Asmita Gardens
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

bebmail

Salut,

As dori sa stiu detalii si pareri despre Asmita Gardens.
Ca locatie este pe Calea Vacaresti cu Mihai Bravu la adresa Splaiul Unirii 168 cred.
Siteul e frumos si iti arata modele de apartamente pe care le are. Am primit de la ei pe mail preturile per apartamente.

As vrea sa ma duc la ei la showroom, se merge cu rezervare dar cica au apartamentele la scara reala pe care poti sa le vezi.

blondasicreata
QUOTE(bebmail @ May 29 2007, 13:56) [snapback]2899579[/snapback]
Salut,
As dori sa stiu detalii si pareri despre Asmita Gardens.
Ca locatie este pe Calea Vacaresti cu Mihai Bravu la adresa Splaiul Unirii 168 cred.
Siteul e frumos si iti arata modele de apartamente pe care le are. Am primit de la ei pe mail preturile per apartamente.

As vrea sa ma duc la ei la showroom, se merge cu rezervare dar cica au apartamentele la scara reala pe care poti sa le vezi.

Daca te dau banii afara din casa poti sa-ti cumperi un apartament la Asmita. Garsoniere nu mai au, doar 2 si 3 camere. Eu am fost la showroom, arata foarte bine, terasele sunt foarte mari. Acum cateva dezavantaje:

1. Suprafata utila mica in comparatie cu cati bani dai, ei te pun sa platesti la suprafata totala construita la care adauga si partile comune ( adica te pun sa platesti 100 de mp si tu locuiesti numai in 60mp )

2. Un apartament cu 2 camere de 60mp utili ajunge cu tot cu parcare si TVA la 170 de mii de euro. Ceea ce, dupa parerea mea inseamna foarte mult, chiar daca privesti orasul de la etajul 20.

3. La cele mai multe apartamente de 2 camere orientarea este NV, ceea ce inseamna ca la etajele superioare bate vantul de te da jos din picioare, iar teresale nu sunt inchise.

Eu iti recomand sa te duci la ei si sa vezi daca ti se potriveste din toate punctele de vedere

bebmail
QUOTE(blondasicreata @ May 29 2007, 15:52) [snapback]2900068[/snapback]
Daca te dau banii afara din casa poti sa-ti cumperi un apartament la Asmita. Garsoniere nu mai au, doar 2 si 3 camere. Eu am fost la showroom, arata foarte bine, terasele sunt foarte mari. Acum cateva dezavantaje:

1. Suprafata utila mica in comparatie cu cati bani dai, ei te pun sa platesti la suprafata totala construita la care adauga si partile comune ( adica te pun sa platesti 100 de mp si tu locuiesti numai in 60mp )

2. Un apartament cu 2 camere de 60mp utili ajunge cu tot cu parcare si TVA la 170 de mii de euro. Ceea ce, dupa parerea mea inseamna foarte mult, chiar daca privesti orasul de la etajul 20.

3. La cele mai multe apartamente de 2 camere orientarea este NV, ceea ce inseamna ca la etajele superioare bate vantul de te da jos din picioare, iar teresale nu sunt inchise.

Eu iti recomand sa te duci la ei si sa vezi daca ti se potriveste din toate punctele de vedere

Stiu ca sunt foarte scumpe.
Dupa ce am sunat sa merg la ei la showroom sambata si au zis ca nu prea stau ei sambata pe acolo dar ca pentru mine vor face un efort, le-am spus sa nu se mai oboseasca biggrin.gif .

Oricum cred ca ma duc sa vad azi allegria residence ( www.allergria-residence.ro ).
La pretul de la Asmita pentru 3 camere = 184.000 euro cu tva (al mai ieftin) imi iau la allegria o casa cu etaj cu 3 dormitoare si teren 500mp.
Ce-i drept, nu e in bucuresti.... dar daca bucurestiul se extinde.. in curand va fi.
alexpoke
QUOTE(bebmail @ Jun 1 2007, 14:10) [snapback]2912661[/snapback]
Stiu ca sunt foarte scumpe.
Dupa ce am sunat sa merg la ei la showroom sambata si au zis ca nu prea stau ei sambata pe acolo dar ca pentru mine vor face un efort, le-am spus sa nu se mai oboseasca biggrin.gif .

Oricum cred ca ma duc sa vad azi allegria residence ( www.allergria-residence.ro ).
La pretul de la Asmita pentru 3 camere = 184.000 euro cu tva (al mai ieftin) imi iau la allegria o casa cu etaj cu 3 dormitoare si teren 500mp.
Ce-i drept, nu e in bucuresti.... dar daca bucurestiul se extinde.. in curand va fi.

salut

nu resusesc sa intru pe acest site allegria...

vreo idee?

de asemenea, daca mai stii anasambluri mai noi, te rog mult sa le impoartasesti.

Multumesc!
emilianm
QUOTE(blondasicreata @ May 29 2007, 14:52) *

dar care e treaba cu preturile ca eu am vazut :
2 camere 124 507 € (cu TVA) (http://www.rez.ro/node/1540)
3 camere 161 398 € (cu TVA)(http://www.rez.ro/node/1501)

par destul de avantajoase....adika la 120.000 2 camere unde itzi iei ?

intradevar suprafata afisa aici e imensa...dar am avzut o discutzie la ei pe site(http://www.asmitagardens.ro/main.html) si chiar daca iei suprafata utila tot sunt mai mari ca la concurenta+ terasa

PS : nu stiu daca e voie cu link aici
coldplay
Stai linistit, uite preturile actualizate... deadtongue.gif
Nicanor
linkul corect http://www.allegria-residence.ro/
asmita are acces la parcul tineretului si metro mihai bravu. deasemenea va fi langa sunplaza si zona rezidentiala vacaresti. de aceea....

coldplay
Nicanor, what are you talking about??? blink.gif
Nicanor
...je ne sais pas qu'est que tu parle...
coldplay

QUOTE(Nicanor @ Sep 22 2007, 11:09) *
linkul corect http://www.allegria-residence.ro/
asmita are acces la parcul tineretului si metro mihai bravu. deasemenea va fi langa sunplaza si zona rezidentiala vacaresti. de aceea....

Ho pensato che fosse un errore... apoi am vazut ca intreba altcineva de allegria cu cateva posturi mai sus.
Totusi, nu mi-am explicat inca formularea "de aceea..." tongue.gif
Nicanor
... aha malenki zaieț , tî gavariși bez așibki, era vorba despre atuurile ansamblului. ideea e ca este unul dintre ansamblurile care in viitorul apropiat vor fi socotite ultra centrale...
emilianm
QUOTE(coldplay @ Sep 21 2007, 16:48) *
Stai linistit, uite preturile actualizate... deadtongue.gif

M-am inscris si eu pe site la asmita la "news subscription" sa vad care e treaba , si m-au si sunat sa ma duc sa facem o vizita smile.gif .
Le-am explicat ca pana in ianuarie nu pot sa faca nici o vizita din motive personale si m-au avertizat politicos ca pretzurile or sa fie mult mai mari atunci smile.gif.

PS : Nicanor , http://www.allegria-residence.ro/ pare o investitzie buna ...tzinand cont ca la catziva km o sa apara sun-plaza+ cora+mobexpert
oricum mi-a plact site-ul(adika este are info utile)
emilianm
Revin cu o intrebare...a contractat cineva pe aici un apartament in asmita ? are cumva precontractul ?
cststefan
QUOTE (emilianm @ Nov 10 2007, 11:23) *
Revin cu o intrebare...a contractat cineva pe aici un apartament in asmita ? are cumva precontractul ?

Da, am contractat un apartament cu 2 camere. Antecontractul e facut ca peste tot, adica vanzatorul are voie sa intarzie 3 luni fara sa-ti dea niciun ban, cumparatorul daca intarzie 1 saptamana la plata, primeste penalizari de te ustura...ochii! tongue.gif

Atuurile proiectului le vad in amplasament, foarte aproape de centru, constructorii austrieci (strabag), si raportul calitate-pret foarte bun.

Apartamentul e tip B, fara peretele dintre bucatarie si living, terasa pe 2 laturi ale apartamentului si o singura baie. A costat 145.000E fara TVA, inclusi in acesti bani fiind locul de parcare subteran, optiunea de finisaje premium si al doilea aparat de a.c. in dormitor.
val18
Meseriasii de la Strabag toarna betoane la sub zero grade celsius, oare or fi pus aditivi in betoane ca asa ar fi o buna practica la aceste trestii de 24 de etaje si temperaturi negative.
cool.gif
cststefan
QUOTE (val18 @ Dec 17 2007, 20:56) *
Meseriasii de la Strabag toarna betoane la sub zero grade celsius, oare or fi pus aditivi in betoane ca asa ar fi o buna practica la aceste trestii de 24 de etaje si temperaturi negative.
cool.gif

Ce pot sa zic?! Io sper din tot sufletul sa fii pus! ohmy.gif Totusi, nu cred ca pana chiar si austtriecii s-ar preta la de-astea.
coldplay
Daca te ajuta, sa stii ca si la Metropolis s-a turnat beton saptamana trecuta (nu stiu zilele astea, o sa vad), la fel si la alte doua cladiri in constructie pe care le-am vazut (la una dintre ele chiar mi-a confirmat cineva de acolo ca se folosesc aditivi). Si la BTC de pe 1 Mai (turnul de 100m, aproape de Piata Victorie) se turna beton acum vreo doua saptamani, nu erau sub 0 grade dar era destul de frig si ploua. Sper ca nu sunt nici unii nebuni wink.gif
Am cautat putin pe net si exista solutii pentru orice conditii. De exemplu la temperaturi negative se adauga pana la 2% clorura de calciu, dar asta doar in cazul turnarii betonului fara armare. In cazul betonului armat presupun ca exista alti aditivi care nu prezinta pericol de coroziune.
adinic
Salut. Pot sa te intreb cand ai semnat tu contractul cu ei? Ca nu prea inteleg cum in pretul mentionat de tine intra si parcarea subterana. Io vad ca in septembrie pretul apartamentului era de 145k.. Poate daca ai cumparat mai multe. Si pe mine ma bate gandul mai mult pentru specula. Am fost la ei in showroom si e un tablou acolo: unul dintre turnuri e contractat aproape in totalitate.. Cica n-au romanii bani! Va dati seama ca pana se termina proiectul vor valora aur apartamentele astea si altele ca ele.. Orice s-ar zice numai in sus se va duce piata!

QUOTE (cststefan @ Dec 17 2007, 21:18) *
Ce pot sa zic?! Io sper din tot sufletul sa fii pus! ohmy.gif Totusi, nu cred ca pana chiar si austtriecii s-ar preta la de-astea.
emilianm
QUOTE (cststefan @ Dec 17 2007, 21:18) *

Am fost pe acolo si mi-au explicat ca au niste pompe cu aer cald si incalzesc cofragul si toarna beton la temperatura constanta.
emilianm
pentru cei interesatzi am gasit ceva informatzii despre viitorul zonei :

In zona Vacaresti, Mihai Bravu vor creste investitziile destul de mult in viitorul apropiat.
Se pare ca, cartierele rezidentiale care se dezvolta in aceasta zona vor avea un plus de valoare asigurat peste 3-5 sau 10 ani de zile.Se pare ca aici se vor face cladiri de business, institutzii publice si spatzii comerciale.

Daca vretzi sa vedetzi PUZ-ul zonei postat de un alt utilizator pe forumul skyscrapercity.com :
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php...p;postcount=207
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php...p;postcount=233
"PUZ Vacaresti (Splai Unirii) ... ~ 20x P+27Floors, P+30Floors ands 2x P+40Floors…more for Vacaresti area ... P+14Floorsand P+25Floors"
coldplay
Postez cateva imagini din seara asta. Se lucreaza la toate cele 7 turnuri, va mai dura insa pana la finalizare cam 1 an si jumatate, dupa estimarile mele. Intotdeauna mi-a placut ansamblul asta, dar a si fost mereu mai scump decat as fi fost eu dispus sa dau. Am si niste dubii referitoare la acces (daca nu se rezolva cu accesul spre Mihai Bravu trebuie sa mergi pana la Autovit ca sa te intorci in oras...), la latimea teraselor si la sistemul de geamuri de pe perimetru (inchiderea partiala a teraselor, dificil de intretinut - atasez o poza de la showroom). In general insa, cred ca va fi un ansamblu foarte, foarte reusit.
Cam redusa activitatea pe forum totusi, cred ca exista doar un singur cumparator declarat care a intervenit pe topic pana acum - cststefan. Daca se poate, m-ar interesa data de finalizare trecuta in contract.
zamo_x
O sa existe un drum de acces pana in Mihai Bravu. Din cate am inteles acum pe acolo intra camioanele. Vezi pe google maps, incepe pe la baza / statie de autobuze (sau ce e acolo).

Termenul de finalizare pentru primele 3 blocuri (din prima faza - cele din spate) este la sfarsitul lui septembrie 2008 (peste timpul asta de finalizare si-au asigurat o rezerva de timp de 3 luni).
coldplay
Intr-adevar se vede un drum care da in rondul din Calea Vacaresti - ar fi perfect asa (cu ocazia asta vad ca au actualizat si Google Maps, pana acum era doar pe Earth actualizarea). Tare m-as mira sa termine in decembrie primele 3 blocuri (nu mai zic de septembrie) - e de urmarit totusi.
emilianm
Eu am inteles de la ei ca drumul care da in intersectie este prevazut in PUZ-ul terenului va fi asfaltat teoretic chiar de primarie (daca nu chiar de ei )..astfel colpmxul va avea aces direct in Splaiul Unirii spre Unirii si spre A2,spre Tineretului,spre Calea Vacaresti si spre Mihai Bravu.Drumul acesta se pare ca va da direct in cele doua intrari ale parcarilor subterane. Teoretic strazile prevazute de puz vor fi ca in poza urmatoare

Legat de finalizare :
-eu stiu de la ei ca faza 1 (cele 3 turnuri dinj sud) trebuiesc terminate in Septembrie 2008.
-cele 4 turnuri de la Splaiul Unirii , sunt in faza doi si teoretic vor fi terminate in Mai 2009.

Acestea sunt preturile si detaliile pe care le-am primit eu de la asmita in ianuarie sunt acestea
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul

In poza asta de pe Google Earth din oct/nov 2007 se vede ca cel mai sud turn avea deja 9 etaje

Legat de activitatea redusa pe acest forum, din experienta mea aici, cred are o legatura cu preturile complexului.Daca va uitai un pic care sunt cele mai active topicuri dedicate unor cartiere rezidentiale veti observa ca au oarecum preturi medii. Adica 2 camere se situeaza in general in jur de 150.000 euro sau chiar sub. In asmita 2 camere, varianta cu bucataria inchisa , depaseste 200.000 euro cu TVA si daca mai adaugi garajul si dotari premium sau de lux ajungi aproape la 225.000 euro. Daca dati o cautare dupa numele cartierelor de pe langa centru ,unirii,parcuri centrale sau de prin nord, care au 2 camere la 250.000 euro -350.000 veti vedea ca ori nu exista nici un topic ori au doar unul sau doi oameni interesati. Dupa parera mea persoanele care cumpara de exemplu apartamente de 2 camere la aproape 300.000 euro nu fac parte din profilul general al utilizatorului de forum smile.gif...au foarte multi bani...cumpara un apartament in centru ori pentru investitie, ori pentru inchirie, ori pentru locuit, iau intotdeauna dotari de lux si sunt siguri ca daca pe la marginea bucurestiului sau in cartierele muncitoresti exista riscul ca pretul sa scada sau sa stagneze in centru capitalei nu se va intampla asta.
coldplay
Absolut de acord cu privire la motivul lipsei de acoperire pe forum a ansamblurilor scumpe, in care Asmita se incadreaza "cu succes", mai ales privind preturile de acum... In prezentarea din septembrie preturile erau putin mai jos, dar si atunci erau impresionante. (Privind din aceeasi perspectiva, nici Metropolis nu e tocmai ieftin si daca nu eram eu maniac cu forumul si pozele avea probabil maxim 3 pagini pana acum wink.gif )

Altfel, emilianm, nu au mintit cand au spus ca in ianuarie vor avea alte preturi, nu-i asa? Pana la urma ce faci, te intereseaza?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.