Spaga la starea civila

Idiotus

Tocmai ma insor. Asa i se pune omului pata uneori... Am gasit local, am hotarat data... tot tacamul. Acum stiu ca e un termen legal cand poti sa depui cererea pentru a putea sa faci cununia civila la o anumita data. Cunoscutii ma ameninta ca daca nu dau spaga, nu o sa reusesc sa pun evenimentul la data la care vreau sau la o ora rezonabila.
Asa e?
Daca e cu spaga, cui se da? Cat se da? Cat mai tine asa? Ca nu vreau sa fac petrecerea si cununia dupa....
Dihorul Razboinic
Mai, poate amicii tai vorbesc prostii. Nu stiu, nu m-am casatorit in ultima vreme. Sfatul meu: nu da, iar daca iti cere, intreaba si tu ca omu' cit vrea: 5,60 sau 7,62? smile.gif

Iris_
QUOTE(Dihorul Razboinic @ Jun 3 2007, 00:07) [snapback]2918047[/snapback]
Mai, poate amicii tai vorbesc prostii. Nu stiu, nu m-am mai casatorit in ultima vreme. Sfatul meu: nu da, iar daca iti cere, intreaba si tu ca omu' cit vrea: 5,60 sau 7,62? smile.gif

Cred ca e o tampenie fara margini. Tocmai m-am insurat (acum o saptamana) si nici nu mi s-a cerut, nici o aluzie nu s-a facut, mi-am ales exact ziua si ora (cu ora e la mica intelegere, daca ora e ocupata - sanatate, incerci alta).

Sfatul meu: nu da nimic, ca nu e nevoie.
H725
poate ca vrei sa faci si casatoria civila tot simbata...

nu inteleg de ce vreti sa faceti un maraton, toate intr-o zi...

Pune civila intr-o zi fara aglomeratie si restul in weekend...
g_force
QUOTE(Dihorul Razboinic @ Jun 2 2007, 23:07) [snapback]2918047[/snapback]
Mai, poate amicii tai vorbesc prostii. Nu stiu, nu m-am casatorit in ultima vreme. Sfatul meu: nu da, iar daca iti cere, intreaba si tu ca omu' cit vrea: 5,60 sau 7,62? smile.gif

Cu 5.60 ai sanse mari doar sa-l chinui un pic. Daca tot ai amintit de 7.62, mai bine ii dai 5.45, daca folosesti "moneda" nationala. La o adica, cind vrei sa "tratezi" de la "om la om" tot 9 este baza! biggrin.gif

@idiotus: Casa de piatra! Daca as participa la nunta ta, ti-as dedica cintecul fromatiei Queen: "Another one bites the dust!" wink.gif
Idiotus
Recunosc... sunteti pre subtili pentru mine si nu inteleg nimic in numerele alea. Zi si mie unu pentru prosti ce inseamna, ca e o subtilitate care-mi scapa. Drept sa spun, eu n-as da, ca sunt din principiu anti spaga. Dar din pacate traim in Romania si... stiti cum e...
Strict
Calibrul armei. Dar sînt sigur că glumește, nu te lua după el wink.gif

twinky
QUOTE(Idiotus @ Jun 4 2007, 10:43) [snapback]2922148[/snapback]
Recunosc... sunteti pre subtili pentru mine si nu inteleg nimic in numerele alea. Zi si mie unu pentru prosti ce inseamna, ca e o subtilitate care-mi scapa. Drept sa spun, eu n-as da, ca sunt din principiu anti spaga. Dar din pacate traim in Romania si... stiti cum e...

Amice am fost de aceeasi parere cu tine anul trecut cand am avut nunta, dar realitatea este alta. La starea civila cand am ajuns am constatat ca nu aveam nicio sansa sa pot pune cununia la ora 10 AM si Biserica la ora 16 PM pentru a putea ajunge in timp util la Restaurant adica la 21.
De ce?
Pai, uite de ce, la starea civila m-a intampinat o duduie (gardian comunitar) si imi spune daca vreau la data de si ora de trebuie sa vin cu o saptamana inainte pe la 9 seara si sa stau pana dimineata ca este aglomerat. M-am ingrozit si ce fac, dorm in masina.
Nu de alta dar acelasi lucru l-a patit un amic care tot pe ideea de jos coruptia si a dormit in masina, eu mai comod cu 150 lei am rezolvat programarea.
Asa ca tragi singur concluziile, bine acum depinde foarte mult si de sector!

Bafta si sa iasa bine!
ciureanuc
Vom ajunge sa dam spaga la aruncatul gunoiului (vezi italia) sau la cumparatul biletelor de autobuz...
Daca nimeni nu va da spaga si le va servi suturi in cap, veti vedea ca sistemul asta va disparea din tara...

A, era sa uit: casa de piatra!!! :-)
marius.bunu

QUOTE(Idiotus @ Jun 4 2007, 10:43) [snapback]2922148[/snapback]

e vorba de AK-47 biggrin.gif
Mr_Who
QUOTE(H725 @ Jun 3 2007, 03:21) [snapback]2918349[/snapback]

Corect. N-am inteles de ce oamenii insista sa le faca pe toate intr-o zi. Starea civila se poate face in avans, oricum nu participa tot alaiul, ci numai familia si prietenii apropiati.
Idiotus

Nu fac frate nunta. Doar cununie civila. Nu le am cu ritualuri si religii si alte aiureli. Vrei sa-l alerg pe popa prin biserica?
bulangiul
QUOTE(H725 @ Jun 3 2007, 03:21) [snapback]2918349[/snapback]

poate omu nu are bani sa le faca pe rand.....eu le fac in aceeasi zi....

QUOTE(Strict @ Jun 4 2007, 11:03) [snapback]2922224[/snapback]
Calibrul armei. Dar sînt sigur că glumește, nu te lua după el wink.gif

trebuia sa-i zici un numar de genul: 5457, adica ceva numar de puscarie.....

QUOTE(Idiotus @ Jun 4 2007, 20:51) [snapback]2924934[/snapback]
Nu fac frate nunta. Doar cununie civila. Nu le am cu ritualuri si religii si alte aiureli. Vrei sa-l alerg pe popa prin biserica?

daca nu le faci o data inseamna ca ai bani prea multi......nasol....
barbutza
Bafta la toata lumea.Sunt total revoltat deoarece azi am fost la starea civila sa depun actele si o functionara de acolo cam oparita care nu avea chef de munca mia respins certificatele prenuptiale pe motiv ca nu intelege numele strazii unde locuiesc ,scris de doctor pe certificat.Ma intreb ce doctor scrie citet si va intreb daca la voi au fost asa probleme.Poate era oparita ca nu am dat spaga cine stie.Acu tre sa ma duc iar la doctorul de familie sa-mi modifice certificatele si sa ma duc sa le bag la dosar dupa aceea.E vorba de starea civila sec 5 Bucuresti.Sper sa se rezolve dar nu vreau sa dau spaga sub nici o forma.Sa-si faca treaba pentru care sunt platiti sa o faca. mad.gif Bafta.
bicaig
QUOTE(barbutza @ Jul 9 2007, 10:21) [snapback]3076406[/snapback]
Bafta la toata lumea.Sunt total revoltat deoarece azi am fost la starea civila sa depun actele si o functionara de acolo cam oparita care nu avea chef de munca mia respins certificatele prenuptiale pe motiv ca nu intelege numele strazii unde locuiesc ,scris de doctor pe certificat.Ma intreb ce doctor scrie citet si va intreb daca la voi au fost asa probleme.Poate era oparita ca nu am dat spaga cine stie.Acu tre sa ma duc iar la doctorul de familie sa-mi modifice certificatele si sa ma duc sa le bag la dosar dupa aceea.E vorba de starea civila sec 5 Bucuresti.Sper sa se rezolve dar nu vreau sa dau spaga sub nici o forma.Sa-si faca treaba pentru care sunt platiti sa o faca. mad.gif Bafta.

Daca tot ai pomenit de acte.. imi poti spune ce e nevoie? Eu tre sa ma casatoresc pe la sfarsit de august si nu o sa am prea mult timp la dispozitie pentru ca sunt prin delegatie si as vrea sa am idee dupa ce trebuie sa alerg

Cat despre spaga.. ar fi foarte grav sa se ceara si la casatorie asa ceva... desi nu cred...
Inginerul
QUOTE(bicaig @ Jul 9 2007, 11:32) [snapback]3076456[/snapback]
Daca tot ai pomenit de acte.. imi poti spune ce e nevoie? Eu tre sa ma casatoresc pe la sfarsit de august si nu o sa am prea mult timp la dispozitie pentru ca sunt prin delegatie si as vrea sa am idee dupa ce trebuie sa alerg

Cat despre spaga.. ar fi foarte grav sa se ceara si la casatorie asa ceva... desi nu cred...

http://www.casanuntilor.ro/acte_casatorie.php
bicaig
QUOTE(Inginerul @ Jul 9 2007, 10:58) [snapback]3076573[/snapback]

ok
Merci
Reclama
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!

Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj. Mai multe detalii aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.