Mario_Lando
26th March 2008, 23:15
Salutare.Azi am instalat si eu clicknet-ul(am abonamentul de 6mbs) si am niste probleme.De tras trage cam cu 650 kb/s(real),asta inseamna cam 5mb nu 6.Oricum am auzit ca 6mbs sunt "best effort".Este buna viteza?Alta problema este ca nu prea pot sa ma dau pe Dc++ cu el,nu vrea sa se conecteze la majoritatea hub-urilor,iar daca se conecteaza,nu-mi merge decat pe pasiv.Este cazul sa ii chem pe cei de la Romtelecom?Sal all!
dawin45
26th March 2008, 23:17
se pare ca si clicknet e limitat la p2p, nu ai ce sa le faci...decat sa treci la noua tehnologie bittorent folosind utorrent beta,care trece peste limitari...
jamma
26th March 2008, 23:53
cmidp
27th March 2008, 09:48
QUOTE (Mario_Lando @ Mar 26 2008, 23:15)

Salutare.Azi am instalat si eu clicknet-ul(am abonamentul de 6mbs) si am niste probleme.De tras trage cam cu 650 kb/s(real),asta inseamna cam 5mb nu 6.Oricum am auzit ca 6mbs sunt "best effort".Este buna viteza?Alta problema este ca nu prea pot sa ma dau pe Dc++ cu el,nu vrea sa se conecteze la majoritatea hub-urilor,iar daca se conecteaza,nu-mi merge decat pe pasiv.Este cazul sa ii chem pe cei de la Romtelecom?Sal all!
Cheama-i daca vrei sa te factureze cu 20 euro ca sa-ti spuna ca pt ca DC++ sa mearga in mod activ trebuie sa-ti faci portforwarding de pe router.
Singura limitare p2p la CLicknet sunt cunostintele tehnice ale utilizatorului.
fearme666
27th March 2008, 10:22
Internet clicknet ---pachet de 6 Mbps VIteze pe www.speedtest.net
dawin45
27th March 2008, 14:46
dude tipul se referea cai limitat la p2p degeaba ii merge browsingul blana ca el vrea sa ia de pe net stuff si nu poate,ca au gasit astia sa faca sa merga browsingul blana cu afectare doar la p2p la viteza....
cmidp
27th March 2008, 15:20
QUOTE (dawin45 @ Mar 27 2008, 14:46)

dude tipul se referea cai limitat la p2p degeaba ii merge browsingul blana ca el vrea sa ia de pe net stuff si nu poate,ca au gasit astia sa faca sa merga browsingul blana cu afectare doar la p2p la viteza....
E limitat de cunostintele lui tehnice nu de CLicknet.
Zyx
28th March 2008, 19:16
QUOTE (cmidp @ Mar 27 2008, 15:20)

Idem. La clicknet nu se fac limitari, cat platesti atat ti se da.
_darthmaul
30th March 2008, 15:43
QUOTE (cmidp @ Mar 27 2008, 15:20)

Clicknet-ul e limitat de tehnologia pe care o foloseste, adica ADSL si variatiunile acestuia. Asa ca daca mai bagau si alte limitari nu mai era chiar nimic de capul lui...
Mario_Lando
22nd June 2008, 00:48
stai tu linistit ca nu sunt limitat de cunostintele tehnice.Hai ca mi-ai placut!!!Cand faceam eu port-forwarding pe Netgear RP-114,tu nici nu auzisei ce inseamna aia rutare.Si crede-ma ca e mult mai greu de facut rutarea decat pe un amarat de Speedtouch 516.Pur si simplu nu mergea pe dc++ decat pe pasiv!!!Si da,marea configurare care trebuie facuta la un 516v6 e optiunea aia daca ai auzit:Assign the public IP address of a connection to a device....ce sa-ti spun,mura-n gura,asta nu e rutare hard e facuta de soft-ul modem-ului care seteaza la randul lui hard-ul si in cazul meu il seta prost daca poti sa intelegi.In orice caz,rezolvarea a aparut cu un upgrade de firmware la versiunea 7.4 asta asa,pentru cultura ta generala!S-auzim de bine!
MasterC
22nd June 2008, 11:49
whoo, Mario_Lando, ce i-ai zis-o, i-ai dat clasa ce sa mai!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.