Propuneri, sesizări și reclamații
Pages: 1, 2, 3

Zamo

Deoarece este inevitabil ca într-o comunitate (fie ea și virtuală) să nu apară nemulțumiri, simpatii, etc, voi deschide acest thread intitulat sugestiv „Propuneri, sesizări și reclamații”, thread ce se dorește a fi un feedback al ariei. Am observat că sunt useri care au tot felul de idei, au tendința de a critica echipa de moderare (deși nu am văzut ceva de genul: „Voi sunteți aiurea în moderare așa că vreau să devin eu moderator aici să vă arăt cum se face”), au propuneri, au „reclamații” survenite din faptul că nu le-au fost rezolvate rapoartele sau că au scăpat posturi moderatorilor ce ar fi făcut obiectul unei intervenții, măsuri, etc.

Doresc însă, ba chiar insist, să țineți cont de următoarele aspecte ÎNAINTE de a posta aici:
1. Acest thread nu este un thread gen „chat”. Am rugămintea să postați în cadrul său numai și numai dacă aveți ceva concret și constructiv de spus, care să îmbunătățească activitatea pe această arie.
2. Postați aici linkurile (sau quote) către un eventual post considerat jignitor sau peiorativ numai după ce v-ați asigurat că textul din acel post aduce atingere USERULUI și nu lui Băsescu, Geoană, monarhie, etc. NU faceți pe avocații !! Lăsați userul în cauză să decidă dacă este cazul să semnaleze aici un astfel de post. De asemenea, userul în cauză este rugat să se gândească bine dacă este cazul și să posteze numai după ce a trimis report post și el consideră că nu s-au luat măsuri. Țineți cont că rapoartele sosesc către moderatori prin mail și nu prin curier rapid care să bată la ușă și să îl anunțe „Aveți un report post!!”. Aveți puțină răbdare.
3. NU postați mesaje de genul: „warn sau suspend lui X”. Nici de genul „Măi nene, tu aici ai fost absurd” (există aria Head to Head pentru așa ceva). Astfel de mesaje vor fi sancționate cu un binemeritat warn. Lăsați ca măsurile să fie luate de către cei care au această posibilitate.
4. ATENȚIE MAXIMĂ la limbajul folosit în cadrul acestui thread. Nu adoptați unul gen „zmeu”. Nu veți rezolva altceva decât să mai „contorizați” un post dus în trash. Respectați și veți fi respectați.
5. Acest thread nu este unul de „abuzuri”. Nu dragii mei. După ce ați epuizat toate căile de rezolvare a unei disensiuni cu moderatorul în cauză prin PM și nu ați primit rezultatul scontat nici de la un SM (sesizare trimisă tot prin PM) sunteți liberi să vă adresați pe aria de abuzuri. Nu aici ci acolo.
6. Țineți cont că moderatorii sunt și ei oameni și nu scripturi ! Gândiți-vă dacă o evetuală eroare este scăpare sau intenție. Nu vă grăbiți în a face acuzații care s-ar putea dovedi nefondate.
7. La un post în care veți face o eventuală afirmație de genul „Poiana lui Iocan este foarte prost moderată” veniți vă rog și cu argumentele de rigoare.

Echipa de moderatori va face tot posibilul să răspundă în timp util și cât mai concret cu putință pe acest thread. Este atât în interesul celor ce fac parte din aceasta cât și în al dvs.

Nu veniți DOAR cu critici (fondate sau nu) ci luați în calcul și un eventual ajutor din partea dvs privind activitatea moderatorilor. Noi suntem patru… dvs sunteți cu mult mai mulți ca număr ceea ce duce și la un volum enorm de mare de posturi în cadrul acestei arii și implicit la o cunoaștere mai în amănunt a activității pe arie.

Moderatorii acestei arii (și eventual orice admin sau SM) își rezervă dreptul de a șterge orice post care consideră că nu face obiectul acestui thread.

Deoarece acest post a fost conceput la o oră târzie din noapte…:

-pentru cei din grupul members: sunteți invitați să postați tot în acest thread ce ați dori schimbat/adăugat/șters.
-pentru moderatorii acestei arii: eventualele modificări la acest post al meu rog a le discuta prin PM, YM sau pe Areea 51.

Mulțumesc pentru atenția acordată și să sperăm că va ieși ceva bun din această tentativă.
cartman_sp99
Uite o propunere....... smile.gif

Un utilizator sa nu poata deschide un thread nou sau sa voteze intr-un sondaj, daca nu are cel putin 50-100 de postari. Prin metoda asta folosirea clonelor pe scara industriala in sondajele de opinie ar fi imposibila, sau ar genera prea multe batai de cap pentru a mai fi eficiente. Iar topicurile gen "Am citit intr-un ziar" s-ar reduce considerabil !!

mnezo
Excelenta propunere, daca se poate sa fac un amendament: 50-100 de posturi sau macar cateva saptamani/luni de la inregistrare. Oricum, doar sa nu mai apara armate de fanatici pro sau contra X din senin.
colt45
qweasd

"Saracutul internet225 sufera rau cu capul, si trebuie sa-i gasim loc la zbuciumati, ca vad ca acum poate face POC, la cat de suparat e pe viata.!
Rákóczi II
Problema a mai fost discutata si AICI: si cred ca merita reluata....
Consider ca Regulamentul Ariei poate fi imbunatatit tinand cont de cazurile concrete semnalate acolo, ori, daca nu se doreste modificarea regulamentului, - consider ca userii ca si moderatorii, trebuie sa respecte 100% aceste norme minime.

Cred sincer ca se poate discuta pe un forum, mult mai bine, daca fiecare dintre noi respecta CU STRICTETE bunul-simt si regulamentul.
Jignirile directe, mesajele cu continut obscen, sunt din ce in ce mai multe, - pe forum, - si cred ca se poate intreprinde ceva in sensul stoparii acestui "curs"...

Multumesc pentru atentie.
Zamo
QUOTE(cartman_sp99 @ May 29 2007, 07:49) [snapback]2898352[/snapback]
Uite o propunere....... smile.gif

Un utilizator sa nu poata deschide un thread nou sau sa voteze intr-un sondaj, daca nu are cel putin 50-100 de postari. Prin metoda asta folosirea clonelor pe scara industriala in sondajele de opinie ar fi imposibila, sau ar genera prea multe batai de cap pentru a mai fi eficiente. Iar topicurile gen "Am citit intr-un ziar" s-ar reduce considerabil !!

QUOTE(mnezo @ May 29 2007, 08:24) [snapback]2898379[/snapback]
Excelenta propunere, daca se poate sa fac un amendament: 50-100 de posturi sau macar cateva saptamani/luni de la inregistrare. Oricum, doar sa nu mai apara armate de fanatici pro sau contra X din senin.

Hai să dezbatem un pic aeastă propunere. Rog a nu se lua ca o decizie.

Părerea mea sinceră este că asta nu ar stopa pe nimeni să-și facă clone. 50-100 de posturi se fac relativ repede. Aruncați-vă o privire AICI în jurul orelor 17-18 și veți înțelege concret la ce mă refer. De asemenea, atât voi cât și eu am prins perioada concursului. Se făceau 500 de posturi de către unii în 2-3 zile. Cine este chitit pe așa ceva, va reuși cu siguranță să facă 50-100 de posturi de pe vreo 2-3 conturi (sau chiar mai multe). Nu facem vânătoare de clone așa că ele vor putea avea viață lungă și pentru alte polluri. Ba mai mult, vor deveni niște conturi de back-up.

Plus de asta, chestia cu rezultatele unui poll... scrie și mai sus, cu maro: "Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje". Scoțând din context acel "noi nu putem" rămâne un adevăr universal valabil.

Ar mai interveni o problemă, să spunem "morală". Dacă un vizitator, impresionat de acest forum și dornic să se înregistreze pentru a-și exprima părerea în cadrul unui poll, își face cont și când să voteze se trezește cu boardul în față... Cu ce a greșit acel utilizator de îi este îngrădit dreptul la opinie ? wink.gif
Zamo
QUOTE(colt45 @ May 29 2007, 11:01) [snapback]2898860[/snapback]
qweasd

"Saracutul internet225 sufera rau cu capul, si trebuie sa-i gasim loc la zbuciumati, ca vad ca acum poate face POC, la cat de suparat e pe viata.!

Dragul meu, exact ce spuneam mai sus referitor la "avocați" smile.gif

QUOTE(Rákóczi II @ May 29 2007, 11:55) [snapback]2899089[/snapback]
Problema a mai fost discutata si AICI: si cred ca merita reluata....
Consider ca Regulamentul Ariei poate fi imbunatatit tinand cont de cazurile concrete semnalate acolo, ori, daca nu se doreste modificarea regulamentului, - consider ca userii ca si moderatorii, trebuie sa respecte 100% aceste norme minime.

Cred sincer ca se poate discuta pe un forum, mult mai bine, daca fiecare dintre noi respecta CU STRICTETE bunul-simt si regulamentul.
Jignirile directe, mesajele cu continut obscen, sunt din ce in ce mai multe, - pe forum, - si cred ca se poate intreprinde ceva in sensul stoparii acestui "curs"...

Multumesc pentru atentie.

Acela este un caz care apare destul de rar. Nu cred că se poate generaliza la nivelul întregii arii. Te înțeleg atât pe tine cât și pe ceilalți adepți înverșunați ai unui partid politic sau a unei personalități politice că sunteți deranjați când vi se spune despre ele/el ceva mai colorat.
Iar eu unul nu consider că afirmațiile tale de genul "Jignirile directe, mesajele cu continut obscen, sunt din ce in ce mai multe," per general. Dacă le consideri că sunt mai multe la adresa ta... atunci ar trebui să-ți pui un semn de întrebare. smile.gif

colt45
QUOTE(Zamolxel @ May 29 2007, 13:44) [snapback]2899534[/snapback]
Dragul meu, exact ce spuneam mai sus referitor la "avocați" smile.gif
Acela este un caz care apare destul de rar. Nu cred că se poate generaliza la nivelul întregii arii. Te înțeleg atât pe tine cât și pe ceilalți adepți înverșunați ai unui partid politic sau a unei personalități politice că sunteți deranjați când vi se spune despre ele/el ceva mai colorat.
Iar eu unul nu consider că afirmațiile tale de genul "Jignirile directe, mesajele cu continut obscen, sunt din ce in ce mai multe," per general. Dacă le consideri că sunt mai multe la adresa ta... atunci ar trebui să-ți pui un semn de întrebare. smile.gif

nu cred ca e corect sa vorbesti per general atata timp cat nu si-a propus nimeni sa faca vreo revolutie pe aceasta arie

dar, totusi, situatii concrete care cer o reactie conform regulamentului sunt, doar ca lipseste reactia
Rákóczi II
colt45, zici ca "lipseste reactia" in cele cazuri concrete....
Pai.... cum se numeste acest topic?

"Propuneri, sesizări și reclamații"

Este ca la ..... "parlament" laugh.gif ( ori alt "organ competent"). Mai facem o "comisie", mai analizam o sesizare.... wink.gif .

Sunt cazuri CONCRETE. Am semnalat cateva, nu pot sa "scormon" dupa altele si altele, mai vechi.... si nici nu cred ca asta e scopul temei aceste.
Simpla mea parere a fost ca EXACT in astfel de Cazuri Concrete, - sa existe o reactie prompta si EGALA pentru toti, - indiferent ca-s useri ori moderatori. Ca toti suntem Forumisti, nu?

Si propunerea a fost ca aceasta "reactie a autoritatilor de forum" wink.gif sa fie 100% conform regulamentului, pentru toti.

OK. Mi-am spus opinia si va salut.
Zamo

QUOTE(Rákóczi II @ May 29 2007, 14:30) [snapback]2899727[/snapback]
colt45, zici ca "lipseste reactia" in cele cazuri concrete....
Pai.... cum se numeste acest topic?

"Propuneri, sesizări și reclamații"

Este ca la ..... "parlament" laugh.gif ( ori alt "organ competent"). Mai facem o "comisie", mai analizam o sesizare.... wink.gif .

Sunt cazuri CONCRETE. Am semnalat cateva, nu pot sa "scormon" dupa altele si altele, mai vechi.... si nici nu cred ca asta e scopul temei aceste.
Simpla mea parere a fost ca EXACT in astfel de Cazuri Concrete, - sa existe o reactie prompta si EGALA pentru toti, - indiferent ca-s useri ori moderatori. Ca toti suntem Forumisti, nu?

Si propunerea a fost ca aceasta "reactie a autoritatilor de forum" wink.gif sa fie 100% conform regulamentului, pentru toti.

OK. Mi-am spus opinia si va salut.

Continui să bați moneda pe acel caz. Hopa nene !!! După cum vezi, a greșit... a fost taxat. Și va fii taxat în continuare ori de câte ori este necesar.
Cred că-l visezi și noaptea pe monokeros laugh.gif
colt45
QUOTE(Zamolxel @ May 29 2007, 14:49) [snapback]2899802[/snapback]
Continui să bați moneda pe acel caz.

pacalici 13

"Ba ai voie, cum sa n-ai voie, toti avem voie mai tigan jegos si borat ce esti"
cartman_sp99
QUOTE(Zamolxel @ May 29 2007, 13:34) [snapback]2899489[/snapback]
Hai să dezbatem un pic aeastă propunere. Rog a nu se lua ca o decizie.

Ok hai sa dezbatem....

Părerea mea sinceră este că asta nu ar stopa pe nimeni să-și facă clone. 50-100 de posturi se fac relativ repede. Aruncați-vă o privire AICI în jurul orelor 17-18 și veți înțelege concret la ce mă refer. De asemenea, atât voi cât și eu am prins perioada concursului. Se făceau 500 de posturi de către unii în 2-3 zile. Cine este chitit pe așa ceva, va reuși cu siguranță să facă 50-100 de posturi de pe vreo 2-3 conturi (sau chiar mai multe). Nu facem vânătoare de clone așa că ele vor putea avea viață lungă și pentru alte polluri. Ba mai mult, vor deveni niște conturi de back-up.

De stopat nu ar stopa pe nimeni sa-si faca clone. Chestia e ca un poll nu se manipuleaza cu cu 2-3 conturi ... 3 voturi in plus sau in minus la un sondaj unde de obicei voteza in jur de 200-300 utilizatori nu inseamna nimic. Intradevar sa intretii 2 conturi nu e asa de greu, dar sa intretii 20-30 e destul de ineficient din privinta timpului, pentru ca abia cu 20-30 de clone poti manipula oarecum un poll. Din nou zic, una e sa vorbim de 2-3 conturi de "back up" si alta e sa folosesti ca in Star Wars o armata de clone care nu au nici macar un post la activ. Plus, daca se adauga si propunerea utilizatorului mnezo in acelasi timp, de exemplu sa
ai un minimum de 50-100 de postari si un minimum de 2 saptamani de activitate pe forum ar fi ideal ! Nu spun ca este o solutie salvatoare sau de eradicare a clonelor , dar daca e sa o luam asa nici SPAM-ul nu poate fi oprit si totusi astazi avem si folosim filtre de SPAM pentru a-i reduce efectele !

Plus de asta, chestia cu rezultatele unui poll... scrie și mai sus, cu maro: "Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje". Scoțând din context acel "noi nu putem" rămâne un adevăr universal valabil.

Asa e, dar macar ar fi mai credibil in urma unei astfel de decizii plus ca, daca e sa o gandim practic pentru a face chestia asta nu e nevoie de cat de un script, care nu cred ca ar da prea multe bataii de cap celor care se ocupa cu administrarea softpedia.

Ar mai interveni o problemă, să spunem "morală". Dacă un vizitator, impresionat de acest forum și dornic să se înregistreze pentru a-și exprima părerea în cadrul unui poll, își face cont și când să voteze se trezește cu boardul în față... Cu ce a greșit acel utilizator de îi este îngrădit dreptul la opinie ? wink.gif

Dar cand legea ne da voie sa votam abia cand am implinit varsta de 18 ani ... cu ce am gresit de ne este ingradit atunci dreptul la opinie ? ok poate nu este un exemplu atat de bun. Dar eu consider ca un utilizator dezvolta o oarecare maturitate dupa 50-100 de posturi in Poiana.
internet225
Aveti foarte mare dreptate!!!
Sa se poata vota in poll-uri doar dupa 100 posturi,/sau ai macar 2 luni la activ ca user...
Uitati-va la trolii astia care injura ca la usa cortului...oare e simpla coincidenta ca-s toti inregistrati dupa demiterea lui Basescu de catre parlament???
Si ce nume au: "qweasd","askey","pacalici 13" e clar ca au ramas in pana de nickname-uri la atatea clone...
Zamo
QUOTE(cartman_sp99 @ May 29 2007, 14:59) [snapback]2899846[/snapback]
Ok hai sa dezbatem....
De stopat nu ar stopa pe nimeni sa-si faca clone. Chestia e ca un poll nu se manipuleaza cu cu 2-3 conturi ... 3 voturi in plus sau in minus la un sondaj unde de obicei voteza in jur de 200-300 utilizatori nu inseamna nimic. Intradevar sa intretii 2 conturi nu e asa de greu, dar sa intretii 20-30 e destul de ineficient din privinta timpului, pentru ca abia cu 20-30 de clone poti manipula oarecum un poll. Din nou zic, una e sa vorbim de 2-3 conturi de "back up" si alta e sa folosesti ca in Star Wars o armata de clone care nu au nici macar un post la activ. Plus, daca se adauga si propunerea utilizatorului mnezo in acelasi timp, de exemplu sa
ai un minimum de 50-100 de postari si un minimum de 2 saptamani de activitate pe forum ar fi ideal ! Nu spun ca este o solutie salvatoare sau de eradicare a clonelor , dar daca e sa o luam asa nici SPAM-ul nu poate fi oprit si totusi astazi avem si folosim filtre de SPAM pentru a-i reduce efectele !
Asa e, dar macar ar fi mai credibil in urma unei astfel de decizii plus ca, daca e sa o gandim practic pentru a face chestia asta nu e nevoie de cat de un script, care nu cred ca ar da prea multe bataii de cap celor care se ocupa cu administrarea softpedia.
Dar cand legea ne da voie sa votam abia cand am implinit varsta de 18 ani ... cu ce am gresit de ne este ingradit atunci dreptul la opinie ? ok poate nu este un exemplu atat de bun. Dar eu consider ca un utilizator dezvolta o oarecare maturitate dupa 50-100 de posturi in Poiana.

Acest nou mod de abordare al dreptului de vot nu s-ar implementa doar pentru o anumită arie ci pentru tot forumul. Pentru aria "CHESTIONARE", ce "experiență" este necesară ? ohmy.gif
Zamo
Fiind o propunere care implică tot forumul și nu doar aria Poaian lui Iocan (cea referitoare la votul în cadrul poll-urilor), eu zic că cel mai bine ar fi să o faceți pe aria de feedback. S-ar încadra excelent acolo, iar singurii în măsură să ia această decizie sunt propietarii forumului.
Mosotti
cind aveti vreo plingere, nu dati citat intre ghilimele, dati un quote. astfel se poate ajunge la postul respectiv wink.gif
Rákóczi II
QUOTE(internet225 @ May 29 2007, 15:09) [snapback]2899899[/snapback]
Aveti foarte mare dreptate!!!
Sa se poata vota in poll-uri doar dupa 100 posturi,/sau ai macar 2 luni la activ ca user...
Uitati-va la trolii astia care injura ca la usa cortului...oare e simpla coincidenta ca-s toti inregistrati dupa demiterea lui Basescu de catre parlament???
Si ce nume au: "qweasd","askey","pacalici 13" e clar ca au ramas in pana de nickname-uri la atatea clone...

Eu cred ca nu trebuie sa existe nici o limitare in functie de numarul de postari, ori de vechime. Daca e egalitate, apoi pentru toti sa fie.
Si cred ca nici impartirea in "active member", ori "member", etc ( in functie de vechime si numar de mesaje) nu-i buna.
Nu exista categorii si "privilegiati". Un forum, - cred eu, - e un spatiu DEMOCRATIC, dar repet: in limita bunului-simt.
Vorbind de asa ceva, iata AICI: o mica mostra din ce zic si ce gandesc unii, precum acela la care te refereai, - Qweasd....
Mentionez ca "in termen" a editat unul din mesajele prea-prea.... wink.gif dar referiri la CE A SCRIS exista si in alte mesaje ale userului gigi.duru, - de exemplu. Ca dovada ca respectivul Qwasd chiar asa s-a exprimat la un moment dat. Si cred ca varianta "originala" a mesajului se poate "recupera" de undeva....

Deci exprimari ca "Bai sifiliticule"/manaci (xxx)/etc".... nu-si au locul aici.
Clone ori nu, acestia pot fi depistati foarte usor.
Deci?
Deci revenim la regulament si la aplicarea sa.
qweasd
QUOTE(Zamolxel @ May 29 2007, 14:49) [snapback]2899802[/snapback]
Continui să bați moneda pe acel caz. Hopa nene !!! După cum vezi, a greșit... a fost taxat. Și va fii taxat în continuare ori de câte ori este necesar.
Cred că-l visezi și noaptea pe monokeros laugh.gif

Il viseaza mai rau decat pe Basescu, cu care sta zi si noapte in gand !
Cum i-am propus sa-si gaseasca si el o femeie, poate se va calma din iuresul asta anti-Presedintele tarii, ales de 75 % dintre votantii romani, si de 6 mil., fata de 2 mil. ale celor 5 partide !
Si numai datorita infrangerii clare a astora, era de-ajuns sa se faca ceva sa se calmeze acest "iredentist" maghiar, care deschide bloguri pro-Autonomia maghiara in inima Romaniei !
Si numai pentru asta, acesta ar fi trebuit exclus de pe un Forum pe care-l polueaza cu copilarii de-astea nationaliste, care deranjeaza intelectul multor romani !
El, aproape in orice post se screme sa gaseasca balarii despre Basescu de pe unele Bloguri ciudate, scrise subiectiv de orice copil care nu-l agreeaza pe Base !
Dar el nu are macar capacitatea de a cauta pe Net, sa vada presa majoritara (pot spune ca 80 %), care spune ca Basescu e cu mult peste acesti pucisti Parlamentari, care au vrut sa-i sape groapa, dar poporul roman i-a ingropat pe ei, la 10 metri sub Pamant.
Cum l-am demascat ca are ceva la capsor, acest Racoczi (in paranteza fie spus, a mai avut clinciuri cu multi forumisti, pe care-i oripileaza cu stilul lui fanatic-aberant, in care post de post ne "urla" durerera lui anti-Basescu, de zici ca l-a posedat saracul om) incearca sa creeze diversiuni, precum ca am zis, am dres, etc...
Ca sa inchei, si sa vada toti ca acest scandalagiu are obsesii cu toti care-l vad aerian si fanatic, sa-mi arate unde este scris pe forum "Mai, sifiliticule", expresie de care se leaga mereu ca spanzuratul de funie.
Pentru certificare, revedeti posturile lui pline de venin, ora de ora, la adresa lui Basescu, sau a PD-ului si PLD-ului, de parca astea sunt sursa raului pe Pamant !
Si o face exasperant de mult timp, fara sa raspunda la intrebarile incomode, sa avem si noi un dialog, pentru ca asta e un Forum de discutii !
Chiar eu rad de unii care-si dau Ignore, de orice parte ar fi, de parca n-ar vedea restul forumistilor ceea ce scrie fiecare, ca doar nu ne-om da toti Ignore unul altuia, sa "vorbim" singuri pe aici.
RACOCZI, NU TI-AR STRICA UN CONCEDIU INDELUNGAT, PT. CA VAD CA NU MAI FACI FATA ACESTUI RITM INFERNAL, IN CARE PREA MULTI TE-AU "CITIT" CA NU ESTI INTREG, CU OBSESIILE TALE ZILNICE ANTI-BASESCU.
SI ASTA MAI E VALABIL PENTRU INCA CATIVA, CAMPIONUL OBSESIILOR FIIND ACEST INTERNET 225,CARE SCRIE ACELEASI FRAZE ANTI-BASESCU, CA UN PATEFON STRICAT.
Doamne, da-le minte mai multa, ca flacaii astia nu rezista psihic prea mult ! ohmy.gif
askey
QUOTE(Rákóczi II @ May 29 2007, 19:31) [snapback]2900942[/snapback]
Zamolxel! Te rog putina atentie!
Astia sunt culmea. Orice topic e bun pentru ca sa faca propaganda pentru Basescu. Si ca sa nu mai vorbim de modul in care se adreseaza celorlalti: "Zevzecule/ Internatule....."
Parca ziceai, Zamolxel, ca pe acest tread sunt propuneri si nu se admit polemici gen "Chat"....
---------
Insa tot e un castig din ce a intervenit acesta: Se vede modul agresiv in care UNII, - indiferent de tema de discutie, - tot bat din gura cu ale lor "probleme" pro-...........
Poate.... poate zic.... nu strica o mica verificare de IP.... wink.gif

Rákóczi II, unde zici tu ca fac propaganda Basescu pe acest thread ? Si de ce polemizezi cu mine pe acest thread ? Sau doar faci pe avocatul lui Internat ? Ceea ce fac eu acum consider ca este un drept la replica, nicidecum nu am de gand sa polemizez cu cineva.

Referitor la 'modul agresiv', eu zic sa lasam un moderator cu multa rabdare sa citeasca postarile din poiana ... sunt foarte curios care sunt cele regulamentare... nu vreau sa cred ca postarile care contin minciuni sfruntate sau dezinformari intentionate sunt mai 'legale' decat cele in care se demonteaza aceste aberatii. Rákóczi II, fi fericit ca nu sunt moderator pe acest forum, pentru ca te-as fi suspendat demult pentru mistocarelile tale ieftine si repetate.

Referitor la clone, chiar rog un admin sa verifice si sa confirme ca nu am clone si nici nu am folosit vreodata.

ON-TOPIC: pe unele forumuri este implementata o chestie de genu' 'bani virtuali'. Daca imi place ce a postat un anumit user pot sa-i donez din 'banii mei'. Astfel , in timp, se va vedea ce user se bucura de credibilitate in randul forumistilor... bineinteles asta in conditiile in care nu se apeleaza la 'atacul clonelor'.
Rákóczi II
QUOTE(qweasd @ May 29 2007, 19:48) [snapback]2901009[/snapback]
Basescu, .................
.............pro-Autonomia maghiara................Basescu................ Base !.................
Basescu................. pucisti Parlamentari,.......................
-Basescu..............Basescu, .................ANTI-BASESCU.....................

SI ASTA MAI E VALABIL PENTRU INCA CATIVA, CAMPIONUL OBSESIILOR FIIND ACEST INTERNET 225,CARE SCRIE ACELEASI FRAZE ANTI-BASESCU, CA UN PATEFON STRICAT.

QED. rolleyes.gif

I think you have an Obsession console.gif
-----------
Parca tema topicului se referea la propuneri si sesizari pentru imbunatatirea forumului si in special a Poianei.... nu la Propaganda pro-, - a UNORA, cu orice prilej. rolleyes.gif
Zamo
QUOTE(Rákóczi II @ May 29 2007, 22:31) [snapback]2901538[/snapback]
QED. rolleyes.gif

I think you have an Obsession console.gif
-----------
Parca tema topicului se referea la propuneri si sesizari pentru imbunatatirea forumului si in special a Poianei.... nu la Propaganda pro-, - a UNORA, cu orice prilej. rolleyes.gif

Mda....
Acolo a greșit userul respectiv. A uitat să te treacă și pe tine alături de INTERNET 225 lol.gif

O întrebare măi Rákóczi II, total offtopic: tu chiar nu realizezi cât de penibil ești uneori ??
doris2001
QUOTE(Zamolxel @ May 29 2007, 23:33) [snapback]2901853[/snapback]
Mda....
Acolo a greșit userul respectiv. A uitat să te treacă și pe tine alături de INTERNET 225 lol.gif

O întrebare măi Rákóczi II, total offtopic: tu chiar nu realizezi cât de penibil ești uneori ??

Chiar asa, ce penibil este, se plange toata ziua, dupa cum se vede, mai ales ca spune asta si un Admin al Forumului, care cunoaste ce-i poate capu'.
Am vazut si pe altii spunand asta, ca acest domn se cearta cu mai toti de pe aici !
Zamo
Până una alta... puțintel offtopic... vă anunț numirea userului Strict în postura de moderator al acestei arii.
dragospas
tot offtopic...eu propun sa-l aveti in vedere si pe userul Racotzi pentru numirea pe post de moderator in "Poiana..."
Diogene
Mi-s foarte antipatici moderatorii. K33 îl poate trimite pe StefanM „sub coada câineluii” dar eu dacă l-am trimis în „aia a mă-sii” pe K33 într-un mesaj privat am fost suspendat.
Un moderator al acestui forum este ca și un poștaș beat și fără chipiu care, în loc să ducă scrisorile dintr-o cutie poștală în alta și atât, studiază împreună cu țața destinatară scrisoarea și hotărăsc să-l suspende pe expeditor. Regulamentul forumului are o prevedere aiurea în acest sens, dar este destul de elastic după toanele moderatorilor. Eu cred că a fi moderator este precum ai fi polițist-milițian; chestia cu poștașul este un compliment.
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
Pages: 1, 2, 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.