kbps ar fi ok.
In opinia mea acum pretul internetului e ~ok (ma refer la ab de 2,5 Mbps, ca reper). Daca ar mai ieftini putin telefonia si sa deie minute gratuite in celelate retele fixe ar fi super.

Stie cineva ce intentioneaza Vodafone, in ceea ce priveste internetul pe telefonia fixa lansata de ei?
THX!
cretacic
QUOTE(DJ MOraleSs @ Jun 22 2007, 12:17) [snapback]3000852[/snapback]

Abonament de 4mbps. Ca sa vezi cu cat dau jos.. vezi un pic mai sus intr-un post anterior.

Deci nu mai vorbi aiurea. Iar cand au venit la mine cei de la tehnic chiar au rezolvat problema si uite ca am net de calitate.
Chestia cu modemul e adevarata. In caz ca il tii scos din priza mai mult de o sapt iti opresc netul din motive de securitate.

Daca nu esti multumit de serviciu nu generaliza. Asta nu inseamna ca UPC merge la fel de prost peste tot.

Si apropo... intre 114 si 130 e mare diferenta... cam de 16 kb care la orice download conteaza.

dj morales, inceteaza ca nici la abonamentul meu de 6 mega nu merge cum pretinzi tu ca-ti merge la cel de 4! graficul ala de la speedtest.net e o aiureala; nu asa iti dai seama daca merge bine netul sau nu. uite, eu acum am 30 kB la torrente si e ora 14, nu 21. la acea ora banuiesc ca ar merge cu 10 sau 9, in loc de mult promisii 750. si nici macar nu sunt vreun downloader inversunat ca sa zici ca ar avea motive sa ma limiteze. nu! ei pur si simplu isi bat joc de clienti

mdf
QUOTE(DJ MOraleSs @ Jun 22 2007, 12:17) [snapback]3000852[/snapback]

E mare diferenta numai ca la UPC nu ai 130 ci 120 MAXIM, testat de mine la mai multe persoane cu abonament UPC de 1mb/s. Eu inteleg ca tu esti simpatizant UPC dar cand din 100 de oameni 90% se plang de UPC eu cu ce sa cred ? Cumva ca UPC este o panarama? Poate ca iti merge numai tie bine, asa ca nu generaliza tu. Oricum daca intram la subforum RTC si UPC vom vedea diferentele dintre ele: la UPC o gramada de lume se plange. Eu nu vorbesc aiurea, eu spun ceea ce mi se intampla, si imi spun parerea cum ca Romtelecom functioneaza mai bine.
DJ MOraleSs
QUOTE(cretacic @ Jun 22 2007, 14:05) [snapback]3001431[/snapback]
dj morales, inceteaza ca nici la abonamentul meu de 6 mega nu merge cum pretinzi tu ca-ti merge la cel de 4! graficul ala de la speedtest.net e o aiureala; nu asa iti dai seama daca merge bine netul sau nu. uite, eu acum am 30 kB la torrente si e ora 14, nu 21. la acea ora banuiesc ca ar merge cu 10 sau 9, in loc de mult promisii 750. si nici macar nu sunt vreun downloader inversunat ca sa zici ca ar avea motive sa ma limiteze. nu! ei pur si simplu isi bat joc de clienti

Frate deci acum e ora 14:15
Am facut test pe 4 site-uri sa vezi ca nu bat campii cu dezinvoltura cand zic ca UPC merge bine.
Nu mai vb aiurea ... uite aici.

Mai jos mai ai rezultatele a 3 teste iar cu cateva post-uri mai sus poti vedea cu cat dau eu jos la o ora absolut obisnuita a zilei... si anume 15:00.

Asa ca nu mai generalizati faptul ca UPC merge prost. Nu peste tot e asa. Aveti ghinionul sa aveti admini care nu au nici cea mai mica idee cu ce se mananca un linux. Asta e alta treaba. La Buzau sunt unii din cei mai buni admini din zona si e unul din orasele cu internetul cel mai de calitate.

Vezi screenshoturile si nu mai vorbi aiurea. Generalizarea e greseala pe care o face tot romanul... inclusiv tu cretacic.
De uptime-ul netului meu de la UPC nu mai zic ca iar te oftici.

P.S Nu tin cu UPC sau cu alt ISP. Tin cu cine ofera calitate. La ora asta UPC pt mine si nu numai face asta. Drept dovada faptul ca in Buzau are cei mai multi abonati din oras.
PUNCT!
mdf

DJ MOraleSs o simpla intrebare: cand din 10 oameni, 9 imi spun ca UPC nu functioneaza bine, eu pot spune ca in general UPC functioneaza ...... rapsunsul il astept de la tine.
DJ MOraleSs
QUOTE(mdf @ Jun 22 2007, 14:44) [snapback]3001586[/snapback]
DJ MOraleSs o simpla intrebare: cand din 10 oameni, 9 imi spun ca UPC nu functioneaza bine, eu pot spune ca in general UPC functioneaza ...... rapsunsul il astept de la tine.

In Buzau, doar 1 om din 10 se plange ca merge prost. Te las pe tine sa tragi concluziile.
dragosbm
QUOTE(ageofdark @ Jun 22 2007, 13:51) [snapback]3001349[/snapback]
ClickNet-ul e stabil si merge constant la 80-85% din banda. Sper sa ramana asa si sa nu fie afectat de marirea nr de abonati. Daca RTC ar mari viteze de upload la 1024 Kbps ar fi ok.
In opinia mea acum pretul internetului e ~ok (ma refer la ab de 2,5 Mbps, ca reper). Daca ar mai ieftini putin telefonia si sa deie minute gratuite in celelate retele fixe ar fi super.

Stie cineva ce intentioneaza Vodafone, in ceea ce priveste internetul pe telefonia fixa lansata de ei?
THX!

Viteze de 1 Mbps de Upload prin ADSL de la Romtelecom ... puține șanse. Netul va merge bine și după mărirea numărului de abonați sau suplimentarea de bandă. Minute incluse pentru alte rețele de telefonie fixă de la Romtelecom... puțin probabil.
Cât despre telefonia fixă de la Vodafone... se pare că nu este bazată pe perechi de cupri ca și la Romtelecom, deci nu este telefonie fixă în adevăratul sens al cuvântului.

Cât despre netul de la Astral/UPC... pot spune că este o loterie... am văzut cum merge la un prieten care avea 6 Mbps în Cluj... muulte pachete pierdure, ping foarte variabil din cauze necunoscute... Viteza câteodată 700 kB/sec, alteori mult mai mică... Site-urile nu se încărcau chiar așa de "instant" precum mă așteptam. Concluzia mea este că nu se merită UPC...
cretacic
QUOTE(DJ MOraleSs @ Jun 22 2007, 14:21) [snapback]3001511[/snapback]
Frate deci acum e ora 14:15
Am facut test pe 4 site-uri sa vezi ca nu bat campii cu dezinvoltura cand zic ca UPC merge bine.
Nu mai vb aiurea ... uite aici.

Mai jos mai ai rezultatele a 3 teste iar cu cateva post-uri mai sus poti vedea cu cat dau eu jos la o ora absolut obisnuita a zilei... si anume 15:00.

Asa ca nu mai generalizati faptul ca UPC merge prost. Nu peste tot e asa. Aveti ghinionul sa aveti admini care nu au nici cea mai mica idee cu ce se mananca un linux. Asta e alta treaba. La Buzau sunt unii din cei mai buni admini din zona si e unul din orasele cu internetul cel mai de calitate.

Vezi screenshoturile si nu mai vorbi aiurea. Generalizarea e greseala pe care o face tot romanul... inclusiv tu cretacic.
De uptime-ul netului meu de la UPC nu mai zic ca iar te oftici.

P.S Nu tin cu UPC sau cu alt ISP. Tin cu cine ofera calitate. La ora asta UPC pt mine si nu numai face asta. Drept dovada faptul ca in Buzau are cei mai multi abonati din oras.
PUNCT!

asta e de la speedtest

acum cel de la gazduire.ro

Viteza @ Gazduire.ro

Largimea de banda de care dispui acum este de 3.41 Mbps
insemnand ca poti descarca cu 435.99 KB/sec. de pe serverele noastre.

Viteze de acces pe diverse conexiuni

Dial-up V.34 33.6 kbps

Dial-up V.90 53.3 kbps

Linie inchiriata 64 kbps

Modem Cablu 128 kbps

CDMA2000 (ZAPP) 153.6 kbps

CONEXIUNEA TA 3487.9 kbps

Atentie: Testul are o valore informativa. Rezultatele acestuia depind de mai multi factori. Pentru mai multe detalii, te rugam sa citesti Definitii si Intrebari frecvente din pagina testului.

Testeaza din nou Inchide

acum speedometer

download 2,55 mbps
upload 463 kbps

si de la speed.timisoara.ro

Modem 56k 56 Kbps (7 Ko/sec)
Cablu 64k 64 Kbps (8 Ko/sec)
Cablu/ADSL/128k 128 Kbps (16 Ko/sec)
Cablu 256k 256 Kbps (32 Ko/sec)
Cablu/ADSL 512k 512 Kbps (64 Ko/sec)
Cablu/ADSL 1024k 1024 Kbps (128 Ko/sec)
Cablu 1100k 1100 Kbps (137.5 Ko/sec)
T1 1500 Kbps (187.5 Ko/sec)
Cablu/DSL 2M 2000 Kbps (250 Ko/sec)
Cablu/DSL 6M 6000 Kbps (750 Ko/sec)
Viteza masurata : 2679.278 Kbps (334.91 Ko/sec)

comentariile le las pe mana ta

DJ MOraleSs
QUOTE(cretacic @ Jun 22 2007, 21:58) [snapback]3003360[/snapback]
asta e de la speedtest

acum cel de la gazduire.ro

Viteza @ Gazduire.ro

Largimea de banda de care dispui acum este de 3.41 Mbps
insemnand ca poti descarca cu 435.99 KB/sec. de pe serverele noastre.

Viteze de acces pe diverse conexiuni

Dial-up V.34 33.6 kbps

Dial-up V.90 53.3 kbps

Linie inchiriata 64 kbps

Modem Cablu 128 kbps

CDMA2000 (ZAPP) 153.6 kbps

CONEXIUNEA TA 3487.9 kbps

Atentie: Testul are o valore informativa. Rezultatele acestuia depind de mai multi factori. Pentru mai multe detalii, te rugam sa citesti Definitii si Intrebari frecvente din pagina testului.

Testeaza din nou Inchide
acum speedometer
download 2,55 mbps
upload 463 kbps
si de la speed.timisoara.ro

Modem 56k 56 Kbps (7 Ko/sec)
Cablu 64k 64 Kbps (8 Ko/sec)
Cablu/ADSL/128k 128 Kbps (16 Ko/sec)
Cablu 256k 256 Kbps (32 Ko/sec)
Cablu/ADSL 512k 512 Kbps (64 Ko/sec)
Cablu/ADSL 1024k 1024 Kbps (128 Ko/sec)
Cablu 1100k 1100 Kbps (137.5 Ko/sec)
T1 1500 Kbps (187.5 Ko/sec)
Cablu/DSL 2M 2000 Kbps (250 Ko/sec)
Cablu/DSL 6M 6000 Kbps (750 Ko/sec)
Viteza masurata : 2679.278 Kbps (334.91 Ko/sec)

comentariile le las pe mana ta

Eu iti fac teste pe oricare din site-urile de mai sus la orice ora din zi sau din noapte doresti si iti arat ca vitezele sunt aceleasi. Nu oscileaza mai departe de ce ai vazut mai sus. Cat despre UPC Braila e recunoscut ca acolo lucreaza niste admini care nu au nici cea mai mica treaba cu administrarea unui server sau cu administrarea retelelor.

Dupa cum am zis si mai devreme... Buzau este unul din putinele orase in care se gaseste net de calitate (nu numai la UPC). Asa ca asta e treaba cu UPC in Braila. Dar daca in Braila nu merge bine nu trebuie sa generalizezi toata treaba. Asta am vrut sa spun de la inceput.

Toate cele bune!
dawin45
QUOTE(mdf @ Jun 22 2007, 14:44) [snapback]3001586[/snapback]

cand 6 din 11 oameni ce se duc la munca in europa cersesc... si eu locuiesc in germania(teoretic/practic nu)si deduc ca toti din romania sunt cersetori deci insemna ca noi(cei din romania) suntem o tara de cersetori asta zizi?

on topic nu tot ce se zice pe forum e adevarat... unii au accounturi special create pt. a atrage capcane:" AM SCAPAT DE UPC!! M-AM MUTAT LA Clicknet"[si ce draq imi zici mie ce m-a intereseaza de tine,sa-ti fie de bine si gata,Stai ca exista forum specializat pt clicknet?] e ca si cand te uiti la publicitate pe forumul asta mesaje ca si suntem m-ai buni decat Upc mutati-va la noi... e demontrat stiitific ca erdeeshul(limiteaza vitezele intre orele 12-20 sursa forumul rds)publicitatea e doar o unelta care exista si pe forum, dar asta nu se observa e pt. ca e un forum ce vorbesc oameni reali(and so you think), nu-i ca televizorul...
mdf
QUOTE(dawin45 @ Jun 23 2007, 22:39) [snapback]3007000[/snapback]
cand 6 din 11 oameni ce se duc la munca in europa cersesc... si eu locuiesc in germania(teoretic/practic nu)si deduc ca toti din romania sunt cersetori deci insemna ca noi(cei din romania) suntem o tara de cersetori asta zizi?

on topic nu tot ce se zice pe forum e adevarat... unii au accounturi special create pt. a atrage capcane:" AM SCAPAT DE UPC!! M-AM MUTAT LA Clicknet"[si ce draq imi zici mie ce m-a intereseaza de tine,sa-ti fie de bine si gata,Stai ca exista forum specializat pt clicknet?] e ca si cand te uiti la publicitate pe forumul asta mesaje ca si suntem m-ai buni decat Upc mutati-va la noi... e demontrat stiitific ca erdeeshul(limiteaza vitezele intre orele 12-20 sursa forumul rds)publicitatea e doar o unelta care exista si pe forum, dar asta nu se observa e pt. ca e un forum ce vorbesc oameni reali(and so you think), nu-i ca televizorul...

Cand 6 din 11 oameni plecati in Europa se duc la cersesc atunci pot spune ca majoritatea celor plecati in Europa cersesc.
dawin45
QUOTE(mdf @ Jun 23 2007, 23:43) [snapback]3007242[/snapback]
Cand 6 din 11 oameni plecati in Europa se duc la cersesc atunci pot spune ca majoritatea celor plecati in Europa cersesc.

pai din ce-i 6 din 11(care cersec) m-ai sunt si ce-i 5 din 11 care muncesc cinstit, crezi ca ei au avut un cuvant de spus?

adik si ce daca 8/10 useri UPC is nemultumiti asta nu inseamna ca cei 2/10(neutri/multumiti) n-au nimica de zis e ca si cum te-ai uita doar la partea goala a paharului(a lucrurilor) fara ati da seama ca m-ai exista si o parte m-ai putin plina in pahar....
ce conteaza daca nu l-ai votat pe base daca el o castigat referendumul?
pe forum is prea putine exmple pozitive si ce daca? daca ar fi rau la toti nu ne-am muta la un alt provider si UPC n-ar m-ai exista...
mdf
QUOTE(dawin45 @ Jun 24 2007, 00:14) [snapback]3007360[/snapback]
pai din ce-i 6 din 11(care cersec) m-ai sunt si ce-i 5 din 11 care muncesc cinstit, crezi ca ei au avut un cuvant de spus?

adik si ce daca 8/10 useri UPC is nemultumiti asta nu inseamna ca cei 2/10(neutri/multumiti) n-au nimica de zis e ca si cum te-ai uita doar la partea goala a paharului(a lucrurilor) fara ati da seama ca m-ai exista si o parte m-ai putin plina in pahar....
ce conteaza daca nu l-ai votat pe base daca el o castigat referendumul?
pe forum is prea putine exmple pozitive si ce daca? daca ar fi rau la toti nu ne-am muta la un alt provider si UPC n-ar m-ai exista...

Pai de aceea exista expresia "in general" pentru ca daca erau toti nemultumiti am fi spus "in totalitate". Si daca ar fi rau la toti nu ne-am muta toti pentru ca unii nu au o alternativa. Eu cunosc o gramada de lume neutra care e neutra dar de fapt e tot nemultumita de serviciile UPC. Cel putin in cazul meu majoritatea persoanelor cu care am discutat sunt foarte dezamagite de serviciile UPC.
DJ MOraleSs
QUOTE(mdf @ Jun 24 2007, 09:45) [snapback]3007975[/snapback]
Pai de aceea exista expresia "in general" pentru ca daca erau toti nemultumiti am fi spus "in totalitate". Si daca ar fi rau la toti nu ne-am muta toti pentru ca unii nu au o alternativa. Eu cunosc o gramada de lume neutra care e neutra dar de fapt e tot nemultumita de serviciile UPC. Cel putin in cazul meu majoritatea persoanelor cu care am discutat sunt foarte dezamagite de serviciile UPC.

Si UPC are o mare parte din vina pentru faptul ca merge prost in unele zone ale tarii. Vina in sensul ca nu au angajat niste administratori de server competenti si care sa stie ceea ce fac. Pe cealalta parte mai are vina pentru ca nu peste tot a investit in infrastructura.
Am mai spus-o si o mai spun. La Buzau exista unii din cei mai buni administratori si unii din cei mai buni oameni care se ocupa de retea pe oras (nu numai la UPC). S-a refacut acum 2 sau 3 ani infrastructura pe tot orasul. Deasta merge asa bine aici, deasta UPC are cei mai multi abonati din oras, desi exista cel putin 6 alternative de ISP in oras si aproape toti il acopera in intregime.
Casieria a fost modernizata si dotata cu aer conditionat si o prezentare competenta a serviciilor, departamentul de relatii cu clientii care este de gasit intre orele mentionate in program, etc.

Parerea mea, UPC ar trebui sa investeasca mai mult in infrastructura si sa angajeze personal competent si specializat. Doar asa problemele existente in tara vor disparea. Si i-as sfatui pe domnii de la Bucuresti (sediul central al UPC) sa ia drept exemplu orasul Buzau din toate punctele de vedere.

Eu beneficiez de toate serviciile lor inclusiv telefonie, si sincer nu m-as mai intoarce la Romtelecom nici daca mi-ar da 5 ani abonament gratuit cu minute gratuite si internet cu reducere de 90% la abonament pe viata. Merge absolut impecabil si nu a picat macar o data (in afara de momentele foarte rare in care baietii de la Electrica mai intrerup curentul in zona). Netul merge impecabil cu un uptime de 99,8%, televiziunea se vede sticla iar daca e vreo problema baietii vin in maxim 24 de ore de la reclamare. Mentionez ca nu am mai avut un deranjament din luna august 2006 iar de atunci reteaua a trecut prin cateva furtuni serioase si sa nu uit sa mentionez ca stau cam departe de centrul orasului, adica aproape de periferie.
Concluzia o trageti voi.
dabb
pt o usoara comparatie a serviciilor rog utilizatorii serviciilor UPC, RDS, si altii, daca se poate sa posteze rezultatele unor teste similare, asa cum am atasat.

ping www.yahoo.com -n 1000
download la un fisier. (eu am descarcat o imagine de pe ftp.freebsd.org).

eu am ADSL 4Mb/s.
se poate observa calitatea serviciului, constanta, etc
din punctul meu de vedere conditiile contractuale sunt respectate 100%.
asa e si la UPC? sau RDS?
dand6709
La toti furnizorii de pe piata exista si clienti multumiti carora le functioneza conexiunea la parametrii din contract si care sunt convinsi ca au facut cea mai buna alegere dar si clienti carora le merge prost si care nu stiu cum sa-si schimbe mai repede furnizorul. Comparatiile intre serviciile oferite de diversi operatori pot fi subiective.
Eu cred ca daca esti multumit de serviciul primit si de pretul platit nu are niciun rost sa cauti sa-ti schimbi furnizorul doar pentru ca ti-a spus un prieten sau ai citit pe un forum ca "dincolo era mai ieftin" sau mai nu stiu cum. Se stie ca mai binele e dusmanul binelui si s-ar putea sa ajungi in situatia in care desi toata lumea lauda serviciul oferit de X tocmai tu sa fii ala caruia ii merge prost. Cauta altceva doar atunci cand esti nemultumit de calitate si/sau pret.
Parerea mea...
DJ MOraleSs
QUOTE(dabb @ Jun 25 2007, 11:25) [snapback]3012213[/snapback]
pt o usoara comparatie a serviciilor rog utilizatorii serviciilor UPC, RDS, si altii, daca se poate sa posteze rezultatele unor teste similare, asa cum am atasat.

ping www.yahoo.com -n 1000
download la un fisier. (eu am descarcat o imagine de pe ftp.freebsd.org).

eu am ADSL 4Mb/s.
se poate observa calitatea serviciului, constanta, etc
din punctul meu de vedere conditiile contractuale sunt respectate 100%.
asa e si la UPC? sau RDS?

Iata testul la mine. Ora 15:25. O conexiune broadband de 4 mb/s pe cablu tv de la UPC. Sunt din Buzau. Si sper ca testul asta sa ii lamureasca si pe cei care cred in continuare ca bat campii in legatura cu UPC.
Ping-ul a mers 2 minute ca sunt pe fuga... dar oricum testul e foarte relevant.
Oricum din cate vad UPC merge mai bine decat ClickNet. Si din nou repet ca nu as renunta la UPC orice oferta mi-ar face Romtelecom.
Radu18
Am făcut și eu un ping la www.yahoo.com.

Și ceva teste:

Asta este pe RDS - Fiberlink de 15 $ - 4 Mbps.
msmihai
DJ MOraleSs, se pare ca tie iti merge netul mai bine, desi avem abonamente identice. la mine pingul e peste 70 pe yahoo iar viteza nu sare de 400 . Din nou, nu avem un serviciu standard ci in functie de importanta zonei in care este alocata banda.
DJ MOraleSs
QUOTE(msmihai @ Jun 25 2007, 20:43) [snapback]3014844[/snapback]
DJ MOraleSs, se pare ca tie iti merge netul mai bine, desi avem abonamente identice. la mine pingul e peste 70 pe yahoo iar viteza nu sare de 400 . Din nou, nu avem un serviciu standard ci in functie de importanta zonei in care este alocata banda.

Nu e vorba de importanta zonei unde este alocata banda. Eu stau intr-un cartier de periferie al orasului. Depinde mult de infrastructura si adminii care se ocupa de servere. Cunosc mai multi prieteni din mai multe zone ale orasului carora le merge la fel de bine ca si mie.
Deschide un explorer si intra pe modem la 192.168.100.1 si posteaza aici nivelurile de semnal de pe modem.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.