Cum pot folosi creditul de pe orange prepay?

florinn
Salut baieti,

De curand am foarte mult credit pe telefon, pe cartela orange prepay.

Stiti vreo posibilitate de a folosi acest credit inafara de sunat si trimis sms uri.

Daca se poate sa achit facturiile UPC sau ceva, sau asta se poate numai pe abonament.
vladut_v
QUOTE(florinn @ May 27 2007, 20:13) [snapback]2892491[/snapback]
Salut baieti,

Stiti vreo posibilitate de a folosi acest credit inafara de sunat si trimis sms uri.

Daca se poate sa achit facturiile UPC sau ceva, sau asta se poate numai pe abonament.

Daca esti in pana de idei, treci numarul pe abonament iar creditul existent se pastreaza ca depozit din care iti platesti facturile viitoare. Pana la epuizarea sumei, iti vin facturi cu minus.

Din pacate la Orange suma maxima transferabila era de 50 USD. Nu stiu daca in prezent lucrurile s-au schimbat. La Vodafone nu exista limita.
kecs
In prezent suma maxima transferabila este de 40 EURO.
LunaCrystal
O alta solutie ar fii sa il vinzi prin transfer credit sau sa folosesti serviciile de sms-uri cu suprataxa.
Codename
QUOTE(vladut_v @ May 27 2007, 20:42) [snapback]2892602[/snapback]
Daca esti in pana de idei, treci numarul pe abonament iar creditul existent se pastreaza ca depozit din care iti platesti facturile viitoare. Pana la epuizarea sumei, iti vin facturi cu minus.

Din pacate la Orange suma maxima transferabila era de 50 USD. Nu stiu daca in prezent lucrurile s-au schimbat. La Vodafone nu exista limita.

GREȘIT! La Orange limita este de 40 euro, iar la Voda există de asemenea o limită! Aceasta este de 300 USD.

QUOTE(LunaCrystal @ May 28 2007, 01:06) [snapback]2893595[/snapback]
O alta solutie ar fii sa il vinzi prin transfer credit sau sa folosesti serviciile de sms-uri cu suprataxa.

Subscriu, singura soluție pentru a plăti facturile la alte firme este să fie vândut creditul la preț redus.
aum
QUOTE(florinn @ May 27 2007, 20:13) [snapback]2892491[/snapback]
Salut baieti,

de curand au fost foarte multe atacuri de tip fishing.
cum de te-ai trezit tu cu FOARTE MULT CREDIT DE CURAND pe cartela mai baietas huh? huh.gif
florinn
QUOTE(aum @ May 28 2007, 09:00) [snapback]2893944[/snapback]

de curand au fost foarte multe atacuri de tip fishing.
cum de te-ai trezit tu cu FOARTE MULT CREDIT DE CURAND pe cartela mai baietas huh? huh.gif

Fac referate pentru anumiti "scoleri", iar ei imi platesc prin transfer credit de pe abonamentele lor.

Deci acest credit o sa vina in continuare, si trebuie sa gasesc o metoda pentru a-l folosi cat mai bine.
(inafara de sunat si trimis sms).

Daca trec pe abonament, mai pot primi credit prin serviciul de transfer credit???
Asa ar fi destul de bine, fiindca as putea sa imi platesc macar abonamentul de mobil.

CODENAME cum crezi ca pot vinde acest credit???
Pot transfera sume mai mari de 5 euro de pe cartela mea???? Sau te referi la alta metoda?
george126
Fa-ti abonamente la diverse publicatii, ziare...eu am abonament la Jurnalul National prin SMS - 9 euro pe luna! Imi permit din moment ce fac in jur de vreo 70 euro bani pe cartela...wink.gif
aum
QUOTE(florinn @ May 28 2007, 14:45) [snapback]2895213[/snapback]
Fac referate pentru anumiti "scoleri", iar ei imi platesc prin transfer credit de pe abonamentele lor.

Deci acest credit o sa vina in continuare, si trebuie sa gasesc o metoda pentru a-l folosi cat mai bine.
(inafara de sunat si trimis sms).

Daca trec pe abonament, mai pot primi credit prin serviciul de transfer credit???
Asa ar fi destul de bine, fiindca as putea sa imi platesc macar abonamentul de mobil.

CODENAME cum crezi ca pot vinde acest credit???
Pot transfera sume mai mari de 5 euro de pe cartela mea???? Sau te referi la alta metoda?

daca muncesti pentru el e ok dpmdv. il poti doar vinde, daca treci pe ab. ciuciu ca nu mai merge transferul. poti transfera credit maxim 15 euro pe luna DOAR DACA nu ai primit in ultimele 30 de zile credit. sincer nu e o afacere. daca ai prea mult n-ai cum sa scapi de el asa ca bucura-te de convorbiri multe si "ieftine".
gigi.duru
QUOTE(george126 @ May 28 2007, 16:28) [snapback]2895665[/snapback]
Fa-ti abonamente la diverse publicatii, ziare...eu am abonament la Jurnalul National prin SMS - 9 euro pe luna! Imi permit din moment ce fac in jur de vreo 70 euro bani pe cartela...wink.gif

Unde ai gasit tu asta ? Ai un link , ceva ?
george126
QUOTE(gigi.duru @ May 29 2007, 14:11) [snapback]2899634[/snapback]
Unde ai gasit tu asta ? Ai un link , ceva ?

www.jurnalul.ro
www.evz.ro

si alte ziare cu abonament prin sms...cauta pe google
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.