YCreator Decoder - decodarea arhivei Yahoo Messenger
Pagini: 1, 2, 3

awss

la file > create archive (in programul tau "YCreator decoder") > select users > ce trebuie sa trec la "Local" si ce trebuie sa trec la "Remote"?

sincer nu am inteles ce face exact programul asta sad.gif((
daca ai timp sa imi explici "mura-n gura" (sunt un pic mai greu de cap) as fi recunoscator wink.gif

P.S. nici asta nu prea am inteles: "Si in directorul curent pui arhiva
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\contYahoo\Archive\Messages\Gigi\20070911-contYahoo.dat"
de unde sa iau arhiva? Din PC de la persoana respectiva? Sau pur si simplu creez un .dat file in care pun ca denumire data si contul de yahoo al persoanei respective (20070911-contYahoo.dat) ?

best regards
sigismunt
mi-a decodat nevasta arhiva smile.gif)) dar oricum thx pt program

kelloboss
ams i eu niste fisiere *dat, dar nu le poate decoda
nu inteleg nimic din ce scrie
ce pot sa fac?
dj50
Misto aplicatia. Ar fi tare dc ai putea sa faci o optiune sa poti sa alegi daca sa-ti afiseze avatarele. In plus n-ar strica si un Cancel la Search daca dureaza prea mult.
Allure22
Ai putea sa faci ceva programului ca sa se poata citi si arhivele de pe machintos? Ma refer la faptul ca am niste archive luate de pe un iMac cu terminatia "ychat", le-am modificat, le-am pus sa fie dat file dar nu le poate citi. Mi-ai fi de mare ajutor
user2021
QUOTE (kelloboss @ Dec 6 2007, 18:36) *
ams i eu niste fisiere *dat, dar nu le poate decoda
nu inteleg nimic din ce scrie
ce pot sa fac?

Pentru citit arhivele de la Yahoo Messenger foloseste mai bine situl www.ymdecoder.com
E mai simplu de utilizat, e online, nu ai de instalat softuri, poti citi arhivele oricand. Deci eu spun ca se merita incercat. Voi ce parere aveti?
alex_nanu
De unde pot lua si eu PROG rolleyes.gif

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.