QUOTE(nope @ Jun 7 2007, 07:10) [snapback]2934896[/snapback]
Eu personal astept ca in Cluj sa vina peste tot RDS-ul 
Poti sa mai astepti mult si bine. RDSul nu are cum sa patrunda in Cj peste UPC. Eu cand am fost la RDS acum juma de an mi-au zis ca prioritatea lor in Cj este sa vanda cat mai multe lighene de JIJI. I-am intrebat in mod expres de net... au zis ca lucreaza la infrastructura... dar nu am vazut pe nimeni montand nimic. Cel putin in zona in care stau eu (pe Horea).
Eu am net de la o retea de cartier care are ca furnizor pe UPC. And guess what... merge infect netul. Pe langa problemele tipice unei retele de cartier (virusi, flooduri, switchuri busite) mai adauga si faptul ca doua saptamani pe luna e picata linia UPCului intre Cj si Bucuresti.
Daca dai un tracert pe pe www.google.com vezi numai stelute cand intra pe reteaua UPC.
Eu tocmai am renuntat la CATVul de la UPC si incerc din rasputeri sa imi pun ClickNet. Cei de la RTC tehnic zic ca nu mai au porturi si ca au foarte multe cereri din zona pentru serviciul clicknet. Deci concluzia este cat se poate de evidenta: lumea fuge de UPC ca dracul de tamaie.
Putem sa ii multumim din nou marelui conducator Funar pentru situatia de monopol de care se bucura UPCul in Cluj. Cred ca e cea mai dezastruasa situatie din tara. E absurd ca cea mai mare parte a Clujului sa primeasca net din Bucuresti cand prima bucata a retelei de fibra a fost introdusa in tara de Astral tocmai prin Cluj.