YCreator Decoder - decodarea arhivei Yahoo Messenger
Pagini: 1, 2, 3

creatorul

Inca un program pentru decodarea mesajelor din folderele Yahoo Messangerului.
Pentru a rula aplicatia aveti nevoie de .NET framework 2.0 .
Din arhiva atasata rulati setup.exe care o sa verifice de ce are nevoie aplicatia.

Pentru cei care nu se descurca o sa gasiti manual de utilizare prin apasarea tastei F1 sau meniul Help -> How Do I.
Pentru diversele bug-uri descoperite va rog sa dati un e-mail la adresa pe care o gasiti la meniul Help -> About .
danielavram
QUOTE(creatorul @ May 28 2007, 21:24) [snapback]2897341[/snapback]
Inca un program pentru decodarea mesajelor din folderele Yahoo Messangerului.
Pentru a rula aplicatia aveti nevoie de .NET framework 2.0 .
Din arhiva atasata rulati setup.exe care o sa verifice de ce are nevoie aplicatia.

Pentru cei care nu se descurca o sa gasiti manual de utilizare prin apasarea tastei F1 sau meniul Help -> How Do I.
Pentru diversele bug-uri descoperite va rog sa dati un e-mail la adresa pe care o gasiti la meniul Help -> About .

super tare chestia imi place de mor, tu lai facut?

creatorul
QUOTE(danielavram @ May 29 2007, 04:54) [snapback]2898243[/snapback]
super tare chestia imi place de mor, tu lai facut?

Da ,integral. Daca descoperi vreun bug ceva te rog sa ma anunti.
Vreau sa mai fac o versiune in care programul ruleaza ca serviciu si poti seta sa iti trimita logurile in e-mail. Asta pentru cei ce doresc sa aiba arhiva in e-mail in caz ca se intampla ceva cu calculatorul si nu pot sa mai vada logurile biggrin.gif
cristiandu
Felicitari, tare de tot programul. Te pricepi fain nu gluma.
valiza-cpp
QUOTE(cristiandu @ May 29 2007, 11:20) [snapback]2898942[/snapback]
Felicitari, tare de tot programul. Te pricepi fain nu gluma.

Am gasit eu ceva.
Ai facut o interfata foarte frumoasa, un loading screen 3D si nu ai gasit alta icoana ?
asta e de kko smile.gif
creatorul
QUOTE(valiza-cpp @ May 29 2007, 14:38) [snapback]2899759[/snapback]
Am gasit eu ceva.
Ai facut o interfata foarte frumoasa, un loading screen 3D si nu ai gasit alta icoana ?
asta e de kko smile.gif

Icoana vroia sa fie tot un cub care are varful din planul apropiat transparent sa se poata vedea interiorul cubului smile.gif
valiza-cpp
QUOTE(creatorul @ May 29 2007, 14:41) [snapback]2899770[/snapback]
Icoana vroia sa fie tot un cub care are varful din planul apropiat transparent sa se poata vedea interiorul cubului smile.gif

la mine arata ca un document word smile.gif
Click pentru a vizualiza atașamentul

danielavram
QUOTE(valiza-cpp @ May 29 2007, 13:46) [snapback]2899791[/snapback]

si la mine arata la fel icoana, in schimb super tare programu felicitari si asteptam noi versiuni, iar faza cu arhiva in mail e super tare, abia astept
creatorul
QUOTE(valiza-cpp @ May 29 2007, 14:46) [snapback]2899791[/snapback]

Da ai dreptate , un mic bug, am rezolvat. O sa pun arhiva aici iar ... ca nu pot sa editez primul post death.gif
danielavram

daca ai mai facut programe sau daca mai ai de gand sa faci programe tias recomanda sa faci un mic site unde sa le publici pe toate si asa sa iti "promovezi" produsu, si apropos cam pe cand o noua versiune?
creatorul
QUOTE(danielavram @ May 30 2007, 06:05) [snapback]2902354[/snapback]
daca ai mai facut programe sau daca mai ai de gand sa faci programe tias recomanda sa faci un mic site unde sa le publici pe toate si asa sa iti "promovezi" produsu, si apropos cam pe cand o noua versiune?

A doua versiune, in 2 ,3 zile care va avea optiunea de decodare si trimitere in e-mail. Practic cam tot programul asta doar cu optiunea de e-mail a conversatiei. Sper sa ii adaug si smile-uri.
A treia versiune o sa fie ceva diferit. De fapt cred ca nu prea se poate numi o versiune a softului actual pentru ca nu o sa mai aiba decat o interfata de setare (il setezi la inceput si il inchizi) si o sa ruleze ca serviciu windows in background fara sa deranjeze cu vreo interfata anume. biggrin.gif
creatorul
Versiunea 1.1:
+ rezolvat unele bug-uri
+ imbunatatita sectiunea Enable Archiving prin afisarea numai a acelor useri care s-au logat cel putin o data in calculator

Cu ocazia asta l-am si pus pe pagina
valiza-cpp
QUOTE(creatorul @ May 31 2007, 20:45) [snapback]2909919[/snapback]
Versiunea 1.1:
+ rezolvat unele bug-uri
+ imbunatatita sectiunea Enable Archiving prin afisarea numai a acelor useri care s-au logat cel putin o data in calculator

Cu ocazia asta l-am si pus pe pagina

O intrebare biggrin.gif... de ce are 1.34mb programul?
De la animatiile din program ? // intreb pentru ca majoritatea programelor mele au ~50 kb
creatorul
QUOTE(valiza-cpp @ Jun 3 2007, 12:55) [snapback]2919069[/snapback]
O intrebare biggrin.gif... de ce are 1.34mb programul?
De la animatiile din program ? // intreb pentru ca majoritatea programelor mele au ~50 kb

Da, de la toate pozele si animatiile pe care le-am compilat incluse in executabil si nu separate. Sunt si cam multe poze ( la meniuri, preloader etc )
smile.gif
naroot_ireve
Deci, poti face si creare de arhive biggrin.gif
SE7EN
Mi-a crapat programul la incarcare, o eroare de .net . Evident .net 2.0 este instalat. Din punctul meu de vedere instalerul nu-si are rostul, asta daca nu faci ceva setari in regsitrii. Fa un zip si gata.
Asta e eroarea, poate te intereseaza:
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at YCreatorDecoder.MainForm.GetYahooDirectory()
at YCreatorDecoder.MainForm.MainForm_Load(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
YCreatorDecoder
Assembly Version: 1.1.0.0
Win32 Version: 1.1.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/CreatorCo/YCreator%20Decoder/YCreatorDecoder.exe
System.Windows.Forms
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
System
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
System.Drawing
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
System.Configuration
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
System.Xml
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
creatorul
QUOTE(naroot_ireve @ Jun 3 2007, 14:24) [snapback]2919370[/snapback]
Deci, poti face si creare de arhive biggrin.gif

Nu inteleg, fii putin mai explicit

QUOTE(SE7EN @ Jun 3 2007, 14:28) [snapback]2919390[/snapback]
Mi-a crapat programul la incarcare, o eroare de .net . Evident .net 2.0 este instalat. Din punctul meu de vedere instalerul nu-si are rostul, asta daca nu faci ceva setari in regsitrii. Fa un zip si gata.
Asta e eroarea, poate te intereseaza:

Intallerul isi are rostul in mai toate aplicatiile care ruleaza pe o platforma ( gen .NET, J2SE ) ; el verifica daca e instalat .NETul.
Nu imi dau seama de unde vine eroarea. Cand anume iti apare eroarea , cand il rulezi sau cand il instalezi ? Ti-am atasat o arhiva cu app incearca sa-mi zici daca mai apare. Click pentru a vizualiza atașamentul
Multumesc
SE7EN
ntallerul isi are rostul in mai toate aplicatiile care ruleaza pe o platforma ( gen .NET, J2SE ) ; el verifica daca e instalat .NETul.

Intr-adevar insa poti sa faci verificarea si la intializarea aplicatiei, mai ales ca nu este una foarte complexa.
Imi apare aceeasi eroare, la intializarea aplicatiei, dupa splash screen. Daca dau close la eroare, aplicatia se incarca.
creatorul
Strange ...
Cum din eroare nu prea imi dau seama de nimic; MS-ul e de vina smile.gif
Te rog sa imi zici daca rulezi de pe admin sau user fara anumite drepturi si ce sistem de operare ai .
PS: S-ar putea sa fie un log in directorul aplicatie YCreator.txt . Daca exista te rog sa imi dai paste.
Multumesc
SE7EN
Asta contine logul:
31.05.2007 23:00:12 YCreator Decoder started at: 31.05.2007 23:00:12
31.05.2007 23:00:20 YCreator Decoder closed at: 31.05.2007 23:00:20
31.05.2007 23:06:09 YCreator Decoder started at: 31.05.2007 23:06:09
31.05.2007 23:06:17 YCreator Decoder closed at: 31.05.2007 23:06:17
6/4/2007 12:36:38 AM YCreator Decoder started at: 6/4/2007 12:36:38 AM
6/4/2007 12:36:40 AM Yahoo path registry error: Object reference not set to an instance of an object.
6/4/2007 12:36:47 AM YCreator Decoder closed at: 6/4/2007 12:36:47 AM

Toate setarile sunt oarecum standard, evident rulez cu un user cu drepturi de admin. Oricum .net mi se pare o platforma de kkao, dar asta e daca ni se baga pe gat de microsoft.
creatorul
QUOTE(SE7EN @ Jun 4 2007, 00:40) [snapback]2921362[/snapback]
Asta contine logul:

Toate setarile sunt oarecum standard, evident rulez cu un user cu drepturi de admin. Oricum .net mi se pare o platforma de kkao, dar asta e daca ni se baga pe gat de microsoft.

Nu mi-ai spus ce sistem de operare folosesti.
De ce ti se pare o platforma slabutza ? Parerea mea e ca in scurt timp o sa depaseasca Java ca si performante si intr-un timp ceva mai lung, ca si popularitate. Da , ni se baga pe gat de Microsoft ca au posibilitatea sa faca asta. Dar asta e, daca in loc sa se investeasca resurse in dezvoltarea unui sistem de operare pe masura windows-ului se investeste in altceva.

Incearca inainte versiunea atasata si zi-mi daca iti mai da eroare . Click pentru a vizualiza atașamentul
Daca iti mai da eroare verifica te rog daca exista path-ul asta in registry la tine HKLM\SOFTWARE\Yahoo\Essentials

Merci
SE7EN
Aceeasi eroare, HKLM\SOFTWARE\Yahoo\Essentials nu exista in registrii. Parerea mea e ca verifici o cheie care nu este create de toate versiunile yahoo. Am verificat pe doua calcuri si aceasta cheie nu exista. Probabil de aici vine eroarea.
Sistemele de operare sunt windows xp sp2 si win 2003 enterprise.
creatorul
Totusi ciudat .. pentru ca la functia de citire din registru spune ca daca nu gaseste cheia atunci returneaza o valoare pe care o spcific eu acolo . Mai trist este ca totusi arunca exceptie cand eu am facut un catch general .....
Am sters cheia respectiva din registry si primisem si eu aceeasi eroare. Am mai ajustat putin programul . Click pentru a vizualiza atașamentul
SE7EN
Acum merge ok. Daca nu exista yahoo messenger pe calcul pe care se ruleaza ydecoder atunci mai bine baga un message box si iesi decat sa deschizi dialogul ala de setari, care nu-si are rostul din moment ce yahoo messenger nu este instalat. Evident tu-l faci cum vrei dar asa se procedeaza in mod standard.
creatorul
QUOTE(SE7EN @ Jun 4 2007, 16:17) [snapback]2923710[/snapback]
Acum merge ok. Daca nu exista yahoo messenger pe calcul pe care se ruleaza ydecoder atunci mai bine baga un message box si iesi decat sa deschizi dialogul ala de setari, care nu-si are rostul din moment ce yahoo messenger nu este instalat. Evident tu-l faci cum vrei dar asa se procedeaza in mod standard.

Dialogul pentru setari apare atunci cand calea default ( adica "C:\Program Files\Yahoo!" ) sau calea pe care o citeste din registry ( cea care a provocat bug-ul inainte) nu exista . In cazul asta ori Yahoo Messenger-ul este instalat la alta locatie ori nu este instalat deloc. Nu pot sa deduc ca nu exista Yahoo messenger, exemplu cazul tau ... cand nu exista cheia aia in HKLM dar exista Yahoo messenger ( probabil alte versiuni se manifesta altcumva in raport cu registry). Dar exista alta cale prin care sa verific daca exista yahoo.
Merci
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.