kostyq
17th April 2004, 07:05
MAi bine suna-l pe ala de la :kiss: FM
mister_rf
17th April 2004, 09:07
Uite aici un site pe care gasesti o multime de programele ce simuleaza "probleme" in Windows.
beefy``
18th April 2004, 21:28
mai stie cineva si alte adrese web pt nijte programe...ca astea nu-s chiar ceea ce aveam in minte....
)
mister_rf
18th April 2004, 21:37
Daca se poate si ai acces, poti sa-i instalezi "Symantec pcAnywhere". Daca se ascunde iconul din tray este o solutie care rezolva multe din cerintele impuse. :cool:
Monitoxus
18th April 2004, 22:16
Vezi ca instalarea unui VIRUS (real) este ILEGALA si NU este tocmai o gluma placuta. Daca ai fi amicul meu probabil dupa o gluma de asta ai traversa pe trotuarul celalalt cand m-ai vedea...
beefy``
18th April 2004, 22:45
stati calmi oameni buni....ca io nu planuiesc sa fac asta din ura...e un fel de "practical joke" ..... si el n-o sa me reclame..SIGUR!!...
si pe deasupra...io nu vroiam neaparat un virus(real)..ci o "joaca de copii"...care sa-l "chinuie" 2-3 zile...
cniky
19th April 2004, 07:03
voi va plictisiti ingrozitor ...
beefy``
19th April 2004, 16:40
aha!
angelz
20th April 2004, 18:01
eu nu m-as supara.....
Lup
14th June 2004, 13:35
tare misto farsa
parca vezi ca se enerveaza pretenu si arde un format
cel mai misto formatu scapa de orice belea
add
21st June 2004, 20:24
n-ai decat sa-i instalezi sub7 daca n-are antivir! dar e o fapta utrata din partea ta!
ncezar2000
21st June 2004, 21:23
Ai putea ca sa faci cu totul altceva. faci un "printscreen "pe desktop si-l "arunci" fisierul in "paint" si de acolo il salvezi in format .jpg
Urmatorul pass este setarea imaginii de desktop ( si anume fisierul pe care la-i salvat tu mai devreme)
Acum poti ca sa ii stergi icoanele .
O sa apese omu pe icoane mult si bine
vreau sa spun ca mie mi-a mers farsa nemaipomenit la scoala . .. am ras vre-un sfert de ora ..pana sa-si de "patitul " seama, eu intre timp "acuzandu-l " ca a facut ce a facut si a virusat calculatorul.
bineinteles ..un user mai experimentat o sa-si dea seama imediat ..dar in speranta ca prietenul tau nu este chiar asa de experimentat ..ai putea sa incerci si varianta mea
Bitch_in_Red
21st June 2004, 22:51
Intr-un mediu de lucru "normal" asa ceva NU este posibil!
Si spun asta pentru ca daca:
- sistemul de operare este un sistem bazat pe NT technology (NT4, 2000 sau XP pro);
- parola se schimba odata la 30 zile;
- parola nu se scrie nicaieri (pe biletele sub tastatura);
- parola nu se spune colegilor, sau daca o faci in caz extrem, data viitoare cand te loghezi o schimbi!
- lungimea minima a parolei trebuie sa fie de minim 10 caractere, sa fie alfanumerica si sa contina cel putin un caracter special, si sa nu se repete aceiasi parola folosita in ultimele 12 luni de zile;
- cand angajatul paraseste locul de munca temporar (pentru pauza, sau WC) are obligatia sa faca "Lock Computer";
- screen-saver-ul sa fie setat la 5 minute si parolat;
- la plecarea de la servici se face log-out si inchiderea computerului!
- orice nerespectare a acestor prevederi duce la sanctiuni ce pot merge pana la desfacerea contractului de munca.
In aceste conditii vei putea sa ai acces la computerul lui sa il "virusezi" numai daca esti administratorul retelei sau daca el isi face parola publica, caz in care ar trebui sa te gandesti de mai multe ori inainte de a-i face bucuria... nu?
sigxcpu
22nd June 2004, 07:26
@Lady: ai cititit multe carti?
badmania98
22nd June 2004, 11:47
Lady in Red are dreptate. Eu lucrez momentan intr-o baza NATO si regulile sunt exact cele enumerate de LADY.
eiffel
22nd June 2004, 12:11
Cool rules.
Din pacate nu dau 2 bani pe asemenea reguli. Astea sunt ptr oameni cinstiti. Daca ai acces FIZIC la un calculator, si daca are si CD-Rom, se poate intra in orice OS, cat ar fi el de protejat. Chiar si fara sa stii parola.
DeeJay
22nd June 2004, 14:04
gluma cu boot cd-ul linux si sch. parola de admin .... sau copy sam & decrypt
mai bine power menu si-i faci fereastra trensparenta, iar background-ul sa fie un print screen al respectivei aplicatzii .... sa vezi cate click-uri da in meniuri pana se prinde ...
Bitch_in_Red
22nd June 2004, 14:14
Originally posted by sigxcpu
@Lady: ai cititit multe carti?
da am cititit multe carti, dar asta nu inseamna ca sunt mai desteapta, nu? Eu v-am spus cum ar trebui sa fie in mod "normal", sau daca vrei altfel pus, asa cum as impune eu daca as avea oameni lucrand pentru mine.
Daca tu ai probleme si nu vrei sa ma crezi pentru ca nu prea te-ai dus pe la biserica, e treaba ta. Punct. N-ai decat sa nu-l crezi nici pe badmania. In final fiecare crede ce vrea el... de aia suntem asa de democrati, diferenta este ca in mod "normal", indiferent ce crezi, trebuie sa repecti regulile jocului!
Ca in RO s-a impamantenit regula de aur: "regulile sunt facute pentru a fi incalcate" - pe mine asta nu ma mai intereseaza!
good luck!
:asthanos:
altfel
21st July 2004, 11:17
uite aici gluma daca vrei
scoate tastele de la tastatura si aranjeaza-le in ordine alfabetica. si sa te tii atunci de burta. mai ales daca nu tasteaza blind.
PsichoDaddy
29th August 2004, 05:03
te duci in bios si-ti faci de cap, dar cu grija
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.