Mesageria vocala

ghitapg2

De-obicei cand nu doresc sa fiu deranjat, am obiceiul de-am inchide telefonul. Tot imi zicea lumea, ca sa-mi scot mesageria vocala, ca le mananc centii. Reactia mea:"Imposibil asa ceva, o am dezactivata". La 200 imi zicea ca mesageria imi este dezactivata.

Sun la relatii cu clienti, si-mi spun pasu. Face tipa niste verificari, si-mi zice ca mesageria imi este dezactivata, dar am ceva devieri facute din telefon deadtongue.gif In fine... nu stiu de unde m-am ales cu asa zisele devieri, erau din fabrica? Mi-a zis tipa sa introduc ceva cod, parca *#0002#, sau asa ceva, si-mi apare "devierile dezactivate". Ok.

Dupa cateva zile, vine un prieten si-i zic ca am rezolvat problema. Din intamplare i-am zis sa vedem acuma. Imi inchide telefonul, si ma suna. Intra mesageria si-i manance centii de apel cursing.gif

Sun din nou la relatii cu clientii (deja aveam tensiune) si-i zic la doamna, c-am mai vb cu o colega de-a ei, si ce mi-a dat sa fac, si totusi.... mesageria este. Intrebarea ei: "Ati sunat la 411 sau 484?" - "Pai initial la 411, si pe urma de-acolo mi-a zis robotul sa sun la 484 pt a vb cu un consultant" (Nu vad ce legatura are intrebarea ei cu problema mea)

Face tipa niste verificari si zice ca mesageria imi era activata, si ca intr-o jumatate de ora voi primi mesaj de confirmare pt dezactivarea ei. Deja sufeream cu nervii. O intreb scurt:"Poftim? Adica imi spuneti ca aveam mesageria activa, cand eu cu nici 2 minute inainte am sunat la 200 si-acolo zicea clar ca imi este dezactivata mesageria"

La care tipa ca sa se scoata baga o duma de genu:"Probleme cu serverele" sau asa ceva.

La nici 1 minut dupa incheierea convorbirii primesc sms-ul, inchid telefonul, sun.... si ... mesageria imi era dezactivata.

Problema asta o am, daca tin bine minte, de-atunci de cand au schimbat ei:"Pentru a lasa un mesaj, introduceti nr de tel ...." de-atunci am inceput sa am problema aceasta.... cred
MrWizard
Am avut si eu o problema asemanatoare: am facut o cesiune si o migrare de la ab reincarcabil la unul de 3Euro. Pot sa spun ca am avut probleme de m-am saturat:

-mesagerie inactiva, dar activa (s-a rezolvat cu un apel la 411)
-puncte majorat alocate dupa o luna si ceva din cauza unei erori in sitemul lor
-serviciul webcare cu zeci de erori si campuri lipsa

Mentionez ca aceste probleme au aparut dupa Paste si pana acum nu am rezolvat decat 2... sad.gif

lupixxx
am avut si eu problema asta.. am incercat o luna sa m`io dezactivez. adica .. i`am sunat imi zic ca e dezactivata, ma sun, ma ia ca am accesat... sunt la 200 (alege) la status scrie activ, sau dezactivare, ma sun, e activa. mai sunt la 200 scrie dezactivata e activa .. in fine o luna am tinut`o in prostiile astea. pana al urma ii sun la 411 si le zic ca daca in 10 min nu o am dezactivata sa`mi anuleze abonamentu (de vreo 4 ani, deci cred ca tineau la mine :">) si m`ia dat un cod cu * nush cum dracu l`am format in telefon, am sunat la el si mi`a zis in engleza, deci cred ca tinea de telefon, ca voice mai, status:inactive. si a mers definitiv.
suna`i si fii cu mult tupeu ca tu platesti abonamentu!
Gogu Steriade
QUOTE(lupixxx @ Aug 2 2007, 07:20) *
am avut si eu problema asta.. am incercat o luna sa m`io dezactivez. adica .. i`am sunat imi zic ca e dezactivata, ma sun, ma ia ca am accesat... sunt la 200 (alege) la status scrie activ, sau dezactivare, ma sun, e activa. mai sunt la 200 scrie dezactivata e activa .. in fine o luna am tinut`o in prostiile astea. pana al urma ii sun la 411 si le zic ca daca in 10 min nu o am dezactivata sa`mi anuleze abonamentu (de vreo 4 ani, deci cred ca tineau la mine :">) si m`ia dat un cod cu * nush cum dracu l`am format in telefon, am sunat la el si mi`a zis in engleza, deci cred ca tinea de telefon, ca voice mai, status:inactive. si a mers definitiv.
suna`i si fii cu mult tupeu ca tu platesti abonamentu!

LAMURIRE: In cazul in care se mai uita cineva! Componentele software ce se "ocupa" de mesageria vocala, la orange, nu sunt mereu corelate! Adica, iti cumperi SIM nou, dai la 200 sau *100# pt dezactivare INSA intr-un procent destul de mare din cazuri se dezactiveaza doar componenta care informeaza robotul cum ca ai sau nu mesagerie!! ADICA: ramai cu MV activat insa doar pe parte de redirectionari! Ce trebuie facut? SImplu, o activezi (ca de indata ce iti spune la 200 ca o ai dezactivata, o poti activa), dupa care in 2-a minute o DEZACTIVEZI! De data asta, dezactivarea se face corect cu toate componentele (acele redir de care vorbea operatoarea). ASA ca sfatul meu: Imediat ce ti-ai cumparat cartela, dezactivezi, activezi, dezactivezi (asta practic in maxim 10 min) si e o cartela OK! smile.gif
andreic
QUOTE(Gogu Steriade @ Aug 3 2007, 00:33) *
ASA ca sfatul meu: Imediat ce ti-ai cumparat cartela, dezactivezi, activezi, dezactivezi (asta practic in maxim 10 min) si e o cartela OK! smile.gif

Subscriu, la orice cartela noua mesageria trebuie activata iar dupa confirmare, dezactivata si abia atunci se inactiveaza corect. E un bug vechi de cand lumea... e valabil si la cartele si la schimbari abonament.
nano_thrust
Incearca la *100# si acolo la servicii alege mesagerie vocalasi dai dezactivare da daca nu merge nu mai are nici un rost
Schimba-ti cartela.
rue_baree
asta e numai din cazua ca mancam rahatul la secunda abia dupa primul minut facturat!
in tarile civilizate e din prima secunda tarifat rahatul la secunda... nu ai teama sa dai un telefon ca iti ia 30 ct daca intra mesageria...
sa ne gandim ca slovacii sunt mai destepti ca noi!

nano_thrust
QUOTE(rue_baree @ Aug 14 2007, 14:07) *
asta e numai din cazua ca mancam rahatul la secunda abia dupa primul minut facturat!
in tarile civilizate e din prima secunda tarifat rahatul la secunda... nu ai teama sa dai un telefon ca iti ia 30 ct daca intra mesageria...

La ce rahat te referi?
andreic
QUOTE(nano_thrust @ Aug 14 2007, 14:01) *
Incearca la *100# si acolo la servicii alege mesagerie vocalasi dai dezactivare da daca nu merge nu mai are nici un rost
Schimba-ti cartela.

Daca nu te pricepi abtine-te sa dai indicatii smile.gif Mesageria se activeaza dupa care se dezactiveaza si e ok, a iesit de tot.

nu ai teama sa dai un telefon ca iti ia 30 ct daca intra mesageria...

E mai elegant sa nu taxeze decat dupa beepul de mesagerie smile.gif
rue_baree

iar in alte tari civilizate primesti cartela noua fara mesagerie activata si trebuie sa suni la numarul scurt meniu voce pt activare si apoi sa redirectezi apelurile dorite (busy, no reply, not reach..) catre mesagerie.
danutz1

La noi intotdeauna trebuie sa fie altfel decat la altii, ai nostrii de unde sa scoata si ei un ban in plus, mai cotizam si noi ceva in plus ca tot sunt amarati saracii.
Sa introduca taxarea la 20 sau macar 30 de secunde in primul minut si sunt de acord. Dar asta ar fi o mare pierdere, sunt f.multe apeluri sub 1 min, durata medie a unui apel e aprox 1min si 33 sec.
sirmaster
Omu' a spus clar ce atatea discutii. Fie ca ai prepay sau abonament, miscarea este activezi dupa care dezactivezi si asta-i tot.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.