De-obicei cand nu doresc sa fiu deranjat, am obiceiul de-am inchide telefonul. Tot imi zicea lumea, ca sa-mi scot mesageria vocala, ca le mananc centii. Reactia mea:"Imposibil asa ceva, o am dezactivata". La 200 imi zicea ca mesageria imi este dezactivata.
Sun la relatii cu clienti, si-mi spun pasu. Face tipa niste verificari, si-mi zice ca mesageria imi este dezactivata, dar am ceva devieri facute din telefon
Dupa cateva zile, vine un prieten si-i zic ca am rezolvat problema. Din intamplare i-am zis sa vedem acuma. Imi inchide telefonul, si ma suna. Intra mesageria si-i manance centii de apel
Sun din nou la relatii cu clientii (deja aveam tensiune) si-i zic la doamna, c-am mai vb cu o colega de-a ei, si ce mi-a dat sa fac, si totusi.... mesageria este. Intrebarea ei: "Ati sunat la 411 sau 484?" - "Pai initial la 411, si pe urma de-acolo mi-a zis robotul sa sun la 484 pt a vb cu un consultant" (Nu vad ce legatura are intrebarea ei cu problema mea)
Face tipa niste verificari si zice ca mesageria imi era activata, si ca intr-o jumatate de ora voi primi mesaj de confirmare pt dezactivarea ei. Deja sufeream cu nervii. O intreb scurt:"Poftim? Adica imi spuneti ca aveam mesageria activa, cand eu cu nici 2 minute inainte am sunat la 200 si-acolo zicea clar ca imi este dezactivata mesageria"
La care tipa ca sa se scoata baga o duma de genu:"Probleme cu serverele" sau asa ceva.
La nici 1 minut dupa incheierea convorbirii primesc sms-ul, inchid telefonul, sun.... si ... mesageria imi era dezactivata.
Problema asta o am, daca tin bine minte, de-atunci de cand au schimbat ei:"Pentru a lasa un mesaj, introduceti nr de tel ...." de-atunci am inceput sa am problema aceasta.... cred